|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
mr.Luiks
HV kasutaja

|
13.03.2010 23:56:12
|
|
|
| Lovvi kirjutas: |
Spoiler 
Väike omang, Mindfreak lendas ja mina lasin.
kindlalt keegi ütleb, et vastas tiimis oli vähem mängijad - pole minu süü, et ei saa black hawki maha... |
aa näe see on see mäng kus järgmises raundis ma laususin "teams" ja vastuseks sinult tuli et mis ma vingun.
aga noh peaasi ,et sina "omada" saad
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
13.03.2010 23:58:46
|
|
|
| Cracker kirjutas: |
| kitten, ma tean jah. Aga lihtsalt see map on nagu liiga tihti, eile või kunagi oli ta 3x järjest(3x2=6 roundi), mis ei ole normaalne. |
Kui ta järjest tuli siis oli võimalik,jah et mingi serveri jama..imelik ,et peale 3 korda juba adminni ei kutsutud
|
|
| Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Munapea
HV vaatleja
|
14.03.2010 00:25:14
|
|
|
Spoiler 
wutwut. Muidugi ei ole see skill vaid luck, aga ikkagi!
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
14.03.2010 00:30:11
|
|
|
| Munapea kirjutas: |
Spoiler 
wutwut. Muidugi ei ole see skill vaid luck, aga ikkagi! |
lucky oli see et kuld medal + 10k selle eest et 5 kuldmedalit oled saanud ..aga jah hea
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mindfreak
HV kasutaja

|
14.03.2010 00:33:47
|
|
|
| Lovvi kirjutas: |
Spoiler 
Väike omang, Mindfreak lendas ja mina lasin.
kindlalt keegi ütleb, et vastas tiimis oli vähem mängijad - pole minu süü, et ei saa black hawki maha... |
Hea round oli
Minult ka siis väike screen:
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.03.2010 01:13:49
|
|
|
| Accuracy annab soovida. Teil mehed on küll alla igasuguse arvestuse e-peenis, häbenege.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.03.2010 01:30:28
|
|
|
Spoiler 
Tehke midagi... pange wdc HC mode vms.. pange TNT hc peale.. tehke lihtalt midagi kasvõi laske endale ise jalga vms. aga täiesti ülimalt kettasse viskab see medicute m60 naabikari....
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 01:33:13
|
|
|
| ottf kirjutas: |
medicute m60 naabikari....
|
M60 on 1337
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
14.03.2010 01:34:42
|
|
|
| Hull pinge siis mängida, kui kullaga mööda mapi ringi joosta.. Kas osasid relvi siis ära keelata ei saagi või vähemalt piirata MP-s ?
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.03.2010 01:46:42
|
|
|
| Svenx kirjutas: |
|
M60 on 1337  |
no see on kohe epic 1337 normal modes... eriti kui oled 6-ses medicute kambas ja saate üksteist pedaalitada + surematus.
siis tullakse postitatakse mingi 50/20****************it ss siia....
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
14.03.2010 02:11:33
|
|
|
Kõik on päris kettas ma vaatan  Mina ütleks,et kui ei meeldi siis ärge mängige ... Ainuke asi mis mind vihale ajab on see ,et wedontcare-is pole autobalance mingi iga apsull iga mäng on poole vähem ühel pool kui teisel.Ning üle ei tulda ka veel peale kauba..
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
14.03.2010 02:17:52
|
|
|
mind ajab närvi see et mingid tatilapad ja tühikargajaid lahmivad LMG dega ja 40mm naatidega ringi ja mõtlevad et nemad ongi TEH SHIT. ei vastupidi, te olete kasutud kaltsud kes muud ei oska kui abuseda unbalanced asju. siis tullakse ja hüpatakse kd ratiote ja muude jaburate asjadega nagu üks eelkõneleja juba mainis. skill on olematu null, tra ma võtan medium ranges tüüpi snaipriga maha, ründan snaipriga, tapan sidearmiga, kasutan strateegiliselt mortarit ja motion miine. ja siis tuleb mingi squad täis sitapritse kes lihtsalt mängu süsteemi abuusides omavad end topi. way to go, loodan, et enestunne on sama hea kui tühikargajatest meestel kes omale ilgelt võimsad autod perse alla ostavad ja siis kõvat venda armani ülikonnaga mängivad. teile jääb alati süsteemi abusemine, mulle jääb alati reaalne skill
/end of drunken rant
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 02:30:09
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
mind ajab närvi see et mingid tatilapad ja tühikargajaid lahmivad LMG dega ja 40mm naatidega ringi ja mõtlevad et nemad ongi TEH SHIT. ei vastupidi, te olete kasutud kaltsud kes muud ei oska kui abuseda unbalanced asju. siis tullakse ja hüpatakse kd ratiote ja muude jaburate asjadega nagu üks eelkõneleja juba mainis. skill on olematu null, tra ma võtan medium ranges tüüpi snaipriga maha, ründan snaipriga, tapan sidearmiga, kasutan strateegiliselt mortarit ja motion miine. ja siis tuleb mingi squad täis sitapritse kes lihtsalt mängu süsteemi abuusides omavad end topi. way to go, loodan, et enestunne on sama hea kui tühikargajatest meestel kes omale ilgelt võimsad autod <b>piix</b> alla ostavad ja siis kõvat venda armani ülikonnaga mängivad. teile jääb alati süsteemi abusemine, mulle jääb alati reaalne skill
/end of drunken rant |
Pean nõustuma ning sellist olukorda kohtan väga tihti WDC-s...Seepärast seal ka ei mängi.
Ise lasen pidevalt reconi/engineeriga ringi, samas viimasel ajal ka assualti hakanud arendama. Medicuga polegi vist mänginud veel...Ei usu, et niipea hakkan ka.
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
14.03.2010 02:48:05
|
|
|
mind ajab närvi see et mingid tatilapad ja tühikargajaid lahmivad LMG dega ja 40mm naatidega ringi ja mõtlevad et nemad ongi TEH SHIT. ei vastupidi, te olete kasutud kaltsud kes muud ei oska kui abuseda unbalanced asju. siis tullakse ja hüpatakse kd ratiote ja muude jaburate asjadega nagu üks eelkõneleja juba mainis. skill on olematu null, tra ma võtan medium ranges tüüpi snaipriga maha, ründan snaipriga, tapan sidearmiga, kasutan strateegiliselt mortarit ja motion miine. ja siis tuleb mingi squad täis sitapritse kes lihtsalt mängu süsteemi abuusides omavad end topi. way to go, loodan, et enestunne on sama hea kui tühikargajatest meestel kes omale ilgelt võimsad autod <b>piix</b> alla ostavad ja siis kõvat venda armani ülikonnaga mängivad. teile jääb alati süsteemi abusemine, mulle jääb alati reaalne skill
/end of drunken rant |
I <3 drunken rants!
Esmalt, jah, medic oma M60'ega on tiba overpowered, eriti kui neid on mitu tükki ja nad üksteist elustavad.
Kuid samas on suht ilmne ka see, et inimesed kurdavad alati, et kõik teised klassid peale nende enda lemmiku on liige tugevad. Sina, kui Recon, kurdad selle üle, et Medic'ud kasutavad LMG'sid ja Assault'id GL'it (grenade launcher). Mõne teise klassiga mängija või tanki juht kurdab jälle, et Reconi mortar on liiga võimas.
Minu silmis on asi nii, et igaüks mängigu kuidas tahab, seni kuni ta ei cheati ja ei exploiti. Kõik klassid ja relvad on mängu reeglitega lubatud ning seega nende üle viriseda on natuke mõttetu. Eks kui DICE ja EA serveri probleemidega hakkama saavad, siis küll nad ka class balance'it uurima hakkavad.
Kui sulle KDR ja "muud jaburad asjad" nii palju korda lähevad ja sa arvad, et Medic on just see klass, mis on kõige tugevam, siis hakka ka Medic'uga mängima. Endal on mul statsidest suht suva, põhiline, et mängu ajal tunnen, et minust on tiimile kasu. Peamiselt mängin Engineeriga, viimasel ajal ka Assaultiga, kuna M16 hakkas meeldima.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 02:48:16
|
|
|
| laulasmaa kirjutas: |
Kõik on päris kettas ma vaatan  Mina ütleks,et kui ei meeldi siis ärge mängige  |
Kõige debiilsem vastulause sellistele argumentidele.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
14.03.2010 02:50:36
|
|
|
| Tonsor kirjutas: |
| laulasmaa kirjutas: |
Kõik on päris kettas ma vaatan  Mina ütleks,et kui ei meeldi siis ärge mängige  |
Kõige debiilsem vastulause sellistele argumentidele. |
Mis suhtes see kõige debiilsem on ?Kui ei meeldi ja ainult vingutakse siis palun ära mängi siis.. Lihtne ja selge.See kui sa kedagi kohe debiilikuks sõimama hakkad ei tee see sind kohe targaks.
|
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 07:24:30
|
|
|
| Kethmar kirjutas: |
/end of drunken rant |
Pean nõustuma ning sellist olukorda kohtan väga tihti WDC-s...Seepärast seal ka ei mängi.
Ise lasen pidevalt reconi/engineeriga ringi, samas viimasel ajal ka assualti hakanud arendama. Medicuga polegi vist mänginud veel...Ei usu, et niipea hakkan ka. |
Ühesõnaga Medic ja assault ei tohi olla või, et heameelt teha, lihtsalt pean aeg-ajal surma saama?
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
14.03.2010 09:02:44
|
|
|
| ma võtan medium ranges tüüpi snaipriga maha, ründan snaipriga, tapan sidearmiga, kasutan strateegiliselt mortarit ja motion miine. ja siis tuleb mingi squad täis sitapritse kes lihtsalt mängu süsteemi abuusides omavad end topi. |
Ja kui need 4 venda tuleksid sulle vastu ükskõik, mis teiste relvadega, siis sina kui super-recon loobiksid nad oma motion-miiniidega surnuks?
| tsitaat: |
| Kuid samas on suht ilmne ka see, et inimesed kurdavad alati, et kõik teised klassid peale nende enda lemmiku on liige tugevad. |
Meediku või engina mängides ma küll seda ei kurda. Teisi pole põhjalikult proovinud. Recon on üldjuhul mõttetuim klass, sest mulle suudavad nad pihta lasta paar korda ühe mängu jooksul. Assault vist nopib 40mm granaadiga enim maha, aga ei ütleks, et see imba on.
Assaultil on automaat + 40mm granaadiheitja. Engi automaat/SMG + 40/82mm lendav pomm. Meedikul pole üldse mingeid silmapaistvaid lõhkeained, selle asemel on tal kuulipildur, mis on keskmisel distantsil teistest üle. Recon'il on ka c4/mortar lisaks.
| Minu silmis on asi nii, et igaüks mängigu kuidas tahab, seni kuni ta ei cheati ja ei exploiti. |
...ja ei riku massiliselt teiste mängurõõmu sellega...
Kui engi olen ja pole just tankitõrjemiinid kaasas, siis kaugema maa peale laskmiseks kasutan loomulikult RPG/CG/AT4, sest automaadiga laskmine oleks üsna mõttetu, kui vastu pole just teine engi. Loogika, lapsed.
Samas muidugi on tore, kui vastased ainult näiliselt teevad head tööd ja lasevad sinu poole, aga ise saad kõik maha võtta nagu Rambo. Aga see on MP, mitte easy-bot'ide vastu mäng.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.03.2010 09:19:29
|
|
|
| Ühesõnaga Medic ja assault ei tohi olla või, et heameelt teha, lihtsalt pean aeg-ajal surma saama? |
Svenx sa said täiesti valesti aru. Muidugi tohib medic ja assault olla, sa lihtsalt pead kaotama teistele klassidele ja oma klassi oskuseid ära kasuta. Lihtne ju?
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
14.03.2010 10:13:17
|
|
|
| Kiigake aegajal http://www.bfbcs.com/ lehele. Varsti peaks hakkama toimima statside süsteem.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 10:28:36
|
|
|
Spoiler 
Tehke midagi... pange wdc HC mode vms.. pange TNT hc peale.. tehke lihtalt midagi kasvõi laske endale ise jalga vms. aga täiesti ülimalt kettasse viskab see medicute m60 naabikari.... |
WDCs peakski olema HC ja TNT & EST serveris oli eile ja on ka täna.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.03.2010 10:31:28
|
|
|
| Mille järgi neid kuld ja hõbemedaleid mängus jagatakse?
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
14.03.2010 10:33:33
|
|
|
Miks on nii, et kui surma saad on kohe death kirjas, isegi kui medic sind elustab? Eile sain 5 korda järjest niimoodi surma - elustati - 40mm nade - elustati - nade jne...
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mindfreak
HV kasutaja

|
14.03.2010 10:37:22
|
|
|
|
M60 on 1337  |
no see on kohe epic 1337 normal modes... eriti kui oled 6-ses medicute kambas ja saate üksteist pedaalitada + surematus.
siis tullakse postitatakse mingi 50/20****************it ss siia.... |
Ei pea kohe nii kuri olema kui ise ei saa hakkama selles mängus..
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 10:38:17
|
|
|
| Suvaline QQ võiks teemast välja jätta või mis? Päris hea on 4lk whine'i lugeda.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mindfreak
HV kasutaja

|
14.03.2010 10:40:53
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
| Mille järgi neid kuld ja hõbemedaleid mängus jagatakse? |
Relvade ja sõidukitega pead teatud arvu kille saama. Uuri oma weapon & vehicle statse BC2 menüüst, seal all on väikesed tähekesed.
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
14.03.2010 10:59:21
|
|
|
| patrick615 kirjutas: |
| Kiigake aegajal http://www.bfbcs.com/ lehele. Varsti peaks hakkama toimima statside süsteem. |
Jap , mul juba töötab Raske higi ja vaevaga teenitud 21,000 punni on kadunud , unlockid koos nendega
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 11:15:25
|
|
|
| Kellelgi veel PB heartbeats stopped jama loobib ja vahest lihtsalt serverist välja viskab ja mõnikord ütleb u have kicked from the game kuid keegi pole kickinud.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kecco-
HV kasutaja

|
14.03.2010 11:32:02
|
|
|
| Keegi on märganud mingit vahet, kui pelada dx11 asemel dx10-ga ? (et xfire töötaks)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 11:42:41
|
|
|
| -Kecco- kirjutas: |
| Keegi on märganud mingit vahet, kui pelada dx11 asemel dx10-ga ? (et xfire töötaks) |
xfires settinguid muutsid vastavalt mis dx kasutad?
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Munapea
HV vaatleja
|
14.03.2010 11:55:50
|
|
|
| ot: |
Naljakas on lugeda kasutaja offti/Tankisti nii foorumis kui mängus kirglikult ainult vingumas. Eile sai keegi sõimata ta käest lihtsalt selle pärast, et ta kasutas meediku M60t kuid pärast nähti teda ise ka selle sama relvaga.
|
Täna võiks millalgi proovida quadiga hüppamist koos C4ga.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.03.2010 12:14:50
|
|
|
| Kräshimine tundub olevat mingit moodi seotud serveritega. Lasin öösel ausa sahmakaga UK serveris ja ei mingit probleemi. Tegin varahommikul täna veel kaks roundi samas serveris ja töötas kõik. Mõtlesin, et võiks ka conquesti kütta vahelduseks ja läksin Rootsi CQ HQ serverisse ja täpselt nagu enne- iga round pakib mäng end vähemalt korra kokku.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
14.03.2010 12:18:48
|
|
|
Mäng on pea 2nädalat väljas ja siiani jookseb kokku ja ei tea mida veel...
Lõhnab küll selle järgi et, papp käes ja ülejäänud on pohh.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 12:22:35
|
|
|
EA ju...
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 12:42:37
|
|
|
| Omg.... just hetk tagasi connectisin TNT ja EST servusse, seal oli vaenlaste baasis tank mida engid repairisid. Läksin ja varastasin tanki ära ja sõitsin oma baasi ja siis hakkavad TNT adminid vms lõugama, et saan kicki kui ma tanki tagasi ei anna...nagu wtf? |
Lol sama siin
Lahendus ära sinna enam mine ja otsi mingi teine server.BTW:Vaatan ,et G3 võtab hästi HC mode-is.
Aaaahhh jah see ka veel ,et teise tiimi ei tohi üle minna ,kui oled ühel pool juba pelanud.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
14.03.2010 12:48:00
|
|
|
[quote="LightsabeR"]
/quote]
I <3 drunken rants!
Esmalt, jah, medic oma M60'ega on tiba overpowered, eriti kui neid on mitu tükki ja nad üksteist elustavad.. |
See OP-nessi point peitub siin surematuses 2 sekki peale elustamist
HC modes oled sa laksust kohe haavatav ning loll medic kes terve tiimi lollis kohas üles elustas on määratud surmale ja raiskama ikkagi kõik ticketid... normalis aga jooksevad nuubid ringi ja elustavad üksteist kasvõi mortari all ning tänu surematusele jõuavad nad sealt ikkagi välja kah veel joosta. Täielik bs
M60 sellepärast, et ta on tugev ja suht täpne... 100 kuuli raudas, nuubid ei pea mõtlema kuhu ja kui palju lasevad... lihtalt lasevad ning oma surematuse ajal jõuab ikka ju aru saada kes kust nüüd lasi ning saagima minna.
epic skills noh....
Siis kui WDC oli hc modes oli millegipärast nende naabide poolt server ainult nuttu ja hala täis.... vaatasid kuidas laguna prezas punaste mütsidega medicupoisid muudkui ringi siblisid ning üksteisejärgi mudasse faceplanti lastid.
Üks hetk oli 2 medicut ja ma lasin neil meelega üksteist vähemalt 4x elustada mis = mulle kokku 8 killi niisama idioot on idioot kui elustab tiimikaaslast sellises kohas kus neile on 9-st august avatud tuli... AGA EI normal modes on selle nimi "skills"
| Andykas kirjutas: |
Miks on nii, et kui surma saad on kohe death kirjas, isegi kui medic sind elustab? Eile sain 5 korda järjest niimoodi surma - elustati - 40mm nade - elustati - nade jne...  |
Vot HC modes saaksid sa sellele medicule teamkilli näol teha "VALJU NOOMITUSE" et ta nii lammas on ning sind vales kohas elustab.
Naljakas on lugeda kasutaja offti/Tankisti nii foorumis kui mängus kirglikult ainult vingumas. Eile sai keegi sõimata ta käest lihtsalt selle pärast, et ta kasutas meediku M60t kuid pärast nähti teda ise ka selle sama relvaga.
|
Täna võiks millalgi proovida quadiga hüppamist koos C4ga. |
Ei ma ei sõimanud kedagi... ja see kui ma kass m60 võtsin ning teid port valdezi teises etapis kõik puruks lasin sela künka peal oli lihtalt näiteks, et igaüks oskab samamoodi sitt olla ning surematusega terve vastaste teami spawn screeni vahtima saata.
Te olete lihtalt nii pasad, et kambakeisi kogunete ühte teami ja mängite naeratus näol 9 vs 16
ja kui ma julgen öelda, et "ajage tiimid balanssi" siis sellepeale tuleb vastuseks "sa vingud nagu eit"
no tegelt? omal pole juba sitt olla?
viimati muutis ottf 14.03.2010 12:55:23, muudetud 2 korda |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.03.2010 12:48:04
|
|
|
Aaaahhh jah see ka veel ,et teise tiimi ei tohi üle minna ,kui oled ühel pool juba pelanud.
|
Et siis nagu tehakse liiga sellega vms? Krt see on ju siililegi selge. Üldse pang on selle teamist teami jooksmisega. Võiks olla nii et mängu algul valid ära kuhu tiimi lähed ja LOCK.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siimp
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 12:48:12
|
|
|
| Just, ära sina ka enam sinna roni, kõigil parem.
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.03.2010 12:54:24
|
|
|
| villu70 kirjutas: |
Mäng on pea 2nädalat väljas ja siiani jookseb kokku ja ei tea mida veel...
Lõhnab küll selle järgi et, papp käes ja ülejäänud on pohh. |
Mul küll ps3 peal kokku ei jookse
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 12:55:17
|
|
|
| xxlmaster kirjutas: |
|
Et siis nagu tehakse liiga sellega vms? Krt see on ju siililegi selge. Üldse pang on selle teamist teami jooksmisega. Võiks olla nii et mängu algul valid ära kuhu tiimi lähed ja LOCK. |
Kurat ise tean kus pool pelan ,äkki sõber teisel pool või mingi pedede team.....
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
14.03.2010 12:56:50
|
|
|
| Timberg, ps3 on juba sündides "surnud loom" |
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.03.2010 13:02:28
|
|
|
Loodan ise, et BC2 loob nö. uued standardid shuuterites. Peale BC2 mängimist nagu eriti ei tahaks enam selliseid shuutereid mängida, kus seinad ei purune jne
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
14.03.2010 13:08:35
|
|
|
| Killzone88 kirjutas: |
| xxlmaster kirjutas: |
|
Et siis nagu tehakse liiga sellega vms? Krt see on ju siililegi selge. Üldse pang on selle teamist teami jooksmisega. Võiks olla nii et mängu algul valid ära kuhu tiimi lähed ja LOCK. |
Kurat ise tean kus pool pelan ,äkki sõber teisel pool või mingi pedede team.....  |
Sõber teisel pool? Sellepärast ytlesingi et enne mängu minekut valid poole ehk loed list läbi kes kus on ja siis JOIN (crysis warsi mängijatele tuttav teema)
See on nii haige värk ikkagi ju, loogish et kui tiim hakkab kaotama minnakse üle võitjate poolele kuna keegi ei taha kaotust kirja saada. E peenis kahaneb
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kecco-
HV kasutaja

|
14.03.2010 13:10:32
|
|
|
| Timo1337 kirjutas: |
| Keegi on märganud mingit vahet, kui pelada dx11 asemel dx10-ga ? (et xfire töötaks) |
xfires settinguid muutsid vastavalt mis dx kasutad? |
Xfires on ainult 9 ja 10, 11 pole, selles jama ongi...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
14.03.2010 13:11:57
|
|
|
| Timo1337 kirjutas: |
xfires settinguid muutsid vastavalt mis dx kasutad? |
Xfires on ainult 9 ja 10, 11 pole, selles jama ongi... |
BC2 ei tööta Xfires, aint näitab et mängid, aga in game ei tööta.
DX9 all ei tee midagi, DX10 all crashib.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 13:14:46
|
|
|
Natuke funni ka:
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
14.03.2010 13:16:45
|
|
|
Loodan ise, et BC2 loob nö. uued standardid shuuterites. Peale BC2 mängimist nagu eriti ei tahaks enam selliseid shuutereid mängida, kus seinad ei purune jne  |
mind valdavad samad mõtted
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
14.03.2010 13:27:12
|
|
|
| xxlmaster, mis sa ikka vaidled, niipalju kui mina näinud olen, on killzone üks neist team hopperitest:P
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
14.03.2010 13:27:12
|
|
|
| eyelids kirjutas: |
Loodan ise, et BC2 loob nö. uued standardid shuuterites. Peale BC2 mängimist nagu eriti ei tahaks enam selliseid shuutereid mängida, kus seinad ei purune jne  |
mind valdavad samad mõtted  |
Ex me näe mida toob BF3.
|
|
   |
13 |
|