Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zimson
Kreisi kasutaja

|
29.01.2010 14:35:26
|
|
|
Tehnikagurmaanid on muidugi ju oma väidetega/näidetega juba tõestanud, et tegemist on täiesti kasutu seadmega.
_________________ Juriidiliselt on kõik korrektne! |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
29.01.2010 14:37:04
|
|
|
vortex, Samas kombineerib see ka kahte seadet, täisväärtuslik Netbook + Tahvel ja võimalus on ju alati, et juuniks on nad valmis seda ka juba eraldi müüma, sest sisuliselt ei ole sellele nö "docki" rohkem vaja kui iPadile.
zimson, Kas sa loed ainult moraali või on sul sellele lisaks midagi teemakohast ka öelda?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
xecroy
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
29.01.2010 14:40:26
|
|
|
zimson kirjutas: |
Tehnikagurmaanid on muidugi ju oma väidetega/näidetega juba tõestanud, et tegemist on täiesti kasutu seadmega. |
Seda on vast küll tõestatud, et "tehnikagurmaandiele" on see kasutu seade vähemalt esialgu ja tehaseseades. Võib-olla nii palju on kasu, et saad teiste asjade kohta lugeda selle abil, aga see on ka suht kõik
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
29.01.2010 14:43:41
|
|
|
Oma arvamuse seadme kohta ütlesin juba eelnevalt teemas ära. Lihtsalt see Apple vihkajate ja nö fanboyde vaidlus tüütab juba vaikselt ära. Üks seade ei saa kõikidele meeldida, mis ei ole aluseks seda mõttetuks jubinaks nimetada (ja sellest tulenevalt selle seadmele otstarvet leidnud isikut fänboyks või tehnikakaugeks inimeseks).
_________________ Juriidiliselt on kõik korrektne! |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.01.2010 14:45:07
|
|
|
... ja teisel poolel on isikud, kes arvamuse peale "sellel seadmel on oma kasutusvaldkond ja kasutajad" tituleerivad arvaja Apple fanboyks või tehnikakaugeks inimeseks. Väga konstruktiivne tõesti. |
Leia mulle nüüd see koht, kus jutt käib "kasutusvaldkonnast ja kasutajatest." Senimaani on ikka peateema olnud armastusest nõretav Steve'i kiitmine ja lõppematu seletus selle kohta, kui vägev see toode ikka on. Ikkagi asi, mis on nii äge, et me enne selle vajadusest ei teadnudki. Nüüd aga hakkame kõik sellel SLÕd lugema kooris! Sest Steve ütles nii.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
29.01.2010 14:58:52
|
|
|
Oma arvamuse seadme kohta ütlesin juba eelnevalt teemas ära. Lihtsalt see Apple vihkajate ja nö fanboyde vaidlus tüütab juba vaikselt ära. Üks seade ei saa kõikidele meeldida, mis ei ole aluseks seda mõttetuks jubinaks nimetada (ja sellest tulenevalt selle seadmele otstarvet leidnud isikut fänboyks või tehnikakaugeks inimeseks). |
Kes siin need Apple'i vihkajad on ? Seda teksti kirjutan ma mäki pealt ja telefoniks on iPhone ning samuti plaan Mac Mini soetada. Samas sellel seadmel ma näen ikkagi vajakajäämisi hulgi.
Iga asi peaks ju võimalikult suurele ringkonnale huvi pakkuma ning seega juba igal pool korduvalt mainitud lisade paigaldamine iPadi oleks selle masina huvigruppi laiendanud. Need, kes USB porti või HDMI ei vaja, nad ei pea seda ka kasutama, sama moodi nagu mul pole oma lauaka emaplaadile integreeritud infrapunaga mitte midagi teha või igast tootja poolt kaasa pandud softiga. Ega ma siis selle pärast teist platet ostma ei hakanud, et sellel, mis parem, oli ka veel selliseid asju küljes, mida ma otseselt ei vajanud. Või et videokaardil on peale ühe DVI ka veel teine olemas ning HDMI. No ma ei hakka ju otsima kaarti millel oleks vaid 1 väljund, sest mul ei lähe teisi vaja praegu.Ma näen pigem asja positiivsest küljest juhul kui igast lisasi palju on - äkki mul tekib järsku vajadus mõne uue funktsiooni järgi ning siis mul on see kohe olemas, mitte ei pea midagi juurde ostma hakkama, näiteks äkki tahan teise monitori ühendada ja siis mul on vastav võimalus selleks.
Muidugi ei pea sellisel asjandusel nimetatud lisasi olema, samas mõned sisendid/väljundid peale docki võiks ju olla. Ning muidugi täisväärtuslik OS kasvõi lisana....
_________________ Geek it til it MHz |
|
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
29.01.2010 15:11:13
|
|
|
Chaza! kirjutas: |
WOW vot, Ideapad U1 >> iPad
See ideapad on küll väga julm, vot seda ostaks.  |
Jube rabe ja täielik hakkimine tundus olevat. Puudub sujuvus...ma ei viitsiks küll oma sõrme nagu repaly'd mööda ekraani libistada, sest vidina jõudlus ei jõua järele .
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
29.01.2010 15:47:15
|
|
|
miga, Pigem on viga selles, et praegu on Touchscreeni tundlikusega neil veel probleeme.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
29.01.2010 15:55:38
|
|
|
Ega too prose seal padis pole ka just teab mis imeloom mis suudaks asju sellise reso juures kiirelt renderdada.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
29.01.2010 15:58:48
|
|
|
Minu arust on see Apple poliitika täiesti normaalne, inimestel(laial kasutajaskonnal) ei ole vaja über-super-mega-giga aparaati, mis peaks nagu tegema kõike, tegelikkuses teeb küll, aga selleks vaja vähemalt pool aastat õppida. Apple tegi lihtsa seadme, millega saab teha kindlaid asju, see eest töötab lihtsalt, kohe on selge, mida üks või teine rakendus teeb. Leiutatud on HD resoga telekas, inimesed ikkagi vahivad youtube kvaliteediga pilti rohkem, leiutatud on korralik digitaalne muusika, inimesed kuulavad ikkagi rohkem mp3. Apple seda pakubki, need kõik numbrihullud on väiksem osa ikkagi inimkonnast, suurem osa tahab kasutada lihtsalt.
Seoses sellega tuleb mul meelde iPhone algusajad, kõik sõimasid, et pole MMS iphonel, kui see lisati, siis algas kisa, et miks ühe pildi saatmine iphone pealt nii kallis on, unustades, et iphone pilt on palju suurem, kui MMS maht.
Nüüd ootan ma ära, mis rakendusi hakatakse sellele iPadile tegema, võimalused on ju antud. Apple on leidnud järjekordse ärimudeli, kindlasti ekspluateerivad seda edukalt. Nii on kogu Apple tootevalik, kõigil neil on puudusi, siiski toimivad asjad on lahendatud mugavalt kasutaja jaoks. Sellega müübki end Apple ja vaadates nende kasuminumbreid, siis edukalt. Nii oli iPod, iPhone, ma arvan, et tulevikus on see ka iPad. Ei midagi uut, aga mugava.
_________________ Kui maailm on lava, kus siis publik istub? |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
29.01.2010 17:34:35
|
|
|
Apple iPad - the truth!
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
29.01.2010 18:13:53
|
|
|
Natuke irooniat siia, sai küll video ära kaetud kui Flash end kinni poos:
Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGBUS)
Exception Codes: KERN_PROTECTION_FAILURE at 0x0000000000000164
Crashed Thread: 0 Dispatch queue: com.apple.main-thread
Thread 0 Crashed: Dispatch queue: com.apple.main-thread
0 ...romedia.Flash Player.plugin 0x1f8f6eaa 0x1f7c1000 + 1269418
1 ...romedia.Flash Player.plugin 0x1fb556f4 FlashPlayer_10_0_42_34_FlashPlayer + 687124
2 com.apple.CoreFoundation 0x900f91a3 __CFRUNLOOP_IS_CALLING_OUT_TO_A_TIMER_CALLBACK_FUNCTION__ + 19 |
|
|
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
margus1000
Lõuapoolik

|
29.01.2010 20:25:31
|
|
|
Ja läkski koledaks. Tagumine pool kuuendat on puhas flame, jälle ❖ versus . Ja fleimijad sõimavad väitlejaid. Kes asja usub ja argumenteerib on fanboy, kes ei usu, peab läbikukkumiseks ja argumenteerib on vihkaja. Nüüd kutsuks küll juba modet appi, roogi ja puhasta, et argumenteerimata väited ja lahtiseletamata seisukohavõtud millest siin halligi kasu ei ole, välja lendaksid. Kogu selle teema võlu oligi argumentides, mõtete lahtiseletamises ja kristallkuuli sisse vaatamises. Erinev arvamus on huvitav isegi siis kui ta enda omaga kokku ei lähe, peaasi et see oleks arutlev.
_________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference. |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
29.01.2010 22:35:33
|
|
|
See pilt multitaskingu sõpradele, saab nelja proget korraga jooksutada, nelja muusikat korraga kuulata,neljad klapid endale igasugu avaustesse toppida, nelja videot ka korraga vaadata, hõisake, kes te ei suuda ühele asjale kontsentreeruda.
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
29.01.2010 22:49:48
|
|
|
ja mis oleks kokkuvõte siis teie vaidlusele?
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erx15
HV kasutaja

|
30.01.2010 00:14:42
|
|
|
Tundub täitsa kobe tulevat, see aasta hakkab tabletite turul nalja saama
Ise ausalt öeldes ootsin ka seda tabletit, no aga tõesti suutis apple selle ära käkkida.
Oleks kasvõi käekirjatuvastus oleks asi palju etem, samuti tundub aku kehv(ma millegipärast arvan, et aku kestvus on sama mis touchil, ehk siis kui teha muud kui ainult veebi brausida, nt mängida mingit mängu, saab aku kiirelt tühjaks) ja mina näiteks ennast seda e-readerina kasutamas ei näe: ekraanilt lihtsalt on s*itt midagi pikalt lugeda, pealegi on ekraan läikiv(isegi touchil on see vahest ebamugav, tuleb asju nurga all vaadata).
Loodame, et enne launchi tuleb mõni softi uuendus, seni vedas apple mind ikka täiega alt, tükk aega mõtlesin, et kui see välja tuleb siis ma millalgi hangin selle, aga nüüd kadus küll isu ära
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.01.2010 00:28:12
|
|
|
tsitaat: |
käekirjatuvastus
|
mida kuradit sa teed sellega raamatulugemisjunnis?
raamatulugemine oli ju presentatsioonil välja toodud selgelt, ei olnud öeldud, et sellega esseesid saab kirjutada
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
30.01.2010 01:12:49
|
|
|
margus1000 kirjutas: |
Ja läkski koledaks. Tagumine pool kuuendat on puhas flame, jälle ❖ versus . Ja fleimijad sõimavad väitlejaid. Kes asja usub ja argumenteerib on fanboy, kes ei usu, peab läbikukkumiseks ja argumenteerib on vihkaja. Nüüd kutsuks küll juba modet appi, roogi ja puhasta, et argumenteerimata väited ja lahtiseletamata seisukohavõtud millest siin halligi kasu ei ole, välja lendaksid. Kogu selle teema võlu oligi argumentides, mõtete lahtiseletamises ja kristallkuuli sisse vaatamises. Erinev arvamus on huvitav isegi siis kui ta enda omaga kokku ei lähe, peaasi et see oleks arutlev. |
Arutlev...
Välimus on täitsa kena ja ennem kasutaksin kindlasti soliidsuse mõttes nägemise poolest iPad-i sarnast toodet, kui mingeid tableteid, mis siiani valmis vorbitud. Ala U1, mis on lihtsalt õudne. Aga kuna olen mõistlik ja praktiline inimene, siis nii puuduliku jublaka eest sellist summat ei maksa. Samuti kultused mulle ei mõju Müüb ta kindlasti ja just tänu kummardajatele. Õnneks on näha siiski ka Apple-usklike seas suuri tagasilööke. Mina siiralt naudin seda, ehk lõpuks nähakse toodete suurt ebapraktilisust ja hinna suhtet sellega. Jumala pärast, kui te ennast õnnelikuna tunnete, laske käia, minule pakub selline totrus lõbu. Kui aga usu nimel taplema hakatakse, notin mina raisk teid vastu.
Ei, õnne. Praktilisus on out, luide teab.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
30.01.2010 01:40:22
|
|
|
Müüb ta kindlasti ja just tänu kummardajatele.
|
mina ütleks pigem seda mis siin teemas on varemgi välja toodud, et Apple ei ürita kellelegi ära teha vaid ta sihib neid kliente kes kobavad kuskil pimeduses ja vahepealsuses.
teine variant jah, et loob endale ise sihtgrupi ja täidab selle
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
aatomik
HV kasutaja

|
30.01.2010 02:09:27
|
|
|
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
30.01.2010 02:25:58
|
|
|
Eks ta ole, neid foorumeid Apple toodete kohta on siin foorumis teisigi, kus alguses on sama jutt, et mõttetu vidin, mis ei tee seda ja teist, siis kui hakkavad tulema kasutajate arvamused, kes on vidinale näpud kõlge saanud, muutub jutt kohe selles suunas, et küll on mugav ja küll on kiire, ma arvan, et ootame ka selle iPadi ära, eks siis on näha, kuhu suunda jutt pöördub.
|
tagasi üles |
|
 |
Erx15
HV kasutaja

|
30.01.2010 11:49:26
|
|
|
carlking kirjutas: |
käekirjatuvastus
|
mida kuradit sa teed sellega raamatulugemisjunnis?
raamatulugemine oli ju presentatsioonil välja toodud selgelt, ei olnud öeldud, et sellega esseesid saab kirjutada |
Jah, suht mõnus on tavaliselt lcd-lt raamatuid lugeda, silmad on pärast mõnusalt punased ja kipitavad
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|