praegune kellaaeg 23.06.2025 00:31:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kukemaim
HV vaatleja
|
12.03.2010 16:16:09
Palun abi upgrade'iga |
|
|
Tekkis tahtmine muretseda uus videokaart aga puuduvad teadmised ja eelnev kogemus sellistest uuendustest.
Hetkel näeb arvuti seest välja selline.
Intel Core 2 Quad CPU @ 2.40GHz
2 x 2GB DDR3 mälud
NVIDIA Geforce 8800 GTS 320mb
Intel Desktop Board D975XBX2
650W toiteplokk
Kasutan 20 tollist LCD kuvarit
Windows XP
Eeldan, et see ikkagi on videokaart mille taha jääb see, et uuemaid mänge kõrgete seadistusteta mängida ei saa? Saan aru, et protsessor pole samuti kõige uuema aga see vast pidurdab veidi vähem?
Abi vajaksin just videokaardi valikuga. Mai 2009 kiideti Digis sellist kaardi nagu Club 3D ATI Radeon HD 4890. Kas see oleks ikkagi piisavalt suur võimekuse vahe mu praeguse kaardiga? Proovisin leida erinevaid jõudlus testide tabeleid jms aga noh, tõesti ei leidnud. Mis te arvate mu valikust? Oskate midagi paremat soovitada? Hind võiks jääda alla 4000.-
Teine asi millega ma hakkama ei saa on voolutarbe arvestamine. Leidsin küll googeldades ühe kalkulaatori aga see oli vist teiseks otstarbeks. Igal juhul oli see nii keeruline, et ma ei osanud paljusid lahtreid täita. Kas too ATI HD 4890 mahuks veel mu toiteploki "sisse"? On üldse lootust, et saaksin korraliku kiiruse vahe ilma plokki välja vahetamata?
Igasugused harivad lingid oleks samuti teretulnud. Äkki pakub mõni firma minusugustele totudele taolist teenust? Kaardi vahetamisega saaks vast hakkama aga selle valimisega mitte. Toiteploki vahetus tundub ka üsna keeruline
Aitäh!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
12.03.2010 16:18:23
|
|
|
Oleneb palju pappi välja käia on.. 4890 ja 5770
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|