praegune kellaaeg 04.08.2025 17:28:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
electron
HV kasutaja
|
28.01.2010 22:18:36
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
... siis maitse yle ei vaielda, vaid pannakse kohe pikki hambaid  |
See on hästi ja tabavalt öeldud.
Olen vaadanud küll ja no ei saa sinapeale sellega... Aa ma olen selline pervo ka, et kui mingi asi häirib, siis ümber ei õpi. Isegi sõbra juures muidu heal telekal olev must läikiv äär (Samsung ise veel jube uhke selle peale) segab filmivaatamist, kui küünlaleek või taustavalgus silma peegeldab. Samuti häirivad kinos olles äärepeal istudes trepi astmete valgustus jne. Kõige rahulolevam olin vist oma kodukinos, kus kõik täpselt MINU maitse järgi oli:) Nii et ärge võtke sellise pirtsaka vingumist väga tõsiselt.
Aga et teemas püsida, siis minuarvates on LG`l suhteliselt ambitsioonikad plaanid! Samsung ju ka ei maga. Ühesuguse hinnaklassiga telkude puhul mina eelistaks miskipärast Samsungi, kui peaks kindlasti suure LCD ostma. Samas igati tervitatav see LG soov, sest kuidas muudmoodi turgu võita, kui toota paremaid asju ja müüa konkurentidest odavamalt:)
_________________ Tuleb lihtsalt täiega panna!!! |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.01.2010 23:27:09
|
|
|
electron kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
... siis maitse yle ei vaielda, vaid pannakse kohe pikki hambaid  |
See on hästi ja tabavalt öeldud.
Olen vaadanud küll ja no ei saa sinapeale sellega... Aa ma olen selline pervo ka, et kui mingi asi häirib, siis ümber ei õpi. Isegi sõbra juures muidu heal telekal olev must läikiv äär (Samsung ise veel jube uhke selle peale) segab filmivaatamist, kui küünlaleek või taustavalgus silma peegeldab. Samuti häirivad kinos olles äärepeal istudes trepi astmete valgustus jne. Kõige rahulolevam olin vist oma kodukinos, kus kõik täpselt MINU maitse järgi oli:) Nii et ärge võtke sellise pirtsaka vingumist väga tõsiselt.
Aga et teemas püsida, siis minuarvates on LG`l suhteliselt ambitsioonikad plaanid! Samsung ju ka ei maga. Ühesuguse hinnaklassiga telkude puhul mina eelistaks miskipärast Samsungi, kui peaks kindlasti suure LCD ostma. Samas igati tervitatav see LG soov, sest kuidas muudmoodi turgu võita, kui toota paremaid asju ja müüa konkurentidest odavamalt:) |
Ega minu valiks ka kindlasti philips ja siis simsang
Esiteks: Kui ümber ei taha õppida(läikiv äär), siis või pakkuda 4 tollist telekat musta värvi must-valge ja ei läigi
teiseks: Ma eales ei istu kinos ääre peale,pealegi kui kohti pole, siis kinno ei lähe
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
29.01.2010 14:15:08
|
|
|
Ei hakanud uut teemat tegema.
tsitaat: |
Pressiteade LG eelmise aasta käive oli rekordiline 43,4 miljardit dollarit
LG Electronics avalikustas eile 2009. aasta neljanda kvartali ja kogu eelmise aasta majandustulemused, mis on läbi aegade parimad. Ettevõtte käive moodustas 2009. aastal 43,4 miljardit dollarit, mis on 12,5 protsenti enam kui 2008. aastal. Tegevuskasum kasvas 2,3 miljardi dollarini.
Ettevõtte konsolideeritud käive, mis sisaldab ka tütarettevõtete tulemusi, kasvas aastaga 15,3%, moodustades 57,1 miljardit dollarit. Konsolideeritud tegevuskasum oli 3,3 miljardit dollarit, mis on üle-eelmise aastaga võrreldes 5,8% enam.
LG 2009. aasta neljanda kvartali käive ja tegevuskasum näitasid samuti läbi aegade parimaid tulemusi. Võrreldes 2008. aasta neljanda kvartaliga kasvas LG käive 6,8%, moodustades 12,2 miljardit dollarit. Sama perioodi tegevuskasum oli 382 miljonit dollarit. Ettevõtte sõnul on kvartali heade tulemuste taga äristrateegia edukas rakendamine ja konkurentsivõime tagamine majanduslanguse olukorras.
Käesoleva aasta esimeses kvartalis ootab LG turunõudluse kasvu, mis tuleneb globaalse majanduse järk-järgulisest väljumisest majanduslangusest. LG loodab kasvatada kõigi toodete, eriti LCD telerite müüki tänu digitaalsele televisioonile üleminekule. Aasta lõpuks loodab ettevõtete tõsta müüdud LG mobiiltelefonide ühikute arvu 19% ehk 140 miljoni ühikuni. Mobiiltelefonide peamiseks märksõnaks on sel aastal nutitelefonid.
2009. aasta majandustulemused LG Electronics üksuste järgi:
Koduse meelelahutuse lahenduste üksuse LG Home Entertainment Company 2009. aasta käive moodustas 15,3 miljardit dollarit (kasv 19,9%). Tulemuse tagas kasvav nõudlus LCD- ja plasmatelerite turul. Kokku müüdi eelmisel aastal üle maailma 19,5 miljonit ühikut lameekraaniga telerit, mis on läbi aegade LG parim tulemus.
Mobiilkommunikatsiooni lahenduste üksuse LG Mobile Communications Company eelmise aasta käive kasvas 13,5% ning moodustas 14,2 miljardit dollarit. Enamuse sellest moodustas mobiiltelefonide müük, mida müüdi kokku 117,9 miljonit ühikut. Kõige enam kasvas LG mobiiltelefonide nõudlus Põhja-Ameerikas, Euroopas ja arenevatel turgudel.
Koduseadmete üksuse LG Home Appliance Company 2009. aasta käive kasvas tänu arenevate turgude nõudluse taastumisele 7,4 miljardi dollarini (kasv 10,9%). Õhukonditsioneere tootev LG Air Conditioning Company käive oli eelmisel aastal 3,5 miljardit dollarit, mis on 1,4% võrra väiksem kui aasta varem. Ärilahenduste üksuse LG Business Solutions Company käive oli võrreldes 2008. aastaga sama, moodustades 3,6 miljardit dollarit. |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
29.01.2010 21:57:40
|
|
|
electron kirjutas: |
Renq kirjutas: |
ja see uusim LG lipulaev meeldib mulle küll väga, kahju ainult, et tal ambilight'i ei ole  |
Tule taevas appi!!! Kas tõesti on maailmas mõni inimene, kellele see ajaloo suurim perverssus (ambilight) meeldib? Uskumatu!
Aga jah, mul sõbral kolmeaastane tüdruk just tõmbas LCD teleka lauapealt endale kaela, seega see probleem täiesti olemas. |
oliver. kirjutas: |
Tule taevas appi!!! Kas tõesti on maailmas mõni inimene, kellele see ajaloo suurim perverssus (ambilight) meeldib? Uskumatu!
|
päris naljakas raevupurse sellise asja peale |
ma eile nägin seda reaktsiooni, HAA, päris naerma ajas. kui ma oma esimest lcd'd valisin, siis ma mõtlesin ka, et kas sel ambilightil on mõtet, a kui ma ta omale sain ja hakkasin filme vaatama, siis oli krdi mõnus, toas mahe valgus millega näeb ka seda, mis taldrikus parajasti on ja ei ole lampi vaja põletada. no ja muidugi maitse asi. uue teleka isu on küll, a enne ootan ära mis philips see aasta välja toob.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
01.02.2010 14:03:00
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Ei hakanud uut teemat tegema.
Pressiteade LG eelmise aasta käive oli rekordiline 43,4 miljardit dollarit
|
|
Vaadates, et nende hinnad on kõvasti odavamad kui konkurentidel siis ei imesta kah. Nad on pikemat aega juba nö hinnasõda teinud ja telekatel hinnad suht madalal hoidnud.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|