Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xxlmaster
HV Guru

|
18.02.2010 00:18:04
|
|
|
tsitaat: |
Jään MOH mw ootama, tundub tip-top kraam tulema
|
et siis mille järgi seda oletad?
Ainukese tiiseri järgi mis teemas üleval?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
18.02.2010 00:20:03
|
|
|
Ja rääkides usust, et BC2 full tuleb korralik siis jah.. nõus
See on kõik sama mis good old BF seeriad.. mitte midagi praktiliselt pole muutunud, eriti netcode osas.
BC2-s pole apsull mingit erilist graafika upgrade võrreldes 2142-ga.. mis olikah täiesti fail.
bf2 oli kõige parem neist kõigist üldse vist...
mw1->mw2 oli graafika ja füüsika poolest ikka korralik edasiminek. Hämmastav kohe ja gameplay on mw2 väga mõnus.. aga jah omade vigadega.
mul on mw1 kah aga see suts ära tüüdand..
viimati muutis ottf 18.02.2010 00:24:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
18.02.2010 00:21:34
|
|
|
oot kes sulle üldse putru pakkus hetkel, küsimus oli see ikkagi miks rahvas nii erutunud on selle moh mw pärast on?
Polegi õieti mitte midagi näinudki.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
18.02.2010 01:07:48
|
|
|
kuidas te saate üldse bc2 ja mw2 võrrelda?
sama hästi võiks cs-i ja wowi võrrelda.
2 eri mängu. osasele meeldib üks, teistele teine.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
18.02.2010 01:08:44
|
|
|
Nad lihtsalt on vaimustuses fännboid ja üritavad trollida. Pole vaja tähelepanu pöörata neile.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
18.02.2010 08:33:06
|
|
|
Mis kuradi fännboyd, mis ila sa ajad. Asi lihtsalt selles ,et toodi suure kisaga BC2 välja ja oh õudust.... puhas sitt ju. Pilt on õudne, kellegi maha saamiseks vaja minevate kuulide arv 20-30, jne.
Seda meelt olen ka ,et õige FPS ei pea sisaldama lennukeid, tanke, jalgrattaid, atv-d, allveelaevu, zeppeline jne. See on mingi jura mitte FPS. Siit ka kivi mw2 kapsaaeda, nahh neid igasuguseid lendavaid töllakaid vaja.
Minu arust oled sina mingi haige "fännboy", iga asja peale on sul midagi vigiseda. Vahet pole kas kiidan või laidan ÜKSKÕIK millist fps siin foorumis.
xxlmaster,
Asi selles et, nende väheste videote-piltide põhjal tundub hea mängulevat, rõhutan TUNDUB. TRA ,mis jälle valesti on et kraesse karatakse?
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
18.02.2010 09:04:59
|
|
|
|
tuletan meelde, et see on ka EA mäng, miks peaks see väga erinev tulema, MP osa just mõtlen nagu.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
18.02.2010 09:57:14
|
|
|
Timo1337 kirjutas: |
|
tuletan meelde, et see on ka EA mäng, miks peaks see väga erinev tulema, MP osa just mõtlen nagu. |
MP teeb DICE Lootke, et ikka suured salved tulevad relvadel
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
18.02.2010 09:59:47
|
|
|
villu70 kirjutas: |
Mis kuradi fännboyd, mis ila sa ajad. Asi lihtsalt selles ,et toodi suure kisaga BC2 välja ja oh õudust.... puhas sitt ju. Pilt on õudne, kellegi maha saamiseks vaja minevate kuulide arv 20-30, jne.
Seda meelt olen ka ,et õige FPS ei pea sisaldama lennukeid, tanke, jalgrattaid, atv-d, allveelaevu, zeppeline jne. See on mingi jura mitte FPS. Siit ka kivi mw2 kapsaaeda, nahh neid igasuguseid lendavaid töllakaid vaja.
Minu arust oled sina mingi haige "fännboy", iga asja peale on sul midagi vigiseda. Vahet pole kas kiidan või laidan ÜKSKÕIK millist fps siin foorumis.
xxlmaster,
Asi selles et, nende väheste videote-piltide põhjal tundub hea mängulevat, rõhutan TUNDUB. TRA ,mis jälle valesti on et kraesse karatakse? |
Chill villu, chill siin ongi paljud mingid põhikooli vanused ja muud konsooli näpparid kellel pole lihtalt aimu... Mõnele sobib see, et granaadiga ei ole võimalik vastast õhku lasta - normaaaaalne värk noh
IW pani mw2-ga lihtalt pange ja tõmbas omale kriipsu peale.
EA/Dice on läbi aegade BF-e teinud ja noh nad saavad sellega üldises plaanis hakkama kuid tänu sellele, et nad üritavad teha kõike korraga - lennukid, tankid, apc, atv, uav, kopterid, lagunevad majad jne jne. siis kahjuks kõike korraga ei saa.
Puht füüsiliselt ei jõua lihtalt, nad peaks BC2 veel aastakese delayma ning tõsiselt seda gameplayd lihvima ennem kui võiks mängu puhta kulla pähe maha müüa samas see polegi nende eesmärk kuna 6 kuud peale reliisi müüakse mängijatele maha map/wep packid mis on raudselt 20-30€ kanti ning sellest veel 6 kuu kuni 1 aasta möödudes tuleb juba BF Back TO the Future 3 mingi maiteamis...
Selles suhtes ma isegi natukene toetan monthly pay to play süsteemi, et äkki siis ei lasta neid mänge nagu vändrast saelaudu välja ning lõpuks tehakse ka üks korralik viimistletud mäng mida tükk tükk aega täristada saaks.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
18.02.2010 10:19:11
|
|
|
Minu arust oled sina mingi haige "fännboy", iga asja peale on sul midagi vigiseda. Vahet pole kas kiidan või laidan ÜKSKÕIK millist fps siin foorumis. |
Teeme nii, et sa püüad ikka enne aru saada, millest jutt käib, kui lahmima hakkad siin.
Ma ütlesin, et need on fännboyd, kes postitavad MW2 teemasse BC2 video, kus MW2'te maha tehakse. See on ilmselge fännboy käitumine, üritavad "konkureeriva" mängu teemas trollides inimesi provotseerida.
See, kas FPS peab sisaldama sõidukeid või mitte on hoopis teine teema. Mõnele nad meeldivad, mõnele mitte. Isiklikult mängin hea meelega nii "puhtaid" FPS mänge, kus sõidukid puuduvad, kui ka neid, kus nad on olemas. Minu meelest on mõlemad žanrid head, juhul kui mäng on hästi tehtud.
Isiklikult meeldivad mulle BC2'e sõidukid ja muud lisad (Mortar jne) palju rohkem, kui MW2'e killstreak rewardid. Asi on selles, et MW2'es saab iga mats endale pidevalt mingeid totakalt tugevaid koptereid, predator missile'id ja muud jura, mis on tegelikult kõik ikka väga overpowered. BC2'es on selleks, et erinevate sõidukite ja muu jamaga midagi peale hakata ikka hulga rohkem mängija poolseid oskuseid vaja.
Minu silmis on BC2'e suurim probleem kehv hit detection (seda olen ka korduvalt BC2 teemas maininud). Kellegi maha saamiseks ei ole vaja 20-30 kuuli, ma olen küll ja küll võtnud vastaseid handgun'iga maha ja kulutanud selleks vaid ~5-7 kuuli, väga edukalt on ka võimalik snaiperiga 1-shottida, kui ka automaadiga vastaseid 3-4 kuuliga maha võtta. Probleem on aga selles, et kehva netcode'i tõttu ei ole kohati võimalik ka alla 100 meetrise distantsi pealt seisvale vastasele snaiperiga pihta saada, samas juba järgmine hetk võtad 500 meetri pealt ühe laksuga teise venna maha.
Ma sügavalt loodan, et release'iks tehakse asi paremaks, vastasel juhul peab edasi käed rüppes istuma ja ootama, et mõni korralik FPS mäng välja tuleks.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
18.02.2010 10:26:01
|
|
|
Eile täristasin veel suti BC2 betat mingis gotlandi servus või ma ei tea... igastahes point selles, et enamus nende serverid olid tühjad, paaris olid mängijad sees ning ping oli sinna 20-60 vahele. Täiesti hämmastavalt mõnus oli mängida, mingit jama pold hit detectioniga.
Ma arvan, et see netcode jama on tänu ülekoormatud i3d ja co.uk serveritele.
Aga jah kui fullis sama jama isegi Eesti serveris siis tõepoolest tuleb jääda edasi ootama.
MW1-te ka enam kudiagi tagasi ei kutsu.. korra oled juba sellise uuema graafikaga maitse suhu saanud siis jah ei kisu enam... mw1-s on modelid ja relvad kuidagi kohe eriti pisikesed, nagu oleks suti proportsioonist väljas - vähemalt peale MW2-te ja BC2-te mägnides
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
18.02.2010 10:33:20
|
|
|
ottf kirjutas: |
Eile täristasin veel suti BC2 betat mingis gotlandi servus või ma ei tea... igastahes point selles, et enamus nende serverid olid tühjad, paaris olid mängijad sees ning ping oli sinna 20-60 vahele. Täiesti hämmastavalt mõnus oli mängida, mingit jama pold hit detectioniga.
Ma arvan, et see netcode jama on tänu ülekoormatud i3d ja co.uk serveritele. |
Ma üritasin ka eile õhtul sinna Gotlandi servudesse sisse saada, kus server browser näitas, et ping on ~30-40, kuid nad olid koguaeg täis.
Kuid tore kuulda, et seal on asi parem. Mulle tegelikult mäng väga meeldib, nii et loodan parimat.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aliorg
HV vaatleja
|
18.02.2010 14:27:30
|
|
|
See on kõik sama mis good old BF seeriad.. mitte midagi praktiliselt pole muutunud, eriti netcode osas.
BC2-s pole apsull mingit erilist graafika upgrade võrreldes 2142-ga.. mis olikah täiesti fail.
mw1->mw2 oli graafika ja füüsika poolest ikka korralik edasiminek. Hämmastav kohe ja gameplay on mw2 väga mõnus.. aga jah omade vigadega.
mul on mw1 kah aga see suts ära tüüdand.. |
Mees, miks sa nii mõttetut võrdlust tood. Sa võrdled 2142 ja BC2 te. Väga fail , kui lampi inimene võib kritiseerida ja siis veel nii mega mööda ka panna. Kurb:P
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
18.02.2010 14:34:20
|
|
|
Aliorg kirjutas: |
Mees, miks sa nii mõttetut võrdlust tood. Sa võrdled 2142 ja BC2 te. Väga fail , kui lampi inimene võib kritiseerida ja siis veel nii mega mööda ka panna. Kurb:P |
bc2 pole ju midagi head. ennem toksin mw1 kui toda paska.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
18.02.2010 14:39:23
|
|
|
apelsin16 kirjutas: |
bc2 pole ju midagi head. ennem toksin mw1 kui toda paska. |
Sama siin, kellele ema, kellele mehed..... own joice. Aga pulli pärast ostan BC2 vene versjooni ja proovin pela nö. full-is järgi.
Mingit "naha jäigastumise laksu" pole vist oodata.
viimati muutis villu70 18.02.2010 14:45:31, muudetud 1 kord |
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aliorg
HV vaatleja
|
18.02.2010 14:42:22
|
|
|
see mw1 ja mw2 füüsika, ma seda küll edasiminekuks ei pea. Suht elementaarne asi, mis oli vaja juurde teha, kuna igal teisel normaalsemal shooteril olid sellised võimalused juba pikemat aega olemas. Ja see, et teeme granaadi veeremise reaalseks, Half Life 2 s oli see aastal 2004 olemas, tore, et nad 2009 ka lõpuks mõtlesid, et oleks vist hea.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
18.02.2010 14:45:56
|
|
|
see mw1 ja mw2 füüsika, ma seda küll edasiminekuks ei pea. Suht elementaarne asi, mis oli vaja juurde teha, kuna igal teisel normaalsemal shooteril olid sellised võimalused juba pikemat aega olemas. Ja see, et teeme granaadi veeremise reaalseks, Half Life 2 s oli see aastal 2004 olemas, tore, et nad 2009 ka lõpuks mõtlesid, et oleks vist hea. |
MW2 veereb see liiga palju ja kuidagi väga imelik see grana, MW1 grana oli tunduvalt parem
sellepärast kasutan seda kahtlast semtex mis jääb mõnikord ikka väga faili koha peale kogemata
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
18.02.2010 14:49:11
|
|
|
see mw1 ja mw2 füüsika, ma seda küll edasiminekuks ei pea. Suht elementaarne asi, mis oli vaja juurde teha, kuna igal teisel normaalsemal shooteril olid sellised võimalused juba pikemat aega olemas. Ja see, et teeme granaadi veeremise reaalseks, Half Life 2 s oli see aastal 2004 olemas, tore, et nad 2009 ka lõpuks mõtlesid, et oleks vist hea. |
Füüsikast rääkides, kui paljud mw sp mängjad käisid kõvaga ringi kui snaipriga pidi katusel mingi vanja maha võtma, jälgides tuult jne.
Mõned väidetavalt proovisid seda 20-30 korda kuna FÜÜSIKA oli lahe. MW2-s seda laksu polnud kahjuks, kuigi ootasin mingit sarnast imet.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
18.02.2010 15:16:00
|
|
|
Mees, miks sa nii mõttetut võrdlust tood. Sa võrdled 2142 ja BC2 te. Väga fail , kui lampi inimene võib kritiseerida ja siis veel nii mega mööda ka panna. Kurb:P |
Too mulle üks näide BC2 graafikas mist pahviks lööks... tegelt ma ei jää seda näidet ootamagi sest sul pole midagi esile tuua.
oh wait BC2 mootor polegi millekski eriliseks võimeline sest see on nüüd nende "enda" mootor ning neil pole eriti aega olnud peale teistelt maha viksimise millegi muuga tegeleda...
viimati muutis ottf 18.02.2010 15:29:31, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
18.02.2010 15:20:59
|
|
|
Füüsikast rääkides, kui paljud mw sp mängjad käisid kõvaga ringi kui snaipriga pidi katusel mingi vanja maha võtma, jälgides tuult jne.
Mõned väidetavalt proovisid seda 20-30 korda kuna FÜÜSIKA oli lahe. MW2-s seda laksu polnud kahjuks, kuigi ootasin mingit sarnast imet. |
see oligi MW SP'st kõige meeldejäävam
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
jacuzzy
HV kasutaja

|
18.02.2010 15:24:24
|
|
|
Täitsa lõpp juba teist peäva järjest kohtan FFA-s et mingid kaks tüüpi (sübrad omavahel) istuvad kuskil mapi nurgas ja tacticalli respawnivad ja knifekillivad üksteist, et killsteake saada. Eriti haige teema...ma siis olen pühendanud end nende tüüpide tagaotsimisele ja mõnuga notin nad maha et peatada killsteagid.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
18.02.2010 15:25:57
|
|
|
Nii tehakse jah...
3 minta ja nuke :\ fun fun... not
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
18.02.2010 16:31:17
|
|
|
Ei saa aru mida nähtakse COD MW seerias. Minu jaoks on see engine nii nõme, et liikumine on piiratud, väikesed mapid, ajuvaba meatgrinder MP. Mingist teamworkist ei saa seal rääkida.
Ja siis hakatakse nutma selle üle kuidas bc2 imeb sest seal lone wolfina mängides saab alati suhu vastaste squadi käest.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
18.02.2010 16:36:40
|
|
|
jacuzzy kirjutas: |
Täitsa lõpp juba teist peäva järjest kohtan FFA-s et mingid kaks tüüpi (sübrad omavahel) istuvad kuskil mapi nurgas ja tacticalli respawnivad ja knifekillivad üksteist, et killsteake saada. Eriti haige teema...ma siis olen pühendanud end nende tüüpide tagaotsimisele ja mõnuga notin nad maha et peatada killsteagid. |
Kohe nii persse on asjad keeratud v?
ei ei good luck kõigile kes seda veel viitsivad mängida.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|