Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Killhoven
OC`er

|
14.12.2009 23:21:48
arvuti heli teeb vigureid |
|
|
Selline asi, et kui ma panne arvuti käima ja kuulan muusikat või raadiot/ mängin mängu / vaatan videot, siis kuskil 15 minuti jooksul läheb heli nässu. Nimelt hakkavad heli sisse tulema mingid krabinad (just nagu kuulaks vinüülikalt). Mõni minut peale seda käib paari-kolme sekundi ulatuses vali kahin/krabin ja arvutist ei tule enam häält. Programm, millest heli tuli, kiilub kinni (freezed). Kui edasi oodata, siis varsti hakkab jälle mängima, kiiresti uuesti krabisema, kahisema lõpuks heli jälle kaob.
Restart aitab. Peale seda võib üldjuhul juba väga pikalt probleemivabalt muusikat kuulata. Teises arvutis töötab see helikaart samade driveritega ilusti. Samuti olen konkreetses masinas vahetanud Windowsi ja see ei ole aidanud. Nii palju oli vahet, et varasemalt ei pruukinud arvutil "külmkäivitades" seda jama juhtuda ja samas võis jama tekkida ka täiesti ootamatul suvalisel hetkel.
Onbaord audio on muidu biosist maha keeratud. Kui kaart sai välja võetud ja onboard audio pealt katsetatud, siis olid põhimõtteliselt samad probleemid. Ainult et peale krabinaid ei pruukinud asi päädida kahina tekke ja heli kadumisega. Heli muutus lihtsalt väljakannatamatult ebakvaliteeseks - pidevad krabinad ja üldiselt kehv heli.
Mis toimub ?
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mmikiisu
HV kasutaja

|
14.12.2009 23:48:28
|
|
|
mis kõlareid sa kasutad kuulamiseks?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
15.12.2009 09:38:24
|
|
|
Ühe Eesti tegijama venna tehtud, high - end Visatroni elemendid jne. Need on väääga korralikud. täpsemalt infot siit.
Aga rõhutan veelkorra, et viga arvutipoolne.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
15.12.2009 09:42:47
|
|
|
windows7'ga tegu juhuslikult?
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
18.12.2009 09:31:31
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
windows7'ga tegu juhuslikult? |
Just.
E: Natuke täpsustaks. Samuti olen konkreetses masinas vahetanud Windowsi ja see ei ole aidanud - mõlemal juhul oli tegemist Win7 64 bit`ga, mis lihtsalt natuke erinevad (ühel juhul prooviks jätsin kõik updated tegemata).
Onboard audio käitumisest veel natuke kuna olen seda nüüd mõned päevad järjest kasutanud ja käitumist jälginud. Tegemist on "kõrvasõbralikuma lahendusega". Kõik käib täpselt nagu eraldiseisva helikaardi puhul, v. a. krigisemine. Heli lihtsalt kaob hetkrest ja tuleb tagasi natuke hiljem, ei ole seda valjut nõmedat heli.
|
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serio
HV kasutaja

|
18.12.2009 21:59:27
|
|
|
Mul aitas selle ragina vastu, kui muutsin Speakers Properties - Advanced - Default Format kõige kõrgema peale (24bit 192000Hz studio quality)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
04.02.2010 10:55:13
|
|
|
Gogoles on juttu, et ka teistel sama jama olnud (glitchy audio). Tegemist ei ole helikaardi spetsiifilse teemaga kuna mul on sama jama on nii onboard audioga, Crative või Auzentevh Xifi Preludega. Teistel veel muude kaartiedga.
Peale väikest analüüsi pakun, et viga on emaplaadis või selle driverites. Samuti tundub, et sellist jama on ka vähemalt Vista peal täheldatud.
|
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdanx
HV kasutaja

|
04.02.2010 19:37:55
|
|
|
mul oli sama jama win 7 + onboard audio ja just keerasin default formati kõige madalama peale, mingid raginad jäid sisse aga väga minimaalsed, väga ei sega
_________________ teostan töid : magento |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
08.02.2010 13:54:18
|
|
|
Ahaa, veel üks Asuse mobo omanik problmeeiga. Seega kõigil kolmel siin teemas sõna võtjatel on Asuse 5-6 seeria mobod.
Mina jällegi ei tahaks keerata kvaliteeti alla, kuna olen audiofiil. Samuti ei saa ju selline tegevus olla probleemi mõistlikuks lahenduseks. Uusi drivereid pole siiani asuse lehel pakkuda. BIOS-i update proovin igaks juhuks nädalvahetusel ära.
E: kui visata googlesse "asus" juurde, siis teemasid nagu murdu. Üks, mis hästi pildi ette annab, on näiteks see.
|
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|