Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  tv-out. Pilt on, heli on, subtiitreid pole märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
oliver.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.10.2003 19:48:01 tv-out. Pilt on, heli on, subtiitreid pole vasta tsitaadiga

niisiis.. kuidas ma subtiitrid filmile alla saan? Telekat primary'iks määrata ei taha, sest siis läeb monitoril pilt kehvemaks ning arvutit oleks niiehknaa vaja filmi vaatamise ajal ka muudeks eesmärkideks kasutada. Praegu on miski settingu abil nii, et arvutis võib microdvd istuda ka teiste akende all, aga film jookseb telekast siiski fullscreen. Ja mulle see setting meeldib icon_smile.gif kui nüüd vaid ka subsid alla saaks icon_cry.gif

PS! Jah, tean, et tv-outi käsitlevaid teemasid on juba sadu. Aga selles asi ongi - jumal ma nüüd sealt õiget asja leian.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tsihh
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.10.2003 20:32:19 vasta tsitaadiga

võtmesõnadeks subtiitrid ja overlay, kindlasti on see teema läbi jooksnud bsplayeri kohta. niiet uuri icon_smile.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  tv-out. Pilt on, heli on, subtiitreid pole
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.