et siis mingi 700- saad selle collectors editioni mis meil oleks hinnaks kindlasti mingi tonn ära tulnud meil praegu andricos näitab tavalise versiooni hinnaks mingi viis sotti kopikatega mis on ka normaalne hind...
veel (4-packist 2 + mina oleme saanud, üks on "üle") saada üks Bioshock 2 läbi steami, hind 33,7425€ ehk 527 krooni. saab nii BS2 kui boonusena BS1.
PS mulle
Kui konsooli pededel on pela käes saavad kohe mängida aga PC versiooni ei saa seal peal date sheck....
Ma peaks PC CE kätte saama esmaspäeval.
hmv.com-ist
lopes39, kus sa neid zombisid esimeses osas nägid ?
no zombid on mutanteerunud inimene mitte ainult see mis on resident evil filmis ja mis on dead zone mängus kus on zombid mis tahavad sul ajusi süüa ja on surnud kellel pole muud mõistust kui tap.pa elavaid
need tegelased kes seal mängus on jooksevad ringi käed maas jne on ju zombid või mis olevused need siis on kui nad just tulnukad pole ?
Need on lihtsalt mingit muteerunud väärakad kes on seda Adamit liiga palju endale sisse süstinud/joonud nii palju kui ma esimesest mäletan, vist. Nagu mingid narkomaanid pmst.
karbid on poes/ladudes tegelikult olemas, lihtsalt on tootel aktiveerimiskuupäev, st enne 10ndat veebruari (täpselt kellaaega ei tea, steami järgi aktiveerub hetkel u 1 päeva ja 12 tunni pärast, ehk homme südaööl) mäng lihtsalt käima ei lähe, kuna aktiveerimine ei õnnestu.
Scart, vot siin küll sinu mälu antud hetkel veidi petab. vastupidi: mingil põhjusel ei olnud veel mitu-mitu päeva korralikult ja mõistlikult töötavat reliisitud kräkki BS1-le, oli küll poolpiduseid küll mäng jooksis kokku, tekitas anomaaliaid või töötas piiratud riistvaraprofiilil jne. alles nii nädal peale ametilikku reliisi sai scene korraliku toimiva kräkiga hakkama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.