Tegemist siis AMD Phenom II X2 545 prosega. Ei ole eriti klokitud ( +150Mhz peal ). Viimasel ajal hakkas häirima, et koguaeg arvuti lärmas väga palju, mängides ja ka niisama. Tõmbasin SpeedFan'i ja temperatuurid on vist natuke liiga kõrged minuarust.(allpool pildil näha) Milles võib probleem olla? Prose ise koos ülejäänud arvutiga 2 kuud vana ainult. Ja millist termopastat te soovitate? Pilt tehtud umbes 30min peale mängimist, kui sai muusikat kuulatud ja kodutöid tehtud, arvutit ei puutunud eriti. Korpuseks on GMC R2 Toast koos 1 ventikaga, aga ülejäänud temperatuurid on normis, videokaarti ntks pole üldse kuulda.
Kodulehel on Max temp. 70 kraadi, aga ikkagi tunduvad suht kõrged.
E: postitamise ajal temp tõusnud CPU 59 kraadi peale ja core 51 kraadi.
Kas prosele on kaasatulnud originaal vent peal?
Korpusest nii palju, et üldiselt oleks parem kui oleks vähemalt 2 venti, üks ees, teine taga. Üks viib õhu väljast sisse, teine viib välja tagasi.
Tempi pärast ma nii palju ei muretseks kui süsteem stabiilne on, vaikust tahad, siis osta lihtsalt vaiksem jahutus peale.
süsteemi stabiilsusest niipalju, et ntks eile cssi pelades tõmbas vahepeal kokku ja jooksis edasi natukese ajapärast, 2x crashis bioshock 2s ja crysis jooksis ka kokku. Ennem oli ka selline probleem, aga siis crashis 1.6 koguaeg ja enamus mängud ei crashinud kunagi. Crashi all mõtlen et jookseb mäng ja ka arvuti kokku - vaja resa teha. Aga millist jahutust ja termopastat soovitaksite? Võiks olla võimalikult vaikne ja jahe, kui väga vaikne pole siis on ka okei.
peale mängimist tempid natuke alla 70 kraadi. aga kui arvutikeskus mul arvuti kokkupani, kas siis peaksin neile ka helistama või midagi küsima? ise näppides garantiid ära ei kao? võiksid termopasta tuubi ka saata, kuna nende viga siis ju ikkagist
E: nüüd crashis just nsm netis olles, ootasin paar sek siis jooksis edasi. cpu usage näitas 100%, ei tea kas see loeb midagi.
Jahutus väga valesti paigaldatud siis . Mul ei lähe soojas toas Prime95-ga küttes enda Phenom II X4 965 BE (C2 steppinguga ehk siis 140W TDPga) üle 69 kraadi inbox jahutiga .
Samas mul väga hästi ventileeritud kast .
Kaku jahuti maha ja pane uuesti ning korralikult peale .
Mul on lihtsalt lärmiprobla(prose 22kraadi) 32-he kraadi peal teeb arvuti resa, aga seda pole juhtunud eriti. Vent hakkab 28kraadi peal üle 4000rpm-i käima . Proseks siis C2D E6750
32 kraadi tõesti ikka väga väga madal temperatuur endal siin ka 45 ja midagi sellist . Ja ärge speedfani kasutage see näitab kõrgemaid temp kui tegelikkuses on . Või teine asi siis everest valetab. Kuna olin ise ka vahepeal mures oma arvuti temp. pärast kuid kui everestist korra temp. kiikasin olin rahul kuna seal olid need tüki madalamad. _________________ Lp. Kaspar
Huvitav . Selliseid anomaaliaid küll ei peaks midagi taolist tekitama , lisaks veel see , et plate mis toetab DDR2 800Mhz mälusid peaks kenasti ka DDR2 667Mhz mälusid toetama . Ehk mälu(d) vigased hoopis ?
plate mis toetab DDR2 800Mhz mälusid peaks kenasti ka DDR2 667Mhz mälusid toetama .
ei pea. teine asi on, et osad klotsid ei t88ta madalamatel sagedustel kui näidatud. kuigi samamoodi "peaks" nt vanadel 939 kastidel oli nf kiibistikul see teema, et kui k6iki nelja slotti kasutasid, keerati 3200 jad 2700 peale. aga kui pulk / pulgad ei suutnnud aeglasemalt t888tada, saadi error. eriti geniaalne oli olukkord, kus mälu oli kallis ja seda siis kivi kaudu juurde osteti ja siis lõpuks selgus, et 1 kividest ei suuda allpool t88tada. siin oli ka seda hala. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Tegemist athlon 3200+ prosega
mul oli ka sama probleem et cpu diood ehk siis süda näitas 70midagi ja cpu iseenesest 45 peal
võtsin siis prose maha ja lõikasin prosepealt selle metallkorpuse maha... tehtav väga ilusasti ziletiteraga
metallkorpus nimelt silikooniga sinna topitud
metallkorpuse ja prose vahel mingi lahja termopasta mis nad seal tööstuses peale topivad:P
edasi eemaldasin kõik vana termopasta (tehtav fairy-ga väga edukalt)
eemaldasin proselt ja metallilt kõik silikooni (sellejaoks et metallkorpus prosega lähemalt kokku puutuks:P)
ladusin kõik kokku kui arvuti oli külili maas... prose pessa... termopasta (oomipoest 25.- 7g väga hea asi ladusin terve sisemuse seda täis).... prose metallkorpus...veel termopastat ning radikas ja klambritega kinni
eesmärk oli siis vähendada temperatuurierinevusi prose dioodi-südamiku ja radika vahel....
nüüd siis kraadid 42 kraadi diood-core ja 37kraadi cpu:P
kes julgeb see teeb
kahjuks tegin ainult ühe pildi sellest:P
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.