Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aivo80
HV veteran

|
12.03.2010 10:58:44
|
|
|
ottf kirjutas: |
muuta suunda üli kiiresti ja samal ajal veel vastaseid tulistada. |
Sellega olen nõus, muu on BS.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
12.03.2010 10:59:19
|
|
|
See kas mina lasta oskan või ei las jääb lahinguväljal otsustamiseks
mina saan hakkama mõlemas game modes.
ma lihtalt ei kannata kui inimesed tulevad siia vinguma, et HC mode on noobidele... need vingujad ei saa vist ise kah aru, et tegelikult räägivad risti vastu endale.
Ikkagist: kui sa normalis oled pro aimer ja lased kõigile koguaeg HS-i nagu mühiseb siis miks HC modes hakkama ei saa? paneb juba pirni põlema või ei? |
ma ei ütlegi et ma seal hakkama ei saaks. hea mängija saabki igalpool hakkama. lihtsalt seal on ka oskamatumal tüübil kergem kille saada. hakkad äkki sellest ka aru saama.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomhai
HV vaatleja
|
12.03.2010 10:59:59
|
|
|
Sarin kirjutas: |
Endal uus jama.
Panin teleka pc külge
Resuks:
Width=1280
Height=720
Aga tv ekraan lõikab ääred ära. On mingi rohtu? |
HD ready telekaga piksel pikslis pildi saamine võib olla tõsine jama. Sõltub mis telekas, mis kaabel ja mis videodraiverit/graafikakaarti kasutad. 1280x720 pilti sa igaljuhul piksel pikslis ei saa, sest su teleka reso pole lihtsalt selline. Või tegelikult peaks olema võimalik, et kui telekal on 1:1 piksel mapping funktsioon, siis ta jätab lihtsalt mustad ääred. Surfa oma teleka menüüs. Millisena telekas aga 1280x720 signaali pärast scalemist näitab, on minu kogemuse järgi suht kosmos.
Su parim lootus on, et su graafikakaart suudab näidata 1366x768 signaali ja telekas saab sellest aru. Aga pakun, et ühendus peab olema selleks VGA kaudu. Võibolla kellelgi on teisi kogemusi. Igaljuhul mängi erinevate resode, settingutega ja proovi erinevaid kaableid.... aga üldiselt on see muidugi teine teema siin ja rohkem infot saab telekate/monitoride teemast:)
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.03.2010 11:00:05
|
|
|
helga kirjutas: |
ma ei ütlegi et ma seal hakkama ei saaks. hea mängija saabki igalpool hakkama. lihtsalt seal on ka oskamatumal tüübil kergem kille saada. hakkad äkki sellest ka aru saama.  |
millegipärast need oskamatud tüübid pistavad kohe tuututama....
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
12.03.2010 11:03:23
|
|
|
Ja üleüldse ärge dissige M60't, ta on relv nagu iga teine, ainult palju palju efektiivsem.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.03.2010 11:06:21
|
|
|
tomhai kirjutas: |
Endal uus jama.
Panin teleka pc külge
Resuks:
Width=1280
Height=720
HD ready telekaga piksel pikslis pildi saamine võib olla tõsine jama. Sõltub mis telekas, mis kaabel ja mis videodraiverit/graafikakaarti kasutad. 1280x720 pilti sa igaljuhul piksel pikslis ei saa, sest su teleka reso pole lihtsalt selline. Või tegelikult peaks olema võimalik, et kui telekal on 1:1 piksel mapping funktsioon, siis ta jätab lihtsalt mustad ääred. Surfa oma teleka menüüs. Millisena telekas aga 1280x720 signaali pärast scalemist näitab, on minu kogemuse järgi suht kosmos.
Su parim lootus on, et su graafikakaart suudab näidata 1366x768 signaali ja telekas saab sellest aru. Aga pakun, et ühendus peab olema selleks VGA kaudu. Võibolla kellelgi on teisi kogemusi. Igaljuhul mängi erinevate resode, settingutega ja proovi erinevaid kaableid.... aga üldiselt on see muidugi teine teema siin ja rohkem infot saab telekate/monitoride teemast:) |
Jah ka minul on filmide vaatamiseks custom reso tehtud telku jaoks kuid kahjuks BC2-te on mingid resod vist lihtalt "hard coded" ning ta ei oska neid windoosa reso listist ühildada vms... võin ka eksida aga minul seda "spets" reso valikut BC2-te ei teki (VGA kaudu siis)
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
12.03.2010 11:06:51
|
|
|
g3n1us kirjutas: |
Ja üleüldse ärge dissige M60't, ta on relv nagu iga teine, ainult palju palju efektiivsem.  |
Piisavalt palju rahvast seda pidevalt hoorab, siis vast tehakse väike downgrade ka. Hetkel ikka tõsine vikat. Ei tahaks sellist seisu, kus kõik vennad jookseksid sellega ringi.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
12.03.2010 11:09:27
|
|
|
aivo80 kirjutas: |
Ja üleüldse ärge dissige M60't, ta on relv nagu iga teine, ainult palju palju efektiivsem.  |
Piisavalt palju rahvast seda pidevalt hoorab, siis vast tehakse väike downgrade ka. Hetkel ikka tõsine vikat. Ei tahaks sellist seisu, kus kõik vennad jookseksid sellega ringi. |
Krt ma muideks vahepeal mängisin sellega, tundus nagu jah kuidagi liiga hästi nottiv ja kui keegi teine laseb, siis nagu kohe surnud, päris hea relv on jah.
_________________ Web3 | ERC721A |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.03.2010 11:10:32
|
|
|
aivo80 kirjutas: |
Piisavalt palju rahvast seda pidevalt hoorab, siis vast tehakse väike downgrade ka. Hetkel ikka tõsine vikat. Ei tahaks sellist seisu, kus kõik vennad jookseksid sellega ringi. |
no HC modes pole probleemi... AN/m416/aug/m16 on igakell parem
Või sniperitest kasvõi need silenceriga automaatikad.
probleem on just normal modes kus medicute kari peale lendab kuna kui keegi neist maha sureb ning sõber elustab siis elustatud mehel on 2 sekki surematus. Ticketeid kah nad ei kaota kuna elustamine annab +1 ticketi.
Ei ole tõesti raske peale 3-ndat korda suremist lõpuks aru saada kust sind lasti ning umbropsu 4 kesi kooris vastu sprayda... takes skill man
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
12.03.2010 11:15:25
|
|
|
tomhai kirjutas: |
Endal uus jama.
Panin teleka pc külge
Resuks:
Width=1280
Height=720
Su parim lootus on, et su graafikakaart suudab näidata 1366x768 signaali ja telekas saab sellest aru. Aga pakun, et ühendus peab olema selleks VGA kaudu. Võibolla kellelgi on teisi kogemusi. Igaljuhul mängi erinevate resode, settingutega ja proovi erinevaid kaableid.... aga üldiselt on see muidugi teine teema siin ja rohkem infot saab telekate/monitoride teemast:) |
Hetkel on vga - hdmi ühendusega.
telku on : Sony Bravia KDL-52W4000
kaart: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Eks ma surhvi veidi telku menüüs .
Win7 oli ka suurem, aga sai videokaardi setingutest kokku tõmmatud...
Äkki bc2 patsib tulevikus korda.
UUENDUS:
Tänks tomhai. Pidin panema full pixel telku menyyst ja nüüd ok

viimati muutis Sarin 12.03.2010 11:20:01, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
12.03.2010 11:16:08
|
|
|
Ei koti see HC mode. Võibolla PC peal normaalsem, aga PS3'l suht camperid. Liikumas kedagi ei näe ja kui lähed otsima vastast, siis ülla ülla - sniper laseb sulle oma pool automaatsega kiirelt 2 kuuli persse.
Jah ma ei seedi snipereid ja veel vähem neid njuupareid, kes jooksevad pool automaatsetega ringi. Samas teistpidi asja võtta on sellised vennad easy killid. Kurat tõsien dilemma nüüd...kas vihata või armastada neid
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
12.03.2010 11:18:52
|
|
|
Paneme ka siis sõna sekka selle HC vs Normal võrdluses.
Kui rääkida puhtalt vastase tapmise seisukohast, siis vajab Normal mode rohkem oskusi. Miks?
a) sa pead suutma vastast suurema arvu kuulidega tabada, mis tähendab, et pead olema võimeline sihikut pikemat aega vastase peal hoidma ja/või täpsemalt sihtima, et headshot'i saada;
b) kui sind tulistatakse, siis on sul võimalus avada vastutuld või kuulide eest peituda, mis tähendab, et lahingu võitjaks ei osutu alati mängija, kes teist mängijat esimesena märkab. Jah, kuulide eest varjumine ja kõrvale põikamine ning vastutule avamine vajavad ka oskust;
Kui rääkida mängust tervikuna, siis minu meelest toetuvad HC mode ja Normal mode lihtsalt erinevatele mängija oskustele. Näiteks Normalis loeb sihtimis oskus rohkem (nagu eelnevalt seletasin), HC's on tähtsam hea tähelepanu võime ja kiire reaktsioon. HC's on tiimiga suhtlemine olulisem, kuna tihti pole võimalik mappi abiks võtta. HC's on teamwork ja taktika olulisem, samas Normalis on kohati võimalik ka üksinda midagi ära teha (näiteks kiire MCOM plant või defuse). Eks neid erinevusi ole veel.
helga kirjutas: |
järeldus see, et sa ei oska lasta, kui rpg ei tapa ja 20 kuuli kulub ühe mehe peale. |
See on natuke ennatlik järeldus. Neid anomaaliaid ikka kohtab selles mängus, tulenevad nad lagist või kurat teab millest, kuid neid ikka kohtab. Ma olen suht kindel, et close-mid range võitluses saab iga kompetentne FPS mängur vastasele pihta, lihtsalt see, kuidas hitboxid kuule registreerivad on kohati natuke kahtlane.
viimati muutis LightsabeR 12.03.2010 11:21:36, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
12.03.2010 11:19:07
|
|
|
HC on sniperitele liiga lihtne sellesmõttes küll. ise nii vähe kui ma ka sniperit kiti kasutan siis enamus kille on saadud HC's
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kr1s
Kreisi kasutaja
|
12.03.2010 11:23:41
|
|
|
Lihtne, siis tuleb meeskonna tööna panna keegi snaiper snaiprit jahtima, mitte killima ainult, ise olles enamasti recon teen just täpselt nii, et notin snaipreid, et nad ei saaks omasid nottida, lihtsam ma ka ei ütleks, et on, sa pead ju ise ka hoolsam olema ja ei saa nii unistalt peale lennata.
Normalmodes oled kuskil kivi peal, saad laksu lähed kivi taha, HC modes pigem hiilid korra välja, vaatad binokliga, et "aha seal" ja siis hakkad juba vaikselt ennast näitama jms.
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
12.03.2010 11:24:41
|
|
|
Kr1s, Binokkel ?? Mortari seda vidinat ehk mõtled ?
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kr1s
Kreisi kasutaja
|
12.03.2010 11:27:40
|
|
|
patrick615, Mortari see vidin ongi Binokkel
Kordan, et mängimine tuleb endajaoks huvitavaks teha, hetkel on meil kolmene squad, koguaeg mängime koos - katame üksteist ja üritame nö plaane teha võimalikult realistlikult ja ennnäe imet, need töötavad.
Megafun on, kui keegi tahab ka meiega koos mängida, andke teada
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.03.2010 11:32:36
|
|
|
Nu kirjutas: |
HC on sniperitele liiga lihtne sellesmõttes küll. ise nii vähe kui ma ka sniperit kiti kasutan siis enamus kille on saadud HC's |
Pigem on sniperitel just mõte HC modes kuna nad on tõsiselt ohtlikud ja playerid peavad mõtlema ennem kui nad keset tühja väljakut kukuvad kargama "MA OLEN SIIN, LASE MIND"
Normal modes on sniperina olla suht BS kuna lambi miki spotib sind ära ning terve medicute kari kukub sind LMG-dega igaltpoolt sprayma... lased ühe neist maha, sõber elustab - perses miki on veel takkaotsa 2 sekki surematu kah.
seeon täpselt see, et killcam ning kõik annavad nabskitele aimu kust sniper ära kõrvaldada.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
12.03.2010 11:42:48
|
|
|
seeon täpselt see, et killcam ning kõik annavad nabskitele aimu kust sniper ära kõrvaldada. |
Killcam, friendly fire, jms ei ole seotud HC mode'ga.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.03.2010 11:44:04
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
seeon täpselt see, et killcam ning kõik annavad nabskitele aimu kust sniper ära kõrvaldada. |
Killcam, friendly fire, jms ei ole seotud HC mode'ga. |
jah ma tean seda kuid tavaliselt on normal modes kõik need featuurid.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
12.03.2010 11:48:01
|
|
|
DefXtreme, ma juba postitasin selle eelmisele lehele. Millal uuesti huvitav serverid üles tulevad.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
12.03.2010 11:51:27
|
|
|
patrick615 kirjutas: |
DefXtreme, ma juba postitasin selle eelmisele lehele. Millal uuesti huvitav serverid üles tulevad. |
Ah krt, on jah. Otsisin küll, aga ei näinud. Äkki annad andeks
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
12.03.2010 11:52:24
|
|
|
DefXtreme, kui hea poiss oled siis annan
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
12.03.2010 11:54:49
|
|
|
patrick615 kirjutas: |
DefXtreme, kui hea poiss oled siis annan  |
Üritab, üritab.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
12.03.2010 12:07:33
|
|
|
Maintenance on Friday 12th will last for 4 hours - 8:00 GMT to 12:00
Et siis kell 2 saab pelada?
Since launch a week ago, BFBC2 has already put EA servers through the following stress:
* The 4 different soldier types have gathered a score of more than 34 Billion.
* There's been more than 400M kills made.
* 1.3M roadkills
* Squads and Teams have assisted each other to 6.2 Billion points.
Päris hea
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |