Pre-Orderi ekslusiivid? Ise olen väga huvitatud mp'st, aga mitte nii huvitatud, et pre-orderiks kohe (tahaks ikka ennem kuulata, mida rahvas räägib) - praegu niigi teisi mänge kah nii palju mängida, et pre-orderida küll ei ole tahtnud. Aga nüüd on sedasi, et mp's on 8 tegelast ja 2 neist on ainult pre-orderi puhul saadavad? Veel hullem on see, et kas mingi UK said, kes siia mänge saadab üldse pakub seda? Sest kui umbes ainult Gamestop jagab siis on veel eriti hull. :/
Paarist kohast leidsin konsoolide versiooni, kus on öeldud, et saab pre-orderi puhul 2 tegelast "on launch day" (seega saab vb hiljem), aga PC versiooni kohta pole midagi öeldud.
Pre-Purchase BioShock 2 - Four Pack
Pre-purchase now save 10% and receive four copies of BioShock 2 and BioShock to give to your friends!
Hinnaks - 134,97€
Selline on siis Steam´i pakkumine, kui keegi plaanib ostu siis lööks kampa ja võtaks ühe eksemplari omale. Samas võimalus ka omal välja osta ja siis edasi jagada.
esimene osa oli isegi päris talutav kuigi mulle ei meeldi zombi mängud ja üldse sellega seonduv mis praegu üli pop on
aga kui midagi muud paremat pole saab seda ka tehtud
Ostan ka kindlasti aga miks multiplayerit saab mängida ainult games for windows live baasil.Ja ainult 26 riigile sobib see.Nad võiksid teistele ka mõelda.Hoopis parem oleks minuarust stemile teha!!!!
Davai, ma ostan siis ise krediitkaardiga ära.
saatke mulle PS-id, kes kinnitavad oma osalust (3 inimest siis), peale ostu saadan oma pangaandmed ära ja makse laekumisel panen steamist giftid regatud e-mailile/accountile teele, sh ka boonusena bioshock 1 (mis tasuta kaasa antakse pre-orderil). võimalus bioshock 1 ka kellelegi kolmandale saata, kui endal juba BS1 olemas.
läheb siis 33,7425€ ehk u 528 krooni/tk
Kõik kiruvad securomi ja games for windowsi kallal.Ma ei saa aru miks?
Mul on mitu originaal mängu olnud (vga`kaasas) mis tänu securomi tööe ei hakka, pean mängu ära pirama ja orig keyd kastama . Games for windowsi tuleb mängides sulgeda- mäng jookseb paremini. Lahendusi on mitmeid millega sina veel kokku ei ole puutunud.
niih, 4pack mäng on ostetud, kasutajad loser ja sukelduja on hetkel oma ära bronninud, üks koht on vaba.
summa siis 527 krooni, saab nii BS2 kui BS1 boonuseks
E: kasutajaga loser proovitud, et kui BS1 juba steami all olemas, siis ei saa seda edasi saata, ei friendslisti ega e-maili kaudu. oleks vaja kontot, kus ei ole BS1-te.
Zavvi.co.uk saadab küll zavvi.com vist ei saada.
Hmm.. imelik on see et kui lähed zavvi.co.uk -sse siis juhendab automaatsel zavvi.com -i. Nii et tellisin ikkagi zavvi.com -ist. Nii et saadab küll eestisse.
Zavvi.co.uk saadab küll zavvi.com vist ei saada.
Hmm.. imelik on see et kui lähed zavvi.co.uk -sse siis juhendab automaatsel zavvi.com -i. Nii et tellisin ikkagi zavvi.com -ist. Nii et saadab küll eestisse.
Kaua muidu aega võtab ,kui UK-st saadavad Pärnusse?
Loodan ,et esmaspäeval käes.
viimati muutis Killzone88 03.02.2010 21:55:05, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.