Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Mure heliga, kui kasutada mikrofoni näiteks läbi skype. Audigy 2Zs. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
biomehanik
HV Guru
biomehanik

sõnum 11.03.2010 14:06:44 Mure heliga, kui kasutada mikrofoni näiteks läbi skype. Audigy 2Zs. vasta tsitaadiga

Seisan siis väga imeliku ja kahtlase probleemi ees, enda pea lihtsalt enam ideedega lagedale ei tule ja olen sunnitud siia postitust tegema. Helikaardiks on Creative Audigy 2Zs ning OS on Win7 64.

Anomaalia on järgmine - Mikrofoni helikvaliteet on kõik korralik ja tip-top niikauaks, kui ma käivitan mõne programmi, millel on pistmist heliseadistustega. Igapäevaselt kogen probleemi Skype kasutades. Nagu ma skype lahti teen on heli sõna otses mõttes "per*es".... rääkides on helil igasugune krabin sees ning hakkimine + moonutus. Mainin veel kord ära, et jama hakkab pihta vaid siis, kui mingi programmi lahti teen ja hetkel selleks skype..ja katsetanud ka teisi programme, sama jama.

Kui probleem on skypes, siis aitab selle vastu järgmine toiming - võtan lihtsalt mikrofoni seadistused lahti ja hakkan mängima sample rate ja bit depth parameetritega. Muudan seal neid Hz e niikaua kui kuulen, et heli on tagasi normaalne, siis helistan oma sõbrale tagasi ja hoian sõrmed ristis et heli püsiks normaalsena...vahest pean seda protseduuri kordama mitu korda, ennem kui saan normaalse häälega rääkida. Kui näiteks kõne ära katkestame ja hiljem talle tagasi helistan võib jälle probleem end esile näidata.

Mida on juba proovitud :

* Kõikvõimalikud erinevad driverid - nii official driverid (mitu eri versiooni) + unoffical driverid..... mingit vahet pole, probleem on täpselt samasugune koguaeg!

* Erinevaid mikrofone proovitud.

* Kõikvõimalikke heliseadistusi näpitud.

Tänan väga ette, kes ütleb mida kuradit ma selle neetud helikaardiga tegema pean icon_lol.gif Kui muu ei aita, siis pakule ja otsin kirve välja. icon_wink.gif
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 227
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 11.03.2010 14:23:47 Re: Mure heliga, kui kasutada mikrofoni näiteks läbi skype. Audigy 2Zs. vasta tsitaadiga

biomehanik kirjutas:
[kärtz...]* Kõikvõimalikke heliseadistusi näpitud.Tänan väga ette, kes ütleb mida kuradit ma selle neetud helikaardiga tegema pean. Kui muu ei aita, siis pakule ja otsin kirve välja
Kui käsitsi näppides saad heli korda, siis ütle skaibile, et ta ei muudaks neid autu-maagiliselt icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
biomehanik
HV Guru
biomehanik

sõnum 11.03.2010 14:43:42 vasta tsitaadiga

hashi, olen võtnud ka Skypes maha need linnukesed et ta automaatselt ei jebiks miskit... aga ei aita.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 11.03.2010 17:32:35 vasta tsitaadiga

biomehanik, kas sul seal on linnukesed?

Playback ja recording device pane default mõlemad audigy.
Ahjaa, mõned programmid ei salli kriipsugi üle 44KHz 16-bit heli.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
biomehanik
HV Guru
biomehanik

sõnum 11.03.2010 18:47:24 vasta tsitaadiga

CorsairX, katsetanud kõike. Hz liigutanud igalepoole, nii üles kui ka alla poole. Linnukesi võtnud ära ja pannud tagasi. No help icon_rolleyes.gif Müstika.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 11.03.2010 22:12:40 vasta tsitaadiga

biomehanik, viska lutsu selle kreatiiviga ja osta norm helikas. Creative oma drivu supportiga täiega alla käinud imo thumbs_down.gif icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
poroloon
HV kasutaja
poroloon

sõnum 18.03.2011 15:09:14 vasta tsitaadiga

Mul on sama probleem Audigy 2 Platinum kaardiga, sisestatav heli hakib nagu robot.
OS on WIN7 pro x64 sp1.
Üks nipp on, kuidas saab korda aga see ei ole õige lahendus. Mul on 8Gb RAM-i ja kui disablen poole sellest (msconfig kaudu) siis on kõik korras ---- skype toimib puhtalt ja salvestada saab ja "what you hear" salvestab ka selget heli. Kuid... 4Gb pole ikkagi 8Gb ja kõvaketas möliseb rohkem ja arvuti on aeglasem.

Milline (odav) kaart siis töötaks kenasti sellise süsteemi peal? Välismaalt leidsin soovitusi sellise kaardi kohta, kuid HV lehel ma ei näinud neid üldse, nägin kallima otsa kaarte.
http://www.buy.com/prod/asus-xonar-dg-sound-board-cmi8786-pci-24-bit-internal/q/loc/101/217036858.html
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 21.03.2011 00:19:32 vasta tsitaadiga

poroloon kirjutas:
Milline (odav) kaart siis töötaks kenasti sellise süsteemi peal?

Kui odav? USB kaardid tuleks ka kõnealla?

poroloon
HV kasutaja
poroloon

sõnum 21.03.2011 15:59:35 vasta tsitaadiga

kembadesig kirjutas:
poroloon kirjutas:
Milline (odav) kaart siis töötaks kenasti sellise süsteemi peal?

Kui odav? USB kaardid tuleks ka kõnealla?

Ma ei tea, kas USB-kaardiga ka musa teha kannatab (Cubase + ASIO driver) aga muidu üle €30 ei tahaks maksta.
Ei vaja "muusikaproffide kaarte" mis maksavad mitusada. Need on pigem olulised siis, kui kasutatakse stuudios laulu või pillimängu sisestamiseks.
Onboard kaart ei meeldi sellepärast et igasugu elektroonika müra sahistab ja krõbistab kõrvaklappidesse.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Mure heliga, kui kasutada mikrofoni näiteks läbi skype. Audigy 2Zs.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.