praegune kellaaeg 25.06.2025 16:16:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eMh
HV vaatleja
|
23.02.2010 14:34:35
Probleem monitoriga |
|
|
Monitoriks on Fujitsu-Siemens Scaleoview 19L 2W.
Lugu selline, et ühel päeval lihtsalt ei võtnud enam pilti ette. Monitori all paremas nurgas on LED, mis on standby režiimil on sinine ja töös oleku ajal oranž.
Nüüd on aga nii, et kui monitori arvutiga ühendan, ei tule see lihtsalt standby režiimist välja, sõltumata sisselülitamisnupu klõpsimisest.
Oskab keegi ehk aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.02.2010 15:00:49
|
|
|
Uskuda v6ib alustuseks, et toiteosa on "2ra vajunud". Nii et sikuta koos naabrimehega see laiali ja vaata yle, et kas n2ed katkiseid kondensaatoreid. Kui n2ed, siis vaheta need v2lja.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
23.02.2010 15:11:15
|
|
|
Mòne teise arvuti taga proovida monitori. Kui seal töötab, siis videokaardis jama.
|
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
eMh
HV vaatleja
|
23.02.2010 15:43:25
|
|
|
Teiste arvutitega proovisin, ei töötanud.
Eks ma kisun lahti siis.
EDIT:
Olgu, korpuse sain lahti aga sees on mõned kruvid, mis minu tööriistadele ei allu.
Tahanteada, viskad äkki oma kontakti ps-i?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Janter
HV vaatleja
|
23.02.2010 20:52:15
|
|
|
Sain LCD-le lõpuks pildi ette. Hong-Kongist saadeti küll pisut liiga pikk taustavalgus, nii et ma pidin juhtmepesad ära võtma, et lamp sisse mahuks. Hetkel kinni jootma ei hakanud, sest ma tahaks varsti ikkagi õige lambi sisse panna. Muidu on kõik üpris ok, aga kui heledust madalamaks panna, siis hakkab kuskilt lambi juurest urisema. Ma arvan, et asi on vist selles, et ma otsi kinni ei jootnud. Ohutuse mõttes tahaks teada, et ega nii midagi läbi ei põle?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|