Selge. Hästi klokkuv isend igatahes _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
* Fixed CPU Test Novodex thread search when there are more than 32 threads
* Updated System Info component version to 3.21.2.1
* Installation package: 3DMark06_v120_1901.exe
System Info v3.21.2.1 changes
* completely rewritten GPU clock speed detection
* fixed COM Surrogate errors
* fixed several compatibility problems with motherboards with integrated graphics adapters
* Installation package: included in the benchmark installation packages
See prose pidavatki tahtma tal suht ulmelist pinget,et väheke liigutaks ennast Veega jahutab ära ka sPi,06 margis vist jääks vesi juba vähe jänni sellise pingega
Kunagi lasin õhuga 1.85V Q6600 sPid ~100c juures tiksus asi kenasti
naljakalt suurt pinget nõuab jah cpu ja vvt pinge peab olema suht võrtsed testi ajal läks temp nii 60-70c on ka tugevalt rohkem olnud kui oli teine jahutus
Ma lasin q6600 2.01V Aga see oli veidi parema jahutusega _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Ma lasin q6600 2.01V Aga see oli veidi parema jahutusega
said sa vaadata kui palju voolu võttis
Täpselt ei mäleta, kuid Gf 7500LE ja q6600 4.8(vms) @ ln2 @ 2.01v ja kui nüüd ei eksi siis masin võttis 620w maksimus olukorras. Kasutaja Jaan ja G80 võibolla mäletavad ka. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.