Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
02.02.2010 20:45:46
|
|
|
Note to self:
Kui juurikas on vähe ruumi siis ei ole mõtet üritada manuaalselt hakata häkkima update peale saamisega
Täna siis üritasin toda ammu-ilma välja tulnud updatet peale saada. Olin USB kaabli kusagile ära kaotanud ning otsustasin käsitsi dist-upgradega asjad tehtud saada. Paraku sai poole installi pealt juurikas ruum otsa ja asjad läksid suts nihu. Veidike pusimist viis küll sinnamaani kus pakihalduri arvates oli kõik installitud kuid käima ei bootinud. Kodus sai mingi suvalise USB kaabliga asi üle flashitud ja funksib taas.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
04.02.2010 21:12:24
|
|
|
Kuidas Firefox Mobile N900 peal on üldse, hea?
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kallu20
HV kasutaja
|
04.02.2010 22:14:22
|
|
|
Ma isiklikult vähe kasutanud, aga mulle tundus kaasasolev brauser kuidagi mugavam. Mõni teadjam oskab äkki öelda, kus sellel mozillal näiteks back nupp on, mida ma esimese laksuga kuidagi ei leidnud
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
n900owner
HV vaatleja
|
04.02.2010 22:47:06
|
|
|
Võtaks veelkord aku-teema üles. Jagage oma tähelepanekuid. Mina pole 24 tundi kunagi täis saanud, ka siis kui GSM-i peale olen keeranud ja minimaalselt Wifit ja Bluetoothi üldse mkitte kasutanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kallu20
HV kasutaja
|
04.02.2010 23:20:09
|
|
|
Mul on igal võimalikul juhul kaabel taga (arvuti taga, voodi kõrval, autos). Aga tundub küll selline USA filmi telefon/pihuarvuti olevat, et kui hädajuhus peaks tekkima, siis on aku tühi =)
Metsa ja yldse matkale võtan kaasa oma vana hea 7210'ne parem
n900owner, kas Sa seda teemat oled lugenud, et kui kõik widgetid ära kaotada, ka see pikendab aku kestvust. Proovi, kui ei ole proovinud. Muidugi nukker ta on, sest see mitme lk töölaud nende shortcut'idega on üks telefoni osa ja teatud asju saab kiiremini kätte kui menüüdes sobrades.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
n900owner
HV vaatleja
|
04.02.2010 23:35:06
|
|
|
Kallu20 kirjutas: |
Mul on igal võimalikul juhul kaabel taga (arvuti taga, voodi kõrval, autos). Aga tundub küll selline USA filmi telefon/pihuarvuti olevat, et kui hädajuhus peaks tekkima, siis on aku tühi =)
Metsa ja yldse matkale võtan kaasa oma vana hea 7210'ne parem
n900owner, kas Sa seda teemat oled lugenud, et kui kõik widgetid ära kaotada, ka see pikendab aku kestvust. Proovi, kui ei ole proovinud. Muidugi nukker ta on, sest see mitme lk töölaud nende shortcut'idega on üks telefoni osa ja teatud asju saab kiiremini kätte kui menüüdes sobrades. |
Jah olen proovinud, kõige rohkem aitab lülitamine GSM-i peale ja Wifi mittekasutamine, Interneti seadistus tuleks panna Always ask, kuid jah, pagana vähe peab ikka vastu... Metsa ei julge sellega tõesti minna...
|
|
tagasi üles |
|
 |
madboy
HV kasutaja

|
05.02.2010 09:15:28
|
|
|
Aga ka sa oled lasknud aku ka tühjaks või paned alati ennem laadima? Mul näiteks oli varem ka kindel laks, et hommikul võtan laadimast ja õhtuks juba karjus...vahet polnud mida telefoniga teed. Siis aga lasin täiesti tühjaks ja nüüd peab ikka korraliku kasutamisega kaks päeva kindlalt vastu.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
n900owner
HV vaatleja
|
05.02.2010 09:40:00
|
|
|
madboy kirjutas: |
Aga ka sa oled lasknud aku ka tühjaks või paned alati ennem laadima? Mul näiteks oli varem ka kindel laks, et hommikul võtan laadimast ja õhtuks juba karjus...vahet polnud mida telefoniga teed. Siis aga lasin täiesti tühjaks ja nüüd peab ikka korraliku kasutamisega kaks päeva kindlalt vastu. |
Olen, jah päris tühjaks ka lasknud.
Paha on just see, et kui ööseks laadima panna, siis paari tunni pärast on aku täis ja telefon hakkab seda kulutama. Ja sedaviisi ongi õhtu kella 6-ks toss väljas. Mõtlesin, et peaks mingi ajarelee hankima, et laadimine algaks näiteks kell 5 hommikul, siis peab päeval kauem vastu.
Noh, võib ju veel loota, et uus soft ehk asja parandab, garantiikontrolli vist pole mõtet viia.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.02.2010 10:25:52
|
|
|
Pole tükk aega päris tühjaks lasknud kuid tundub, et nii paar ööpäeva peab keskmise/madala kasutuse juures üsna vabalt vastu.
Plaanis ongi kunagi kirjutada väike programmike mis logiks aku kestvust ja laadimisi, siis saaks asjast täpsema pildi
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
05.02.2010 12:18:40
|
|
|
Ho Ho, see programmike ise võtab sul paraja osa akust ära
Minul peab keskmise kasutamise juures 3-4 ööpäeva vastu, arvestades eda et telefoni tuleb ca 100-200 sõnumit päevas, siis see tulemsu on überhea. Minu vana N82 ei pidanud sellise tempoga üle 2 päeva mitte kunagi. Kui aga kodus laps evolutionit kipub mängima, siis aku saab ka päevaga otsa, kuigi jah, mäng on edev, kahjuks täisversiooni sellest veel pole.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.02.2010 12:52:05
|
|
|
undo kirjutas: |
Ho Ho, see programmike ise võtab sul paraja osa akust ära  |
Miks peaks kui see teeb ühe pisikese logi sissekande ainult juhtme järgi torkamisel/ära võtmisel või mobla sulgemisel/käivitusel ning muul ajal ei tööta? Ega see siis konstantselt ei pea taustal jooksma ning iga N sekundi tagant hetkeseisu logima
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
05.02.2010 13:13:49
|
|
|
Ho Ho, sel juhul küll, kuigi siis on triggeritega paras peamurdmine.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.02.2010 13:24:34
|
|
|
Ei tohiks seal suurt miskit olla, lihtsalt tuleb välja uurida milline dbus event neist sündmustest teada annab
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
05.02.2010 13:36:47
|
|
|
undo kirjutas: |
arvestades eda et telefoni tuleb ca 100-200 sõnumit päevas... |
ot: |
200 sõnumit päevas? Mul ei tule aastaski neid niipalju vist. |
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
05.02.2010 13:53:54
|
|
|
ööpäevas teeks see 7.2 sõnumit minutis? -- hommikul ärgates on 100 sõnumit ees ja pooleks päevaks saad nendega tegeletud -- siis on aga uued 50 tk peale tulnud ja nii sujuvalt lähebki ööni välja. jõuad täpselt ots-otsaga kokku ja magama
kui aga PÄEVAS, siis iga 3.6 minuti tagant? -- vähemalt öösel saab siis rahus magada ja ei pea muretsema, et hommikul ärgates on mäekõrgune sõnumite hunnik ees, millega tegeleda
Päris hardcore. Mul vist oleks süda paha juba ammu, kui niii palju sõnumeid koguaeg tuleks.
viimati muutis tonism 05.02.2010 16:40:41, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
05.02.2010 15:01:57
|
|
|
Mul kogu firma meilivahetus tuleb telefonile, sõnumid kombineeritakse 4-st eraldi sõnumist üheks kirjaks, e. reaalselt neid kirju on ikkagi vähem (200/4 = 50 kirja päevas, mis ei olegi väga ulmeline), aga jah akule see mõjub halvasti.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
05.02.2010 16:49:59
|
|
|
Miks sa oma telefoni e-mailindust ei kasuta?
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
matik
HV kasutaja
|
05.02.2010 18:32:47
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Miks sa oma telefoni e-mailindust ei kasuta? |
võibolla on email2sms odavam ja lihtsam kui 3G/GPRS või WIFI levialade otsimine... lisaks akusääst.
samuti ei toeta N900 IDLE imapi, veel - emailid saad kätte alati viitega
eks see sõltub kõik töö iseloomust muidugi - kui sõidad pidevalt kontorist väljas ringi siis Sms on igaljuhul lihtsam
|
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
05.02.2010 19:06:36
|
|
|
Selline tore küsimus, et mis kohalikud arvavad, et kui raske oleks N900-le Symbian peale pookida, nii et kõik töötaks ladusalt? Asi selles, et varsti plaanis osta omale antud isend aga natuke kardan Maemot ning mõtlesin, et kuna Symbu platvormiga ammu ära harjund, et ehk saab peale pookida
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
05.02.2010 19:12:49
|
|
|
Revan kirjutas: |
Selline tore küsimus, et mis kohalikud arvavad, et kui raske oleks N900-le Symbian peale pookida, nii et kõik töötaks ladusalt? Asi selles, et varsti plaanis osta omale antud isend aga natuke kardan Maemot ning mõtlesin, et kuna Symbu platvormiga ammu ära harjund, et ehk saab peale pookida  |
Mina ütlen ainult üht: mõttetu
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
05.02.2010 19:33:30
|
|
|
Väga mõttetu
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.02.2010 20:16:31
|
|
|
Miks sa downgradeda soovid?
Tõsisemalt rääkides, tegu on üsnagi erineva riistvaraplatformiga seega ei hakkaks see seal tööle.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
05.02.2010 20:46:56
|
|
|
Ma olen küll N900 vaid põgusalt näppinud, kuid mulle tundus et kasutajaliidese kujundus on väga S60 sarnane (ehk isegi liiga sarnane) nii et üleminek ei tohiks raske olla.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kallu20
HV kasutaja
|
05.02.2010 22:25:27
|
|
|
Mul tekib küsimus, et miks Sa N97't ei osta? Või kui soovid divx tuge siis Samsung HD'd?
Ja siis küsimus targematele. Kas Ovi maps praegusel kujul toimibki a'la nagu michelin autoroute netis, et ta kirjutab sulle listi kuidas sõita, et kui navigeerimist tahad võta kaardilugeja? Või on selline võimalus tal ka, et näitab turn-by-turn kui liigud? Nii palju kui ma seda näppisin, siis sellist võimalust ei leidnud.
Järeldus, et GPS on, aga navigatsiooniseadmena kasutada ei saa on hetkel õige? (Voice navigation ei toimi ja puudust ei tunne, graafiline navigatsioon, aga oleks teretulnud)!
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
05.02.2010 23:42:51
|
|
|
Kallu20 kirjutas: |
Mul tekib küsimus, et miks Sa N97't ei osta? Või kui soovid divx tuge siis Samsung HD'd?
Ja siis küsimus targematele. Kas Ovi maps praegusel kujul toimibki a'la nagu michelin autoroute netis, et ta kirjutab sulle listi kuidas sõita, et kui navigeerimist tahad võta kaardilugeja? Või on selline võimalus tal ka, et näitab turn-by-turn kui liigud? Nii palju kui ma seda näppisin, siis sellist võimalust ei leidnud.
Järeldus, et GPS on, aga navigatsiooniseadmena kasutada ei saa on hetkel õige? (Voice navigation ei toimi ja puudust ei tunne, graafiline navigatsioon, aga oleks teretulnud)! |
Minuteada peaks tal täitsa turn-by-turn navigeerimine olemas olema aga see peaks vist tasuline olema.
divx tugi pole oluline, sest, et kui ma filme tahan vaadata siis selleks on mul samahästi olemas ka iPod. ise olen N900-t näpind aint nii paar minutit ja kui öeldakse, et harjumine ei ole kõige raskem asi siis jään uskuma. Win to Mac üleminek oli mul igatahes väga kiire asi xD
divx toega veel nii, et see divx tugi on ju puhtalt tarkvaraline asi ( koodekid ), niiet varem või hiljem peaks ju tekima ka maemole divx koodekid või siis kui ma eksin siis palun parandage mind.
Miks ma N97 ei osta on see, et miks maksta täpselt samat raha aparaadi eest millel on riistvaraliselt jõudlust vähem ja ainus asi mis reaalselt parem on on aku. Samas kui selle aku suudab mul 3-4 ööpäeva vastu pidada ilma laadimiseta, siis ma olen ülirahul.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|