Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
biomehanik
HV Guru

|
11.03.2010 14:06:44
Mure heliga, kui kasutada mikrofoni näiteks läbi skype. Audigy 2Zs. |
|
|
Seisan siis väga imeliku ja kahtlase probleemi ees, enda pea lihtsalt enam ideedega lagedale ei tule ja olen sunnitud siia postitust tegema. Helikaardiks on Creative Audigy 2Zs ning OS on Win7 64.
Anomaalia on järgmine - Mikrofoni helikvaliteet on kõik korralik ja tip-top niikauaks, kui ma käivitan mõne programmi, millel on pistmist heliseadistustega. Igapäevaselt kogen probleemi Skype kasutades. Nagu ma skype lahti teen on heli sõna otses mõttes "per*es".... rääkides on helil igasugune krabin sees ning hakkimine + moonutus. Mainin veel kord ära, et jama hakkab pihta vaid siis, kui mingi programmi lahti teen ja hetkel selleks skype..ja katsetanud ka teisi programme, sama jama.
Kui probleem on skypes, siis aitab selle vastu järgmine toiming - võtan lihtsalt mikrofoni seadistused lahti ja hakkan mängima sample rate ja bit depth parameetritega. Muudan seal neid Hz e niikaua kui kuulen, et heli on tagasi normaalne, siis helistan oma sõbrale tagasi ja hoian sõrmed ristis et heli püsiks normaalsena...vahest pean seda protseduuri kordama mitu korda, ennem kui saan normaalse häälega rääkida. Kui näiteks kõne ära katkestame ja hiljem talle tagasi helistan võib jälle probleem end esile näidata.
Mida on juba proovitud :
* Kõikvõimalikud erinevad driverid - nii official driverid (mitu eri versiooni) + unoffical driverid..... mingit vahet pole, probleem on täpselt samasugune koguaeg!
* Erinevaid mikrofone proovitud.
* Kõikvõimalikke heliseadistusi näpitud.
Tänan väga ette, kes ütleb mida kuradit ma selle neetud helikaardiga tegema pean Kui muu ei aita, siis pakule ja otsin kirve välja.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
11.03.2010 14:23:47
Re: Mure heliga, kui kasutada mikrofoni näiteks läbi skype. Audigy 2Zs. |
|
|
biomehanik kirjutas: |
[kärtz...]* Kõikvõimalikke heliseadistusi näpitud.Tänan väga ette, kes ütleb mida kuradit ma selle neetud helikaardiga tegema pean. Kui muu ei aita, siis pakule ja otsin kirve välja |
Kui käsitsi näppides saad heli korda, siis ütle skaibile, et ta ei muudaks neid autu-maagiliselt
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
11.03.2010 14:43:42
|
|
|
hashi, olen võtnud ka Skypes maha need linnukesed et ta automaatselt ei jebiks miskit... aga ei aita.
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
11.03.2010 17:32:35
|
|
|
biomehanik, kas sul seal on linnukesed?
Playback ja recording device pane default mõlemad audigy.
Ahjaa, mõned programmid ei salli kriipsugi üle 44KHz 16-bit heli.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
11.03.2010 18:47:24
|
|
|
CorsairX, katsetanud kõike. Hz liigutanud igalepoole, nii üles kui ka alla poole. Linnukesi võtnud ära ja pannud tagasi. No help Müstika.
|
|
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
11.03.2010 22:12:40
|
|
|
biomehanik, viska lutsu selle kreatiiviga ja osta norm helikas. Creative oma drivu supportiga täiega alla käinud imo
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
18.03.2011 15:09:14
|
|
|
Mul on sama probleem Audigy 2 Platinum kaardiga, sisestatav heli hakib nagu robot.
OS on WIN7 pro x64 sp1.
Üks nipp on, kuidas saab korda aga see ei ole õige lahendus. Mul on 8Gb RAM-i ja kui disablen poole sellest (msconfig kaudu) siis on kõik korras ---- skype toimib puhtalt ja salvestada saab ja "what you hear" salvestab ka selget heli. Kuid... 4Gb pole ikkagi 8Gb ja kõvaketas möliseb rohkem ja arvuti on aeglasem.
Milline (odav) kaart siis töötaks kenasti sellise süsteemi peal? Välismaalt leidsin soovitusi sellise kaardi kohta, kuid HV lehel ma ei näinud neid üldse, nägin kallima otsa kaarte.
http://www.buy.com/prod/asus-xonar-dg-sound-board-cmi8786-pci-24-bit-internal/q/loc/101/217036858.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
21.03.2011 00:19:32
|
|
|
poroloon kirjutas: |
Milline (odav) kaart siis töötaks kenasti sellise süsteemi peal? |
Kui odav? USB kaardid tuleks ka kõnealla?
_________________ Sounds?... |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
21.03.2011 15:59:35
|
|
|
kembadesig kirjutas: |
poroloon kirjutas: |
Milline (odav) kaart siis töötaks kenasti sellise süsteemi peal? |
Kui odav? USB kaardid tuleks ka kõnealla? |
Ma ei tea, kas USB-kaardiga ka musa teha kannatab (Cubase + ASIO driver) aga muidu üle €30 ei tahaks maksta.
Ei vaja "muusikaproffide kaarte" mis maksavad mitusada. Need on pigem olulised siis, kui kasutatakse stuudios laulu või pillimängu sisestamiseks.
Onboard kaart ei meeldi sellepärast et igasugu elektroonika müra sahistab ja krõbistab kõrvaklappidesse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|