13.02.2010 18:47:17
ftp-sse logimine teisest arvutist?
Tere!
Sai teha endale ftp server(selle õpetuse järgi "http://www.youtube.com/watch?v=fCRIbJi2SbY&feature=related").Mure siis sihuke et teised ei saa sisse ja mina ise ka ei saa teise arvutiga.Arvutis kus ma selle tegin saan ilusti sisse.Kas seal õpetuses on midagi valesti või tuleb veel midagi teha et see ftp saaks teistele nähtavaks.
Arvuti millega ma selle tegin jookseb xp peal ja teises on vista.
Tee need teemad endale selgeks. Uuri välja, mismoodi kohtvõrgud töötavad ning mismoodi on võimalik kõige lihtsamal moel kohtvõrgus pakutavaid teenuseid kontrollida ning siis vaatame edasi, kas probleem on jätkuv või mitte.
Vihje. Kui sa localhost-is saad ühenduda, siis ftp teenus, kui selline tõenäoliselt töötab. Ma arvan, et esmane probleem on serveri tulemüüris. _________________ Rakvere parasiit
Aga äkki keegi aitaks mind vähe selle asjaga siis,ma olen siin mingi 6 tundi sellega mässanud ,tohutul hulgal õpetusi lugenud,aga sotti pole ikka saanud.
Serveri jaoks on mul tulemüüri augud tehtud(endaarust),proovisin ka nii et lülitasin mõlamas arvutis tulemüürid välja aga ikka ei midagi.
Windowsisi tulemmüüri on mul auk tehtud ftp jaok,default gateway suunab mind ruuterisse ju,kas seal tuleb ka midagi teha w,kui jah siis see asi on kül tegemata jäänud.
IT meest ma sellepärast kutsuma kül ei hakka,eesmärk on lihtsalt õppida ja se asi ise käima saada.
plaan A) muidugi kui muid suunamisi ruuterist pole tehtud ennem siis säti enda arvuti ruuterist dmzks, siis peaks ka korras olema.
plaan B) IISi ftp puhul on ruuteris ja regeditis ikka tegemist jah kui sul on seal ruuteris juba muid suunamisi mujale sisevõrguarvutitesse.
Pärast plaan A-d saab sinu ftp poole välisvõrgust pöörduda välisip kaudu ning sisevõrgust sinu arvuti sisevõrgu ip kaudu (st sisevõrgu arvutid ei saa tõenäoliselt pöörduda kasutades välisvõrgu aadressi).
tegelt mul pole aimugi miks see thopmson nii näitab, sel juhul ma ei oska sind rohkem aidata (plaanB suuna port 21 ja pordivahemik 1024 - 65535 enda arvutisse)
ei,
1) esimesed 3 auku olgu 21, neljas tühjaks, siis paned add
2) siis teed uue nimega janek2, uue asja esimesse auku 1024, teise 65535, kolmas auk peaks siis minema kaheks millesse paned jälle 1024 ja 65535, neljas jääb jälle tühjaks.
Ftp jaoks pane port range 21-21 ja any. Muud pole vaja. Kui tahad siis ma võin läbi teamvieweri sul asja tööle panna , eeldusel et sul pordid ikka lahti ISP'i poolt _________________ Lae pildid -> pilt.io
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.