Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Palun abi upgrade'iga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 12.03.2010 16:16:09 Palun abi upgrade'iga vasta tsitaadiga

Tekkis tahtmine muretseda uus videokaart aga puuduvad teadmised ja eelnev kogemus sellistest uuendustest.

Hetkel näeb arvuti seest välja selline.

Intel Core 2 Quad CPU @ 2.40GHz
2 x 2GB DDR3 mälud
NVIDIA Geforce 8800 GTS 320mb
Intel Desktop Board D975XBX2
650W toiteplokk
Kasutan 20 tollist LCD kuvarit
Windows XP

Eeldan, et see ikkagi on videokaart mille taha jääb see, et uuemaid mänge kõrgete seadistusteta mängida ei saa? Saan aru, et protsessor pole samuti kõige uuema aga see vast pidurdab veidi vähem?

Abi vajaksin just videokaardi valikuga. Mai 2009 kiideti Digis sellist kaardi nagu Club 3D ATI Radeon HD 4890. Kas see oleks ikkagi piisavalt suur võimekuse vahe mu praeguse kaardiga? Proovisin leida erinevaid jõudlus testide tabeleid jms aga noh, tõesti ei leidnud. Mis te arvate mu valikust? icon_razz.gif Oskate midagi paremat soovitada? Hind võiks jääda alla 4000.-

Teine asi millega ma hakkama ei saa on voolutarbe arvestamine. Leidsin küll googeldades ühe kalkulaatori aga see oli vist teiseks otstarbeks. Igal juhul oli see nii keeruline, et ma ei osanud paljusid lahtreid täita. Kas too ATI HD 4890 mahuks veel mu toiteploki "sisse"? On üldse lootust, et saaksin korraliku kiiruse vahe ilma plokki välja vahetamata?

Igasugused harivad lingid oleks samuti teretulnud. Äkki pakub mõni firma minusugustele totudele taolist teenust? Kaardi vahetamisega saaks vast hakkama aga selle valimisega mitte. Toiteploki vahetus tundub ka üsna keeruline

Aitäh!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
martin366
HV Guru
martin366

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.03.2010 16:18:23 vasta tsitaadiga

Oleneb palju pappi välja käia on.. 4890 thumbs_up.gif ja 5770 thumbs_up.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Palun abi upgrade'iga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.