Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.02.2010 00:05:48 vasta tsitaadiga

helga kirjutas:
Ahf kirjutas:
Ei ole mina aru saanud, mis õigused Teie võtate, et sniprid ja piloodid on mnnid ja kõik ülejäänud tanki ja ajudeta bullet-spreaderid on need ainukesed õiged mehed ,kuidas mängida tuleb.

sellest hetkest kus raundis üle 60% tüüpidest on ainult sniprid!

icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ahf
Kreisi kasutaja
Ahf

sõnum 01.02.2010 00:10:20 vasta tsitaadiga

Mõttetu vaielda, nagu näha.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 54
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 01.02.2010 00:11:13 vasta tsitaadiga

Ma kardan ühte UAV'd kh rohkem kui neid 10't snaiprit seal kivi otsas.. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2010 00:12:29 vasta tsitaadiga

XATM092 kirjutas:
Ma kardan ühte UAV'd kh rohkem kui neid 10't snaiprit seal kivi otsas.. icon_rolleyes.gif

UAV-d on tegelt suht lihtne alla lasta. Ise mitu korda kässariga alla võtnud.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
arxman11
HV vaatleja

sõnum 01.02.2010 00:13:20 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif
Ärge rääkige nii palju, ajate rämedalt kadedaks:D
Ja muidugi pole mõtet seda CODiga võrrelda. Iga mäng on erinev, kõigil erinev maitse jne.
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.02.2010 00:14:05 vasta tsitaadiga

Ahf kirjutas:

Ei miks, sa ise ju väitsid et sõimatakse snipreid ja piloote mu#ideks ole hea ja tsiteeri siit foorumist nüüd mõni post kes nii oleks sulle öelnud.
Isiklikult ei ole pilootide vastu küll midagi aga sniprid...need ajavad harja vahest punaseks küll icon_mad.gif (just nimelt oma olematu skilliga kuskil cämpida kuna lähivõitluses saaks lüüa)
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 01.02.2010 00:15:53 vasta tsitaadiga

UAV läheb alla paari lasuga snaiperist. lmg, smg või püstoliga on võimalik ka UAV alla võtta. UAV PEAB taevas hõljuma, et piupiu teha. Snaiper ei pea taevas hõljuma. Snaiper istub kusagil kivi taga. Pistab pea sealt välja, tulistab, läheb põõsa juurde, laksib sulle mortar strike peale jms.

SNaiper > uav (kui vastased ei tule selle peale, et taevasse vaadata). Samas enamus mängijad tunduvad hetkel sellised olema, kes seda kopteri varju maas ei näe, taevasse ei vaata või sellele pihta tulsitada ei oska.

Rääkige sellest, kuidas neid lahingukoptereid alla võtta saab, kui turrentid sodid, masinad sodid?

Mul endal tegelane vist level 7vms. Selle engineeri raketiga liikuvale kopterile pole veel pihta saanud icon_razz.gif Samas püssist jääbki neid suuri koptereid kohati laskma.

viimati muutis Timberg 01.02.2010 00:18:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Ahf
Kreisi kasutaja
Ahf

sõnum 01.02.2010 00:20:59 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
Ahf kirjutas:

(just nimelt oma olematu skilliga kuskil cämpida kuna lähivõitluses saaks lüüa)

Mh...no ise sa ju annad mulle neid tsitaate järjest.
Close-range, lase salv tühjaks on pro Long-range on skillita noob. Sina teed reegleid, kuidas mängida ? Äkki ma ütlen, et ma olen just pro kui ma bullet-dropiga arvestan ja sulle kuuli pähe lasen jooksu pealt, kui sa mu "lippu" üritad ära võtta ?

Ma räägingi ju, et ei ole vaja lahterdada noobe ja prosid kuidas mängida tuleb, igalühel oma vaatevinkel.
Mida iganes, head aega ja ööd.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 54
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.02.2010 00:21:13 vasta tsitaadiga

Ahf, kui sa muidugi saad ühe laksuga.
Kui täristad terve salve tühjaks siis minu jaoks sa küll mingi skilled player ei ole icon_neutral.gif
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 01.02.2010 00:50:55 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
Aga muidugi on ka väga asjalike soovitusi nagu näiteks "make team limit for the snipers" igati pro ettepanek ju.

Et siis mingid jobud sniperid kükitavad põõsastes, samal ajal kui teised attackerid niisama mune sügavad. Recon on ainus class mis suudab objectived kiiresti eemaldada ja tänu sellele on see väga kasulik class.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2010 00:52:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mul endal tegelane vist level 7vms. Selle engineeri raketiga liikuvale kopterile pole veel pihta saanud icon_razz.gif Samas püssist jääbki neid suuri koptereid kohati laskma.

Mul see mingi 5 korda õnnestunud icon_biggrin.gif Täna võtsin isegi AHVi Lovvi helikopteri selle teise raketiheitjaga maha, nimi ei tule meelde icon_smile.gif

Ja ega muud vist polegi, millega maha võtta kui kõik masinad sodid jms? Ei tea kas sniper võtab läbi selle klaasi headshoti ühe lasuga?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 01.02.2010 00:53:23 vasta tsitaadiga

see salv-kulub-mehe-maha-saamiseks jutt on ikka paras müüt. suts raskem tappa tõesti kui cod'is, aga salvest 3-4 meest maha võtta pole mingi kunst.
mul pole midagi hea snipri vastu kes oma squadi vastaste positsioonidega kursis hoiab ja muidu tubli on (just bullet-drop headshotid). aga kui terve oma tiim (terve tiim, mitte squad) näiteks on ainult sniprid ja üksi pead seal neid kaste õhkima, siis on ikka kuri majas küll!
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.02.2010 00:55:24 vasta tsitaadiga

Andykas kirjutas:
xxlmaster kirjutas:
Aga muidugi on ka väga asjalike soovitusi nagu näiteks "make team limit for the snipers" igati pro ettepanek ju.

Et siis mingid jobud sniperid kükitavad põõsastes, samal ajal kui teised attackerid niisama mune sügavad. Recon on ainus class mis suudab objectived kiiresti eemaldada ja tänu sellele on see väga kasulik class.

Aga see on normaalne kui 16 jobu kükitavad mäe otsas kõik v?
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 01.02.2010 01:00:52 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
Andykas kirjutas:
xxlmaster kirjutas:

Aga see on normaalne kui 16 piix kükitavad mäe otsas kõik v?

See on täiesti oma asi kuidas keegi mängida tahab, pole mõtet mingeid piire ette panna kellelegi.

Pealegi olen ma näinud kõige rohkem snipereid seal mäe otsas kükitamas 5-6 tükki, tavaliselt on neid seal 2-3 tükki. Ja see on ainult mapi alguses, edasi pole neil sniperitel eriti kusagil kükitada.

Sama hea kui sniperid hakkavad kurtma, et võtke tankid, helikopterid jms ära, nad ei tee ju ka tiimikaaslaste jaoks mitte si**agi! icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 01.02.2010 01:02:08 vasta tsitaadiga

mingi team limit võiks olla jah ja mtite ainult snaiperitele.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 01.02.2010 01:07:44 vasta tsitaadiga

sotamees kirjutas:
mingi team limit võiks olla jah ja mtite ainult snaiperitele.

Mingit limiiti pole vaja panna. KUi tahad "normaalselt mängida", siis rendi oma server ja kutsu sinna oma "normaalsed sõbrad", kelle "normaalsuse" mõiste ühtib sinu "normaalsuse" mõistega või koli oma "normaalsete sõpradega" mõnda X serverisse ja mängige seal koos.

Ega selleks mängu piirangut vaja pole, et saaksid seda nautida. Mängi seda lihtslat nende inimestega koos, kes tahavad sama asja nagu sina.

Mind ka tüütab see ära, et attackerite poolel sellel mapil on paljud snaiperid jms. So what? Inimesed m'ngivad enda mitte minu meelelahutuse nimel. Teine asi oleks muidugi see, et kui MINA Ostan nendele inimestele mängu ja maksan tunnipalka selle eest, et nad mängiksid nii nagu mina ütlen.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 01.02.2010 01:12:44 vasta tsitaadiga

Timberg, pole enda sõprugi vaja. Niikaua, kuni sa admin oled võid minema lüüa keda tahad.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.02.2010 01:16:11 vasta tsitaadiga

Ootame ära mis mappe veel tuleb.
Kui selliseid veel palju saab olema siis ma eriti ei rõõmusta icon_neutral.gif
Aga fun tundub olema küll asi, kuigi ma ei ole veel asja täiel rinnal saanud proovida icon_cry.gif
Timberg, sul tuleb muidugi hea elu....wallhack peale ja paidjott thumbs_up.gif
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 01.02.2010 01:21:21 vasta tsitaadiga

Pmst, kui sa ei taha snaipri läbi surra, siis ära CAMPI! Ringi joostes vaevalt pihta saavad.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 01.02.2010 01:42:02 vasta tsitaadiga

kui skilled oleb siis saab kenasti jooksvaid vendi maha. ise kahjuks nii proff pole veel, aga no ikka mõned korrad tõmbab jooksvad tüübid maha. rünnakus on eriti hea see sniperskaja + 4x scope. jooksed majade vahel, ja kütad vastastele, kas siis camperitele või jooksjatele kuule pähe thumbs_up.gif
korra oli isegi juhus, kus Black Hawk hooras meie spawnbaasi, sniperskaja +4x scope, üks laks gunnerile, teine piloodile, ja kopter kukkus nagu kivi.

see mitu venda sa maha võtad assault riflega, tundub olevat kas mingis latency stutteris või siis FPS is kinni (omal on fps sitt, aint 20-30, kuskil sõja keskel 15-25), vahest kütan tüübile ligidalt ülemisse kehapiirkonda tohhujaa, ja tüüp saab heal juhul 10-20 hp pihta.
ise loobusin assault rifledest algul, kuna meediku LMG on ikka üks absurdne imbalanced piece of shit relv, aga nüüd kus sain F2000 mis täristab nigu uzi, satun ka vahest assault klassi valima.

põhiliselt siiski recon, või engineer pump-action shotguniga. enamus ajast, kui mingi performance või latency ei sega, on see lähivõitluse kuningas, ja pakub head rahulolu tüüpi kaarega maha saata.

ww2 aegne colt on sigahea käsikas, asendamatu lisa reconile ja enamus ajast ka engile.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 01.02.2010 02:10:14 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Rääkige sellest, kuidas neid lahingukoptereid alla võtta saab, kui turrentid sodid, masinad sodid?

Sellisel juhul on ikka engineer ja 6 raketti taskus. Püüa momenti kui ta lendab võimalikult madalal, võimalikult aeglaselt ja sirgjoones. Ja siis sihi tükk maad kõrgemale kui tahaks icon_smile.gif
Kui piloot märkab, siis ta kas hakkab naljakalt manööverdama või pöörab oma tähelepanu ainult sulle. Vähemalt tiimikaaslased hingavad rahulikumalt.

Aga helika vastu on BMD kahur kõige sobivam, seda saab kõrgele sihtida ja damage korralik.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 01.02.2010 02:10:14 vasta tsitaadiga

ise enamus aega engineer smg'ga või pumbaga, käsikas on miski kiirelausline.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 01.02.2010 02:15:50 vasta tsitaadiga

Tegelikult snaiperid hetkel ei tülita veel. Andke aega kuni über headshooterid ilmuvad. Paljud snaiprid jooksebad ringi shotguniga, mind on näiteks vist rohkem snaiper noaga tapnud kui kaugelt ühe lasuga.

Instant demolition häirib. Kas ATVga või jala TNT paneb, aga sekundist piisab et punkt kaotada. Terve maja sodiks laskmine on ok, sest võtab aega, aga TNT vastu ei saa ju kaitsta!

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
arxman11
HV vaatleja

sõnum 01.02.2010 02:30:02 vasta tsitaadiga

Cmon, kellelgi ikka keyd ei leidu ?
Tahaks ka ära proovida...
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 01.02.2010 02:31:31 vasta tsitaadiga

alec kirjutas:
Tegelikult snaiperid hetkel ei tülita veel. Andke aega kuni über headshooterid ilmuvad. Paljud snaiprid jooksebad ringi shotguniga, mind on näiteks vist rohkem snaiper noaga tapnud kui kaugelt ühe lasuga.

Instant demolition häirib. Kas ATVga või jala TNT paneb, aga sekundist piisab et punkt kaotada. Terve maja sodiks laskmine on ok, sest võtab aega, aga TNT vastu ei saa ju kaitsta!

c4 damage on jah tiba üle võlli. bc1 s võttis ikka vist oma 10+ tki et puruks lasta.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.