Kas on tõesti raske aru saada, et neid kahte mängu on mõttetu võrrelda. Mõlemad on küll FPS mängud, kuid võiks nagu kohale jõuda, et nad on üksteisest täiesti erinevad ja pole mõeldud samale sihtgrupile. See on umbes sama hea, kui hakkaks võrdlema NBA2k10't ja FIFA 2010't, ainuüksi selle tõttu, et mõlemad on spordi mängud. Ühele mehele meeldib jalgpall, teisele korvpall, mõnele istuvad mõlemad. Kas selge mõistusega inimene läheks jalgpalli fännile selgeks tegema, et korvpall on parem, või vastupidi?
LightsabeR ma huvi pärast küsin, mis sihtgruppidele codmw2 ja bc2 mõeldud on?
Äkki küsid seda seal võrldus teemas, tõesti kisub käest ära.
mina vastaks ainult sellele küsimusele nii - keda huvitab niisama pubi tagumine ja fun, mängivad MW2 ja need keda huvitab teamplay pelavad BC2. mina eelistan MW2.
LightsabeR ma huvi pärast küsin, mis sihtgruppidele codmw2 ja bc2 mõeldud on?
MW2 on mõeldud neile, kellele meeldivad väikeste mapidega, fast paced FPS mängud, kus puuduvad sõidukid. Ka võib öelda, et MW2 on rohkem casual gameri sõbralik (IWnet, teamwork pole nii oluline, vähemalt mitte pub servudes, jne).
BC2 on mõeldud sellele sihtgrupile, kellele istuvad rohkem suuremate mappide ja sõidukitega FPS mängud, ehk siis sellised "semi-sõjasimulaatorid".
Mina ei tea, endal on neid erroreid suht vähe olnud.
Seega mina ei näe probleemi IW_netis. Isegi meeldib mõnes mõttes.
Häkkerite teema on muidugi BS. Dedi serverid oleks muidugi paremad.
Mäng ise muidu väga hea. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
esimese videos see quarry fail , mul juhtus samasugune fail SD's 1n1 olukorras kus oli otsustava round. suht imelik mingi flashiga saab tünnid "õhku" lasta.
Sai ka siis singleplayer läbi tehtud ja multiplayerit proovitud ( arvuti peal), multiplayer PC peal küll kuhugi ei jõua kui dedi servusi ei tule , mida ilmselt ka ei tule samas aga consooli jaoks on see väga hea multiplayer shooter turnad värgid jne consooli peal.
kui korra on mw2 key kellegi accountiga seotud siis thats it... finito, mingit edasi müümist pole.
Siis ostetakse karbiversioon mille saab täiesti edukalt kontost lahti eemaldada, et siis müüa. Saab küll, ära aja siin mingit ila.
Täna kohtasin mängus ühte venelast, kes oskas isegi eesti keelt rääkida
Alguses ütles tere tere ja siis küsis, kas poodi ka lähme? Ma seepeale küsisin "kuidas käsi käib?" ning tüüp vastas "hästi, aga poodi on ikka vaja minna." Kudos tüübile, et eesti keelt oskas
Mingi hetk muutus 3rd person 4on4 3on5-ks ja täiesti masendav on mängida. Tiimi ei saanud keegi vahetada
ottf kirjutas:
MW2 on peer to peer hosting kus lambi õlil on ping 300+ ning 10-st mängust 3 saab probleemideta mängitud kui ei juhtu "host migration, unable to connect to host, host migration failed, finding new host, game lobby closed, server full, blaabla piix"
Äärmused. Neid erroreid nüüd nii tihti ka ei loobi, et 7 mängu 10-st errorit annab. Enamus mängud mis ma mänginud olen, on inimestel olnud alla 150 ping niiet ei tea mis lambi õlidest sa siin ajad, kellel pidevalt 300ping. Näe asja positiivsemalt, aga sulle ei ole ju mõtet seletada, sa oled eliit kellele sobib ainult LANis mängida ja seda ka ainult siis kui endale ise mängu teed (olgu siis sitt või mitte) ja siis kiidad seda. Tahaks näha ka mängu, kus server on täis ja siis ei anna sulle errorit "Server full"
Haha.. ma ei pea end mingiks eliidiks - lihtsalt valus on kuulata kuidas inimesed kiidavad siin P2P hostingut taevani ja mõtlevad, et see ongi õige värk.
7/10 alla ei käi mitte ainult errorid vaid ka see kui rahval on lihtalt nii meeletult sitt connection, et üldse võimatu midagi teha...
Jaaa ja server full tuleb ka siis kui server _EI_ ole full... mis sa mõtled tõesti, et ma vinguks sellise asja üle kui näeks tõepoolest, et server full on? eeee....
Miks sa üldse selle teemaks võtad? nagu MW2-s eriti oleks võimalik serverit valida või? wtf.
Tahaks näha ka kuidas karbi versioon steamist lahti võetakse - dunno siiani pole mul veel õnnestunud
Võibolla ajad muutnud ja nüüd tõesti saab?
See nuke boosterite teema on xboxil päris laialt levinud. Ise ma FFA ei pela, ei oska öelda kuidas PC-l see olukord on.
Veelrohkem!
Sõber teeb mängu, mäng saab läbi.. (mõni ikka leavib), teine sõps paneb kohe join game, saab samasse mängu ning aitab esimesel killstreake saada või vastupidi
Ja seda mitte ainult FFA-s, eriti rõve on see CTF, demo, s&d.. u name it.. noh seal küll ei boostita nii aga siis on 1 miki sinu teamis kes teisele temaile kõik ette räägib.
Suht fail värk.
Äge video jah: Naerda sai Ma muidugi selle "hatemail" autentsuses tegelikult väga kindel pole.
RÄäkige, miks seda "boostimsit" muidu tehakse? Nagu ma aru sain, siis mängiti seda xboxil. VIdeo minategelasel tundus päris hea aim olevat. Oskab mõni spets öelda, kuidas konsooli peal nii hea aim saab olla? Kas mängija oli räme pro või ma olen siiani lihtslat ainult halbu konsoolimängijaid näinud või ta ei mänginud puldiga? Millega ta sihtis?
Video lõpus oli mingi "tuu tutu tutuuu"selline eepiline loo klipp, kust see pärit on? mis nimi?
Selline asi nagu XFPS360 on tõepoolest olemas. Olen mõelnud, et kui hästi ta xboxi mängudega töötab? Selles mõttes, et kas hiire sensitivity't on võimalik muuta? Kas hiire lisanupud töötavad jne?
Mida veel? ostan endale konsooli+lisad, et sellega mängida nagu PC-ga
No üha enam tehakse ju mänge peamiselt konsoolide jaoks. Ma usun, et kaugel pole need ajad, kus juhul kui soovid uusi mänge mängida, lihtsalt pead konsooli omama. Kui need ajad kätte jõuavad, siis FPS mänge kavatsen ma küll mouse+keyboard mängida, maksku, mis maksab.
Äge video jah: Naerda sai Ma muidugi selle "hatemail" autentsuses tegelikult väga kindel pole.
RÄäkige, miks seda "boostimsit" muidu tehakse? Nagu ma aru sain, siis mängiti seda xboxil. VIdeo minategelasel tundus päris hea aim olevat. Oskab mõni spets öelda, kuidas konsooli peal nii hea aim saab olla? Kas mängija oli räme pro või ma olen siiani lihtslat ainult halbu konsoolimängijaid näinud või ta ei mänginud puldiga? Millega ta sihtis?
mis kohas täpsemalt seal see hull aim oli?
muidugi võis ta mängida hiirega, aga puldiga on täiesti võimalik nii mängida. harjutamine teeb meistriks.
tegin eile mõned mängud ka. pold ammu mängind ja algul oli päris kõva feil
proovisin nalja pärast kõiki nuub värke - tube ja akimbo p90 näiteks. tee või tina, aga tavalise riflega ma mängin mitu korda paremini kui nende nn. nuub-relvadega - võimatu killi saada nendega.
Kurat, mul ruuteri seadetest see värk enabled, kuid ikka nat script.
Mida peaks veel tegema? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
tegin eile mõned mängud ka. pold ammu mängind ja algul oli päris kõva feil
proovisin nalja pärast kõiki nuub värke - tube ja akimbo p90 näiteks. tee või tina, aga tavalise riflega ma mängin mitu korda paremini kui nende nn. nuub-relvadega - võimatu killi saada nendega.
P90 akimbo ongi väga mõttetu, seda ei kasuta keegi ka.
Kui hea mängija oled e. lasta ikka oskad, siis oledki rifle-ga palju parem, kui tube või muu sellise jamaga. Sellepärast ongi tube-laadsed asjad noobide värk, kes lasta ei oska
KEegi oskab öelda kus asuvad multiplayeri saved games? TAhaks Foramtit teha ja uue win-i peale panna...aga ei viitis otsast küll seda levelite hankimist alustada.
KEegi oskab öelda kus asuvad multiplayeri saved games? TAhaks Foramtit teha ja uue win-i peale panna...aga ei viitis otsast küll seda levelite hankimist alustada.
Tänud ette!!
Steami serveris,lase aga oma format rahulikult peale players kaustast võid teha koopia kui oled konfis midagi muutnud näiteks.
Tänud ette!!
Steami serveris,lase aga oma format rahulikult peale players kaustast võid teha koopia kui oled konfis midagi muutnud näiteks.
Connecting to IWNet... error on mul jällegi, kui pärast mängu käima panemist "play" vajutan. Kas keegi saaks uuesti anda seda faili, mis selle ära fixib?
EDIT: jep villu, sa pole ainuke. Kas lihtsalt IWNet hetkel maas või mis värk on? Igatahes, see mäng feilib jälle. IWNet strickes back bullshit
viimati muutis RedFusion 23.02.2010 22:27:39, muudetud 1 kord
Connecting to IWNet... error on mul jällegi, kui pärast mängu käima panemist "play" vajutan. Kas keegi saaks uuesti anda seda faili, mis selle ära fixib?
no stress.... mul inglise mäng ja sama jama. Ju nad susivad midagi...... panevad dedi servereid peale
LightsabeR, kui aus olla siis nämmutad ju , kuna seda viga on 10000x juba läbi käinud nagu apelsin16 mainis.
mine mängi BC2 edasi kui rahu ei anna, et MW2's pole dedi servusid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.