Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
20.02.2010 20:41:12
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Report: Most Windows 7 PCs Max Out RAM, Choke
Computerworld
tsitaat: |
Most Windows 7 PCs max out their memory, resulting in performance bottlenecks, a researcher said today.
Citing data from Devil Mountain Software's community-based Exo.performance.network (XPnet), Craig Barth, the company's chief technology officer, said that new metrics reveal an unsettling trend. On average, 86% of Windows 7 machines in the XPnet pool are regularly consuming 90%-95% of their available RAM, resulting in slow-downs as the systems were forced to increasingly turn to disk-based virtual memory to handle tasks. |
|
Nende andmed on BS.Nad arvestavad: Superfetchi poolt cachetud RAM=suvalise programmi kasutatud RAM
tsitaat: |
So it was little surprise that, upon checking my reported stats on XPnet, I found that I too was in the "alarming" position of having virtually no free memory. A quick glance at Task Manager revealed the truth. Though my "free" memory is indeed negligible, this is because so much is used by cache. The important number is not "free," but "available." The "available" memory includes both memory that is free, and memory that can be trivially made available, and this figure is far more representative of the true amount of memory available to applications. The vast majority of cached memory can be freed up near-instantly, since it is used up merely by cached data from disk. |
http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/02/behind-the-windows-7-memory-usage-scaremongering.ars
|
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
20.02.2010 21:25:57
|
|
|
selline mure, oma mp3 failide detailset infot näen Vistaga ideaalselt.
WIN7 all, seal kus on kiri"Contributing Artist", peaks olema sama detailne info näha olema aga tühjus. Olen näppinud "more optionsite" all list, details jne. aga ikkagi infot ei kuvata. Kuidas see detailne info saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.02.2010 21:41:25
|
|
|
liiv kirjutas: |
selline mure, oma mp3 failide detailset infot näen Vistaga ideaalselt.
WIN7 all, seal kus on kiri"Contributing Artist", peaks olema sama detailne info näha olema aga tühjus. Olen näppinud "more optionsite" all list, details jne. aga ikkagi infot ei kuvata. Kuidas see detailne info saada? |
Huvitav mul on küll kenasti iga faili juures kirjas.Seega ilmselt miski sinu enda bug.Kas see oli kohe pärast Win7 installi või tekkis alles nüüd?
Tegelikult asi mis mind väga häirib Win7 detailivaate puhul (pean silmas kui liigutad kursori faili peale ja näitab infot), on see et kui kaustas on nt 1 fail siis tee või tina aga infot ei näita .Samas kui 2 või rohkem siis näitab
|
|
tagasi üles |
|
 |
Laurman
Kreisi kasutaja

|
20.02.2010 22:03:49
|
|
|
Proovi, folderil paremklikk -> properties -> customize -> Optimize folder for: Music
|
|
tagasi üles |
|
 |
tqz
Kreisi kasutaja

|
22.02.2010 15:26:52
|
|
|
Probleem: tehes millestki screenshotti (nt brauseriaknast), siis hiljem Painti paste'des tuleb sinna ainult suur must kast. Vahet pole kas vajutada lihtsalt PrintScreen või Alt+Printscreen, see mis hiljem Painti ilmub on ikka kõik must. Sama probleem on ka Snipping Tooli kasutades. Kord aitas restart - peale restarti sai ühe screenshoti teha, teist korda proovides oli jälle kõik must. Alati ei aita ka restart.
Oskab keegi öelda, milles võib viga olla? Tegu on 64-bitise Windows 7 Professionaliga. Pole minu arvuti (ma pole üldse selle arvuti juureski), seega ei oska detailsemalt eriti midagi öelda. Googeldamisega midagi asjalikku ei leidnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.02.2010 15:44:52
|
|
|
tqz kirjutas: |
Probleem: tehes millestki screenshotti (nt brauseriaknast), siis hiljem Painti paste'des tuleb sinna ainult suur must kast. Vahet pole kas vajutada lihtsalt PrintScreen või Alt+Printscreen, see mis hiljem Painti ilmub on ikka kõik must. Sama probleem on ka Snipping Tooli kasutades. Kord aitas restart - peale restarti sai ühe screenshoti teha, teist korda proovides oli jälle kõik must. Alati ei aita ka restart.
Oskab keegi öelda, milles võib viga olla? Tegu on 64-bitise Windows 7 Professionaliga. Pole minu arvuti (ma pole üldse selle arvuti juureski), seega ei oska detailsemalt eriti midagi öelda. Googeldamisega midagi asjalikku ei leidnud. |
Vb vaja graafikadriveritest midagi sättida.Mingi Overlay vms asi.Ei tea pole endal esinenud kunagi aga nt meediapleierites vahel esinev probleem.
Kas see või siis on clipboard funktsioon katki.Kas teksti kopeerimine jms toimib?
Safe Mode-s sama kala?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
22.02.2010 21:19:57
|
|
|
mteachx kirjutas: |
Tegemit laptopiga.
Sain ta nüüd kätte ka, vaatasin ka, et see laadimis ikoon, tollel on laadija taga, laeb aga X on punaselt siiski peal.
Võttes laadija tagant ära, aku peab ilusti, kuid X on ikka peal, justkui kohe otsa lõppemas.
Aku tagant võttes ja aku peale pannes jääb see X alles, kuid patarei taha peitu, niiet servi ainult näha.
Ilmselt on juhuse kokkulangemisega ja kuskil riistvaraline viga siiski sees.
Mõtlema nüüd ainult, mis edasi, garantiise võib-olla laskma saata.. |
See punane X ja probleemid akuga peaksidki olema Win7 jamad. Mikropehme poisid on sellest teadlikud ning parandavad viga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
22.02.2010 21:34:08
|
|
|
Mul ka teinekord näitab seda punast X, kui laadija uuesti taha ühendan. Varsti kaob ära. Kuid aku vastupidavus on võrreldes XPga samaks jäänud. Miski 4h pigistab välja.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
23.02.2010 11:03:54
|
|
|
Ehk et said TÜ käest omale . Lihtsalt installi ära, mitte ära upgrade. Andmed hoitakse alles, kuid proged pead uuesti installima.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan07
HV kasutaja
|
23.02.2010 19:18:04
|
|
|
On ka teisi kohti kes on Microsofti sõbrad Sa räägid clean installist või mis?
_________________ sa pole hea seni, kuni sa teisi paremaks ei tee
 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
23.02.2010 19:26:44
|
|
|
clean install jah...
|
tagasi üles |
|
 |
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
24.02.2010 16:13:30
|
|
|
Sai tehtud clean install, et kõik maha ja siis 7 peale.
Aga starupil pakub OS'e valida.
Earlier version of windows või windows 7
Kust ja mida ma kustutama pean et automaatselt 7 käima läheks.
Kõvaketas on tehtud kaheks. Ühel on Windows 7 ja teisel on niisama failid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.02.2010 17:06:49
|
|
|
RaPTiLE kirjutas: |
Sai tehtud clean install, et kõik maha ja siis 7 peale.
Aga starupil pakub OS'e valida.
Earlier version of windows või windows 7
Kust ja mida ma kustutama pean et automaatselt 7 käima läheks.
Kõvaketas on tehtud kaheks. Ühel on Windows 7 ja teisel on niisama failid. |
Kasuta http://neosmart.net/downloads/software/EasyBCD/EasyBCD%201.7.2.exe ja kustuta vana kirje maha
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
24.02.2010 18:29:16
|
|
|
või siis sealtkohast näppida
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
siimi
HV kasutaja

|
24.02.2010 20:47:45
|
|
|
lasin peale uued ati 10.2 driverid ja nüüd experience index video poole pealt on väiksem kui varem, milles võib asi olla?..kaart muidu 5850
|
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
25.02.2010 00:49:27
|
|
|
oeh küll ajab see win 7 sita keema .. lasin täna originaal ultimate peale ja kõigepealt paneb chrome olemasolu arvuti hanguma, siis media player classic jnejne. enne beta buildiga ei olnud kordagi sellist jama, no tõesti on see minu jaoks arusaamatu kuidas niimoodi saab
keegi oskab mulle seletada, kuidas leida põhjust miks arvuti nii hangub ? ma media player classicuga enam mingit seost ei leia .. vaatasin just uuemat 720p losti ja poole video pealt lihtsalt hangub video (koos heliga) ja ainult restart aitab. oleks tänulik abi eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.02.2010 01:11:23
|
|
|
äkki läks installiga midagi sassi?
lasid ikka puhta ketta peale windowsi? ei mõtle mitte formatitud partitsiooni, vaid tervet ketast ikka.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
25.02.2010 02:23:18
|
|
|
NATAS999, lasin enne installi terve ketta puhtaks jah, olen lugenud nüüd netis igasuguseid asju ja tundub et seda anomaaliat esineb ikka väga palju..
edit: tegin uuesti puhta installi, kohe alguses peale wifi kaardi driverite installi kiilus kinni kogu süsteem
|
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
25.02.2010 09:19:13
|
|
|
naljakas lugu on see, et eile lasin ühele FS Amilole win 7 peale. Korduvalt. Ükski kord ei andnud võimalust ketast formaatida ja clean installi teha. Nüüd siis kaks windows.old kausta, mida kustutama asusin... Oskab keegi öelda, miks formatit teha ei lasknud? Tuli see ketta koht installi käigus küll ette, aga seal polnud muud valikut kui refresh ja next. Ketas ise 60GB kui sellest nüüd miskit sõltub
Partitsioone polnud plaaniski nii väiksele kettale teha, aga ka seda valikut ei olnud.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.02.2010 09:28:58
|
|
|
lisaks refreshile ja nextile on advanced ka
random pilt internetist:
Spoiler 
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
25.02.2010 09:43:06
|
|
|
sellise pildiga oleks ok olnud. Aga mul oli seal ainult üks ketas, refresh, load driver ja NEXT. muud ei miskit.
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
25.02.2010 09:54:35
|
|
|
KIVIKUJU kirjutas: |
sellise pildiga oleks ok olnud. Aga mul oli seal ainult üks ketas, refresh, load driver ja NEXT. muud ei miskit. |
Panid algul ikka Custom install mitte upgrade?
|
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
25.02.2010 10:39:42
|
|
|
panin.
Nüüd mure ka selles, et peale Win7 installi Fujitsu Siemens Amilo läpparile, ei hakka wifi tööle Sellel läpakal käib wifi adapteri lülitus manuaalselt nupust, kuid ei mingit reaktsiooni. Kõik Win7 updated tehtud ja wireless adapter on "up to date", aga ikka ei miskit. OSkab keegi kommenteerida? Ja kui see toimima hakkab siis, kas seda annab ka nii seadistada, et see automaatselt tööle läheks arvutit sisse lülitades?
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
25.02.2010 10:41:47
|
|
|
Nonii - nüüd oleks tarka abi vaja.
Olemasolev süstem on XP 32bit ja tahaks nüüd W7 64bit peale üle minna. Aga kuidas?
Upgrade ju niipidi ei toiminud minuarust?
Kas tõesti peab tegema puhta installi ja ka kõik aastatega kogunenud kola manuaalselt uuesti installima ja üle tooma? See variant väga ei lähe - siis jään pigem edasi XP'd kasutama.
Või on mingi mugav lahendus?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
25.02.2010 10:48:05
|
|
|
KIVIKUJU kirjutas: |
panin.
Nüüd mure ka selles, et peale Win7 installi Fujitsu Siemens AMILO läpparile, ei hakka wifi tööle Sellel läpakal käib wifi adapteri lülitus manuaalselt nupust, kuid ei mingit reaktsiooni. Kõik Win7 updated tehtud ja wireless adapter on "up to date", aga ikka ei miskit. OSkab keegi kommenteerida? Ja kui see toimima hakkab siis, kas seda annab ka nii seadistada, et see automaatselt tööle läheks arvutit sisse lülitades?  |
Kas sel nupul ka mingi draiver või utiliit on? Installi siis ka see (nt oma Ordi läpparil on Wireless Select Switch nimeline asi vaja installida enne kui saab wihvit või sinihammast kasutada)
Renka, clean installist sa vist küll ei pääse
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
tagasi üles |
|
 |
|