Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  UFO: Aftermath märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 09.10.2003 15:32:06 UFO: Aftermath vasta tsitaadiga

link :: Koduleht ::

Kätte on jõudnud aeg, kui saab jälle relvad haarata ja ühisrindena maavälise sissetungija vastu astuda ! UFO/X-COM seeria on saanud endale kauaoodatud järje UFO: Aftermath näol ja paistab, et ootamine on ennast ära tasunud. Sisult ja vormilt on üllitis suhteliselt sarnane seeria esimese väljalaskega, tublisti täiendust on saanud vaid graafika ja tegelaste liikumise strateegia. Tegemist pole enam traditsioonilises mõttes käigustrateegiaga vaid selle täiustatud variandiga, milles õhkub suisa teatav annus ainulaadsust, kes proovib see saab aru. Esimeste tasemete läbimine, võib algul tunduda näiliselt lihtne, aga see mulje kaob üsna pea, kui mängu tulevad tõhusamad relvad ja kavalamad vastased nii, et teekonna planeerimine muutub lausa omaette teaduseks. Madistamis kohti on mitmeid nii linnades, baasides kui ka kõrbes, džunglis. Ilmselt on neid veelgi, aga avastamata, kuna minu mängukogemus piirdub vaid paari õhtuga. Baasis majandamine on mõnevõrra tahaplaanile jäetud, saab küll, sarnaselt varasemaga, uusi tehnoloogiaid välja töötada ja neid tootmises rakendada, aga kõik see toimub suht pealiskaudselt. Sellegi poolest on kõik omal kohal ja vana hea UFO taas päevakorras icon_smile.gif

Siil udus
HV veteran
Siil udus

sõnum 09.10.2003 15:48:34 vasta tsitaadiga

suht tore tundub olevat, samas screenidest vaadates oli kuidagi graafika imelik icon_neutral.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
conaZo
HV vaatleja
conaZo

sõnum 09.10.2003 17:29:32 vasta tsitaadiga

Njah eriti ei meeldi mulle icon_razz.gif maiced on erinevad icon_wink.gif
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 09.10.2003 17:38:48 vasta tsitaadiga

Tundub olevat midagi Commandosi sarnast, ainult et mitte luurerühm vaid pigem SWAT team nagu. Screenid olid kas väga halva kvaliteediga või ongi graafika selline icon_rolleyes.gif
cybro
HV vaatleja

sõnum 09.10.2003 20:15:29 vasta tsitaadiga

te ei taipa nostalgiat te pole ehk mänginud XCOM Ufo defence ja XCom Terror Form the Deep.
Screenid ei pruugi siis kah võibolla palju öelda. ja meadsin mingit lehte kus olid paremad screenshotid.
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 09.10.2003 21:22:21 vasta tsitaadiga

täiesti normaalne mäng on, vanas traditsioonides uues kuues icon_wink.gif. ainuke asi mis häirib on need 'indoors' kus on tõesti kitsad koridorid ja vennad kipuvad ringiga minema vahest.

commandos'est asi väga kaugel minu meelest icon_smile.gif

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.10.2003 21:56:32 vasta tsitaadiga

päris norm mäng...ikkagi midagi UFO seeria laadset icon_wink.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 10.10.2003 08:10:07 vasta tsitaadiga

... graafika pole võib-olla tõesti igast nurgast nii silutud, kui seda kaasaegselt mängult oleks lootnud, aga mänguvõlu siiski ei tapa ! Loomulikult mängib siin rolli ka teatav nostalgiamoment, kuna eredalt tulevad meelde need pikad öötunnid, kui sai kuni kokku varisemiseni selle mängu esimest saagat läbitud. Võb-olla tõesti ei paku nimet' mäng esmatutvust tegevale mängurile suurt midagi, kuid kes iial varem on UFO't proovinud ja see talle meeldinud, siis on see väljalase just see, mida peaks proovima iseäranis, et midagi selletaolist pole juba pikka aega poelette kaunistanud ...
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 21.10.2003 20:01:24 vasta tsitaadiga

Kas keegi on seda mänginud ?
Mul on see Bioarmor

Uurimata on Emapõrnika Pesa või mis ta oli, üks osa Bio tehnoloogias ja midagi oli veel..
Aga ma ei sa baasides ja suuretes laevades jagu nn.. rünnates LEV 16 - 17 matsid pole ju ka kõige kehvemad - On selle mängu lõpuni veel palju - ja mida pagan ma pean tegema icon_sad.gif Varsti terve maailm mu käes...

eix666
HV veteran
eix666

sõnum 21.10.2003 20:36:05 vasta tsitaadiga

minumeelest täielik saabas, mis pole väärt UFO nime kandma....esiteks on kadunud baaside hooldamise võimalus...selline maailma oma käpa järele sättimine oli üks minu lemmikasju X-com'i juures....
ka lahingud ei ole mitte midagi fantastilist...mingi ebamäärane reaalaja käkk, kus niikuinii pool ajast asi pausi peal on....
minu jaoks küll 100% pettumust...

eks nüüd tuleb odoata Xenocide'i...mis on X-com'i fännide poolt koostatav uus mäng...peaks tulema tasuta ja avaliku lähtekoodiga....
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 21.10.2003 22:25:40 vasta tsitaadiga

Jah ta on ikka võrreldes vanemate osadega täitsa saast...
Selline 3 D mis seal on - see oli Dungeon Masteris juba - mis on vist - 5 aastat juba vana..
Baaside hooldamine kadunud.. Lennuvõitlused - on täis saas.. Ehitamine - leiutamine automaatne - Ning Ufopedia on ka SAAST !!

Qso
HV vaatleja
Qso

sõnum 23.10.2003 15:28:46 vasta tsitaadiga

Aftermath pole tglt ametlik järg X-Com seeriale. Cenega Publishingin võttis X-Com'ist lihtsalt niffi.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.10.2003 16:24:34 vasta tsitaadiga

Qso kirjutas:
Aftermath pole tglt ametlik järg X-Com seeriale. Cenega Publishingin võttis X-Com'ist lihtsalt niffi.

tegijad on samad, mis originaal x-comil

ja saast on see mäng kah
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Qso
HV vaatleja
Qso

sõnum 23.10.2003 19:27:40 vasta tsitaadiga

X-COM: UFO Defense, X-COM: Terror from the Deep ja X-COM: Apocalypse
Publisher: Atari Developer: Culture Brain

X-COM: Interceptor
Publisher: Atari Developer: Atari

aga

UFO: Aftermath
Publisher: Cenega Publishing Developer: ALTAR interactive

Niiet loll jutt suhu tagasi, pole see midagi samade tegijate poolt tehtud!
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 24.10.2003 00:39:09 vasta tsitaadiga

vanad commid olid meeldisid rohkem...just see baaside värk oli lemmik teema icon_cry.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.10.2003 08:33:10 vasta tsitaadiga

link :: gamespot valetab?

Qso kirjutas:
X-COM: UFO Defense, X-COM: Terror from the Deep ja X-COM: Apocalypse
Publisher: Atari Developer: Culture Brain

X-COM: Interceptor
Publisher: Atari Developer: Atari

aga

UFO: Aftermath
Publisher: Cenega Publishing Developer: ALTAR interactive

Niiet loll jutt suhu tagasi, pole see midagi samade tegijate poolt tehtud!

oled sa ikka tõesti kindel? icon_evil.gif
tagasi üles
Qso
HV vaatleja
Qso

sõnum 24.10.2003 14:47:20 vasta tsitaadiga

Culture Brain on jaapani firma loodud aastal 1980, ALTAR interactive aga on tsehhide teema...

ALTAR interactive kodukalt:
In 1997 we came to a decision to make use of our contacts and experience from hobby games
in the field of computer entertainment. A year later we published our first game: Fish Fillets.
+ We are always looking for experienced artists, creative designers and fast coders from Czech or Slovak Republic.

Seega ma tõsiselt kahtlen, kas UFO: Aftermath ja X-Com'i seeriad on samade tegijate poolt tehtud icon_smile.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.10.2003 15:15:40 vasta tsitaadiga

Qso kirjutas:
Culture Brain on jaapani firma loodud aastal 1980, ALTAR interactive aga on tsehhide teema...

ALTAR interactive kodukalt:
In 1997 we came to a decision to make use of our contacts and experience from hobby games
in the field of computer entertainment. A year later we published our first game: Fish Fillets.
+ We are always looking for experienced artists, creative designers and fast coders from Czech or Slovak Republic.

Seega ma tõsiselt kahtlen, kas UFO: Aftermath ja X-Com'i seeriad on samade tegijate poolt tehtud icon_smile.gif

nu gamespot vaevalt et eksib icon_wink.gif

keegi teadjam võiks parem asja ära lahendada, seal on kirjas nii ja seal on naa
tagasi üles
Qso
HV vaatleja
Qso

sõnum 24.10.2003 15:23:48 vasta tsitaadiga

hehe, eksimine on inimlik. Tglt on mul jummala savi kelle tehtud see mäng on aga X-Com'ile jääb kõvasti alla! Seega kui ta ka on vanade X-Com'i tegijate loodud, on nad lati ikka väga madalale lasknud, kahju...

PS. ma pole seda mängu proovinud, paarist pildist ja arvustusest piisas icon_wink.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.10.2003 15:34:21 vasta tsitaadiga

nujah, poogen... lihtsalt kogu tekst viitab sellele, et poisid tahtsid teha head mängu, kuid panid kusagil puusse... kahju, terror from the deepi sai mängitud päevad ja ööd... alles aastal 1998 icon_smile.gif
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 24.10.2003 16:52:27 vasta tsitaadiga

mulle tundub, et siis on mingi marketingi-vana karvane käsi mängus, kes leidis, et praegusel ajal ei taheta enam nii rasket ja põhjalikku mängu, vaid tuleb asi ainult lahingutele taandada...ma võin muidugi ka eksida... 8)
terror from the deep'i pelan vahest praegugi, see ikkagi sedavõrd kõva mäng... thumbs_up.gif
kusjuures minu jaoks oleks ideaalne jagged alliance2:ub lahingute, aga vana hea baaside-süsteemi ja kõige muuga X-com...jagged alliance2 taktikalised lahingud on vähemalt minu jaoks viimase aja parimad, X-com on natuke liiga vana... beer_yum.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 24.10.2003 17:06:55 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:

kusjuures minu jaoks oleks ideaalne jagged alliance2:ub lahingute, aga vana hea baaside-süsteemi ja kõige muuga X-com...jagged alliance2 taktikalised lahingud on vähemalt minu jaoks viimase aja parimad, X-com on natuke liiga vana... beer_yum.gif

OT
siis võibolla peaksid ka proovima Silent storm mis millegipärast siinviibijaid eriti ei huvitanud kuigi tegemist on oma stiili yhe parimatest mängudest icon_neutral.gif

Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.11.2003 23:06:23 vasta tsitaadiga

Ossa kurat ma olin ikka päris tatt (miski 14-15)siis alles kui ufo defense'i esimest korda pelasin ja ei saand asjast muffigi aru... 8) Mingi aeg hakkasin matsu välja jagama ja siis sai ikka vingelt pandud,ööd ja päevad jutti,heh nädalad jutti.Kaks oli ka igati viimase peal ,kuigi eelistasin kuival maal toimuvaid madistamisi,aga hää oli ja tentaculad oli ikka ilged olevused icon_biggrin.gif Kolmas ei meeldind mulle üldse,see real time võitlemine oli ikka jura küll,saast oli ka see ,et mõnikord jooksid vastasega koos 50 tiiru ümber maja ja siis lõpuks tõmbas too jehhat kaardi pealt.Leiutamine imes ja osad tasemed kus vastaseid lõpmatuseni tuli sakkis kah täiega.Nüüd vaatasin ,et miski kabe asi ,aga screeshote nähes oli pettumus.See o ju kuradima käkerdis.Kurat inimestele kes mängu teevad ei jõua vist kohale ,et ega vanu XCOME välimuse pärast pelatud ,vaid ikka hea oli.Oleks vaja ainult uut stoorit ,ilusat graafikat ja voila,aga ei jõua see kohale nagu näha.Ehk siis "If it aint broke,don't fix it".
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 08.11.2005 01:52:38 vasta tsitaadiga

sai uuesti peale lastud see mäng(viimane kord jäi miski väga raske taseme pärast pooleli, kui patchidega pidi olema see parandatud), patch 1.4 sai ka tõmmatud ja installitud. muidu väga viis, aga linnalahingutes paneb graafika segast.
pilt ka sellest värgist: http://www.hot.ee/jokker6/aftermath.jpg
oskab keegi nõu anda?

edit: lahingute ajal viskab vahel mängust välja :/, ette tuleb see kast mis tahab saata vea microsoftile
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
gj
HV veteran

sõnum 08.11.2005 10:33:30 vasta tsitaadiga

see on ikka naljakas küll, et mitu osa on fännid üritanud selgeks teha, et pole vaja muuta muud kui graafikat ja stoorit, kussjuures mitte 3d-ks ja pööratavate kaameratega jamaks, aga ikka ei võeta neid kuulda. esimesed osad olid isegi psone-l täiesti sajaga mängitavad, esimese tegingi sellega läbi. jaggedi graff ja ufo lugu oleks olnud piisav, lihtne teha tootjal ja fännid oleks õnnelikud old.
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 212
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  UFO: Aftermath mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.