Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N900 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 02.02.2010 20:45:46 vasta tsitaadiga

Note to self:
Kui juurikas on vähe ruumi siis ei ole mõtet üritada manuaalselt hakata häkkima update peale saamisega icon_razz.gif

Täna siis üritasin toda ammu-ilma välja tulnud updatet peale saada. Olin USB kaabli kusagile ära kaotanud ning otsustasin käsitsi dist-upgradega asjad tehtud saada. Paraku sai poole installi pealt juurikas ruum otsa ja asjad läksid suts nihu. Veidike pusimist viis küll sinnamaani kus pakihalduri arvates oli kõik installitud kuid käima ei bootinud. Kodus sai mingi suvalise USB kaabliga asi üle flashitud ja funksib taas.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
prtv
HV Guru

sõnum 04.02.2010 21:12:24 vasta tsitaadiga

Kuidas Firefox Mobile N900 peal on üldse, hea?
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 04.02.2010 22:14:22 vasta tsitaadiga

Ma isiklikult vähe kasutanud, aga mulle tundus kaasasolev brauser kuidagi mugavam. Mõni teadjam oskab äkki öelda, kus sellel mozillal näiteks back nupp on, mida ma esimese laksuga kuidagi ei leidnud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
n900owner
HV vaatleja

sõnum 04.02.2010 22:47:06 vasta tsitaadiga

Võtaks veelkord aku-teema üles. Jagage oma tähelepanekuid. Mina pole 24 tundi kunagi täis saanud, ka siis kui GSM-i peale olen keeranud ja minimaalselt Wifit ja Bluetoothi üldse mkitte kasutanud.
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 04.02.2010 23:20:09 vasta tsitaadiga

Mul on igal võimalikul juhul kaabel taga (arvuti taga, voodi kõrval, autos). Aga tundub küll selline USA filmi telefon/pihuarvuti olevat, et kui hädajuhus peaks tekkima, siis on aku tühi =)
Metsa ja yldse matkale võtan kaasa oma vana hea 7210'ne parem icon_biggrin.gif

n900owner, kas Sa seda teemat oled lugenud, et kui kõik widgetid ära kaotada, ka see pikendab aku kestvust. Proovi, kui ei ole proovinud. Muidugi nukker ta on, sest see mitme lk töölaud nende shortcut'idega on üks telefoni osa ja teatud asju saab kiiremini kätte kui menüüdes sobrades.
tagasi üles
n900owner
HV vaatleja

sõnum 04.02.2010 23:35:06 vasta tsitaadiga

Kallu20 kirjutas:
Mul on igal võimalikul juhul kaabel taga (arvuti taga, voodi kõrval, autos). Aga tundub küll selline USA filmi telefon/pihuarvuti olevat, et kui hädajuhus peaks tekkima, siis on aku tühi =)
Metsa ja yldse matkale võtan kaasa oma vana hea 7210'ne parem icon_biggrin.gif

n900owner, kas Sa seda teemat oled lugenud, et kui kõik widgetid ära kaotada, ka see pikendab aku kestvust. Proovi, kui ei ole proovinud. Muidugi nukker ta on, sest see mitme lk töölaud nende shortcut'idega on üks telefoni osa ja teatud asju saab kiiremini kätte kui menüüdes sobrades.

Jah olen proovinud, kõige rohkem aitab lülitamine GSM-i peale ja Wifi mittekasutamine, Interneti seadistus tuleks panna Always ask, kuid jah, pagana vähe peab ikka vastu... Metsa ei julge sellega tõesti minna...
tagasi üles
madboy
HV kasutaja
madboy

sõnum 05.02.2010 09:15:28 vasta tsitaadiga

Aga ka sa oled lasknud aku ka tühjaks või paned alati ennem laadima? Mul näiteks oli varem ka kindel laks, et hommikul võtan laadimast ja õhtuks juba karjus...vahet polnud mida telefoniga teed. Siis aga lasin täiesti tühjaks ja nüüd peab ikka korraliku kasutamisega kaks päeva kindlalt vastu.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
n900owner
HV vaatleja

sõnum 05.02.2010 09:40:00 vasta tsitaadiga

madboy kirjutas:
Aga ka sa oled lasknud aku ka tühjaks või paned alati ennem laadima? Mul näiteks oli varem ka kindel laks, et hommikul võtan laadimast ja õhtuks juba karjus...vahet polnud mida telefoniga teed. Siis aga lasin täiesti tühjaks ja nüüd peab ikka korraliku kasutamisega kaks päeva kindlalt vastu.

Olen, jah päris tühjaks ka lasknud.

Paha on just see, et kui ööseks laadima panna, siis paari tunni pärast on aku täis ja telefon hakkab seda kulutama. Ja sedaviisi ongi õhtu kella 6-ks toss väljas. Mõtlesin, et peaks mingi ajarelee hankima, et laadimine algaks näiteks kell 5 hommikul, siis peab päeval kauem vastu.
Noh, võib ju veel loota, et uus soft ehk asja parandab, garantiikontrolli vist pole mõtet viia.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 05.02.2010 10:25:52 vasta tsitaadiga

Pole tükk aega päris tühjaks lasknud kuid tundub, et nii paar ööpäeva peab keskmise/madala kasutuse juures üsna vabalt vastu.

Plaanis ongi kunagi kirjutada väike programmike mis logiks aku kestvust ja laadimisi, siis saaks asjast täpsema pildi icon_smile.gif

tagasi üles
undo
Kreisi kasutaja
undo

sõnum 05.02.2010 12:18:40 vasta tsitaadiga

Ho Ho, see programmike ise võtab sul paraja osa akust ära icon_biggrin.gif
Minul peab keskmise kasutamise juures 3-4 ööpäeva vastu, arvestades eda et telefoni tuleb ca 100-200 sõnumit päevas, siis see tulemsu on überhea. Minu vana N82 ei pidanud sellise tempoga üle 2 päeva mitte kunagi. Kui aga kodus laps evolutionit kipub mängima, siis aku saab ka päevaga otsa, kuigi jah, mäng on edev, kahjuks täisversiooni sellest veel pole.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 83
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 05.02.2010 12:52:05 vasta tsitaadiga

undo kirjutas:
Ho Ho, see programmike ise võtab sul paraja osa akust ära icon_biggrin.gif
Miks peaks kui see teeb ühe pisikese logi sissekande ainult juhtme järgi torkamisel/ära võtmisel või mobla sulgemisel/käivitusel ning muul ajal ei tööta? Ega see siis konstantselt ei pea taustal jooksma ning iga N sekundi tagant hetkeseisu logima icon_smile.gif
tagasi üles
undo
Kreisi kasutaja
undo

sõnum 05.02.2010 13:13:49 vasta tsitaadiga

Ho Ho, sel juhul küll, kuigi siis on triggeritega paras peamurdmine.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 05.02.2010 13:24:34 vasta tsitaadiga

Ei tohiks seal suurt miskit olla, lihtsalt tuleb välja uurida milline dbus event neist sündmustest teada annab icon_smile.gif
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.02.2010 13:36:47 vasta tsitaadiga

undo kirjutas:
arvestades eda et telefoni tuleb ca 100-200 sõnumit päevas...

ot:
200 sõnumit päevas? Mul ei tule aastaski neid niipalju vist.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2010 13:53:54 vasta tsitaadiga

ööpäevas teeks see 7.2 sõnumit minutis? icon_biggrin.gif -- hommikul ärgates on 100 sõnumit ees ja pooleks päevaks saad nendega tegeletud -- siis on aga uued 50 tk peale tulnud ja nii sujuvalt lähebki ööni välja. jõuad täpselt ots-otsaga kokku ja magama

kui aga PÄEVAS, siis iga 3.6 minuti tagant? icon_razz.gif -- vähemalt öösel saab siis rahus magada ja ei pea muretsema, et hommikul ärgates on mäekõrgune sõnumite hunnik ees, millega tegeleda

Päris hardcore. Mul vist oleks süda paha juba ammu, kui niii palju sõnumeid koguaeg tuleks.

viimati muutis tonism 05.02.2010 16:40:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
undo
Kreisi kasutaja
undo

sõnum 05.02.2010 15:01:57 vasta tsitaadiga

Mul kogu firma meilivahetus tuleb telefonile, sõnumid kombineeritakse 4-st eraldi sõnumist üheks kirjaks, e. reaalselt neid kirju on ikkagi vähem (200/4 = 50 kirja päevas, mis ei olegi väga ulmeline), aga jah akule see mõjub halvasti.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 05.02.2010 16:49:59 vasta tsitaadiga

Miks sa oma telefoni e-mailindust ei kasuta?
Kommentaarid: 733 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 554
tagasi üles
matik
HV kasutaja

sõnum 05.02.2010 18:32:47 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Miks sa oma telefoni e-mailindust ei kasuta?

võibolla on email2sms odavam ja lihtsam kui 3G/GPRS või WIFI levialade otsimine... lisaks akusääst.
samuti ei toeta N900 IDLE imapi, veel - emailid saad kätte alati viitega
eks see sõltub kõik töö iseloomust muidugi - kui sõidad pidevalt kontorist väljas ringi siis Sms on igaljuhul lihtsam
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 05.02.2010 19:06:36 vasta tsitaadiga

Selline tore küsimus, et mis kohalikud arvavad, et kui raske oleks N900-le Symbian peale pookida, nii et kõik töötaks ladusalt? Asi selles, et varsti plaanis osta omale antud isend aga natuke kardan Maemot ning mõtlesin, et kuna Symbu platvormiga ammu ära harjund, et ehk saab peale pookida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 05.02.2010 19:12:49 vasta tsitaadiga

Revan kirjutas:
Selline tore küsimus, et mis kohalikud arvavad, et kui raske oleks N900-le Symbian peale pookida, nii et kõik töötaks ladusalt? Asi selles, et varsti plaanis osta omale antud isend aga natuke kardan Maemot ning mõtlesin, et kuna Symbu platvormiga ammu ära harjund, et ehk saab peale pookida icon_biggrin.gif

Mina ütlen ainult üht: mõttetu
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 05.02.2010 19:33:30 vasta tsitaadiga

Väga mõttetu
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 05.02.2010 20:16:31 vasta tsitaadiga

Miks sa downgradeda soovid?

Tõsisemalt rääkides, tegu on üsnagi erineva riistvaraplatformiga seega ei hakkaks see seal tööle.

tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 05.02.2010 20:46:56 vasta tsitaadiga

Ma olen küll N900 vaid põgusalt näppinud, kuid mulle tundus et kasutajaliidese kujundus on väga S60 sarnane (ehk isegi liiga sarnane) nii et üleminek ei tohiks raske olla.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 05.02.2010 22:25:27 vasta tsitaadiga

Mul tekib küsimus, et miks Sa N97't ei osta? icon_biggrin.gif Või kui soovid divx tuge siis Samsung HD'd?

Ja siis küsimus targematele. Kas Ovi maps praegusel kujul toimibki a'la nagu michelin autoroute netis, et ta kirjutab sulle listi kuidas sõita, et kui navigeerimist tahad võta kaardilugeja? Või on selline võimalus tal ka, et näitab turn-by-turn kui liigud? Nii palju kui ma seda näppisin, siis sellist võimalust ei leidnud.
Järeldus, et GPS on, aga navigatsiooniseadmena kasutada ei saa on hetkel õige? (Voice navigation ei toimi ja puudust ei tunne, graafiline navigatsioon, aga oleks teretulnud)!
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 05.02.2010 23:42:51 vasta tsitaadiga

Kallu20 kirjutas:
Mul tekib küsimus, et miks Sa N97't ei osta? icon_biggrin.gif Või kui soovid divx tuge siis Samsung HD'd?

Ja siis küsimus targematele. Kas Ovi maps praegusel kujul toimibki a'la nagu michelin autoroute netis, et ta kirjutab sulle listi kuidas sõita, et kui navigeerimist tahad võta kaardilugeja? Või on selline võimalus tal ka, et näitab turn-by-turn kui liigud? Nii palju kui ma seda näppisin, siis sellist võimalust ei leidnud.
Järeldus, et GPS on, aga navigatsiooniseadmena kasutada ei saa on hetkel õige? (Voice navigation ei toimi ja puudust ei tunne, graafiline navigatsioon, aga oleks teretulnud)!

Minuteada peaks tal täitsa turn-by-turn navigeerimine olemas olema aga see peaks vist tasuline olema.

divx tugi pole oluline, sest, et kui ma filme tahan vaadata siis selleks on mul samahästi olemas ka iPod. ise olen N900-t näpind aint nii paar minutit ja kui öeldakse, et harjumine ei ole kõige raskem asi siis jään uskuma. Win to Mac üleminek oli mul igatahes väga kiire asi xD

divx toega veel nii, et see divx tugi on ju puhtalt tarkvaraline asi ( koodekid ), niiet varem või hiljem peaks ju tekima ka maemole divx koodekid või siis kui ma eksin siis palun parandage mind.

Miks ma N97 ei osta on see, et miks maksta täpselt samat raha aparaadi eest millel on riistvaraliselt jõudlust vähem ja ainus asi mis reaalselt parem on on aku. Samas kui selle aku suudab mul 3-4 ööpäeva vastu pidada ilma laadimiseta, siis ma olen ülirahul.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N900 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.