Mina olen üks neist (ei tea, kas vähestest), kellele meeldis Canoni tarkvara poolt pakutav võimalus pildid kuupäevade järgi eraldi kataloogidesse paigutada kaamerast kopeerimisel. Kaardilugejaga kopeerides seda lõbu ei ole. Samuti märgib tarkvara kaameras kaardile ära, millised pildid juba tõmmatud ning järgmine kord tõmbab ainult vahepeal juurde tehtud fotod. Nõnda ei pea ära kopeeritud pilte mälukaardilt kohe kustutama, saab veidi aega hoida varukoopiaks näiteks.
Kasutan juba aastaid otse mälukaardilt tõmbamist. Arvuti esipaneelil kaardilugejad olemas, seega palju mugavam.
Peale sisse pistmist annab kenasti teada ja tirib ACD See Pro (muidu piltide vaatamiseks arvutis) ainult uued pildid varajaselt määratud juurkataloogi, kuupäevaliselt katalogiseeritult. Erinevaid lisavalikuid on samuti hulgi (automaatne pööramine, nimetamine jne). _________________ --
Mina olen üks neist (ei tea, kas vähestest), kellele meeldis Canoni tarkvara poolt pakutav võimalus pildid kuupäevade järgi eraldi kataloogidesse paigutada kaamerast kopeerimisel. Kaardilugejaga kopeerides seda lõbu ei ole. Samuti märgib tarkvara kaameras kaardile ära, millised pildid juba tõmmatud ning järgmine kord tõmbab ainult vahepeal juurde tehtud fotod. Nõnda ei pea ära kopeeritud pilte mälukaardilt kohe kustutama, saab veidi aega hoida varukoopiaks näiteks.
Kaamera menüüst "Create Folder" > "Daily". Oli juba olemas mu hea 3...4 aastat vanal kaameral, vist ka eelnevatel, siis ei vaadanud väga... Mälukaardile luuakse kenasti uus kaust iga päeva kohta mil pilte teed ja asi olemas....
Kaamera menüüst "Create Folder" > "Daily". Oli juba olemas mu hea 3...4 aastat vanal kaameral, vist ka eelnevatel, siis ei vaadanud väga... Mälukaardile luuakse kenasti uus kaust iga päeva kohta mil pilte teed ja asi olemas....
Ma nüüd peast ei oska arvata, kui vana mu kasutuses 20D olla võiks, aga sellel menüüs sellist valikut ei ole. aga ega ta seepärast kehvasti pilti ei tee. Seepärast otsingi võimalust tarkvara osas harjumuspäraselt jätkata 64bit Win7 peal.
Ma nüüd peast ei oska arvata, kui vana mu kasutuses 20D olla võiks, aga sellel menüüs sellist valikut ei ole. aga ega ta seepärast kehvasti pilti ei tee. Seepärast otsingi võimalust tarkvara osas harjumuspäraselt jätkata 64bit Win7 peal.
Ma olen üks nendest, kellele EI meeldi see, et canonil ainult selline võimalus ongi (alates aastast 2006 vist kadus automaatne laadimispõhine kataloogi tegemine ära). Pärast mitmepäevased üritused laiali erinevates kaustades ja üksikute piltide jaoks igaühel eraldi kaust _________________ ---
Kas keegi teab rohkem rääkida Live fiew'st? Nimelt, kas läbi USB on võimalus live'st ka arvutiekraanil pilti näha (plaan on teha remote controlled tripod). _________________ Müüa EOS 50D
kasutasin mingi vahe programmi nimega dslr remote pro, ei ole küll vabavara, aga toimib
makrotada on väga šeff, ei pea kaamerat puutumagi _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
oled kunagi live view'd proovinud?
AF pole mingi probleem, kui midagigi peaks mööda minema, siis korrigeerimine on imelihtne
ja kuna pilt tuleb otse sensorilt, on fookus isegi täpsem, kui silma järgi _________________
Siin peaks juba selgelt politsei sekkuma.
Edasiminekut ikka on, videol saab ava ja värke sättida ja video päästik on ka juba mõistlikus kohas. Videp crop tundub päris kõva asi aga eeldab ilmselt L objet söödava kvaliteedi jaoks. Kui specid tõele vastavad siis 720p resol min fps 50 on küll tagasiminek, isegi 30fps sööb kaarti parajalt.
Ei tea kas selle firmwaret kannatab 500D peale ka lasta? _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
oled kunagi live view'd proovinud?
AF pole mingi probleem, kui midagigi peaks mööda minema, siis korrigeerimine on imelihtne
ja kuna pilt tuleb otse sensorilt, on fookus isegi täpsem, kui silma järgi
Olen ikka proovinud, aga sel juhul teravustan käsitsi. Automaatteravustamine käib ju mingi valitud punkti (tavaliselt kekspunkti) järgi, aga alati ei pruugi tahta teravana just seda keskpunkti vms ja et objekt asuks kaadri keskel. Sel juhul peaks ikka kaamerat liigutama.
ok, siis saan aru (kui saab täiesti sujuvalt liigutada, mitte nagu kaameras on teatud kohtades need punktid), ma pole ise taolise programmiga Live View-d kasutanud, lihtsalt kaameraga ja Canoni kaasas olnud softiga.
500D ja 550D vahe vist põhiliselt ISOdes ainult?
pole vist suurt mõtet ära vahetada?
Kuidas tee 500D-ga filmite?
mul norm video ainult manuaal fookusega, et ise sätid fookust koguaeg _________________ kui auto varuosi (või küttepuid) vaja siis küsige julgesti.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.