Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
flake
HV veteran
|
31.01.2010 16:00:47
|
|
|
niipalju kui ma Nokia N900 näppind olen, millel Maemo jookseb, on tegemist ikka jõle bugise uimerdisega.
aga mis pakute, mis selle padja hinnaks tuleb eestis? odavaim variant 8000.- ?
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
31.01.2010 16:05:56
|
|
|
Unexpectedly low Apple iPad price forces notebook vendors to re-evaluate their tablet PC strategies
DigiTimes
tsitaat: |
Notebook vendors include Asustek Computer and Micro-Star International (MSI) have re-evaluated their strategies for the tablet PC market following Apple's launch of the iPad at a consumer-friendly price, according to industry sources.
The vendors originally planned to offer prices pegged at 20-30% lower than the Apple iPad, while they generally expected the device to cost as much as US$1,000. The US$499 entry-level price has caught vendors by surprise and means they will now need to adjust their price scales even lower to attract consumers, the sources pointed out.
However, starting a price war at below US$499 raises concerns that any profitably will be driven out of the nascent tablet PC market, before it even has a chance to take off. Vendors are currently evaluating their strategies hoping to avoid price competition, the sources noted. |
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
maamees
HV vaatleja
|
31.01.2010 16:10:36
|
|
|
Olete arengupeetusega? Te olete aastaid Apple-t ja tema tooteid maha teinud ja nüüd äkitse ootasite midagi "revolutsioonilist"? Olete senimaani teadnud, millist "kärppi" ta teinud ja nüüd arvasite, et Äpl tuleb millegi "kvaliteetsega" välja? Te ajate mind oma rumalusega naerma. Päris tõsiselt. Selle asemel, et siin konstanteerida fakti, et kõnealune firma kõnealuse tootega jälle puuse pani, võiksite hoopis kallimaga välja jalutama minna, sporti tegema või mida iganes ilusa talvepäeval teha annab, mitte aga siin oma mädanevat kuplialust demonstreerida.
PS! Jah, sai natuke vaenulik väljaütlemine, aga siinne rahvas lihtsalt sunnib mind oma arvamust välja ütlema.
PPS! Tore on lugeda, et ka mõni arutlev postitus siia okseplangule on tekkinud.
PPPS! Ärge siis pikka viha pidagi, ma ei ole tegelikult nii sapine!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
31.01.2010 16:22:31
|
|
|
Ja samas sinul ei ole kallimat, sporti hobiks või muud ilusat teha. Sama kurb.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
maamees
HV vaatleja
|
31.01.2010 16:28:55
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Ja samas sinul ei ole kallimat, sporti hobiks või muud ilusat teha. Sama kurb. |
Ja sa väidat seda millistele faktidele tuginedes? Olen seda teemat algusest peale jälginud. Sain hetkeks arvuti taha ja kasutasin juhust.
Viibin tegelikult kodunt kaugel eemal, puhkamas. Ei evi seal arvutit. Hetkeks oli arvutit vaja ja seda pakkus netikohvik. Kohe kohe on suusatama mink...Olge mõnusad .
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
31.01.2010 16:51:08
|
|
|
Ja sina väidad eelnevat posti millistele faktidele tuginedes? Olen seda teemat samuti algusest peale jälginud. Sain hetkeks arvuti taha ja kasutasin kah juhust.
Viibin tegelikult kodust kaugemal, ka kohvikus. Ei evi seal arvutit aga hetkeks oli vaja. Kohe lähen ka ära. Ole mõnus.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xender
Kreisi kasutaja
|
31.01.2010 17:24:16
|
|
|
Ma ei ole nii kindel, et Ipad saab nii hea müügitulemuse, kui enamik siin ootavad. Olgem aus, ühtki apple-i toodet pole seni ajani nii vaenulikult vastu võetud kui on Ipad-i. Ka pole konkurents olnud nii suur, kui teiste Apple-i edukate toodete puhul.
Ipod ja Iphone olid oma võistlejatega siiski tehniliselt enam vähem samal tasemel või siis ületasid neid, kuid Ipad on tõsiselt alamõõduline võrreldes päris OS ( Win, Linux ) kasutavate seadmetega, ja seal pole erinevus mingi equalizer-i või mälukaardi omamises või mitteomamises.
Ka ei täida Ipad peamist Apple-i kuldreeglit - teeb vähe asju, kuid teeb seda selle eest neid väga korralikult. Webi lehitsemini on Flashi puudumise tõttu poolik, filmide vaatamine tänu 4:3 ekraanisuhtele kehva, raamatute lugemine tänu LCD ekraanile ka kehvem kui E-inki kasutavates seadmetes. Mängimiseks pole piisavalt hea graafikaga, ning puuduvad nupud - nintendo DS ja Sony PSP teevad selgelt ära. Töötegemisest ma ei hakka rääkimagi ja selleks pole see masin ka mõeldud.
Eks vaatab kuidas asjad kujunevad, kuid ma ennustan, et see on esimene Apple-i toode üle pikka aja mis ebaõnnestub ja me võime üsna varsti, ehk juba järgmine aasta näha Ipad 2-hte kus on enamik tema puudustest kõrvaldatud.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ullivilli
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
31.01.2010 17:51:47
|
|
|
kui neil apple inimestel vähegi oidu peas, peatavad nad tootmisse saatmise kohe ja lükkavad seda natuke edasi, et selle kallal veel natuke tööd teha.
kindlalt peaks nad sinna mahutama usb, cami, flashi ja multitaskingu. siis oleks juba enamvähem arvestatav toodang.
aga vaevalt, vennad ikka üritavad täiega failida kui nad selle 2 kuu pärast sellises olekus nagu praegu lettidele panevad.
kellelegi veel tundus, et see Jobsi presentatsioon oli ikka väga igav, vennal polnud vahepeal nagu midagi rääkida, kuna see on lihtsalt igav toode ja kasutamisvõimalused
olid ikka väga piiratud.
_________________ www.simracing.ee |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
31.01.2010 18:25:42
|
|
|
Rohkem või vähem offtopic
aga
kas mõni natuke staažikam arvutikasutaja mäletab, millise julge sammuga tuldi aastal 1998 välja? Milline seade oli uuel esitletaval arvutil puudu ja mida asemel soovitati?
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.01.2010 19:10:34
|
|
|
margus1000 kirjutas: |
...Kahjuks pean sind kurvastama. 140 000 rakendust, aga see on kõik jura. Ei pea paika see väide. Oled sa reaalselt kõik 140k üle vaadanud? Kahtlen. Ja nüüd muidugi kirstuanel - üle 3 miljardi download-i. Midagi seal ikka peab olema kui nii hoolega köetakse.
Minu arvamuse järgi (mis EI pretendeeri seisukohavõtuks või hinnangu andmiseks ja on puhas kristallkuuli sisse vaatamine) on seegi osa iPad-i võimalikust edust.
Nii tugevalt ennast tõestanud asi nagu App Store annab iPad-ile suure osa edust.
Tehniliselt on iPad puudulik ja mis kõik veel, aga koos App Storega on iPad täpselt see asi mida developerid sellest teevad ja see on pidevalt edasiliikuv protsess.
Uusi Appe tuleb juurde, vanu tehakse paremaks jne. Isegi kui igast sajast app-ist üks on ühel või teisel viisil kellelegi meeldiv ja kasulik, teeb see kokku 1400 app-i, way more kui keegi kunagi endale tirib ja kasutama hakkab.
40 - 50 app-i mis meeldivad ja mida pidevalt kasutatakse, juba see paneb iPad-i igapäevaelus paika, kõigist puudustest hoolimata. |
selles osas pole tal konkurentide ees eelist ja konkurentideks on teised täisvereliste opsüsteemidega tabletid
Androidi tablette pole veel näinud, kuid androidis pole ka ühtegi põhjust, mis pidurdaks appide levikut + on seal flash ja ka multitasking - vähemalt telefonides on
margus1000 kirjutas: |
iTunesis on 11 miljonit laulu ja EMT-l on 6 miljonit, seega nad on võrreldavad ? Ei usu.
Applel on kokku 125 miljonit unikaalset krediitkaardiga digitaalse kola ostjat ja üle 12 miljardi downloadi.
Võtame siit maha 3 miljardit App Store oma, jääb 9 miljardit downloadi mis suures osas (ma võin eksida, kuid arvan et vähemalt 80%) on muusika arvel.
Kui EMT-l on pakkuda ligi pool sellest laulude hulgast, siis miks ei ole me kuulnud 4 miljardist download-ist? |
sest EMT'd kasutavad eestlased, itunesi kasutab sadades kordades rohkem inimesi
see lugude kogus on puhas marketingi mull
igal inimesel on võimalik valida kust ta omale muusika ostab ja millistel tingimustel
see sinupoolne suurte numbrite hõiskamine ja nende pidev hõõrumine jätab mulje, et oled saanud omale eesti apple esindusest tööülesandeks tulevaste klientide eelprogrammeerimise
eks aastapärast saab müüginumbrid kokku võtta - mine sa hullu tea, äkki kannatab isegi netbookide müüginumbritega võrrelda
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
31.01.2010 20:05:12
|
|
|
Krt too Steve Jobsi ei tunnegi seal ära
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
afuchi
HV kasutaja

|
31.01.2010 20:11:45
|
|
|
Ühest teisest foorumist:
Unfortunately the multi-task on the iPad is not right... for instance i could quite easily use it as a door stop, blunt weapon, hammer (admittedly not for long), to prop up a wonky table etc etc the opportunities are endless. |
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
31.01.2010 20:12:51
|
|
|
Mercury kirjutas: |
Krt too Steve Jobsi ei tunnegi seal ära  |
Yes, vaatasin just iPod esmaesitlust aastal 2001. Seal nägi tema märksa pontsikum välja.
Mina arvan et iPadi müüakse korralikult, kuid mitte niipalju kui oodati.
Suureks konkurendiks tuleb kindlasti HP slate.
   |
4 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
31.01.2010 20:32:33
|
|
|
Nats mõtlemist http://www.macworld.com/article/146038/2010/01/ipad_future_shock.html?lsrc=rss_main
P.S. Eestis ei ole Apple esindust, aga Microsofti esindus on. Samas ma ei seosta seda lihtsalt pimeda tampimise ja viha tõttu teemast möödarääkimisega.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
31.01.2010 20:36:32
|
|
|
Floppy ja legacy pordid USB kasuks, et nagu USB klaviatuur OMGWTF
viimati muutis ricom2ger 31.01.2010 20:36:54, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
31.01.2010 20:36:48
|
|
|
iPad saab olema nagu iPhone omal ajal. Samamoodi olid sel erinevad puudused, mille üle tõmmeldi ja telefon mutta tambiti. Tulem oli, et pea iga suurema tarkvarauuendusega muutus telefon veelgi paremaks. Usun, et multitasking on samutitarkvaras kinni ja pigem on see aja küsimus kuni see kord tuleb. Ise juba kasutan ja päris mugav on
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.01.2010 21:07:08
|
|
|
apple esinduse all pidasin noid apple only poode eestis, mis täiesti eksisteerivad
ja lingi kohta
tsitaat: |
What you're seeing in the industry's reaction to the iPad is nothing less than future shock.
For years we've all held to the belief that computing had to be made simpler for the "average person." I find it difficult to come to any conclusion other than that we have totally failed in this effort. |
see vast töötab ameerikas
kus nad nimetavad average persons as slow minded and comparable to idiots
poliitiline korrektsus
kuid kui mu vanaema oskab kasutada arvutit windows 7'ga, kasutab ka mitmeid rakendusi korraga - kas ta siis on advanced user frome the early 20th century
well please
ma arvan et see ipad pakub kõige suuremat konkurentsi neile digitaalse pildiraamatu tootjatele
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
31.01.2010 21:08:42
|
|
|
no twitteris edvistamiseks pole ju vaja flashi
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.01.2010 21:09:17
|
|
|
carlking kirjutas: |
no twitteris edvistamiseks pole ju vaja flashi |
facebook ka vist ilma flashita
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
31.01.2010 21:40:45
|
|
|
See nutt ja hala flashi ümber tuletab mulle meelde, missugune nutt käis iphonel MMS puudumisest, nüüd kui see toetati, hakkas uus kisa, et miks nii kallis on pildi saatmine. Et ühe pildi saatmine on 10 MMS-i. Paljud nüüd seda kasutavad? Tulevikus, olen kindel selles, hakkab uus kisa, et 3G võrgus kulub palju raha, wifi võrgus on lehe laadimine aeglane j.p.m. Ma ei saa aru, miks peab ajastul, kus on Full HD pilt telekas, nutma mingi mõttetu liikuvate udupiltide järele, mis mulle toob meelde vendade Lumiere aegse kino. Tule taevas appi! Ei uskunud, et HinnaVaatluse foorumi tegelased on sellised stagnandid.
_________________ Kui maailm on lava, kus siis publik istub? |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
31.01.2010 21:43:20
|
|
|
Sellepärast ma apple tooteid ei ostagi, kunagi oli ipod, ostsin 500ga ja müüsin tonniga maha
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|