|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
ivokas
HV veteran

|
16.02.2010 21:09:42
|
|
|
| kala1 kirjutas: |
| ivokas kirjutas: |
| On siin mõni hinnavaatleja, kes on lasknud oma konsoolil YLOD-i fiksida kohalikel meistrimeestel? |
Jackinthex, see meistrimees omast arust parandab neid |
Ma tean. Aga ma ei küsinud, et kes parandab. Mind huvitab, kui kaua selline fix kestab.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cander
HV kasutaja
|
16.02.2010 23:43:41
|
|
|
| Cander kirjutas: |
Leidsin, et Media Server töötab sama hästi kui PS3 taha ühendatud kõvakettana...
Tekkis aga probleem - PS3 ütleb nimelt ükstaspuha millise faili kopeerima hakkamisel (kui faili peale kolmnurgaga minna ning sealt Copy):
Connect service media at the save destination...
Mis asi on PS3 meelest save destination, kuidas seda muuta saab ? Tahaks PlayTV-ga lindistatud Vancouveri ülekanded kiiremas korras Media Serveri abil välisele kõvakettale saata, sest ruumi hakkab väheks jääma. |
Probleem endiselt õhus
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.02.2010 23:56:19
|
|
|
ehk mingid "õigused" puudu kaustal vms? Endal töötas, kui testisin huvipärast kuid turvalisuse mõttes ei jätnud töösse, media serveri kaudu PS3'ele jagamine kenasti. Copy värk kah toimis.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
StarLight
HV veteran
|
17.02.2010 00:35:10
|
|
|
| angel kirjutas: |
| mnjah aga igasugu "kohtadest" ostimine peaks ju ka posti vms asja otsa tõmbama? Või mitte? Ise mõtlesin leida neid kaardikesi kuskil Eesti poest... või siis hind nii kirves et ei tasu ära? |
Nägin eelmine nädal kaarte kas Euronics-s või On-Off-is täpeselt ei mäleta. Raha taheti 50-se eest 8.. kopikatega midagi. Ehk siis max. 1oo.- eeku läheks rohkem maksma nominaalist.
_________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person |
|
| Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
145 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.02.2010 00:45:44
|
|
|
| StarLight kirjutas: |
| angel kirjutas: |
| mnjah aga igasugu "kohtadest" ostimine peaks ju ka posti vms asja otsa tõmbama? Või mitte? Ise mõtlesin leida neid kaardikesi kuskil Eesti poest... või siis hind nii kirves et ei tasu ära? |
Nägin eelmine nädal kaarte kas Euronics-s või On-Off-is täpeselt ei mäleta. Raha taheti 50-se eest 8.. kopikatega midagi. Ehk siis max. 1oo.- eeku läheks rohkem maksma nominaalist. |
oot mis asja? Sain ma õigesti aru et mingi X väärtusega kaardi saad kätte makstes 100.- otsa selle kaardi väärtusele?
Siis peab vist sellest "poest "tellima mille link vahepeal levis. Eeldusel et Visa (u'neti virtuaal kaart) võetakse vastu ning saadetakse korrekselt mail'i peale vajalik info. Mingeid liig kasu võtjaid küll toitma ei tahaks hakata kui nii hull hinna vahe on
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cander
HV kasutaja
|
17.02.2010 01:03:46
|
|
|
angel, on sul MediaServer arvutis kuidagimoodi seadistatud?
Muutsin oma välise kõvakettal (NTFS) täielikuks kasutuseks kõikidele kasutajatele, kuid endiselt ta viskab sama teksti ette PS3-s.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.02.2010 01:15:00
|
|
|
Võtsin kõik suht default -> andsin ette talle kausta mida "monitoorida", sees olen adminnina. Kaust on share'itud tegelt aga see ei tohiks rolli mängida kuna PS3 ise ei saa sinna sisse kuna tal puuduvad ju kasutus õigus ja parool (kui just häxx ei ole vms). Media Serveris panin vaid selle, et ta küsiks mult kui mingi seade tahab "ligi pääseda". Võtsin vastu PS3'e soovi sinna sisse saada. Comodo tulemüür natuke pasundas ja ütlesin talle, et "luba alati vms". Ja muud ei teinud. Copy - paste sai nii paari video faili kui ka pildi puhul tehtud. Midagi ei mölisenud. Ainuke asi, et failid mida media player @ def maha ei mängi ei näita ka PS3'e listis. Kui "vägisi" sai MP'le selgeks teha et "sa suudad neid mängida" siis PS3 ei leidnud neid sellele vaatamata kuna MP ei pannud neid vastavasse "listi".
Muud tarka ei oska midagi kosta... google ehk aitab paremini? Mul töötas igatahes kõik asjad @ default. Ei usu et seal mingit rolli mängib ka asjaolu et mul mingis mõttes peedistatud Windows XP ehk siis nLite'iga üle lastud. See peaks rohkem "probleeme tekkitama" kui kasu äärmisel juhul "share'ingutega".
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cander
HV kasutaja
|
17.02.2010 01:17:41
|
|
|
| Kas sa said faile ka PS3-lt kõvakettale copyda? Vastupidi sain minagi tehtud.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.02.2010 01:21:10
|
|
|
| Kas sa said faile ka PS3-lt kõvakettale copyda? Vastupidi sain minagi tehtud. |
oot... PS3'elt PC'sse ? Ma sain aru et PC'st PS3'ele.
PS3'elt PC'sse ei ole kunagi faile copy'nud. Ei teadnud et selline võimalus üldse olemas... või ei tulnud selle asja peale kuna ei ole vajdust olnud. Kui vastupidi teha kas siis üldse võimalik? PS3 ju saab media serverile ligi "read only" modis minuteada. Ehk siis lugeda ja copy'da pc -> ps3 saab aga kui tahad ps3'est delete peksta siis saadab sind pikalt kohe.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cander
HV kasutaja
|
17.02.2010 01:25:09
|
|
|
| Ehk siis võimatu ettevõtmine, kuigi olen kõvakettale sätestanud täieliku juurdepääsu kõikidele kasutajatele ?
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.02.2010 01:52:10
|
|
|
jään vastuse võlgu kui minult vastust ootad... google poole saadaks hea meelega aga see vist sama hea kui "pikalt" saatmine.
Lihtsalt minu unine loogika praegast ütleb, et kui PS3 ei suuda media serverist olevaid faile ära kustutada, muuta siis ei tohiks ta ka suuta sinna kirjutada. Ehk siis oletan, et ainult read only 'modina võetakse asi vastu.
Kui keegi midagi asjaliku leiab või oskab pajatada siis andku endast märku...
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 09:43:01
|
|
|
| Tahaks PlayTV-ga lindistatud Vancouveri ülekanded kiiremas korras Media Serveri abil välisele kõvakettale saata, sest ruumi hakkab väheks jääma. |
Selline asi pole mul siiani õnnestunud ja pole ka kusagil leidnud juhiseid selle teostamiseks. Üpris tõenäoline on, et see polegi võimalik.
| Ehk siis võimatu ettevõtmine, kuigi olen kõvakettale sätestanud täieliku juurdepääsu kõikidele kasutajatele ? |
Arvata on, et asi pole mitte kõvaketta seadistustes, vaid selles, mida PS3-ga/PS3 Media Serveriga saab või ei saa teha.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
17.02.2010 10:30:58
|
|
|
| On siin mõni hinnavaatleja, kes on lasknud oma konsoolil YLOD-i fiksida kohalikel meistrimeestel? |
Ma tean. Aga ma ei küsinud, et kes parandab. Mind huvitab, kui kaua selline fix kestab. |
Peale esimest korda pidas ~2 nädalat, siis 5 päeva ja nüüd on natuke üle nädala püsinud...Ise ei viitsin enam jebida sellega ja ostsin uue. Vana andsin vennale, et las möllab, kui viitsib.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
17.02.2010 10:37:24
|
|
|
| aivo80 kirjutas: |
Ma tean. Aga ma ei küsinud, et kes parandab. Mind huvitab, kui kaua selline fix kestab. |
Peale esimest korda pidas ~2 nädalat, siis 5 päeva ja nüüd on natuke üle nädala püsinud...Ise ei viitsin enam jebida sellega ja ostsin uue. Vana andsin vennale, et las möllab, kui viitsib. |
misasi see YLOD on?
_________________ White Powwa! |
|
| Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
17.02.2010 12:35:09
|
|
|
Mul selline küsimus, et kas kellelgi on x-kast ja ps3 korraga ka olemas või siis varem näiteks oli x-kast?
Mul oli mõned kuud tagasi veel x-kast ja nüüd tagantjärgi hakkab ikka tõsine kahtlus, et ps3 graafika pole kaugelt ka nii hea?
Kõige selgema tulemuse sain batmani mängust.
Loodan, et tohtisin siin teemas seda küsida
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 12:56:51
|
|
|
| Dave20 kirjutas: |
Mul selline küsimus, et kas kellelgi on x-kast ja ps3 korraga ka olemas või siis varem näiteks oli x-kast?
Mul oli mõned kuud tagasi veel x-kast ja nüüd tagantjärgi hakkab ikka tõsine kahtlus, et ps3 graafika pole kaugelt ka nii hea?
Loodan, et tohtisin siin teemas seda küsida  |
mis telekaa tegemist ja kuias ps3 ühendatud on?
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
17.02.2010 13:31:05
|
|
|
| Pigem vaata exclusive mänge, mis on arendatud spetsiaalsele platvormile. Multi mängudes mingit kardinaalset pildi vahet küll välja ei tule. Muidugi mõni roomab kõhuli heinamaa peal ja loeb siis rohuliblede sakke üle(mängudes), aga noh...igal lollil oma lõbu
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 13:40:56
|
|
|
Hi.
Küsimus selline, et kui "tissid" ragisevad ja ei ole enam nii sujuvad/täpsed nagu ennem(jäävad vahest peale, inimene liigub ise jne).
Neid vist korda eriti teha ei saa? Ja kui uut pulti tellida, siis väljamaalt(uk) tuleb ilusti pult kohale?. Varsti bc2 väljas ja hetkel 3 aastat vanade/kulunud pultidega ei saa aimida :p
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
17.02.2010 13:43:08
|
|
|
Mul oli mõned kuud tagasi veel x-kast ja nüüd tagantjärgi hakkab ikka tõsine kahtlus, et ps3 graafika pole kaugelt ka nii hea? :-?
Loodan, et tohtisin siin teemas seda küsida :D |
mine võrdle uncharted 2 selle batmani mänguga parem :)
mul olid varem mõlemad konsoolid, aga kuna kahe konsooli mängude mängimiseks aega polnud müüsin xboxi maha ja ostsin teise ps3'e :)
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.02.2010 13:44:23
|
|
|
Batman ja nagu ka paljud teised multiplat mängud näevadki 360 peal tiba paremad välja.
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 14:14:26
|
|
|
| Kasutan hdmi juhet, see juhe oli mul ka x-kastil. Äkki tuleb ps3 menu seadeid ka muuta või midagi? |
Settings > Display Settings > Cross Color Reduction Filter: Off, RGB Full Range (HDMI): Limited, Y Pb / Cb Pr / Cr Super-White (HDMI): On. Samuti soovitan timmida mängusiseseid seadeid oma eelistustele vastavaks (brightness, gamma).
Ja sealt edasi on nii, nagu juba varem siin teemas öeldud - multiplatvormsete mängude puhul sõltub eelkõige arendajast, kui hea graafikaga on selle mängu XB360 ja PS3 väljalasked. Tihti on nii, et kui alguses arendatakse mängu XB360-le, siis selle port PS3-le jääb tunduvalt algupärasele alla, mis on enamasti portimisele eraldatud ressursside ja sellele pühendatud aja vähesuse tagajärg (nt Bayonetta). Samas on juhul, kui mängu arendatakse esialgselt PS3-le ja siis alles porditakse teistele platvormidele, seda ka märgata (nt Burnout Paradise). PS3 kontekstis parima graafikaga mänge võib siiski leida pigem PS3-eksklusiivsete mängude hulgast. Kumb konsool aga "parem" on, jäägu sõjakate laste ja ebaküpsete täiskasvanute otsustada mõnes häbiväärses Võitlustandri teemas.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
17.02.2010 15:13:28
|
|
|
| SKG kirjutas: |
Batman ja nagu ka paljud teised multiplat mängud näevadki 360 peal tiba paremad välja. |
Aga siiski ei tasu üldistada. Mängud nagu Saboteur, Dragon Age, Darksiders, Burnout Paradise, Oblivion, Eternal Sonata, Star Ocean 4, Red Faction Guerilla, Dantes Inferno, Ninja Gaiden Sigma 2, Dead Space, FF XIII jne on siiski kenamad PS3 versioonil.
Eksklusiivide kohapealt vast küsimust ei ole.
Anyway.
- http://www.joystiq.com/2010/02/16/section-8-coming-to-ps3-download-only-with-added-content/
- Nii palju siis PS3 häkkimisest http://www.qj.net/qjnet/playstation-3/sony-responds-to-geohotz-ps3-exploit-with-a-new-patent.html
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
StarLight
HV veteran
|
17.02.2010 15:39:29
|
|
|
| Sarin kirjutas: |
Hi.
Küsimus selline, et kui "tissid" ragisevad ja ei ole enam nii sujuvad/täpsed nagu ennem(jäävad vahest peale, inimene liigub ise jne).
Neid vist korda eriti teha ei saa? |
Kuivmääret uuesti peale ja läheb edasi action sama asjaga.
_________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person |
|
| Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
145 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
17.02.2010 15:43:10
|
|
|
| mul tekkis ühele puldile (umbes peale 6 kuulist kasutamis) ühe analogiga sarnane mure, tegi imeliku häält liigutades. sama äkki kui tekkis, ka kadus. siiani töötab probleemideta.
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
17.02.2010 16:20:49
|
|
|
Igatahes tänud vastuste eest minu küsimusele!
PS. esiteks, ega ma ei ole üldse mingi igapäevane mängur ja pole ka piisavalt jõudnud mänge muretseda, vahe tuli lihtsalt esile just silmnähtavalt "batmanis" ja natuke ka "shiftis" Seda ma ei teadnud üldse, et mõned mängud tehakse ühel, teised teisel konsoolil natuke paremad Ja teiseks ma tõesti ei istu nägu vastu telekat ja ei loe "rohulibledel sakke " nagu siin keegi väitis.Ja polnud ka plaanis teha mingit teemat, et milline kast on etem, küsimus oli graafikas! Nii, et lolliks pole vajadust ka sõimata
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
17.02.2010 16:33:42
|
|
|
Ei pidanud sind silmas sellega. Chill
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 16:49:23
|
|
|
Hi.
Kuivmääret uuesti peale ja läheb edasi action sama asjaga. |
sebin kuskilt seda kuiva siis ja eks annan teada, kas saan tööle
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 17:12:11
|
|
|
Hi.
Kuivmääret uuesti peale ja läheb edasi action sama asjaga. |
sebin kuskilt seda kuiva siis ja eks annan teada, kas saan tööle |
Kust ja kuidas seda va kuiva määret siin Eestis sebitakse? Omalgi ühe vigase puldi parandus ilmselt ees.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
17.02.2010 17:57:52
|
|
|
| Selline küsimus, et mida see "life with playstation" endast kujutab? Sai installitud see lõpuks ära, kas tasuta teenus mingi?
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 211 loe/lisa |
   |
170 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
17.02.2010 18:46:28
|
|
|
| Seda ka veel, et liitusin selle playstation home värgiga, seal kus saab teha tegelase jne. ja siis viskas mind nagu mingisse mängu, kus ringi jalutad ja värki.Kas seal nagu kõik päris tegelased netis?
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
17.02.2010 19:53:57
|
|
|
jah. saad suhelda ja mänge mängida nt hispaania tüdrukuga. Kes tegelt on 8a. poiss või siis 50a papi
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Xen0n
HV kasutaja
|
17.02.2010 19:55:45
|
|
|
| iDemon kirjutas: |
| SKG kirjutas: |
Batman ja nagu ka paljud teised multiplat mängud näevadki 360 peal tiba paremad välja. |
Aga siiski ei tasu üldistada. Mängud nagu Saboteur, Dragon Age, Darksiders, Burnout Paradise, Oblivion, Eternal Sonata, Star Ocean 4, Red Faction Guerilla, Dantes Inferno, Ninja Gaiden Sigma 2, Dead Space, FF XIII jne on siiski kenamad PS3 versioonil.
Eksklusiivide kohapealt vast küsimust ei ole.
Anyway.
- http://www.joystiq.com/2010/02/16/section-8-coming-to-ps3-download-only-with-added-content/
- Nii palju siis PS3 häkkimisest http://www.qj.net/qjnet/playstation-3/sony-responds-to-geohotz-ps3-exploit-with-a-new-patent.html |
Ma koguaeg imestan milline ps3 fanboy sa oled iDemon.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
17.02.2010 19:56:33
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
| Tahaks PlayTV-ga lindistatud Vancouveri ülekanded kiiremas korras Media Serveri abil välisele kõvakettale saata, sest ruumi hakkab väheks jääma. |
Selline asi pole mul siiani õnnestunud ja pole ka kusagil leidnud juhiseid selle teostamiseks. Üpris tõenäoline on, et see polegi võimalik.
| Ehk siis võimatu ettevõtmine, kuigi olen kõvakettale sätestanud täieliku juurdepääsu kõikidele kasutajatele ? |
Arvata on, et asi pole mitte kõvaketta seadistustes, vaid selles, mida PS3-ga/PS3 Media Serveriga saab või ei saa teha. |
ahem, selline lugu, et näituseks twonky media server lubab upload-i. ise pole proovinud, kuna mul pleikaris eneses niiehknaa mingid pisikesed asjad ainult.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
17.02.2010 20:02:36
|
|
|
| Xen0n, fanboy, sest parandan kellegi ütlust? Maga end kaineks.
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 20:47:30
|
|
|
| 47th ronin kirjutas: |
| Arvata on, et asi pole mitte kõvaketta seadistustes, vaid selles, mida PS3-ga/PS3 Media Serveriga saab või ei saa teha. |
ahem, selline lugu, et näituseks twonky media server lubab upload-i. ise pole proovinud, kuna mul pleikaris eneses niiehknaa mingid pisikesed asjad ainult. |
Lahe, sellest tahaks rohkem teada. PS3 Media Serveriga see võimalik pole ja kuna küsimuse püstitaja just seda programmi kasutada üritab, siis tundus asjakohane talle seda öelda.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
17.02.2010 22:50:52
|
|
|
| 47th ronin kirjutas: |
| Arvata on, et asi pole mitte kõvaketta seadistustes, vaid selles, mida PS3-ga/PS3 Media Serveriga saab või ei saa teha. |
ahem, selline lugu, et näituseks twonky media server lubab upload-i. ise pole proovinud, kuna mul pleikaris eneses niiehknaa mingid pisikesed asjad ainult. |
Lahe, sellest tahaks rohkem teada. PS3 Media Serveriga see võimalik pole ja kuna küsimuse püstitaja just seda programmi kasutada üritab, siis tundus asjakohane talle seda öelda. |
katsetasin just praegu lauaarvutist d-link-is pesitsevale twonky-le faili saata. saadeti pikema kobisemiseta ära küll, aga kardetavasti pisteti see kuhugi valesse kohta: ketta tulukesed läksid roosaks (vihjab täis saanud rootfs-ile) ja map-itud share-d kukkusid ära (imac ja osx leo kasutuses).
edit: ilmselt kopeeriti faili kuhugi niipalju kui mahtus, rootfs sai täis, purk keeras segi, restart taastas purgi ja nüüd olengi sama tark/loll kui enne. twonky-t saab muidugi mudifitseerida, aga suurem huvi/viitsimine puudub. mul muidu selline konf käigus:
d-link dns-323 (fw 1.08b05, funplug (versiooni ei mäleta ja ei mäleta ka peast, kuidas vaadata), twonky 5.1, transmission daemon 1.82)
imac osx 10.5.8
ps3 (viimane fw, 3.15 vist?)
miks ma ei kipu eriti twonky-t mudima? aga seepärast, et oma vähese liinuskioskuse tõttu õnnestus mul installida ta niiviisi, et ta ei 'vanane'. tõsi, ta ei pea ka midagi muud meeles, aga tühja sest.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
17.02.2010 23:00:18
|
|
|
paluks abi enda kasutaja pildi muutmisega...see avatar noh.. kus kohas seda muuta sai...no ei leia ja kõik...
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
53 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
18.02.2010 01:22:49
|
|
|
| seoses selle PS Home küsimusega - palju keegi üldse seal ringi liigub ja suhtleb?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
18.02.2010 01:51:20
|
|
|
| Anisse kirjutas: |
| seoses selle PS Home küsimusega - palju keegi üldse seal ringi liigub ja suhtleb? |
just 2h tagasi tegin ka selle endale ära ja siiani möllasin seal ja tutvusin olukorraga einoh mis ma ütlen..siuke omamoodi kohake ...
|
|
   |
53 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Extsy
HV kasutaja

|
18.02.2010 08:22:08
|
|
|
Ma olen vahest,kui kole igav on kabet mänginud seal.Hea ajaviide
_________________ PSN:soap220 |
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SaImu85
HV vaatleja
|
18.02.2010 11:22:19
|
|
|
Homis võib päris palju nalja saada kui leiad veidrike jõululaupäeval kohtusin jõuluvanaga kes lubas mulle surnud ahvi kinkida,sellest sai alguse imelik jutt partidest,elust ja surmast,jõuluvana jooma probleemidest ja muidugi surnud ahvidest,lõpuks oli räigelt rahvast meie ümber kogunenud,kes jälgisid meie vestlust ja lolisid,siis otsustasime jõuluvanaga põgeneda aga kõik see rahvas tuli meile igale poole järgi,räigelt nalja sai
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
18.02.2010 13:46:50
|
|
|
Mõned küsimused jälle siis
Kas ps3 on võimalik ühendada kuidagi arvutiga, et saaks kuulata muusikat ja veel midagi teha?Kui keegi teab täpset juhist kuidas seda teha, siis oleksin väga tänulik!
Teiseks, vaatan, et kuidagi on mängudes võimalik vist koguda mingeid punkte või värke, milleks see vajalik on? Momendil mängin mängu uncharted2 ja seal on ka mingi rahasüsteem mängus, kas kuidagi seotud need asjad omavahel?
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
18.02.2010 13:49:59
|
|
|
Uncharted 2 mängus sees olevad "rahad" annavad sulle pärast võimalusi nende eest mängu sees olevaid "esemeid" lahti teha. Ehk siis X väärtuses summaga mida mängus kogunud saad pärast X väärtuses asju lahti. Skinnid, art work, relvad (mitte uued aga saad iga hetk mängu pärast neid endale tekitada kui mäng läbi 1x tehtud). etc.
Seda kas PS3 -> PC suhtleb ei teagi. Ise ei ole leidnud võimalusi mis vastu vaataks ja pakuks -> share'ingut teistele seadmetele.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
18.02.2010 13:50:37
|
|
|
Dave20, kasuta Google'it
Otsingusõnadeks siis vastavalt "ps3 media streaming" ja "ps3 trophies"
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna... |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
18.02.2010 14:00:28
|
|
|
Dave20, mu signatuurist leiad ühe kasuliku jubina.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
18.02.2010 14:03:48
|
|
|
oleks ka küss PS3 konsooli parooli kohta mis sai pandud oma kasutajalel...kuid täitsa meelest läinud see kuna pole vajadust seda koguaeg meeles pidada siis nüüd jama majas kas sab kuidagi seda meelde tuletada?
|
|
   |
53 |
|
| tagasi üles |
|