|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
xxlmaster
HV Guru

|
01.02.2010 00:05:48
|
|
|
| helga kirjutas: |
| Ahf kirjutas: |
| Ei ole mina aru saanud, mis õigused Teie võtate, et sniprid ja piloodid on mnnid ja kõik ülejäänud tanki ja ajudeta bullet-spreaderid on need ainukesed õiged mehed ,kuidas mängida tuleb. |
sellest hetkest kus raundis üle 60% tüüpidest on ainult sniprid! |
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
01.02.2010 00:10:20
|
|
|
| Mõttetu vaielda, nagu näha.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
01.02.2010 00:11:13
|
|
|
Ma kardan ühte UAV'd kh rohkem kui neid 10't snaiprit seal kivi otsas..
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
01.02.2010 00:12:29
|
|
|
| XATM092 kirjutas: |
Ma kardan ühte UAV'd kh rohkem kui neid 10't snaiprit seal kivi otsas..  |
UAV-d on tegelt suht lihtne alla lasta. Ise mitu korda kässariga alla võtnud.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arxman11
HV vaatleja
|
01.02.2010 00:13:20
|
|
|
Ärge rääkige nii palju, ajate rämedalt kadedaks:D
Ja muidugi pole mõtet seda CODiga võrrelda. Iga mäng on erinev, kõigil erinev maitse jne.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
01.02.2010 00:14:05
|
|
|
| Mõttetu vaielda, nagu näha. |
Ei miks, sa ise ju väitsid et sõimatakse snipreid ja piloote mu#ideks ole hea ja tsiteeri siit foorumist nüüd mõni post kes nii oleks sulle öelnud.
Isiklikult ei ole pilootide vastu küll midagi aga sniprid...need ajavad harja vahest punaseks küll (just nimelt oma olematu skilliga kuskil cämpida kuna lähivõitluses saaks lüüa)
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.02.2010 00:15:53
|
|
|
UAV läheb alla paari lasuga snaiperist. lmg, smg või püstoliga on võimalik ka UAV alla võtta. UAV PEAB taevas hõljuma, et piupiu teha. Snaiper ei pea taevas hõljuma. Snaiper istub kusagil kivi taga. Pistab pea sealt välja, tulistab, läheb põõsa juurde, laksib sulle mortar strike peale jms.
SNaiper > uav (kui vastased ei tule selle peale, et taevasse vaadata). Samas enamus mängijad tunduvad hetkel sellised olema, kes seda kopteri varju maas ei näe, taevasse ei vaata või sellele pihta tulsitada ei oska.
Rääkige sellest, kuidas neid lahingukoptereid alla võtta saab, kui turrentid sodid, masinad sodid?
Mul endal tegelane vist level 7vms. Selle engineeri raketiga liikuvale kopterile pole veel pihta saanud Samas püssist jääbki neid suuri koptereid kohati laskma.
viimati muutis Timberg 01.02.2010 00:18:06, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
01.02.2010 00:20:59
|
|
|
| xxlmaster kirjutas: |
| Mõttetu vaielda, nagu näha. |
(just nimelt oma olematu skilliga kuskil cämpida kuna lähivõitluses saaks lüüa) |
Mh...no ise sa ju annad mulle neid tsitaate järjest.
Close-range, lase salv tühjaks on pro Long-range on skillita noob. Sina teed reegleid, kuidas mängida ? Äkki ma ütlen, et ma olen just pro kui ma bullet-dropiga arvestan ja sulle kuuli pähe lasen jooksu pealt, kui sa mu "lippu" üritad ära võtta ?
Ma räägingi ju, et ei ole vaja lahterdada noobe ja prosid kuidas mängida tuleb, igalühel oma vaatevinkel.
Mida iganes, head aega ja ööd.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
01.02.2010 00:21:13
|
|
|
Ahf, kui sa muidugi saad ühe laksuga.
Kui täristad terve salve tühjaks siis minu jaoks sa küll mingi skilled player ei ole
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
01.02.2010 00:50:55
|
|
|
| Aga muidugi on ka väga asjalike soovitusi nagu näiteks "make team limit for the snipers" igati pro ettepanek ju. |
Et siis mingid jobud sniperid kükitavad põõsastes, samal ajal kui teised attackerid niisama mune sügavad. Recon on ainus class mis suudab objectived kiiresti eemaldada ja tänu sellele on see väga kasulik class.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
01.02.2010 00:52:00
|
|
|
| tsitaat: |
Mul endal tegelane vist level 7vms. Selle engineeri raketiga liikuvale kopterile pole veel pihta saanud icon_razz.gif Samas püssist jääbki neid suuri koptereid kohati laskma.
|
Mul see mingi 5 korda õnnestunud Täna võtsin isegi AHVi Lovvi helikopteri selle teise raketiheitjaga maha, nimi ei tule meelde
Ja ega muud vist polegi, millega maha võtta kui kõik masinad sodid jms? Ei tea kas sniper võtab läbi selle klaasi headshoti ühe lasuga?
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
01.02.2010 00:53:23
|
|
|
see salv-kulub-mehe-maha-saamiseks jutt on ikka paras müüt. suts raskem tappa tõesti kui cod'is, aga salvest 3-4 meest maha võtta pole mingi kunst.
mul pole midagi hea snipri vastu kes oma squadi vastaste positsioonidega kursis hoiab ja muidu tubli on (just bullet-drop headshotid). aga kui terve oma tiim (terve tiim, mitte squad) näiteks on ainult sniprid ja üksi pead seal neid kaste õhkima, siis on ikka kuri majas küll!
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
01.02.2010 00:55:24
|
|
|
| Andykas kirjutas: |
| Aga muidugi on ka väga asjalike soovitusi nagu näiteks "make team limit for the snipers" igati pro ettepanek ju. |
Et siis mingid jobud sniperid kükitavad põõsastes, samal ajal kui teised attackerid niisama mune sügavad. Recon on ainus class mis suudab objectived kiiresti eemaldada ja tänu sellele on see väga kasulik class. |
Aga see on normaalne kui 16 jobu kükitavad mäe otsas kõik v?
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
01.02.2010 01:00:52
|
|
|
| Andykas kirjutas: |
Et siis mingid jobud sniperid kükitavad põõsastes, samal ajal kui teised attackerid niisama mune sügavad. Recon on ainus class mis suudab objectived kiiresti eemaldada ja tänu sellele on see väga kasulik class. |
Aga see on normaalne kui 16 piix kükitavad mäe otsas kõik v? |
See on täiesti oma asi kuidas keegi mängida tahab, pole mõtet mingeid piire ette panna kellelegi.
Pealegi olen ma näinud kõige rohkem snipereid seal mäe otsas kükitamas 5-6 tükki, tavaliselt on neid seal 2-3 tükki. Ja see on ainult mapi alguses, edasi pole neil sniperitel eriti kusagil kükitada.
Sama hea kui sniperid hakkavad kurtma, et võtke tankid, helikopterid jms ära, nad ei tee ju ka tiimikaaslaste jaoks mitte si**agi!
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
01.02.2010 01:02:08
|
|
|
| mingi team limit võiks olla jah ja mtite ainult snaiperitele.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.02.2010 01:07:44
|
|
|
| sotamees kirjutas: |
| mingi team limit võiks olla jah ja mtite ainult snaiperitele. |
Mingit limiiti pole vaja panna. KUi tahad "normaalselt mängida", siis rendi oma server ja kutsu sinna oma "normaalsed sõbrad", kelle "normaalsuse" mõiste ühtib sinu "normaalsuse" mõistega või koli oma "normaalsete sõpradega" mõnda X serverisse ja mängige seal koos.
Ega selleks mängu piirangut vaja pole, et saaksid seda nautida. Mängi seda lihtslat nende inimestega koos, kes tahavad sama asja nagu sina.
Mind ka tüütab see ära, et attackerite poolel sellel mapil on paljud snaiperid jms. So what? Inimesed m'ngivad enda mitte minu meelelahutuse nimel. Teine asi oleks muidugi see, et kui MINA Ostan nendele inimestele mängu ja maksan tunnipalka selle eest, et nad mängiksid nii nagu mina ütlen.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
01.02.2010 01:12:44
|
|
|
| Timberg, pole enda sõprugi vaja. Niikaua, kuni sa admin oled võid minema lüüa keda tahad.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
01.02.2010 01:16:11
|
|
|
Ootame ära mis mappe veel tuleb.
Kui selliseid veel palju saab olema siis ma eriti ei rõõmusta
Aga fun tundub olema küll asi, kuigi ma ei ole veel asja täiel rinnal saanud proovida
Timberg, sul tuleb muidugi hea elu....wallhack peale ja paidjott
|
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
01.02.2010 01:21:21
|
|
|
| Pmst, kui sa ei taha snaipri läbi surra, siis ära CAMPI! Ringi joostes vaevalt pihta saavad.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.02.2010 01:42:02
|
|
|
kui skilled oleb siis saab kenasti jooksvaid vendi maha. ise kahjuks nii proff pole veel, aga no ikka mõned korrad tõmbab jooksvad tüübid maha. rünnakus on eriti hea see sniperskaja + 4x scope. jooksed majade vahel, ja kütad vastastele, kas siis camperitele või jooksjatele kuule pähe
korra oli isegi juhus, kus Black Hawk hooras meie spawnbaasi, sniperskaja +4x scope, üks laks gunnerile, teine piloodile, ja kopter kukkus nagu kivi.
see mitu venda sa maha võtad assault riflega, tundub olevat kas mingis latency stutteris või siis FPS is kinni (omal on fps sitt, aint 20-30, kuskil sõja keskel 15-25), vahest kütan tüübile ligidalt ülemisse kehapiirkonda tohhujaa, ja tüüp saab heal juhul 10-20 hp pihta.
ise loobusin assault rifledest algul, kuna meediku LMG on ikka üks absurdne imbalanced piece of shit relv, aga nüüd kus sain F2000 mis täristab nigu uzi, satun ka vahest assault klassi valima.
põhiliselt siiski recon, või engineer pump-action shotguniga. enamus ajast, kui mingi performance või latency ei sega, on see lähivõitluse kuningas, ja pakub head rahulolu tüüpi kaarega maha saata.
ww2 aegne colt on sigahea käsikas, asendamatu lisa reconile ja enamus ajast ka engile.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
01.02.2010 02:10:14
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
Rääkige sellest, kuidas neid lahingukoptereid alla võtta saab, kui turrentid sodid, masinad sodid?
Mul endal tegelane vist level 7vms. Selle engineeri raketiga liikuvale kopterile pole veel pihta saanud Samas püssist jääbki neid suuri koptereid kohati laskma. |
Sellisel juhul on ikka engineer ja 6 raketti taskus. Püüa momenti kui ta lendab võimalikult madalal, võimalikult aeglaselt ja sirgjoones. Ja siis sihi tükk maad kõrgemale kui tahaks
Kui piloot märkab, siis ta kas hakkab naljakalt manööverdama või pöörab oma tähelepanu ainult sulle. Vähemalt tiimikaaslased hingavad rahulikumalt.
Aga helika vastu on BMD kahur kõige sobivam, seda saab kõrgele sihtida ja damage korralik.
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
01.02.2010 02:10:14
|
|
|
| ise enamus aega engineer smg'ga või pumbaga, käsikas on miski kiirelausline.
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
01.02.2010 02:15:50
|
|
|
Tegelikult snaiperid hetkel ei tülita veel. Andke aega kuni über headshooterid ilmuvad. Paljud snaiprid jooksebad ringi shotguniga, mind on näiteks vist rohkem snaiper noaga tapnud kui kaugelt ühe lasuga.
Instant demolition häirib. Kas ATVga või jala TNT paneb, aga sekundist piisab et punkt kaotada. Terve maja sodiks laskmine on ok, sest võtab aega, aga TNT vastu ei saa ju kaitsta!
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arxman11
HV vaatleja
|
01.02.2010 02:30:02
|
|
|
Cmon, kellelgi ikka keyd ei leidu ?
Tahaks ka ära proovida...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.02.2010 02:31:31
|
|
|
| alec kirjutas: |
Tegelikult snaiperid hetkel ei tülita veel. Andke aega kuni über headshooterid ilmuvad. Paljud snaiprid jooksebad ringi shotguniga, mind on näiteks vist rohkem snaiper noaga tapnud kui kaugelt ühe lasuga.
Instant demolition häirib. Kas ATVga või jala TNT paneb, aga sekundist piisab et punkt kaotada. Terve maja sodiks laskmine on ok, sest võtab aega, aga TNT vastu ei saa ju kaitsta! |
c4 damage on jah tiba üle võlli. bc1 s võttis ikka vist oma 10+ tki et puruks lasta.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
01.02.2010 02:47:31
|
|
|
Mõne asja saamiseks peab mingi 1000000 punkti saama...see on mingi beta teema?
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
01.02.2010 03:03:34
|
|
|
| invension kirjutas: |
| Mõne asja saamiseks peab mingi 1000000 punkti saama...see on mingi beta teema? |
jah, et kõik magustoit betas avatud ja läbi uuritud ei oleks
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
01.02.2010 03:17:49
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
c4 damage on jah tiba üle võlli. bc1 s võttis ikka vist oma 10+ tki et puruks lasta.
|
Äkki on üritatud mingit reaalsust säilitada?
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.02.2010 03:24:21
|
|
|
Mind huvitab see, kas fullis suudab mäng meelde jätta ka su klasside eelistused (see primary relv, see secondary relv jms). Natu tüütu (mitte ületamatu), aga tüütu on see, et peale iga mängust lahkumist tuleb järgmisel korral jälle kik relvad jms ükshaaval valida.
C4 kohta ma ei oska kommenteerida. Pole "päriselus" c4 näinud ja ei oska aimatagi, kui tugev see peab olema. Kuna hetkel peab c4 paigutamiseks konkreetselt objekti juurde minema ja sinna selle toppima, siis ma ei näe probleemi. Iseasi oleks muidugi see, kui 1 C4 pakett võtaks pool kaarti tühjaks (meenutage ut redeemerit või quake pfgd ning nende võimu ).
painkillah asjalik postitus
Loeks veel huviga, miks keegi eelistab konkreetseid klasse/setupe/relvi/skille ning kui kellelgi on aimu eelnevatest BF seeria mängudest, mida klassidest suuremal rangil oodata on (gadgetid jms), siis jagage aga oma tarkust.
Ise olen eelistanud medikut, sest aim pole enam sama, mis 6a tagasi ja support klassi on ka fun mängida. Samas olen hakanud assaultiga ka natuke katsetama, sest see nadelauncher on OP ja snipaga ka veidi katsetatud - tahaks seda 4x skope kätte saada ja näha, mis see muudab. Engineeri khota ei oskagi muud nagu öelda, kui et... mängin siis, kui masinaid vaja õhku lasta või on kindel plaan tankiga kusagil mdiagi teha.
viimati muutis Timberg 01.02.2010 03:30:22, muudetud 1 kord |
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.02.2010 03:27:55
|
|
|
| Mind huvitab see, kas fullis suudab mäng meelde jätta ka su klasside eelistused (see primary relv, see secondary relv jms). Natu tüütu (mitte ületamatu), aga tüütu on see, et peale iga mängust lahkumist tuleb järgmisel korral jälle kik relvad jms ükshaaval valida. |
Loomulikult tuleb selline featuur. Beetas on kõik parajasti ribadeks alles.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
01.02.2010 03:45:58
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Mind huvitab see, kas fullis suudab mäng meelde jätta ka su klasside eelistused (see primary relv, see secondary relv jms). Natu tüütu (mitte ületamatu), aga tüütu on see, et peale iga mängust lahkumist tuleb järgmisel korral jälle kik relvad jms ükshaaval valida. |
Loomulikult tuleb selline featuur. Beetas on kõik parajasti ribadeks alles. |
Ei ole nii kindel. Minu eelistused erinevad veidi selle kaardi ründeja kaitse eest, isegi erinevatel kaardi etappidel. Siin ei ole ühe relvastuse peakõrgust eelist teiste ees, ei ole "parimat" kombinatsiooni.
Aga C4 mängus tundub olevat tankide vastu sama mis nuga inimestele. Ühe löögiga nokaut, kui sa mehe juba ligidale lasid. Kahjuks need kastid aga on liiga nõrgad
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.02.2010 03:54:06
|
|
|
alec aga vaata, tangis peaks olema 2 inimest ja see teine jorss (eeldades, et ta on hea piloot) peaks teise tangi relvaga suutma neid c4 vendi eemal hoida. Mul on see vahle õnnestunud. Samas see "nuga inimesele" võrdlus ju eeldaks, et inimesel oleks ka 2 mängijat ühes tegelases?
Lisaks.. nuga = 1hit kill. Kui ma ei eksi, siis c4 ühe laksuga tanki maha ei võta. Kõigepealt pead meleesse jõudma. Siis pead mitu c4 panema ja siis pead need veel õhku lastkma. Seda situatsioonis, kus tank võib sinust üle sõita, su ribadeks lasta jms. Pole ikka päris sama, mis 1vs1 nuga kellelegi selga lüüa .P
Veel... sain täna mortari lahti reconil. Äge värk teiste recon vendade ahistamiseks või tank-camperite tapmiseks.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
01.02.2010 04:33:29
|
|
|
Olen kah nüüd päeva kaks mänginud ja k6ik asjad mis betas v6imalik lahti saanud.N6udis t6sist harjutamist kuna koguaeg CoD4 olnud aga MW2 lihtsalt EI.Niiet minuarust polnud nii raske ära 6ppida,et natuke rohkem kuule tuleb lasta.Ja see bullet-drop on ka VÄGA pro asi mulle hullult meeldib.Tean,et tuleb ka Hardcore mode nendele kes ei taha kuule hullult lasta,et teine sureks.Pole eriti midagi halba öelda,M6ned s6brad kah mängu ja squad ja väga l6bus
_________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist. |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.02.2010 10:37:25
|
|
|
| C4 kohta ma ei oska kommenteerida. Pole "päriselus" c4 näinud ja ei oska aimatagi, kui tugev see peab olema. Kuna hetkel peab c4 paigutamiseks konkreetselt objekti juurde minema ja sinna selle toppima, siis ma ei näe probleemi. Iseasi oleks muidugi see, kui 1 C4 pakett võtaks pool kaarti tühjaks (meenutage ut redeemerit või quake pfgd ning nende võimu icon_razz.gif). |
| Äkki on üritatud mingit reaalsust säilitada? |
siinkohal peaks lihtsalt revampima asja puhtalt balance pärast. nagu ma üks õhtu/ööse kirjutasin, siis 2 tüüpi, laed oma atv c4 täis, sõidad kohale ja annad hagu. suhteliselt kiire ja instantne viis kuidas m-come õhku lasta, kui atvga ligipääs olemas, või siis UAV ga.
BC1 meeldis mulle see, et c4 oli suhteliselt mõttetu vahend õhkulaskmiseks, ikka pidid squadiga peale jooksma, plantima, defendima - et kullakastidest lahti saada. võimalus oli ka tankiga maha võtta, kuid see tähendas seda, et suht kähku olid sul seljas anti-tank tüübid, mis võtsid tangid suht kähku maha kui tangil gunnerit/inf supporti polnud.
c4 pärusmaa võiks ikkagi jääda selliseks, et m-comi maha võtta, peaksid lõhkama kõik seinad, et maja alla tuua.
mis puutub tankidesse, siis kuidagi liiga kaua peavad raisad rakettidele vastu. ja kas asi on minus, või tracer dart ei funksi hetkel
üldiselt on balansitööd palju veel teha, kuid üldine mängumudel on siiski paigas ja seda minumeelest üpris hästi.
muidugi muud nüansid, ehk näiteks kõiki maju ei saa (veel?) lammutada, ei ole veel ju kindlad kas nii jääbki või ikka asi muutub.
Peaks ka mingi pika analüüsi kirjutama BC2 official foorumisse, et devidel midagi lugeda oleks. Saakski inglise keelt poleerida hetkeliste tööotsingute jaoks.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
01.02.2010 10:46:02
|
|
|
Tangid suht normaalsed,lihtsalt teatud kohad on tugevamad,seljatagant lastes ei ole nad üldse tugevad,kuid seljataha saada on keeruline Pealegi alati nende tankide taga on 2-3 engineeri kes pidevalt lapivad asja Ise kasutanud samataktikat
Otse näkku lasta tangile suht mõttetu,see aktiiv armor võtab esimese paugu nii kenasti vastu,et ei saa arugi Seljataga aga see puudub.
E:Alarm vist läheb tööle kui Gustaviga sihitakse,see aga vist tundub damage poolest lahjem kui RPG,samas see lukustab ära vist.RPGga aga peab ise arvestama kauguse ja võimaliku liikumise tanki poolt.
viimati muutis omgwtf 01.02.2010 10:52:14, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.02.2010 10:47:53
|
|
|
kõrvalegi vist suht mõttetu, nagu siiani mulle tundunud on.
ma ei ole ise eriti palju tangis istunud, kas mingi alarm lööb tööle ka kui keegi tanki mortariga sihib? tavaliselt topin nüüd küll jalge ette mitte otse peale, "igaks juhuks".
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.02.2010 10:50:29
|
|
|
| ot: |
omgwtf,
Tangid:
Spoiler 
Tankid:
Spoiler 
|
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.02.2010 10:51:42
|
|
|
mis see väike erinevus siin teeb
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgitspins
HV vaatleja

|
01.02.2010 10:53:18
|
|
|
| okei selge, teemat juba piisavalt kes mängib tanki kes snaiprit, rääkige nüüd on keegi leidnud viise ka kuidas mängu performancet boostida ?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.02.2010 10:54:36
|
|
|
Aktiivsoomuse vastu on reaalsuses tandem laialt levinud(ka RPG-7 puhul), võiks mängus ka olla Väiksem plahvatus sunnib aktiivsoomuse plahvatama ja seejärel siis tuleb kumulatiiv järgi ja tank saab ikka laksu kirja.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
01.02.2010 11:31:11
|
|
|
| omgitspins kirjutas: |
| okei selge, teemat juba piisavalt kes mängib tanki kes snaiprit, rääkige nüüd on keegi leidnud viise ka kuidas mängu performancet boostida ? |
For a reported giant general performance boost:
- Documents>BFBC2Beta and open up "settings"
- Change "Bloom=true" to false
For another potentially big performance update (especially with Quad Core users):
- Change "HSAO=true" to false (also settable in the in-game "advanced" graphics settings)
Other settings.ini changes that you can try:
- Undergrowth=”medium” – Put this to low, if experiencing frame-rate issues. This map has a lot of it.
- Water=”medium” - Not really any water to traverse in this map, go ahead and set this to low.
- MSAA=”2″ - This is Anti-aliasing, this will always use up a lot of a gpx cards resources. Set this to “0″
- Shadows=”medium”- you can also set this to low to improve performance
- Textures=”medium”- Setting this to low can improve FPS at the cost of visual eye candy.
- Aniso=2 - Set this to 0 to disable Anisotropic filtering.
To fix sticky controls (for those who get key shadow/lag with wasd etc):
- Delete the joystick conrols under foot (options->controls->foot), then it works fine
To run DX9 for improved performance (this also stops random crashes for some people):
- Add "DxVersion=dx9" to the list (without quotation)
You closed the PunkBuster agreement window and can't get it back:
- Head to Steam\steamapps\common\battlefield bad company 2 beta\install\PunkBuster and re-install Punkbuster
To run the game in a window:
- Simply hit alt+enter and change your resolution to something smaller than your desktop.
To enable the Steam overlay on DirectX 10 and 11:
- Participate in the Steam client beta (Settings > Account > Beta participation).
For sticky/laggy mouse issues:
- Disable mouse acceleration in the game's mouse settings, and turn off Vsync in the graphics settings.
What ports should I open for multiplayer if I'm having connectivity trouble?
- Port: 80 TCP
- Port: 18121 TCP
- Port: 18126 TCP
- Port: 18126 UDP
- Port: 13505 TCP
You can't look up-down and/or left-right - "my mouse isn't working"
- You've accidentally bound something to the axes that BF2 uses for looking around.
- Reset your controls to fix this.
- In future, when binding things to your mouse, pay close attention; if you move the mouse at all while binding, it will register & bind that horizontal or vertical movement axes, replacing your look ones. |
Viide
Ise pole tweakimist vajalikuks pidanud, jookseb niisamagi hästi kõik põhjas
|
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgitspins
HV vaatleja

|
01.02.2010 11:41:36
|
|
|
| kahju küll aga mitte ükski neist variantidest ei kõiguta fpsi mitte mingil määral, ikka jääb 20-30 kanti
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
01.02.2010 11:50:03
|
|
|
| kahju küll aga mitte ükski neist variantidest ei kõiguta fpsi mitte mingil määral, ikka jääb 20-30 kanti |
Kahjuks mu "kristallkuul" ei ütle, mis raual üritad seda jooksutada...
|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3rT6699
HV kasutaja

|
01.02.2010 11:56:22
|
|
|
Meeldib, väga. Jookseb ka hästi. Tihti aga lambist disconnectib serverist, see häirib. Enamasti on see üks vene server kus mängisin. See on vist Beta stabiilsuse probleem, või asi ikka minus. Igal juhul, kui keegi siin veel häid servereid teab, lisage sõbralisti (eeldan, et see toimib, ei ole proovinud ) c00kie
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MarekSäde
HV veteran
|
01.02.2010 12:00:11
|
|
|
| kahju küll aga mitte ükski neist variantidest ei kõiguta fpsi mitte mingil määral, ikka jääb 20-30 kanti |
täpselt sama minul, tundub bugi kanti olema. Isegi faking madalaimal resol @ 25 fps. Pole mitte kehveim arvuti.
Erit vahet ei ole kah, kas panna kõik max koos aa ja af-ga või kõik low, niikuinii lahingus fps @25
viimati muutis MarekSäde 01.02.2010 12:03:37, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
01.02.2010 12:01:52
|
|
|
Kõik graafika kõige madalamaks pandud, aga ikka fps 20-30
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
01.02.2010 12:02:20
|
|
|
Küll ma üritan asjast kaifi saada aga ei tule vist välja.
Kõik kiidavad ja on rahul kui mängivad...... mõningad asjad mulle mitte ei meeldi.
Ootan põnevusega HC mode, see praegune mode on täis jabur. Pool pidet vastasele selga ja raibe vahib mokk töllakil sulle otsa. NMV (no mida vttu)
Asi ilmselt MW-MW2-s, seal ainult HC mängingi.
Meeldib see ,et keskkond on lammutatav.... aga imelikul kombel kaob muist lammutussodi ära +veel mets. Nagu keegi käiks vahepeal koristamas ja puid vedamas.
Peaks ikka kõik mis tümaks tehtud see ka sinna jääma, nt. võtad metsa maha ja enam sealt naljalt läbi ei pääse.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
01.02.2010 12:02:56
|
|
|
Härrased, te kipute ka unustama, et tegu on BETA`ga ehk siis kood on lõpuni optimeerimata, jne...jne...
Pealegi Beta asjad sisaldavad ka tavaliselt tonnide viisi debuggereid ja debugimis koodi, mis perfi samuti alla viib
Ilmselt paljud pole siin elusees üldse varem Alpha/Beta staadiumis asjadega kokku puutunud...
|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
01.02.2010 12:03:51
|
|
|
Linnapea, Ehk sul proses asi Pmst mul endal lippab 260 peal max ja keskmise seguga 4AA +8an,aga vaadates prose kasutust siis kohati tõmbab kõik tuumad sinna 60-70% peale SUl 285 peaks jooksutama veel edevamalt asja..
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|