Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Auron
HV Guru

|
08.11.2005 10:57:28
|
|
|
gj, õige jutt.Justnimelt pole vaja mingit 3D'd pööratavat kaamerat jne.Lihtsalt hi-res grafa mis hästi ilusalt tervaks ja detailseks tehtud, et otse madinas saaks load võtta ja siis ütleme siuke tilulilu nagu particles ja valgusefektid plahvatustel ja asjadel aga muidu sama.Kusjuures ise kahh kunagi panin asja pleikari peal ja madinasse mineku aega laadis ju kurva aja Eriti vägev kui mees surma sai ja pidid quittima ja siis uuesti laadima 8)
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
08.11.2005 12:14:33
|
|
|
jah auron see väljaminek ja uuestilaadimine oli kll tüütu aga kui nats olid peland, siis käis nagu automaatselt juba. mul oli selline süsteem et kolm savet, geospace, missjooni algus ja action enne käiku, kui ma nüüd õieti mäletan.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.11.2005 19:07:16
|
|
|
tsitaat: |
see on ikka naljakas küll, et mitu osa on fännid üritanud selgeks teha, et pole vaja muuta muud kui graafikat ja stoorit, kussjuures mitte 3d-ks ja pööratavate kaameratega jamaks, aga ikka ei võeta neid kuulda. |
Sa ikka tead et UFO After* pole Xcom'i (ametlik) järg? See et teema on umbes sama ei tähenda veel et peaks käituma originaalilähedaselt. Sama hästi võiks praktiliselt iga FPS'i kallal nuriseda et mängust X loodeti üht asja kuid näe mängus Y seda ei tehtud. Sisu on ju mängudel sama: Liigu mööda ilusalt kaunistatud rada mängu algusest lõpunud ning tapa pahasid, vahel saad võibolla ka mõne NPC juttu kuulata.
Btw, ma ise olen samuti väga suur XComi fänn. Kunagi isegi üritasin ise sellele järge teha. Kahjuks ei jõudnud kaugemale kui graafikamootor. Hetkel ei ole ka aega töö ja kooli kõrvalt asjaga tegelda. Samas olen kindel et lähiaastail võtan asja uuesti käsile kasutades veidi uuemaid tehnoloogiaid kui 2d tile based vidinas
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
08.11.2005 20:20:13
|
|
|
krt ei ole aftermath nagu originaalne xcom seeria
baaside haldus oli ikka ülim imo
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
08.11.2005 22:28:10
|
|
|
lugege nüüd kõik mu eelmine post läbi ja aidake ometi
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.11.2005 22:42:10
|
|
|
Kas uuemad/vanemad draiverid ja/või masina madalamale kellamine ei aita?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
09.11.2005 02:45:00
|
|
|
ei ole kellatud
samade driveritega varem saanud mängida, kuigi jah siis patche peal polnud
ilma patchideta 1 ole võimalik 1hte tase ära teha, ei jõua liigutadagi kui raketid juba hävitavad vendasi :/
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
09.11.2005 17:32:53
|
|
|
[quote="Ho Ho"]Sa ikka tead et UFO After* pole Xcom'i (ametlik) järg? See et teema on umbes sama ei tähenda veel et peaks käituma originaalilähedaselt. Sama hästi võiks praktiliselt iga FPS'i kallal nuriseda.....................
siinkohal sobivad ideaalselt Gamespoti lõpulaused ülevaates:
It's hard to label UFO: Aftermath as anything but a disappointment. Even though it follows in the footsteps of one of the most identifiable, even iconic, games ever released, ALTAR Interactive's tribute is little more than a generic tactical combat simulator that doesn't do anything particularly well. Add to that an almost complete absence of personality, and you have a game with limited appeal that won't make anyone forget about X-COM.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
09.11.2005 19:49:52
|
|
|
Nuh mingisuguse lootuse võib panna veel Xenocide projektile aga seda teab aint jumal ise mil see valmis saab(kui saabki).
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
09.11.2005 20:31:52
|
|
|
Aftershock ju kullas ja kohe-varsti saadaval
Mis tol' viga ?
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.11.2005 08:27:49
|
|
|
Aftershocki puhul on näha,et seal on selliseid vanu tuttavaid häid elemente aga samas ka asju mida X-com'is küll näha ei tahaks.Madistamine nagu ma aru saan on nagu strateegiamängus, et lihtsalt blämm blämm kordamööda lastakse/tambitakse ja see kellel kapim nö.üjsus võidab.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
10.11.2005 10:32:56
|
|
|
tsitaat: |
Madistamine nagu ma aru saan on nagu strateegiamängus, et lihtsalt blämm blämm kordamööda lastakse/tambitakse ja see kellel kapim nö.üjsus võidab.
|
Valesti järelikult aru saanud.
See madistamine on seal paganama raske, vähemalt demo järgi paistab. Tuleb siiski välja mõelda korralik strateegia, kuidas nurgataguseid kammida ning tabavus on ka nagu ta on.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.11.2005 12:47:27
|
|
|
Nu mulle meeldis see TU süsteem.Samamoodi meeldis ilgelt fallout'is kahh madistamine, et mingid pointsad millede eest siis madinas kas liigud või lased.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
20.06.2006 11:00:21
|
|
|
hehe. leidsin faile koristades kataloogi kus olid mul tehtud aftermathi mängimisest pildid. jagan nad siia kah siis laiali
tekkis kohe tahtmine uuesti ära installida kui päris aus olla
viskan lahtiselt, vaevalt et siin habetunud modemimehi ringi liigub.
screenidel on selektsioonikastid ära photoshopitud et ägedam välja näeks
evakuatsioon
tegin reklaamidest kah pilte
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |