|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
| Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
| Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
| hääli kokku : 325 |
|
| autor |
|
Azatris
HV veteran

|
01.02.2010 23:28:05
|
|
|
Tuleb mis tuleb, aga minu arust on juba praegunegi graafika piisavalt "silmakomm". Loodan, et ei pea oma HD4870-ga arvutit uuendama puhtalt selle jaoks... oli plaanis ikka pisut kauem sellega ära elada.
Ise ootan ka väga D3-e, aga tuleb tunnistada, et pole selle eelkäijatega kunagi tutvunud... proovisin mõni minut vist ainult, väiksena. Sellegi poolest olen teadlik Blizzardi kvaliteedist, seega kõik on hästi.
Kuidas muidu viimaste uudistega on? Kas on loota betat aastaks 2010 kuidagi või on ikka minu varem kuuldu 2011 see, mis on täenäoliseim?
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
02.02.2010 00:07:00
|
|
|
Vaatasin neid screene, läksin lõin battle.netis kolm korda Baali mättasse, a peas kummitas ikka mõte-peaasi, et nad d3-e peese ei keeraks
Aga ega sellest õhustikust ja muust screenide järgi ikka aru saa. Kui kunagi valmis saab, eks siis paistab.
Diablo väärtustest ja õhustikust ja muust räägivad vist ikka tänases mõistes vanurid:) kes jäävadki õhkama oma olnud päevi. Ja kui D3 saakski õhustiku jms poolest vääriline
jääks tast ikkagi need "vanad head ajad puudu". Noh, et päris hea asi aga ikka pole nagu päris see. Saaks D3 WOW'i laadne oleks muidugi lihtsam öelda, et näh keerasidki pekki, ei osata tänapäeval mänge teha.
Aga ma ka ikka ootan, sellist mis oleks nagu "vana hea" Diablo.
P.S D2 ma tõmbasin kunagi kõigepealt 1,44 MB-ste (toona reliisiti niiviisi) juppidena ripina ja mitu päeva (ilmselt oli ilma video ja isegi audio add-onita), siis ei mahtunud seda arvutis lahti pakkima-vint sai täis. Ehh olid ajad:P
_________________ The truth is out there |
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
02.02.2010 00:35:03
|
|
|
Mul on 2 sõpra kes on 1ja2 osa ribadeks mänginud. Kiidavad maa ja taevani. Proovisin ka siis 2 osa väheke, pole paha. 3 osa tundub et on täpselt mulle. Peaasi et liiga lastekaks ei tehta. Dark and evil peab asi olema , koos hea soundiga. Loodan et nad asja pekki ei keera "vau lahe" ja vms kui lvl kukub näeb ilutulestikku. Mees, sa said 1 leveli juurde Lapsed on nii ära hellitatud et iga aasta kahe tagant peab uus osa välja tulema. Ega enne betat ei ole siin mõtet arutada kuidas miski asi välja näeb.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
02.02.2010 01:00:13
|
|
|
Loodetavasti D3 ei ole kuidagi seotud Torchlight'iga, TL viskab juba teisel õhtul kopa ette, missioone ainult 3 tüüpi, isegi DungeonSiege oli huvitavam IMO.
Keegi ennem mainis, et nad võiks D2 graafika otsa surada selle uue versiooni ja ikka müüks, see on õige kah, juba ammu on mängudes stoori ja point ära unustatud, tehakse ainult "graafikat", viimane aeg juurte juurde tagasi pöörduda, koos "graafikaga" muidugi .
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sandman
HV kasutaja

|
04.02.2010 13:45:50
|
|
|
Jah, worldstone ja kolm venda.
_________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.02.2010 14:24:51
|
|
|
| Killer85 kirjutas: |
| Kui räägid enda eest, siis jäta heaga sellised sõnad nagu keegi, kõik jne lausetest välja. |
Täpselt nii!
Ikka suht tobe mulje jääb, kui keegi tuleb rääkima, et selle aasta lõpuks on meil kõigil HD5770-5870 ja et keegi ei viitsi mängu mängida, kuna graafika pole nn cutting edge. Siis kui teised inimesed selle lolli jutu ümber lükkavad ja küsivad, mille alusel ta sellist arvamust avaldab, on kohe kõik teised süüdi ja teevad liiga.
Kristoferr, arvamuse avaldamine on muidugi väga tore asi, kuid kui sa tahad, et keegi sinu arvamusi natukenegi tõsiselt võtaks, oleks tore, kui sa ka neid arvamusi põhjendad. See on sama hea, kui ma väidaks, et külma ilmaga paljalt lumehanges istudes ei hakka kellelgi külm. Kui keegi seepeale ütleb, et see on loll jutt ja et pea kõigil inimestel hakkaks külm, siis peaks ma oma väidet põhjendama, mitte lihtsalt ütlema, et see põhineb mu "isiklikel kogemustel".
Ehk siis kogu mu postituse point on, et ära vingu selle üle, kui inimesed su ajuvaba jutu ümber lükkavad.
Kuid rääkides D3'est. Liiga WoW'ilik näeb välja see värk. Asi pole graafikas, vaid selles low poly graafilises disainis, mis on meelega selline tehtud, et WoW'i mängijaid tuttavate elementidega D3 juurde meelitada.
Samas austusest Diablo seeria vastu proovin arvatavasti ikka D3'e ära (teine asi, kas ma ka raha välja käin ta eest).
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
04.02.2010 14:33:38
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
| Killer85 kirjutas: |
| Kui räägid enda eest, siis jäta heaga sellised sõnad nagu keegi, kõik jne lausetest välja. |
Täpselt nii!
Ikka suht tobe mulje jääb, kui keegi tuleb rääkima, et selle aasta lõpuks on meil kõigil HD5770-5870 ja et keegi ei viitsi mängu mängida, kuna graafika pole nn cutting edge. Siis kui teised inimesed selle lolli jutu ümber lükkavad ja küsivad, mille alusel ta sellist arvamust avaldab, on kohe kõik teised süüdi ja teevad liiga.
Kristoferr, arvamuse avaldamine on muidugi väga tore asi, kuid kui sa tahad, et keegi sinu arvamusi natukenegi tõsiselt võtaks, oleks tore, kui sa ka neid arvamusi põhjendad. See on sama hea, kui ma väidaks, et külma ilmaga paljalt lumehanges istudes ei hakka kellelgi külm. Kui keegi seepeale ütleb, et see on loll jutt ja et pea kõigil inimestel hakkaks külm, siis peaks ma oma väidet põhjendama, mitte lihtsalt ütlema, et see põhineb mu "isiklikel kogemustel".
Ehk siis kogu mu postituse point on, et ära vingu selle üle, kui inimesed su ajuvaba jutu ümber lükkavad.
Kuid rääkides D3'est. Liiga WoW'ilik näeb välja see värk. Asi pole graafikas, vaid selles low poly graafilises disainis, mis on meelega selline tehtud, et WoW'i mängijaid tuttavate elementidega D3 juurde meelitada.
Samas austusest Diablo seeria vastu proovin arvatavasti ikka D3'e ära (teine asi, kas ma ka raha välja käin ta eest). |
Täitsa õige jutt.
Mis selle WoWilikuse probleemiga seotud, siis kui D3 lõpuks kunagi kätte ka saab, siis keeran brightnessi igalpool kus võimalik nulli ja loodan, et asi näeb nii parem välja
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 266 loe/lisa |
   |
4 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
04.02.2010 20:13:25
|
|
|
Tehke nüüd kalli ja ärge enam vaielge.
Mina nõustun igatahes ka sellega, et kui Diablo II graafika peal tuleks uus story (ja uued itemid!), siis ta oleks ilmselt ikkagi täielik hitt.
Diablo II graafika pole ju halb - lihtsalt resolutsioonid on väikesed. Pikslid või mitte, aga see lõi (loob siiani, st) täpselt õige atmosfääri!
|
|
| Kommentaarid: 415 loe/lisa |
   |
345 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
05.02.2010 01:16:07
|
|
|
Warcraft
Warcraft II
Warcraft III
World of Warcraft
Diablo
Diablo II
Diablo III
World of Diablo
aga jah, kui aus olla, siis ootan ka tõsiselt sügavat atmosfääri mängult
siiski peab arvestama asjaoluga, et see mäng on ikkagi raha teenimise eesmärgil loodud ning suurem osa raha tuleb mainstreamist... aga tundub, et päris suur hulk tahab diipimaid värve ja graafilist lahendust nii, et väga lootusetu see ei ole
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
05.02.2010 01:24:01
|
|
|
| Kas Diablo III sisaldas mingit editori vms? Kindlasti annab seda nudida ja tõsisemad fännid teevad värvid ja graafilise poole nii diipiks, et on.
|
|
   |
1 :: |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
05.02.2010 17:13:27
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
| Kuid rääkides D3'est. Liiga WoW'ilik näeb välja see värk. Asi pole graafikas, vaid selles low poly graafilises disainis, mis on meelega selline tehtud, et WoW'i mängijaid tuttavate elementidega D3 juurde meelitada. |
Ma pakun, et pigem on low-poly suund võetud just seetõttu, et mäng vähem ressursse nõuaks.
Kusagil nägin ka spekulatsiooni, et Blizzardi mootor on lihtsalt niivõrd kehvake, et suurema polycountiga hakkaks rämedalt performancet sööma, kuid ma ei tea kuiväga ma seda usun.
Ühte või teistpidi, polycount tundub tiba suurem olevat kui WoW-is ning lisaks veel, kuna kaamera on (WoW-st) kaugemal, tunduvad karakterid ja asjad kah enamvähem okeid minu silmale. Seda kõike liikumises näha on kah teine asi kui pildilt uurida. Ma ei saaks küll öelda, et neid vanu videosid vaadates asi liiga räme ja low-poly tunduks.
Kuid kas WoW-likkuse all ei mõelda pahatihti ka seda värvilisust? Ega siis ilmaasjata pole seda pilti tehtud:
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
06.02.2010 18:40:08
|
|
|
Mina üldiselt seda värvilisust just mõtlengi WoWilikkuse all .
Küll varem või hiljem tuleb ka selline mod mis teeb graafika rohkem diablolikumaks .
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
06.02.2010 18:59:23
|
|
|
Heineken, kes peaks tahtma modi kasutada, kui teeb see ilmselt mängu halvemini nähtavaks?
Vabandust, kui ma valesti mõistan.
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
06.02.2010 22:10:44
|
|
|
| ega see mäng pole olnud happy, pigem sünge ja just värvid peaksid olema sünged, see tekitabki õige õhustikku. D1 oli minu jaoks päris hea, aga oli lühike, D2 oli hea madistada koos sõbraga (lan) ja D3 tuleb sellest hoolimata über, videost jäi küll hea mulje. (samas, et poleks wowilikku ja olen täiesti veendunud, et ei tule).
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
06.02.2010 23:12:33
|
|
|
| Ilmselt olete te kõik juba neid pikki Monki videosid näinud Blizzconilt seega küsin, et kas see on teie jaoks ka WoW-ilik, mis seal näha oli siseruumides?
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
06.02.2010 23:53:55
|
|
|
| Tegelikult on Diablo 2 ka väga värviline, aga kergelt "karvane" 2D graafika annab ikkagi sellise tahumatu ja karmi mulje mängule. Diablo 3 tundub olema palju ümmargusema ja pehmema graafikaga. Elame näeme, lõppkokkuvõttes loeb ikkagi mängitavus ja sisu.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
07.02.2010 00:31:33
|
|
|
| s4nder, Diablo 2 oli küll värviline jah , lihtsalt õhustik oli teistsugune . No vabanudst väga aga videotelt ei paista kuidagi seda sünget Diablo maailma välja .
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
07.02.2010 02:02:09
|
|
|
D2 oli ikka väga värviline, neid pilte on piisavalt toodud ... pealegi ei paista D2->D3 nagu HOMM3->HOMM5 ... mis oli kohutav üleminek.
Värvidest D3 "õigemana":
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
07.02.2010 12:35:21
|
|
|
Diablo 2 oli imo liiga värviline. Ei tekkinud sellist õiget diablo-meeleolu. Aga diablo 1 oli super oma värvigamma poolest :p
Loodetavasti tuleb 3. osa sama õhustikuga, mis 1. osa.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
07.02.2010 14:43:44
|
|
|
Diablolt ootaks rohkem kui enam vähem sisu
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
07.02.2010 14:51:03
|
|
|
| NxP kirjutas: |
Diablolt ootaks rohkem kui enam vähem sisu  |
Kill the evil ... mis sisu sealt oodata? Ikka mängitavus, item drop, PALJU asju, hea skilltree....
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
07.02.2010 23:28:04
|
|
|
Mul on praegu pooleli Baldurs Gate, teises desktopi nurgas on Icewind Dale ikoon, all nurgas on Torchligthti ikoon, üks nurk desktopil on vaba...
BG viga on selles, et dialoogis mingi vale valiku klikkimine mõjutab tervet edasist mängu taastamatult, Icewind on päris hea, aga üsna kirves, Torchligtht, no andke andeks, ei kvalifitseeru sinna klassi...
Diablo 3-lt loodan, diablo 2 stoorit ja õhustikku icewind dale raskusega ja värve võiks olla üle 256.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
07.02.2010 23:55:04
|
|
|
mängu käiku mõjutavad valikud = VIGA?
wtf?
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
08.02.2010 01:21:15
|
|
|
| kissu19 kirjutas: |
| BG viga on selles, et dialoogis mingi vale valiku klikkimine mõjutab tervet edasist mängu taastamatult |
Ürita siis tähelepanelikum olla . BG seeria kujul on tegemist imo parima mänguseeriaga mis eales tehtud .
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
08.02.2010 01:52:59
|
|
|
| morgoth kirjutas: |
Diablo 2 oli imo liiga värviline. Ei tekkinud sellist õiget diablo-meeleolu. Aga diablo 1 oli super oma värvigamma poolest :p
Loodetavasti tuleb 3. osa sama õhustikuga, mis 1. osa. |
Üldiselt Eks need diablo 1 hilisemad levelid, kus nendest alguse dungeonidest välja õuad, olid ka parajalt värvilised.
Vanad fännid ehk veidi nutavad, mitu uut mängurite generatsiooni pääle kasvanud, kes pole d1 või isegi d2 näppinud ja müüginumbreid tehakse peamiselt ikka casualide pealt, kes ostavad reklaami ja "naised saunad rääkisid" jutust lähtuvalt - neil pohh sellest, milline d2/1 oli
Ma ise d1-d2 pooleks mänginud ja ei ole kurb eriti selle üle, mida lbizzard seinin d3'ga teinud on. Mängitavus tundub sujuv ja see diablo seeria puhul peamine. Kurvaks ehk teeb see, et kui diablo3 välja tuleb, siis pikka aega ei ole midagi enam väga oodata, kuna nii paljud mängude seeriad on saanud uue kuue ja ei ole alles vist ühtegi mängu, mis meenutab täpselt seda, mis ta kunagi aastaid tagasi esimese osana endast kujutas.
Heroes of might and magic rikuti ära, elders scrolls rikuti ära, fallout rikuti ära, wolfenstein rikuti ära, ut rikuti ära, doom rikuti ära.
Seda ma ei usu, et blizzardi poisid suudaks diablo nii ära käkkida nagu seda eelpool mainitud mängude puhul tehtud on
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
08.02.2010 01:57:53
|
|
|
Täitsa võimalik et suudavad - ei tee seda mängu mitte Blizzard North vaid teeb hoopis Blizzard .
| tsitaat: |
| Vanad fännid ehk veidi nutavad, mitu uut mängurite generatsiooni pääle kasvanud, kes pole d1 või isegi d2 näppinud ja müüginumbreid tehakse peamiselt ikka casualide pealt, kes ostavad reklaami ja "naised saunad rääkisid" jutust lähtuvalt - neil pohh sellest, milline d2/1 oli |
Nojah , see ausõna on jama .
Raha eesmärgil rikutakse kõik kenasti ära .
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.02.2010 09:28:49
|
|
|
Timberg, ut rikuti ära? minu meelest on see olnud lihtsalt täpselt sama mäng nüüdseks kolme erineva mootori peal
esimene diablo oli küll väga ühtlase gammaga... hall, punakashall, pruunikashall, rohekashall ja veidi laavat ka sinna otsa.
d2 oli värvilisem kuigi huvitavam on see kuidas igasuguseid efekte kiputakse värvilisuse poolest esile tõstma. tänapäeval on efektide jaoks shaderid ja mõned muud variandid, mida tollal väga ei olnud.
d3 osas pottide puudumine ja ruunide/skillide süsteem nagu seda seni kirjeldatud on, on üsna murettekitav.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
08.02.2010 10:00:39
|
|
|
| londiste kirjutas: |
d3 osas pottide puudumine ja ruunide/skillide süsteem nagu seda seni kirjeldatud on, on üsna murettekitav. |
Durieli käisin nii tapmas, et laadisin endale kõige mahukama vöö peale, see health potte täis; vahepeal käisin portaali kaudu linnas vööd täitmas, nii umbes 3-4 korda. Sellised "taktikad" jäävad vist ära siis.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.02.2010 10:29:38
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
| Kurvaks ehk teeb see, et kui diablo3 välja tuleb, siis pikka aega ei ole midagi enam väga oodata |
Starcraft 2'ga annab päris mitu aastat ära täita, iga 6-12 kuu tagant uus release + ehk ka mõni lisapakett
| Traf kirjutas: |
| vahepeal käisin portaali kaudu linnas vööd täitmas |
Mu viletsavõitu mälu ütleb, et kui sul on sama tüüpi potte kotis siis täideti nendega jooksvalt vööd, ehk siis sai kaasa võtta märksa enam kui ainult vöö peale mahtus. Või mäletan ma midagi valesti?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
08.02.2010 11:59:17
|
|
|
| Traf kirjutas: |
d3 osas pottide puudumine ja ruunide/skillide süsteem nagu seda seni kirjeldatud on, on üsna murettekitav. |
Durieli käisin nii tapmas, et laadisin endale kõige mahukama vöö peale, see health potte täis; vahepeal käisin portaali kaudu linnas vööd täitmas, nii umbes 3-4 korda. Sellised "taktikad" jäävad vist ära siis. |
Peab kompentseerima life+mana leech-iga,võimalikult high accuracy (+ mingi curse/aura perhaps?) -ainult @ low lvls tundub see variant...veidi küsitav
Mina isiklikult,kui alustasin D2 lodi multiplayeriga,siis ostsin poest (või leidsin) neid poison potte ,combined with hit'n'run = success ,merc/summon oli tankeriks ,oldskool
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
08.02.2010 12:02:20
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Mu viletsavõitu mälu ütleb, et kui sul on sama tüüpi potte kotis siis täideti nendega jooksvalt vööd, ehk siis sai kaasa võtta märksa enam kui ainult vöö peale mahtus. Või mäletan ma midagi valesti? |
Ise sellist asja ei kohanud. Kui vöö tühi, siis tühi. Muidugi sai inventorist otse ka juua potile klikkides, aga suure actioni sees oli see keeruline.
| Ak_47 kirjutas: |
Peab kompentseerima life+mana leech-iga,võimalikult high accuracy (+ mingi curse/aura perhaps?) -ainult @ low lvls tundub see variant...veidi küsitav  |
Ei tea kas viga siis minus oli, aga kui main attack ikka pool elu maha võttis korraga ja aeglustas ka igat moodi, siis keeruline oli. Ei läinud sinna ette valmistamata, igasugu frost resistance asjad ja -50% slow effect time saabastel.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.02.2010 12:20:30
|
|
|
noh, v-o veidi vale teema, aga d2s ei eksisteeri sellist asja nagu tank. olgu sul elu palju tahes, teatud bossid laksivad su niikuinii surnuks (call to arms oma 250% elu boonusega, life tap ja muud vahvad asjad on omaette lugu).
uberite tapmist keegi ilma pottideta (või smiterita) ette kujutab?
lilith? uber-meph?
pottide kaotamine tähendab ühte kolmest:
1. selliseid overpowering bosse pole (kahtlane, eriti kui suuri kolle on videodes näha olnud).
2. seoses blobist healimisega tuleb hunnik respawnivaid minione kaasa
3. tank-klass, healer-klass ja mmorpg-tüüpi action
Ho Ho, ei täideta vööd kotist. need mis vööl on need on. keegi ei keela muidugi kotti lahti hoidmast ja sealt klikkimast.
d2s ongi highlevelis huvitavaid konkreetseid spetsialiseeritud builde, eelkõige smiter ja sõbrad.
blizzardi ja kvaliteedi koha pealt - hammerdini bugi fix on võtnud üsna mitu aastat... järgmise patchiga saab siis lõpuks parandatud. ja keeratakse kõik pea peale.
durieli näite kohta... duriel ei ole kõige parem näide. Ak_47, hellis on kuskil 70% kollidest poison immune ja ülejäänud resistivad väga korralikult (ma olen poisonmanceriga jooksnud, 30-40k poison dämmi ei aidanud hellis absoluutselt kedagi tappa, normal ja nightmare olid kahuriliha poison novale).
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
08.02.2010 12:34:27
|
|
|
Merc on ikka suht tank ju....ja skelemanceri kondiklõbinad (skeled)
_________________ The truth is out there |
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
08.02.2010 12:46:02
|
|
|
uberite tapmist keegi ilma pottideta (või smiterita) ette kujutab?
lilith? uber-meph?
. |
Singles oli Sorc selline tegelane - praktiliselt terve mängu sai läbi joosta...
"Fanatic charger palaga" kolmest valvurist edasi ei pääsenudki ...
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
08.02.2010 12:52:45
|
|
|
Ilmselt palju buge jääbki parandamata, nagu nt charge bug jm mis mind isiklikult väga häiris lld's. Vähemalt on flamebellow bug vist nüüd korras. Smiterid ja hammer on küll head, aga vähemalt esimene neist on ikka mõttetu ja pigem eksplauteeriv class highlvlina.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.02.2010 12:56:12
|
|
|
marcor1, korralik sorc on single-element. kuni hellini ei ole vahet, aga hellis on resistid-immunityd meeldivalt takistamas. ja pane elu palju tahad, sorci saavad karmimad bossid vaid paar korda korralikult pihta lüüa.
smiter on üsna ühese kasutusega. crowd control puhtal smiteril puudub ja väikse damiga tegelaste vastu on lootusetu (grief on siinkohal teine lugu, taas üks bug sealjuures). hübriid kaotab jälle omajagu põhifunktsionaalsuses.
hammerdin kui build on puhas bug ja rohkem ei midagi. hammeri magic damage lendab sisse kõigile peale magic immune+animal tegelaste (keda oli vist 3 kogu mängu peale, mitte ükski olulises kohas). see parandatakse 1.13 ära
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
08.02.2010 12:59:36
|
|
|
ei ole neil Diablo osadel häda midagi.üsna hästi lihvitud mäng.kel ei meeldi tehku ise parem.nii lihtne see ongi.
üks tobe asi on pidevalt vinguda miks uus ei näe väljanagu vana.ega sellepärast mäng ebaõnnestunud pole kui eelmistele otseselt ei sarnane.
inimesed peaks avatud olema ikka uuendustele mitte laskma vana rasvapealt koguaeg.
|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
08.02.2010 13:17:03
|
|
|
durieli näite kohta... duriel ei ole kõige parem näide. Ak_47, hellis on kuskil 70% kollidest poison immune ja ülejäänud resistivad väga korralikult (ma olen poisonmanceriga jooksnud, 30-40k poison dämmi ei aidanud hellis absoluutselt kedagi tappa, normal ja nightmare olid kahuriliha poison novale). |
Sedant küll,aga ma sain aru ,et alguses on kõige raskem (normal mode),sest skillid ei ole maxed ning equipment on poop.Hellis võiks olla/on runewordid relvades.Nt. merchil on infinity runeword,mis kõrvaldab light immunity (with freezing aura) + tal rasha helm,aga isiklikult ei ole uber tristamit külastanud.Sellist "plain cookiecutterit" ei ole jahm.
Ise olen d3 praeguse seisuga rahul,natuke roundish details,aga ma olen kindel,et sõpradega on ikka sama fun klikkida.Hea ,et nad veel char specific queste lisavad
viimati muutis Ak_47 08.02.2010 13:21:47, muudetud 1 kord |
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.02.2010 13:26:42
|
|
|
margus645, tegelikult see tehke ise järgi jutt väga ei kehti tänapäeval.
mängu tegemiseks on vaja väga spetsiifilisi oskuseid ja kaasaegse mängu tegemiseks ka suures kohuses aega ja/või raha. paari inimese garaažinurgas tehtud mängud ei ole enam lihtsalt konkurentsivõimelised. vähemalt mitte selles turuosas, millest me räägime.
Ak_47, normal on lihtne. seal on võimalik suvalise buildiga ja tegelikult ka kukkuvate relvadega läbi joosta. aega läheb iseenesest muidugi omajagu.
infinity on 3-4hr + popimas iteratsioonis üsna haruldane socketed relv. haruldane ja/või kallis lõbu. nagu ka muu high-end gear. reaalselt enda droppide pealt on seda saada täiesti võimatu (uus patch kuuldavasti tõstab märgatavalt high ruunide drop rate. ma ei ole väga kindel kas see jälle hea asi on). bnetis on kaubandus siis lahenduseks.
mul on pure lightsorc koos merciga, kel seljas infinity (eth cv), fortitude(bugged sacred armor vist) ja andariel's visage + lifeleech. nii ta isegi enamasti suudab tankida.
aga uberite vastu ja ümber ei tee see näiteks praktiliselt midagi
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
08.02.2010 18:54:32
|
|
|
seetõttu ei olegi vaja kobiseda vaid hinnata seda mis on.kõik oskavad millegipärast negatiivseid külgi välja tuua..
kuidagi väga tüüpiliseks saanud see.
|
|
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margus645
HV veteran
|
08.02.2010 21:29:46
|
|
|
kriitika peab olema asjalik mitte negatiivne.enamus lihtsalt vinguvad.
aga kuna enamus fännidest on veel varsa eas siis noh...saab aru.
|
|
   |
127 |
|
| tagasi üles |
|