praegune kellaaeg 27.06.2025 16:49:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeanman
Kreisi kasutaja

|
12.03.2010 12:08:03
|
|
|
Kes tahab naist, kes perenaist,mina panen mõlemat
Mängisin ka eile WDC ja TNT servudes.Oli suht norm ,vahel laggis aga korraks ainult,kuid häiris hoopis teine asi.
Nimelt selgub , et mõni siine postitaja on vist mingi suurematsorti sõjakooli lõpetand vai lihtsalt 30-se staaziga juba marssal .Paistis et ta muud ei teindudgi, kui main chatis vingus ja targutas, võtke tankid noobid, jälle sniperid campivad, sniperid rünnake, kaitske com-i jne,jne, jne.Ma ei hakka siin nimesi nimetada, muidu ei jõua seda sitta siin enam ära lugeda.
Aga tõsiselt , inimene mängib nagu oskab, tahab, pole sinu asi teda nuubiks, camperiks , või mis iganes sõimata.Kui leiate et vastav seltskond ei vasta teie
marssalioskustele,alati on kuskil mõni parem servu, ole mees ja otsi see üles.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
12.03.2010 12:09:06
|
|
|
just kui teen endale vaba päeva on server maas  
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
12.03.2010 12:10:53
|
|
|
Sarin kirjutas: |
just kui teen endale vaba päeva on server maas    |
Mul on juhuslikult vaba päev ja server maas
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
12.03.2010 12:11:28
|
|
|
invension, jah kell 14.00 sest meil on GMT+2
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
12.03.2010 12:17:40
|
|
|
jeanman kirjutas: |
Kes tahab naist, kes perenaist,mina panen mõlemat
Mängisin ka eile WDC ja TNT servudes.Oli suht norm ,vahel laggis aga korraks ainult,kuid häiris hoopis teine asi.
Nimelt selgub , et mõni siine postitaja on vist mingi suurematsorti sõjakooli lõpetand vai lihtsalt 30-se staaziga juba marssal .Paistis et ta muud ei teindudgi, kui main chatis vingus ja targutas, võtke tankid noobid, jälle sniperid campivad, sniperid rünnake, kaitske com-i jne,jne, jne.Ma ei hakka siin nimesi nimetada, muidu ei jõua seda sitta siin enam ära lugeda.
Aga tõsiselt , inimene mängib nagu oskab, tahab, pole sinu asi teda nuubiks, camperiks , või mis iganes sõimata.Kui leiate et vastav seltskond ei vasta teie
marssalioskustele,alati on kuskil mõni parem servu, ole mees ja otsi see üles. |
Ise kukuks ka sõimama kui tank niisama vedeleb ja ootab vaenlase poolt näppamist.
Kui tiimitöö ei meeldi, siis võta SP või leia mõni server, kus keegi vägesid ei juhata.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.03.2010 12:17:46
|
|
|
helga kirjutas: |
järeldus see, et sa ei oska lasta, kui rpg ei tapa ja 20 kuuli kulub ühe mehe peale. |
Eks mängija oskus lisabki RPGle pauerit ju normalis. Eriti, kui lased 10 meetri pealt seisvale vennale RPG otse hammaste vahele ning ise siis nuga saad ja killcam näitab, et poisil on 40% HPd alles. Või siis tüüpolukorrad, kus kaitses on korraga kolm meedikut ja paar teist tölli ning sa ei suuda ilma raskerelvadeta mäpil seda kaitset lihtsalt murda, sest vennad lihtsalt ei sure. Ründaval poolel on lihtsam M-Comi maja maha tõmmata, kui hakata proovima pommi panna. See nagu ütleb selle mängumode'i kohta kõik või mis? Rääkimata siis snaipritest, mille puhul paned 20 meetri pealt vennale paugu näkku nõnda, et pangetäis piix lendab üle õue laiali ja tema laseb sind oma 9 millisega maha. Yep, nii see käibki.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
KristjanRa
HV kasutaja

|
12.03.2010 12:25:42
|
|
|
ehk kellelgi on seivgeimi seal kandis kus sinna kõrbesse jäetud laeva minek on?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.03.2010 12:27:41
|
|
|
Kes tahab naist, kes perenaist,mina panen mõlemat |
Õige
Ja btw.. sa võid julgelt nimesid nimetada - see olin mina. (vb polnud kah sest üle 5 rea ma küll ei trükkinud )
Ma küll ei sõimanud ning ei vingunud koguaeg. Kui see sulle sellena tundus siis sorry.. pold nii mõeldud.
Kus viga näed laita seal tule ja aita.
1. Kui sul 2 sniperit jäävad rush modes attackerina 1 faas tahapoole kohapeale passima ja on veel samas squadis siis loomulikult varem või hiljem keegi teeb märkuse...
(kui sa tahad AFKIDA või mitte midagi teha siis palun ole mees ja mine mängust välja)
2. Vaatad mapi pealt.. baasi tekivad kogaueg oma mehed, baasis vedeleb 2 tanki... mis selles halba on siis, et oma tiimi mägnijate tähelepanu juhtida, et nood lõpuks ehk viitsiks tankid platsi tuua.
3. Tõesõna mis siis, et sniper oled.. kui mcom on armitud siis sniperiks olemine ei tähenda, et sa võid põõsas kotte edasi sügada ning suva sul mis edasi juhtub. Seda enam, et mcom asub sinust 5m kaugusel.. comon tegelt? mine see 5m ja defuse ära kui kõik teammated ümberringi surnud on või ei märka...
loomulikult igaüks mängib nii nagu tahab... eks? Millegipräast oli sellest "chattimisest" kasu ning asjad hakaksid liikuma.
Seda aga kutsutakse teamworkiks.
PS. ära võta midagi isiklikult.. see on ainult mäng, mõned mängivad lihtalt vähekene entusiastlikumalt ja mölisevad üleliia palju nagu näiteks mina. Minust ei pea lihtsalt välja tegema
viimati muutis ottf 12.03.2010 12:38:59, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
12.03.2010 12:32:56
|
|
|
majades olevate mcomide võtmine läbi destructioni on osa mängust ja täiesti õige tegevus. selleks on ka pooled mcomid kohtades, kus neid nii maha võtta ei saa! (arica harboris viidi üks kast näiteks sinna garaazi ära peale beta lõppu, sest majas kukkus ta liiga kiirelt).
ot: |
ju siis on teie superhää pc ikkagi halb, kui koguaeg on nii hirmsad hitdetectioni ja lägi mured. konsoolil selliseid muresid pole. kuigi olen suht kindel, et räägite võim vahel. kord mingis hullus lägis rpg ei tapnud ja nüüd kohe nii ongi. |
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
12.03.2010 12:38:06
|
|
|
marssalioskustele,alati on kuskil mõni parem servu, ole mees ja otsi see üles. |
Ma pole kindel, kas see käib minu kohta, kuid eile üritasin küll mõned korrad tiimile juhendeid jagada. Need, kes mängida oskavad, teavad juba elementaarseid asju, kuid ma ei näe midagi halba selles, et algajatele neid õpetada ja ka kogenenud mängijatele meelde tuletada.
Näiteks Q'ga vastaste spottimine. See on nii elementaarne ja lihtne asi, millest on tiimile kohutavalt palju kasu. Ma ei näe, mis selles halba on, kui seda mängijatele meelde tuletada. Teine laks oli see, kui mängisin Conquesti sellel Laguna Presa mäpil ja minu tiimis oli 5 snaiperit, kes lihtsalt istusid spawnis ja midagi kasulikku ei teinud. Oleks siis, et spotiks vähemalt spawnile lähima lipu juures vastaseid ja laseks sinna mortar strike'sid, kuid ma ei märganud kordagi, et nad seda oleks teinud. Kui siis korra julgesin mainida, et lõpetage see baasis campimine ära, teist ei ole tiimile nii mingit kasu, tuli vastu mingi idiootne kommentaar, et "lõpeta lippude ründamine ära, raiskad ticketeid". Idioodi kari noh.
Nagu monty11 ütles, kui tiimi tööd ei taha teha, siis mängi SP'd või siis mõnda MW2 laadset FPS mängu, kus saad üksi vastaste tiimi maha võtta, kui hea mängija oled.
Edit:
aa... ottf võttis juba süü omaks. Wohoo! Ma olen puhas poiss! Kuradi ottf raisk! Kuidas sa julged kaasmängijaid juhendada! Issand kui ülbe vend ikka noh!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
12.03.2010 12:39:58
|
|
|
Ma vajutan automaatselt Q-d kui vastast näen. Battlefield 2 ajast sisse juurdunud juba
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
12.03.2010 12:40:30
|
|
|
Või siis normalis ongi relvade damage selline, et karju appi. Snaiper tapab ühe lasuga ainult siis, kui lased otse näkku ning RPG näiteks otsetabamuse korral enamasti ei tee midagi. Kui keegi on seina taga ning tõmbad selle 40mm või RPG lasuga pikali, ei juhtu seina taga olijaga midagi halba. Ma olen lasknud kuus RPG pauku M-Comi majja ning kõik on tabanud. Tulemus? Null killi. Bullshit.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
12.03.2010 12:46:06
|
|
|
Scart kirjutas: |
Või siis normalis ongi relvade damage selline, et karju appi. Snaiper tapab ühe lasuga ainult siis, kui lased otse näkku ning RPG näiteks otsetabamuse korral enamasti ei tee midagi. Kui keegi on seina taga ning tõmbad selle 40mm või RPG lasuga pikali, ei juhtu seina taga olijaga midagi halba. Ma olen lasknud kuus RPG pauku M-Comi majja ning kõik on tabanud. Tulemus? Null killi. Bullshit. |
Nalja teed või?
Ma olen kõvasti tegelasi "noobtube" või RPG`ga koos seinaga spawn screeni vahtima saatnud ja seda siis Normal modes
ottf kirjutas: |
Kes tahab naist, kes perenaist,mina panen mõlemat |
Õige
Ja btw.. sa võid julgelt nimesid nimetada - see olin mina. (vb polnud kah sest üle 5 rea ma küll ei trükkinud )
Ma küll ei sõimanud ning ei vingunud koguaeg. Kui see sulle sellena tundus siis sorry.. pold nii mõeldud.
Kus viga näed laita seal tule ja aita.
1. Kui sul 2 sniperit jäävad rush modes attackerina 1 faas tahapoole kohapeale passima ja on veel samas squadis siis loomulikult varem või hiljem keegi teeb märkuse...
(kui sa tahad AFKIDA või mitte midagi teha siis palun ole mees ja mine mängust välja)
2. Vaatad mapi pealt.. baasi tekivad kogaueg oma mehed, baasis vedeleb 2 tanki... mis selles halba on siis, et oma tiimi mägnijate tähelepanu juhtida, et nood lõpuks ehk viitsiks tankid platsi tuua.
3. Tõesõna mis siis, et sniper oled.. kui mcom on armitud siis sniperiks olemine ei tähenda, et sa võid põõsas kotte edasi sügada ning suva sul mis edasi juhtub. Seda enam, et mcom asub sinust 5m kaugusel.. comon tegelt? mine see 5m ja defuse ära kui kõik teammated ümberringi surnud on või ei märka...
loomulikult igaüks mängib nii nagu tahab... eks? Millegipräast oli sellest "chattimisest" kasu ning asjad hakaksid liikuma.
Seda aga kutsutakse teamworkiks.
PS. ära võta midagi isiklikult.. see on ainult mäng, mõned mängivad lihtalt vähekene entusiastlikumalt ja mölisevad üleliia palju nagu näiteks mina. Minust ei pea lihtsalt välja tegema  |
Ei olnud see ainult sina, üks teine tegelane puristas iga minuti tagant...
Tast oleks kordades rohkem tolku teamile olnud, kui mölisemise asemel, oleks lippe võtnud või vastaseid nottinud...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 12.03.2010 12:48:23, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
12.03.2010 12:48:14
|
|
|
Kui snaiper ühe lasuga tapaks, siis kõik snaiperid olekski. 40mm-ga kuskil kana/seina taga peitvaid tüüpe saab ilusti tappa. RPG-l ongi splash damage suht väike tehtud, inimeste vastu on mõeldud seal Carl Gustav ikkagi.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
12.03.2010 12:49:16
|
|
|
Või siis normalis ongi relvade damage selline, et karju appi. Snaiper tapab ühe lasuga ainult siis, kui lased otse näkku ning RPG näiteks otsetabamuse korral enamasti ei tee midagi. Kui keegi on seina taga ning tõmbad selle 40mm või RPG lasuga pikali, ei juhtu seina taga olijaga midagi halba. Ma olen lasknud kuus RPG pauku M-Comi majja ning kõik on tabanud. Tulemus? Null killi. Bullshit. |
Nii hull nüüd ka asi päris ei ole. Kohati tuleb lagi tõttu mingeid imelike olukordi ette, kuid reeglina saab ikka RPG ja nade launcheriga vastaseid ühe laksuga maha, lihtsalt pead võrdlemisi lähedale tulistama. Läbi seinte olen sama moodi korduvalt nade launcheriga vastaseid maha võtnud. Kui märkan, et mingi vend kusagil akna peal campib, siis virutan lataka vastu seina ja reeglina saab ta ikka surma, kui ta muidugi eelnevalt akna juurest pole ära liikunud.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
12.03.2010 12:50:07
|
|
|
Johan11 kirjutas: |
Kui snaiper ühe lasuga tapaks, siis kõik snaiperid olekski. 40mm-ga kuskil kana/seina taga peitvaid tüüpe saab ilusti tappa. RPG-l ongi splash damage suht väike tehtud, inimeste vastu on mõeldud seal Carl Gustav ikkagi. |
HC mode-is tapavad.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.03.2010 12:52:54
|
|
|
Etz kirjutas: |
Nalja teed või?
Ma olen kõvasti tegelasi "noobtube" või RPG`ga koos seinaga spawn screeni vahtima saatnud ja seda siis Normal modes  |
RPG-ga kui täpselt varbasse lased siis saab maha küll (ma mõtlen selle teise tuutuga millel descriptionis "on mõeldud linna warfareks blabla".. 2m kõrvale ja vastasel jääb juba 20-40% hp-d alles.
Noobtube või rpg-ga läbi seina teisepool kedagi maha saada on võimalik aga seda siis kui ennem oled teda natukene kuulidega pehmendanud...
ma olen niimoodi RPG-ga majas oleval mikil tolle stationary machinegunni (mitte see blash shieldiga variant) + terve seina eest ära lasknud nii, et tal on 70% elusid alles.
On ka sama minuga juhtunud. (port valdezi teine etapp defenderina, A pommika ees olev maja teine korrus näiteks)
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
12.03.2010 12:53:18
|
|
|
Kas te tõesti arvate et mingi pan Poolamaalt saab eesti keelest aru.
Nagu ma arvasingi,soovitatakse mul mujal servudes mängida.Ideaalis peavad siis kõik olema medic.assault ja tormama nagu idioodikari.Vägisi tuleb silme-ette vene sõjafilmid, kus hurraa saatel kamp nagu üks mees üle põllu tormavad.Aga ma põhimõtte pärast ei torma nagu segane, mulle meeldib sniper olla ja väga kaugelt lasta, ka mortalit saab kaugelt saata.Seega ma leian, et on kohatu snipereid koguaeg sõimata.Sniperid teevad ka palju tähtsat tööd, lihtsalt tormamise käigus on teil seda raske märgata(mitmeid kordi päästnud tiimimehi seljatgant noa saamisest )
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
12.03.2010 12:53:38
|
|
|
Ma pole enam kindel, et me ühte ja seda sama mängu mängime. RPG'ga lase kas või kõrvale rakett ja kutt lendab nagu põhukott. Keegi seina taga passib ja seina õhku lased - kill. Granaat vastaseid täis tuppa - killid.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
12.03.2010 12:53:58
|
|
|
Killzone88 kirjutas: |
Kui snaiper ühe lasuga tapaks, siis kõik snaiperid olekski. 40mm-ga kuskil kana/seina taga peitvaid tüüpe saab ilusti tappa. RPG-l ongi splash damage suht väike tehtud, inimeste vastu on mõeldud seal Carl Gustav ikkagi. |
HC mode-is tapavad. |
Sul on õigus. Aga HC modes toimivad ka teised relvad teisiti. Ma pidasin silmas ikkaga normal modet. Normalis juba praegu neid snaipreid liiiga palju.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stoneman
HV vaatleja

|
12.03.2010 13:01:04
|
|
|
Vabandan ette lolli küsimuse pärast, aga kas on võimalik, et vastase meedik mind selle krdi elustamisaparaadiga ära tappis?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.03.2010 13:04:59
|
|
|
Nagu ma arvasingi,soovitatakse mul mujal servudes mängida.Ideaalis peavad siis kõik olema medic.assault ja tormama nagu idioodikari.Vägisi tuleb silme-ette vene sõjafilmid, kus hurraa saatel kamp nagu üks mees üle põllu tormavad.Aga ma põhimõtte pärast ei torma nagu segane, mulle meeldib sniper olla ja väga kaugelt lasta, ka mortalit saab kaugelt saata.Seega ma leian, et on kohatu snipereid koguaeg sõimata.Sniperid teevad ka palju tähtsat tööd, lihtsalt tormamise käigus on teil seda raske märgata(mitmeid kordi päästnud tiimimehi seljatgant noa saamisest ) |
Ära võta tõsiselt seda värki nuh.. chillax..
dunno mina rääkisin inglise k. ju siis polnud ikkagi mina keda mõtled
tegelt tuleks anda kõigile aega atra seada ning rahulikult võtta... ma alles eile sain medicu viimase unlocki tehtud, nüüd saab rahus vastavalt olukorrale klassi valida ning tõeliselt teamworkile keskenduda.
Stoneman kirjutas: |
Vabandan ette lolli küsimuse pärast, aga kas on võimalik, et vastase meedik mind selle krdi elustamisaparaadiga ära tappis?  |
jah on võimalik.
Sul on õigus. Aga HC modes toimivad ka teised relvad teisiti. Ma pidasin silmas ikkaga normal modet. Normalis juba praegu neid snaipreid liiiga palju. |
Ma küll nüüd räägin ainult oma kogemusest aga HC modes jah vahest on rohkem snipereid kui normalis kuid _tavaliselt_ on need attackerite poole sniperid päris tõsised ründajad ja arvestatavad tegelased.
Mida aega edasi seda rohkem panen tähele kuidas aina rohkem rahvast automaat sniperitega long/medium range-s edasi suruvad. Iseenesest on see täiesti normaalne taktika.
Normal modes on see asendatud lihtalt medicute ja m60-tega kuna seal on vaja nagu lollakas vastaseid saagida.
Näiteks Lovvi vist oli eile see mees kes oli assault ja vist meelega? koguaeg minu vastas tiimis... pwnis ringi oma m16-ga ja ma surin pääääääris ühe korra ei tea kust karup. tema kätte ära. <- miks ma seda praegu üldse räägin - pmst. et ka kõik ülejäänud relvad peale sniperite on täiesti omal kohal HC modes.
viimati muutis ottf 12.03.2010 13:06:53, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
12.03.2010 13:06:28
|
|
|
Nagu ma arvasingi,soovitatakse mul mujal servudes mängida.Ideaalis peavad siis kõik olema medic.assault ja tormama nagu idioodikari.Vägisi tuleb silme-ette vene sõjafilmid, kus hurraa saatel kamp nagu üks mees üle põllu tormavad.Aga ma põhimõtte pärast ei torma nagu segane, mulle meeldib sniper olla ja väga kaugelt lasta, ka mortalit saab kaugelt saata.Seega ma leian, et on kohatu snipereid koguaeg sõimata.Sniperid teevad ka palju tähtsat tööd, lihtsalt tormamise käigus on teil seda raske märgata(mitmeid kordi päästnud tiimimehi seljatgant noa saamisest ) |
Seda on siin korduvalt räägitud, et head snaiperid on tiimile kasulikud, lausa asendamatud. Kuid kui näiteks MCOM'i ründamise ajal passib pool tiimi Recon klassidega kusagil nurga taga ja teised peavad 8vs16 üritama pomme plantida, siis jääb ikka suht mõru maik suhu.
Et siis Medic/Assault/Engineer on sinu jaoks tormav idioodikari jah? Palun ütle mulle, kuidas sa flage võtad või MCOM'e plantid/defuse'id kusagilt kaugelt snaiperiga?
"Nagu segane" tormamine tähendab seda, et saad mõne flagi enne vastaseid kätte, või jõuad kiirelt MCOM'i plantida. Muidugi ei tähenda see seda, et pead vastaste tanki mürskude otsa ja kuulipildujate ette jooksma, kuid on olukordi, kus peab isegi sellise riski võtma. Mõistagi on ka neid, kes lihtsalt pea laiali otsas ringi tormavad ja on samamoodi kasutud nagu spawnis campivad snaiperid.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
12.03.2010 13:11:33
|
|
|
Eile mängisin enda lemmikmodega, HC servus, olin tiimi ainuke snaiper, proovisin, mis saab. Vastaste tiimist olid kõik kohad snaipereid täis, tööd oli küllaga ja sai hunnikute viisi oma mehi ära päästetud. Ehk siis ärge vinguge koguaeg, et snaiper lasi mind maha, värd nuub raisk! Snaiper on tiimile väga tähtis tegelane, küll aga mitte siis, kui terve tiim neid täis on. 1-3tk . Olen endiselt kahe käpaga HC poolt.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
12.03.2010 13:11:59
|
|
|
Killzone88 kirjutas: |
HC mode-is tapavad. |
Sul on õigus. Aga HC modes toimivad ka teised relvad teisiti. Ma pidasin silmas ikkaga normal modet. Normalis juba praegu neid snaipreid liiiga palju. |
Neid jah palju aga nüüd vähemalt ei vahi neid nii palju seal mäe otsas , mõtlen seda kaarti mis oli betas.Nüüd saab vastane sinna ronida ja
tappa anda. Btw mulle meeldib wedontcare.org server rohkem ,sest sealt ei saa kicki kui korra vastase baasi lähed tanki võtma ja siis admin karjub vii tank tagasi 2ra base rape-i capi vms...... Tra kui vastane nii loll on siis miks mina pean kannatama,mäng on mäng ja see peaks ok olema vastase baasist tank võtta või seal passida. Admin ise vahtis tankiga vastase baasi juures ja tulistas seal.Ja kui lähed teise tiimi üle ,hakkab jälle hülge möla pihta.... tra miks sa üle läksid jms.... lasteaed. Soovitaks siis kirjutada serveri infosse ,et mis ei ole lubatud... on raske w ??????
Oma serveri saan siis kirjutan suurelt "ALL ALLOWED" ja muidugi HC mode ....
viimati muutis Killzone88 12.03.2010 13:20:27, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|