Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 290, 291, 292  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mr.Luiks
HV kasutaja
mr.Luiks

sõnum 13.03.2010 23:56:12 vasta tsitaadiga

Lovvi kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Väike omang, Mindfreak lendas ja mina lasin.

kindlalt keegi ütleb, et vastas tiimis oli vähem mängijad - pole minu süü, et ei saa black hawki maha...

aa näe see on see mäng kus järgmises raundis ma laususin "teams" ja vastuseks sinult tuli et mis ma vingun.
aga noh peaasi ,et sina "omada" saad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laulasmaa
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.03.2010 23:58:46 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
kitten, ma tean jah. Aga lihtsalt see map on nagu liiga tihti, eile või kunagi oli ta 3x järjest(3x2=6 roundi), mis ei ole normaalne.

Kui ta järjest tuli siis oli võimalik,jah et mingi serveri jama..imelik ,et peale 3 korda juba adminni ei kutsutud icon_neutral.gif
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
Munapea
HV vaatleja

sõnum 14.03.2010 00:25:14 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

wutwut. Muidugi ei ole see skill vaid luck, aga ikkagi!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 14.03.2010 00:30:11 vasta tsitaadiga

Munapea kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

lucky oli see et kuld medal + 10k selle eest et 5 kuldmedalit oled saanud icon_biggrin.gif..aga jah hea icon_biggrin.gif
tagasi üles
Mindfreak
HV kasutaja
Mindfreak

sõnum 14.03.2010 00:33:47 vasta tsitaadiga

Lovvi kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Väike omang, Mindfreak lendas ja mina lasin.

kindlalt keegi ütleb, et vastas tiimis oli vähem mängijad - pole minu süü, et ei saa black hawki maha...

Hea round oli icon_biggrin.gif

Minult ka siis väike screen:
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 14.03.2010 01:13:49 vasta tsitaadiga

Accuracy annab soovida. Teil mehed on küll alla igasuguse arvestuse e-peenis, häbenege.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 14.03.2010 01:30:28 vasta tsitaadiga

Munapea kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Tehke midagi... pange wdc HC mode vms.. pange TNT hc peale.. tehke lihtalt midagi kasvõi laske endale ise jalga vms. aga täiesti ülimalt kettasse viskab see medicute m60 naabikari....
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 14.03.2010 01:33:13 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:

medicute m60 naabikari....

M60 on 1337 icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 14.03.2010 01:34:42 vasta tsitaadiga

Hull pinge siis mängida, kui kullaga mööda mapi ringi joosta.. Kas osasid relvi siis ära keelata ei saagi või vähemalt piirata MP-s ?
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 14.03.2010 01:46:42 vasta tsitaadiga

Svenx kirjutas:
ottf kirjutas:

no see on kohe epic 1337 normal modes... eriti kui oled 6-ses medicute kambas ja saate üksteist pedaalitada + surematus.
siis tullakse postitatakse mingi 50/20****************it ss siia....
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 14.03.2010 02:11:33 vasta tsitaadiga

Kõik on päris kettas ma vaatan icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Mina ütleks,et kui ei meeldi siis ärge mängige icon_biggrin.gif... Ainuke asi mis mind vihale ajab on see ,et wedontcare-is pole autobalance mingi iga apsull iga mäng on poole vähem ühel pool kui teisel.Ning üle ei tulda ka veel peale kauba..
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 14.03.2010 02:17:52 vasta tsitaadiga

mind ajab närvi see et mingid tatilapad ja tühikargajaid lahmivad LMG dega ja 40mm naatidega ringi ja mõtlevad et nemad ongi TEH SHIT. ei vastupidi, te olete kasutud kaltsud kes muud ei oska kui abuseda unbalanced asju. siis tullakse ja hüpatakse kd ratiote ja muude jaburate asjadega nagu üks eelkõneleja juba mainis. skill on olematu null, tra ma võtan medium ranges tüüpi snaipriga maha, ründan snaipriga, tapan sidearmiga, kasutan strateegiliselt mortarit ja motion miine. ja siis tuleb mingi squad täis sitapritse kes lihtsalt mängu süsteemi abuusides omavad end topi. way to go, loodan, et enestunne on sama hea kui tühikargajatest meestel kes omale ilgelt võimsad autod perse alla ostavad ja siis kõvat venda armani ülikonnaga mängivad. teile jääb alati süsteemi abusemine, mulle jääb alati reaalne skill icon_idea.gif

/end of drunken rant

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Kethmar
Kreisi kasutaja
Kethmar

sõnum 14.03.2010 02:30:09 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
mind ajab närvi see et mingid tatilapad ja tühikargajaid lahmivad LMG dega ja 40mm naatidega ringi ja mõtlevad et nemad ongi TEH SHIT. ei vastupidi, te olete kasutud kaltsud kes muud ei oska kui abuseda unbalanced asju. siis tullakse ja hüpatakse kd ratiote ja muude jaburate asjadega nagu üks eelkõneleja juba mainis. skill on olematu null, tra ma võtan medium ranges tüüpi snaipriga maha, ründan snaipriga, tapan sidearmiga, kasutan strateegiliselt mortarit ja motion miine. ja siis tuleb mingi squad täis sitapritse kes lihtsalt mängu süsteemi abuusides omavad end topi. way to go, loodan, et enestunne on sama hea kui tühikargajatest meestel kes omale ilgelt võimsad autod <b>piix</b> alla ostavad ja siis kõvat venda armani ülikonnaga mängivad. teile jääb alati süsteemi abusemine, mulle jääb alati reaalne skill icon_idea.gif

/end of drunken rant

Pean nõustuma ning sellist olukorda kohtan väga tihti WDC-s...Seepärast seal ka ei mängi.

Ise lasen pidevalt reconi/engineeriga ringi, samas viimasel ajal ka assualti hakanud arendama. Medicuga polegi vist mänginud veel...Ei usu, et niipea hakkan ka.

tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 14.03.2010 02:48:05 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
mind ajab närvi see et mingid tatilapad ja tühikargajaid lahmivad LMG dega ja 40mm naatidega ringi ja mõtlevad et nemad ongi TEH SHIT. ei vastupidi, te olete kasutud kaltsud kes muud ei oska kui abuseda unbalanced asju. siis tullakse ja hüpatakse kd ratiote ja muude jaburate asjadega nagu üks eelkõneleja juba mainis. skill on olematu null, tra ma võtan medium ranges tüüpi snaipriga maha, ründan snaipriga, tapan sidearmiga, kasutan strateegiliselt mortarit ja motion miine. ja siis tuleb mingi squad täis sitapritse kes lihtsalt mängu süsteemi abuusides omavad end topi. way to go, loodan, et enestunne on sama hea kui tühikargajatest meestel kes omale ilgelt võimsad autod <b>piix</b> alla ostavad ja siis kõvat venda armani ülikonnaga mängivad. teile jääb alati süsteemi abusemine, mulle jääb alati reaalne skill icon_idea.gif

/end of drunken rant

I <3 drunken rants! beer_yum.gif

Esmalt, jah, medic oma M60'ega on tiba overpowered, eriti kui neid on mitu tükki ja nad üksteist elustavad.

Kuid samas on suht ilmne ka see, et inimesed kurdavad alati, et kõik teised klassid peale nende enda lemmiku on liige tugevad. Sina, kui Recon, kurdad selle üle, et Medic'ud kasutavad LMG'sid ja Assault'id GL'it (grenade launcher). Mõne teise klassiga mängija või tanki juht kurdab jälle, et Reconi mortar on liiga võimas.

Minu silmis on asi nii, et igaüks mängigu kuidas tahab, seni kuni ta ei cheati ja ei exploiti. Kõik klassid ja relvad on mängu reeglitega lubatud ning seega nende üle viriseda on natuke mõttetu. Eks kui DICE ja EA serveri probleemidega hakkama saavad, siis küll nad ka class balance'it uurima hakkavad.

Kui sulle KDR ja "muud jaburad asjad" nii palju korda lähevad ja sa arvad, et Medic on just see klass, mis on kõige tugevam, siis hakka ka Medic'uga mängima. Endal on mul statsidest suht suva, põhiline, et mängu ajal tunnen, et minust on tiimile kasu. Peamiselt mängin Engineeriga, viimasel ajal ka Assaultiga, kuna M16 hakkas meeldima.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 14.03.2010 02:48:16 vasta tsitaadiga

laulasmaa kirjutas:
Kõik on päris kettas ma vaatan icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Mina ütleks,et kui ei meeldi siis ärge mängige icon_biggrin.gif

Kõige debiilsem vastulause sellistele argumentidele.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 14.03.2010 02:50:36 vasta tsitaadiga

Tonsor kirjutas:
laulasmaa kirjutas:
Kõik on päris kettas ma vaatan icon_biggrin.gificon_biggrin.gif Mina ütleks,et kui ei meeldi siis ärge mängige icon_biggrin.gif

Kõige debiilsem vastulause sellistele argumentidele.

Mis suhtes see kõige debiilsem on ?Kui ei meeldi ja ainult vingutakse siis palun ära mängi siis.. Lihtne ja selge.See kui sa kedagi kohe debiilikuks sõimama hakkad ei tee see sind kohe targaks.
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 14.03.2010 07:24:30 vasta tsitaadiga

Kethmar kirjutas:
painkillah kirjutas:

/end of drunken rant

Pean nõustuma ning sellist olukorda kohtan väga tihti WDC-s...Seepärast seal ka ei mängi.

Ise lasen pidevalt reconi/engineeriga ringi, samas viimasel ajal ka assualti hakanud arendama. Medicuga polegi vist mänginud veel...Ei usu, et niipea hakkan ka.

Ühesõnaga Medic ja assault ei tohi olla või, et heameelt teha, lihtsalt pean aeg-ajal surma saama?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 14.03.2010 09:02:44 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
ma võtan medium ranges tüüpi snaipriga maha, ründan snaipriga, tapan sidearmiga, kasutan strateegiliselt mortarit ja motion miine. ja siis tuleb mingi squad täis sitapritse kes lihtsalt mängu süsteemi abuusides omavad end topi.
Ja kui need 4 venda tuleksid sulle vastu ükskõik, mis teiste relvadega, siis sina kui super-recon loobiksid nad oma motion-miiniidega surnuks?

tsitaat:
Kuid samas on suht ilmne ka see, et inimesed kurdavad alati, et kõik teised klassid peale nende enda lemmiku on liige tugevad.
Meediku või engina mängides ma küll seda ei kurda. Teisi pole põhjalikult proovinud. Recon on üldjuhul mõttetuim klass, sest mulle suudavad nad pihta lasta paar korda ühe mängu jooksul. Assault vist nopib 40mm granaadiga enim maha, aga ei ütleks, et see imba on.
Assaultil on automaat + 40mm granaadiheitja. Engi automaat/SMG + 40/82mm lendav pomm. Meedikul pole üldse mingeid silmapaistvaid lõhkeained, selle asemel on tal kuulipildur, mis on keskmisel distantsil teistest üle. Recon'il on ka c4/mortar lisaks.

tsitaat:
Minu silmis on asi nii, et igaüks mängigu kuidas tahab, seni kuni ta ei cheati ja ei exploiti.
...ja ei riku massiliselt teiste mängurõõmu sellega...

Kui engi olen ja pole just tankitõrjemiinid kaasas, siis kaugema maa peale laskmiseks kasutan loomulikult RPG/CG/AT4, sest automaadiga laskmine oleks üsna mõttetu, kui vastu pole just teine engi. Loogika, lapsed.
Samas muidugi on tore, kui vastased ainult näiliselt teevad head tööd ja lasevad sinu poole, aga ise saad kõik maha võtta nagu Rambo. Aga see on MP, mitte easy-bot'ide vastu mäng.

Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 14.03.2010 09:19:29 vasta tsitaadiga

Svenx kirjutas:
Ühesõnaga Medic ja assault ei tohi olla või, et heameelt teha, lihtsalt pean aeg-ajal surma saama?

Svenx sa said täiesti valesti aru. Muidugi tohib medic ja assault olla, sa lihtsalt pead kaotama teistele klassidele ja oma klassi oskuseid ära kasuta. Lihtne ju?
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 14.03.2010 10:13:17 vasta tsitaadiga

Kiigake aegajal http://www.bfbcs.com/ lehele. Varsti peaks hakkama toimima statside süsteem.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 14.03.2010 10:28:36 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Munapea kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Tehke midagi... pange wdc HC mode vms.. pange TNT hc peale.. tehke lihtalt midagi kasvõi laske endale ise jalga vms. aga täiesti ülimalt kettasse viskab see medicute m60 naabikari....

WDCs peakski olema HC ja TNT & EST serveris oli eile ja on ka täna.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 14.03.2010 10:31:28 vasta tsitaadiga

Mille järgi neid kuld ja hõbemedaleid mängus jagatakse?
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 14.03.2010 10:33:33 vasta tsitaadiga

Miks on nii, et kui surma saad on kohe death kirjas, isegi kui medic sind elustab? Eile sain 5 korda järjest niimoodi surma - elustati - 40mm nade - elustati - nade jne... icon_neutral.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Mindfreak
HV kasutaja
Mindfreak

sõnum 14.03.2010 10:37:22 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Svenx kirjutas:
ottf kirjutas:

no see on kohe epic 1337 normal modes... eriti kui oled 6-ses medicute kambas ja saate üksteist pedaalitada + surematus.
siis tullakse postitatakse mingi 50/20****************it ss siia....

Ei pea kohe nii kuri olema kui ise ei saa hakkama selles mängus..
tagasi üles
TanelJ
Kreisi kasutaja
TanelJ

sõnum 14.03.2010 10:38:17 vasta tsitaadiga

Suvaline QQ võiks teemast välja jätta või mis? Päris hea on 4lk whine'i lugeda.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Mindfreak
HV kasutaja
Mindfreak

sõnum 14.03.2010 10:40:53 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Mille järgi neid kuld ja hõbemedaleid mängus jagatakse?

Relvade ja sõidukitega pead teatud arvu kille saama. Uuri oma weapon & vehicle statse BC2 menüüst, seal all on väikesed tähekesed.
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 14.03.2010 10:59:21 vasta tsitaadiga

patrick615 kirjutas:
Kiigake aegajal http://www.bfbcs.com/ lehele. Varsti peaks hakkama toimima statside süsteem.

Jap , mul juba töötab icon_smile.gif Raske higi ja vaevaga teenitud 21,000 punni on kadunud , unlockid koos nendega icon_smile.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 14.03.2010 11:15:25 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel PB heartbeats stopped jama loobib ja vahest lihtsalt serverist välja viskab ja mõnikord ütleb u have kicked from the game kuid keegi pole kickinud.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
-Kecco-
HV kasutaja
-Kecco-

sõnum 14.03.2010 11:32:02 vasta tsitaadiga

Keegi on märganud mingit vahet, kui pelada dx11 asemel dx10-ga ? (et xfire töötaks)
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 14.03.2010 11:42:41 vasta tsitaadiga

-Kecco- kirjutas:
Keegi on märganud mingit vahet, kui pelada dx11 asemel dx10-ga ? (et xfire töötaks)

xfires settinguid muutsid vastavalt mis dx kasutad?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Munapea
HV vaatleja

sõnum 14.03.2010 11:55:50 vasta tsitaadiga

ot:
Naljakas on lugeda kasutaja offti/Tankisti nii foorumis kui mängus kirglikult ainult vingumas. Eile sai keegi sõimata ta käest lihtsalt selle pärast, et ta kasutas meediku M60t kuid pärast nähti teda ise ka selle sama relvaga. icon_biggrin.gif

Täna võiks millalgi proovida quadiga hüppamist koos C4ga.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 14.03.2010 12:14:50 vasta tsitaadiga

Kräshimine tundub olevat mingit moodi seotud serveritega. Lasin öösel ausa sahmakaga UK serveris ja ei mingit probleemi. Tegin varahommikul täna veel kaks roundi samas serveris ja töötas kõik. Mõtlesin, et võiks ka conquesti kütta vahelduseks ja läksin Rootsi CQ HQ serverisse ja täpselt nagu enne- iga round pakib mäng end vähemalt korra kokku.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 14.03.2010 12:18:48 vasta tsitaadiga

Mäng on pea 2nädalat väljas ja siiani jookseb kokku ja ei tea mida veel...
Lõhnab küll selle järgi et, papp käes ja ülejäänud on pohh.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 14.03.2010 12:22:35 vasta tsitaadiga

EA ju... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 14.03.2010 12:42:37 vasta tsitaadiga

Munapea kirjutas:
Omg.... just hetk tagasi connectisin TNT ja EST servusse, seal oli vaenlaste baasis tank mida engid repairisid. Läksin ja varastasin tanki ära ja sõitsin oma baasi ja siis hakkavad TNT adminid vms lõugama, et saan kicki kui ma tanki tagasi ei anna...nagu wtf?
Lol sama siin icon_lol.gif
Lahendus ära sinna enam mine ja otsi mingi teine server.BTW:Vaatan ,et G3 võtab hästi HC mode-is. thumbs_up.gif
Aaaahhh jah see ka veel ,et teise tiimi ei tohi üle minna ,kui oled ühel pool juba pelanud. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 14.03.2010 12:48:00 vasta tsitaadiga

[quote="LightsabeR"]
painkillah kirjutas:
/quote]
I <3 drunken rants! beer_yum.gif

Esmalt, jah, medic oma M60'ega on tiba overpowered, eriti kui neid on mitu tükki ja nad üksteist elustavad..

See OP-nessi point peitub siin surematuses 2 sekki peale elustamist icon_exclaim.gif

HC modes oled sa laksust kohe haavatav ning loll medic kes terve tiimi lollis kohas üles elustas on määratud surmale ja raiskama ikkagi kõik ticketid... normalis aga jooksevad nuubid ringi ja elustavad üksteist kasvõi mortari all ning tänu surematusele jõuavad nad sealt ikkagi välja kah veel joosta. Täielik bs

M60 sellepärast, et ta on tugev ja suht täpne... 100 kuuli raudas, nuubid ei pea mõtlema kuhu ja kui palju lasevad... lihtalt lasevad ning oma surematuse ajal jõuab ikka ju aru saada kes kust nüüd lasi ning saagima minna.

epic skills noh....

Siis kui WDC oli hc modes oli millegipärast nende naabide poolt server ainult nuttu ja hala täis.... vaatasid kuidas laguna prezas punaste mütsidega medicupoisid muudkui ringi siblisid ning üksteisejärgi mudasse faceplanti lastid.

Üks hetk oli 2 medicut ja ma lasin neil meelega üksteist vähemalt 4x elustada mis = mulle kokku 8 killi niisama icon_biggrin.gif idioot on idioot kui elustab tiimikaaslast sellises kohas kus neile on 9-st august avatud tuli... AGA EI normal modes on selle nimi "skills"

Andykas kirjutas:
Miks on nii, et kui surma saad on kohe death kirjas, isegi kui medic sind elustab? Eile sain 5 korda järjest niimoodi surma - elustati - 40mm nade - elustati - nade jne... icon_neutral.gif

Vot HC modes saaksid sa sellele medicule teamkilli näol teha "VALJU NOOMITUSE" et ta nii lammas on ning sind vales kohas elustab.

Munapea kirjutas:
ot:
Naljakas on lugeda kasutaja offti/Tankisti nii foorumis kui mängus kirglikult ainult vingumas. Eile sai keegi sõimata ta käest lihtsalt selle pärast, et ta kasutas meediku M60t kuid pärast nähti teda ise ka selle sama relvaga. icon_biggrin.gif

Täna võiks millalgi proovida quadiga hüppamist koos C4ga.

Ei ma ei sõimanud kedagi... ja see kui ma kass m60 võtsin ning teid port valdezi teises etapis kõik puruks lasin sela künka peal oli lihtalt näiteks, et igaüks oskab samamoodi sitt olla ning surematusega terve vastaste teami spawn screeni vahtima saata.

Te olete lihtalt nii pasad, et kambakeisi kogunete ühte teami ja mängite naeratus näol 9 vs 16 thumbs_up.gif

ja kui ma julgen öelda, et "ajage tiimid balanssi" siis sellepeale tuleb vastuseks "sa vingud nagu eit"

no tegelt? omal pole juba sitt olla?

viimati muutis ottf 14.03.2010 12:55:23, muudetud 2 korda
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 14.03.2010 12:48:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aaaahhh jah see ka veel ,et teise tiimi ei tohi üle minna ,kui oled ühel pool juba pelanud.

Et siis nagu tehakse liiga sellega vms? icon_rolleyes.gif Krt see on ju siililegi selge. Üldse pang on selle teamist teami jooksmisega. Võiks olla nii et mängu algul valid ära kuhu tiimi lähed ja LOCK.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
siimp
Kreisi kasutaja
siimp

sõnum 14.03.2010 12:48:12 vasta tsitaadiga

Just, ära sina ka enam sinna roni, kõigil parem.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 14.03.2010 12:54:24 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Mäng on pea 2nädalat väljas ja siiani jookseb kokku ja ei tea mida veel...
Lõhnab küll selle järgi et, papp käes ja ülejäänud on pohh.

Mul küll ps3 peal kokku ei jookse icon_razz.gif
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 14.03.2010 12:55:17 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
tsitaat:

Aaaahhh jah see ka veel ,et teise tiimi ei tohi üle minna ,kui oled ühel pool juba pelanud.

Et siis nagu tehakse liiga sellega vms? icon_rolleyes.gif Krt see on ju siililegi selge. Üldse pang on selle teamist teami jooksmisega. Võiks olla nii et mängu algul valid ära kuhu tiimi lähed ja LOCK.
Kurat ise tean kus pool pelan ,äkki sõber teisel pool või mingi pedede team..... icon_confused.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 14.03.2010 12:56:50 vasta tsitaadiga

ot:
Timberg, ps3 on juba sündides "surnud loom"
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 14.03.2010 13:02:28 vasta tsitaadiga

Loodan ise, et BC2 loob nö. uued standardid shuuterites. Peale BC2 mängimist nagu eriti ei tahaks enam selliseid shuutereid mängida, kus seinad ei purune jne icon_smile.gif
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 14.03.2010 13:08:35 vasta tsitaadiga

Killzone88 kirjutas:
xxlmaster kirjutas:
tsitaat:

Kurat ise tean kus pool pelan ,äkki sõber teisel pool või mingi pedede team..... icon_confused.gif

Sõber teisel pool? Sellepärast ytlesingi et enne mängu minekut valid poole ehk loed list läbi kes kus on ja siis JOIN (crysis warsi mängijatele tuttav teema)
See on nii haige värk ikkagi ju, loogish et kui tiim hakkab kaotama minnakse üle võitjate poolele kuna keegi ei taha kaotust kirja saada. E peenis kahaneb
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
-Kecco-
HV kasutaja
-Kecco-

sõnum 14.03.2010 13:10:32 vasta tsitaadiga

Timo1337 kirjutas:
-Kecco- kirjutas:

Xfires on ainult 9 ja 10, 11 pole, selles jama ongi...
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 14.03.2010 13:11:57 vasta tsitaadiga

-Kecco- kirjutas:
Timo1337 kirjutas:
-Kecco- kirjutas:

Xfires on ainult 9 ja 10, 11 pole, selles jama ongi...

BC2 ei tööta Xfires, aint näitab et mängid, aga in game ei tööta.
DX9 all ei tee midagi, DX10 all crashib.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 14.03.2010 13:14:46 vasta tsitaadiga

Natuke funni ka:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 14.03.2010 13:16:45 vasta tsitaadiga

Need kes xfire kasutavad võiks HV cultiga liituda.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 14.03.2010 13:16:45 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Loodan ise, et BC2 loob nö. uued standardid shuuterites. Peale BC2 mängimist nagu eriti ei tahaks enam selliseid shuutereid mängida, kus seinad ei purune jne icon_smile.gif

mind valdavad samad mõtted icon_razz1.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 14.03.2010 13:27:12 vasta tsitaadiga

xxlmaster, mis sa ikka vaidled, niipalju kui mina näinud olen, on killzone üks neist team hopperitest:P
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 14.03.2010 13:27:12 vasta tsitaadiga

eyelids kirjutas:
Timberg kirjutas:

mind valdavad samad mõtted icon_razz1.gif
Ex me näe mida toob BF3. icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 290, 291, 292  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.