Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Ati Theater 550 Pro tööle win 7 64bit peal? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Markspoiss
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.03.2010 17:47:54 Ati Theater 550 Pro tööle win 7 64bit peal? vasta tsitaadiga

Kes keegi oskaks öelda kuidas selle seal tööle saaks? või noh ma ei saa essugi pihta kust ma saaks selle tv programmi vms käivitada... ja kui media centeriyt kasutada siis mis regiooni peaks valima ja kuidas seal seadistada see, et ta leiaks neid kanaleid üles :S Tänud!
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 13.03.2010 18:30:43 Re: Ati Theater 550 Pro tööle win 7 64bit peal? vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
Kes keegi oskaks öelda kuidas selle seal tööle saaks? või noh ma ei saa essugi pihta kust ma saaks selle tv programmi vms käivitada... ja kui media centeriyt kasutada siis mis regiooni peaks valima ja kuidas seal seadistada see, et ta leiaks neid kanaleid üles :S Tänud!

Ma pole ammu oma käkki katsetanud. Valid setupis cable mitte antenn ja pilt peaks ette tulema vähemalt kunagi oli nii ma võin ju katsetada.
Samas see kaart digi tulekuga muld ja drivereid sellele ka uusi ei tehta isegi vista omi uusi pole.

Ainus mida kasutada on iuvcr, iuvcs koos digiboxiga. Mediacenter sisendeid ei luba kasutada. Võid ju prooviks ka virtualdubi kasutada mingi valemiga saab pildi ja hääle kaa, aga see on jebla. Neid tv appe on internet täis google is friend.

Vimati tegin pool aastat tagasi vene jahi eripära ohota. Iuvcs andis korralikku tulemust. Teised on kõik graafilised tilulilud ja ei ole ootuspärased.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Markspoiss
HV veteran

sõnum 13.03.2010 20:00:03 vasta tsitaadiga

tglt see kanalite jeba polegi nii olulune.... mõtlesin, et laseks elioni digiboxi antenni väljundist sinna signaali sisse ja saaks siis pildi ette:) noh,et vaataks sama mis siis telekast:)
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 13.03.2010 20:44:05 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
tglt see kanalite jeba polegi nii olulune.... mõtlesin, et laseks elioni digiboxi antenni väljundist sinna signaali sisse ja saaks siis pildi ette:) noh,et vaataks sama mis siis telekast:)

See antennikaabel peab olema suht lühike, see on selleks mõeldu kui scart sisendit või miskit rca sisendit telekal pole. Võta teine vaatajakoht. Mina tassisin boxi ise arvutitaha kui miskit on vaja plaadile lasta. Mul on tegelt kõik ehitatud läbi dvd recorderi, ühte scarti digibox ja teine scart arvuti.

Antenniga ei ole heapilt, aga dixiboxi läbi on vägahea. Säbru ja müra puudub ja on peaegu olematu. Katsu ikka scart kaudu juhtmed arvutisse tirida, mul oli kunagi 6m juhe, funkas küll.

Kirjutasin arvates ,et sul elioni dtv.

Markspoiss
HV veteran

sõnum 14.03.2010 02:58:27 vasta tsitaadiga

on elioni digi-tv mis selle pika kaabliga siis sealt boxist ei kannata vaadata või ei hakka tööle lihtsalt?icon_smile.gif
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 14.03.2010 07:19:28 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
on elioni digi-tv mis selle pika kaabliga siis sealt boxist ei kannata vaadata või ei hakka tööle lihtsalt?icon_smile.gif

Selle digiboxist tuleva antenniomaga ei tööta pikk kaabel. Sellel boxil on lahja võimendi. 1 meetrisega tuleb säbru juba sisse. Ja nii on ka kui keegi toas liigub siis on jama kaelas. Sisuliselt rca või sacart kaudu saad rahuldava pildi.

Markspoiss
HV veteran

sõnum 14.03.2010 13:37:08 vasta tsitaadiga

deem siis peab hakkama pikka juhet ostma... oot aga seal boxil ju rca väljundit pole....on aintaudio jaoks... et tuleb siis seega telekast võtta pilt:S või kas boxist tulevat signaali võimendiga ei saaks võimendada?icon_smile.gif
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 14.03.2010 15:55:06 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
deem siis peab hakkama pikka juhet ostma... oot aga seal boxil ju rca väljundit pole....on aintaudio jaoks... et tuleb siis seega telekast võtta pilt:S või kas boxist tulevat signaali võimendiga ei saaks võimendada?icon_smile.gif

RCA juhtme saad elioni poest, sellele digiboxile. Ma arvan ,et on olemas scart to rca juhtmeid ka. Tee silmad rohkem lahti keerulist pole ju midagi kui vajalikud otsad, kablad muretsda kuskilt poest. Teine soovitus põhiline, võta teine vaatajakoht. Säästad närve.

Markspoiss
HV veteran

sõnum 14.03.2010 17:55:12 vasta tsitaadiga

selge see.... küsimus siis siuke... et kuna sellel kaardil on see imelik ühenduse pesa vms... imeväike... no ja uuemas masinas mul 2 siukest pruuni pesa on kuhu see täpselt sisse istub ja kus ta ka mul töötab... aga kas vanemal masinal seda ka külge annab panna millel seda pole? et kas pci-sse võib pista või teeb see kohe mu arvutiga 1:0? mõtlesin, et viskaks vana saani järgi selle kus xp peal on:)
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 14.03.2010 18:04:21 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
selge see.... küsimus siis siuke... et kuna sellel kaardil on see imelik ühenduse pesa vms... imeväike... no ja uuemas masinas mul 2 siukest pruuni pesa on kuhu see täpselt sisse istub ja kus ta ka mul töötab... aga kas vanemal masinal seda ka külge annab panna millel seda pole? et kas pci-sse võib pista või teeb see kohe mu arvutiga 1:0? mõtlesin, et viskaks vana saani järgi selle kus xp peal on:)

Seleta rokem, tee pilte. Theater 550 kaardil on ju 4 kandiline, sinine käkerdis sisendi jaoks. Mul on 38 palavik, täna ilmselt ma ei tule rohkem siia.

Markspoiss
HV veteran

sõnum 14.03.2010 20:47:02 vasta tsitaadiga

siukse kaardipesaga vms http://www.thg.ru/howto/silent_cool_htpc/images/image011.jpg et kas sellevõib tavalisse pci-sse ka pista või peab spetsjomm peasas olema... sellised väiksed nagu see riba seal all....

EDIT: ja küsiks siis seda ka, et mis regiooni ma ikkagi peaks seal valima sellel kaardil neid kanaleid otsides... ükskõik siis mis programmiga....

EDIT: ei oska siis sellele siini küsimusele keegi vastata mulle? krt panen homme minema ja vaja oleks asi täna tööle saada:(

XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 15.03.2010 10:15:55 vasta tsitaadiga

372 võid proovida.
Markspoiss
HV veteran

sõnum 15.03.2010 18:36:58 vasta tsitaadiga

oot mis 372?icon_smile.gif
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 16.03.2010 07:47:33 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
oot mis 372?icon_smile.gif

Regioon paned 372 media centeris. Kaardist ma ikkagi pilti ei näinud, vaata kas näed. Pilt on toms hardware guide. icon_lol.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Ati Theater 550 Pro tööle win 7 64bit peal?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.