Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
29.01.2010 01:18:14
|
|
|
Mis ma ütlen,beta nagu beta ikka.
neil on kuuaega aega tõestamaks selle mängu võimekuse üle.Hetkel on asi täis alfa mitte beta, aga ma ei porise.
Rocetloontseriga tanki maha ei võta ja tankiga meest ca 25m kah mitte seega relvadel on rohkem kui küll arenguruumi.
häirib nagu ikka, et terve salv peab keresse miinema enne kui keegi kukkuma hakkab.
Graafika oli nagu enam vähem.
kas see ongi ok et vastasel markerit pole aga omadel on.
Vatsase tank oli küll sinine aga mehel polnud muhvigi küljes,kuigi minimap näitas teda.
jne.
jne.
Loodame ikka parimat,see mu esimene BF niiet ega ma eriti millestki võrdlust tuua ei oskagi.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.01.2010 01:18:24
|
|
|
villu70 kirjutas: |
Timberg, mida konn kögised seal.  |
TWELVE POINTS for kauni keelekaustuse eest!
enx - lammas oled no offence. Kindlasti hästi tore inimene päriselus ja lojaalne sõber ja geniaalne armastaja, aga mängudest ei tea sa eriti midagi... ja miks peakski? Oled ka ilma selleta täiuslik Lammas mis lammas
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.01.2010 01:20:37
|
|
|
tsitaat: |
enx - lammas oled no offence. Kindlasti hästi tore inimene päriselus ja lojaalne sõber ja geniaalne armastaja, aga mängudest ei tea sa eriti midagi... ja miks peakski? Oled ka ilma selleta täiuslik Lammas mis lammas
|
ära pahanda ta üdini COD-i mees ja latt on väga kõrgel.
EA+Dice peavd väga suure töö veel ära tegema enne kui mingeid järeldusi keeegi teha tohib
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
minunimi
HV kasutaja
|
29.01.2010 01:24:12
|
|
|
Kellelgi on ühte vaba võtit?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
29.01.2010 01:24:53
|
|
|
Server browseriga viskab mängust välja. Keegi teab mis viga?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.01.2010 01:25:21
|
|
|
sotamees kirjutas: |
Server browseriga viskab mängust välja. Keegi teab mis viga? |
Midagi,beta on
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
29.01.2010 01:25:32
|
|
|
sotamees, sama viga praegu. Mingi üldine bug praegu vist.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.01.2010 01:28:01
|
|
|
wanawoll aga räägi mulle, miks cod6 latt kõrgel on? rauda kasutab minu meelest halvemini. füüsika halvem. mängus võimalused nõrgemad. mapid väiksemad. mäng küsitava ülesehitusega jms?
bc2 omab buge rohken - siin pole küsimustki, aga imo ei ole cod6 turuliidri roll enam eriti kindel. pigem peaksid codi mehed rohkem tööd tegema, aga ma ei kujuta seda ise ette, kuidas nad saaksid bfbc2'ga sammu pidada, sest cod6 omab konkreetselt "madalamast klassist" füüsikamootorit (keskkonna hävitamine), cod6 on teine samm cod seeria taandarengus ja peale "ok graafika ja laheda singleplayeri" ei näe ma ise cod6'es midagi head. cod6 multiplayer < cod4 multiplayer.
Kui bc2 jääks tõesti sellesse staadiumisse, mis ta praegu on, siis võiks cod6 fänboid tõesti vingelt võidutantsu vihtuda, aga no... come on kas keegi tõesti arvab, et mäng jääbki selliseks nagu esimesel beta päeval?
Lest the cod6 vs bc2 flamewar begin.
viimati muutis Timberg 29.01.2010 01:28:40, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
29.01.2010 01:28:12
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
neil on kuuaega aega tõestamaks selle mängu võimekuse üle.Hetkel on asi täis alfa mitte beta, aga ma ei porise. |
Palun nimeta mängud, mille alpha tester sa oled olnud. Lihtsalt huvi pärast küsin, sest tahaks teada, kes need üliinimlikud mängutootjad on, kelle mängud on alpha staadiumis sellised.
Rocetloontseriga tanki maha ei võta ja tankiga meest ca 25m kah mitte seega relvadel on rohkem kui küll arenguruumi.
häirib nagu ikka, et terve salv peab keresse miinema enne kui keegi kukkuma hakkab. |
Ma usun, et selle võib kõik lagi pähe määrida.
Üleüldse, need inimesed, kes free trialit tulid betast otsima võiks põlema panna ennast. Beta eesmärk on mängu testida ja vigadest mängu tootjale bug reportide näol teada anda.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
29.01.2010 01:29:55
|
|
|
Vähemalt EA/DICE töötavad selle lagi probleemi kallal.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
29.01.2010 01:30:51
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Üleüldse, need inimesed, kes free trialit tulid betast otsima võiks põlema panna ennast. |
Mõnel mehel on eriti paha olla täna õhtul
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
29.01.2010 01:31:58
|
|
|
Palun andke linki kust ma saan tirima panna selle beeta. et magama minna ja hommikul uurida.
huvitav, et nii palju jamasi. ps3 beeta oli väga hea ja mingi suguseid jamasi ei olnud. kas tõesti konsoolilt pc peale konvertimine on põhimõtteliselt nullist alustamine?
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
29.01.2010 01:32:39
|
|
|
Keegi ennem väitis teemas, et PC versioon on konsooli port vms ?
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
sotamees
Kreisi kasutaja

|
29.01.2010 01:33:34
|
|
|
arghh ei jaksa enam oodata. tahaks ka ühe mängu juba teha. ja kõik muu vajalik olemas aga mägnida ei saa
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.01.2010 01:37:36
|
|
|
Lest the cod6 vs bc2 flamewar begin.
|
woot woot
Ma isiklikult pole mingi räme COD4/6 fännboy.
tahaks lihtsalt mingit lahedat mängu mis ei vaja uber nõudeid ja Mp sisu oleks OK.
Sinku stoorid jätame hetkel kõrvale kuna BFBc2 oma pole veel võrdluseks võtta.
Selles osas tegid minujaoks tuttavaks Mp COD4 ja nüüd siis järg COD6,4 oli pea igas mõtte s10-sse.
6 pole päris see ja nüüd kohe kohe saame aimu mis see BF pakub.
Täna õhtu põhjal ma ei tee mingeid järeldusi.
Palun nimeta mängud, mille alpha tester sa oled olnud. Lihtsalt huvi pärast küsin, sest tahaks teada, kes need üliinimlikud mängutootjad on, kelle mängud on alpha staadiumis sellised.
|
Kus sa ülde võtad seda,ütlesin seda sellepärast, et hetkel pole see beta ju üldse kasutatav.
Muidugi loodan et asi paraneb aga reliis on ju 31 päeva pärast ja vaadates hetke seisu siis on pilt suht hägune.
Võrdlus,on küll tuua Crysis beta oli kordades korralikum alates esimesest minutist
Kui proovisid siis tead millest räägin,kui ei siis ei,mul nagu päris savi aga fakt on fakt.
Ma usun, et selle võib kõik lagi pähe määrida.
|
annaks mängujumal et see nii ON.
Aga äkki ei ole? kust tead?
Üleüldse, need inimesed, kes free trialit tulid betast otsima võiks põlema panna ennast. Beta eesmärk on mängu testida ja vigadest mängu tootjale bug reportide näol teada anda.
|
Usun et free tarailt tulid vähesed otsima, aga natukese paremini oleks võinud lihivda küll,kui sa mängu ei saa või mäng sisuliselt pidurdab siis mida sa reportida saad et oleks vaja fixida
Nagu öeldud ootame parimat ja beta on beta.
viimati muutis WäntWõll 29.01.2010 01:41:37, muudetud 2 korda |
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
29.01.2010 01:39:28
|
|
|
Vähemalt Dice räägib ja suhtleb ja lubab kõik ilusti kenasti parandada, korda teha, juurde lisada....erinevalt infinity wardist kes rage quitis isegi foorumi kinni lol
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
29.01.2010 01:40:36
|
|
|
Sarin kirjutas: |
huvitav, et nii palju jamasi. ps3 beeta oli väga hea ja mingi suguseid jamasi ei olnud. kas tõesti konsoolilt pc peale konvertimine on põhimõtteliselt nullist alustamine?  |
PS3 on igal inimesel täpselt samasugune, PC võib olla aga tuhandete erinevate raudvara ja sadade tuhandete tarkvara versioonidega. Seega on PC mängu palju keerulisem optimiseerida.
Lisaks sellele võib iva olla selles, et vastupidiselt nende endi väidetele pole nad PC versiooni kallal iseseisvalt töötanud ning on keskendunud pea ainult konsooli versioonile. See tähendab, et kõik need vead, mis esinevad on lihtsalt halva porti tagajärg.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
29.01.2010 01:42:24
|
|
|
beta mulle küll ei meeldi vb täisversioon on parem
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
29.01.2010 01:43:57
|
|
|
vb? Loomulikult on see parem, esiteks antakse sulle SP ning sitaks rohkem MP mappe ning buggide ja laggi fixist ei tasu rääkidagi ju
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
29.01.2010 01:47:33
|
|
|
Huvitav palju üle maailma müüdi enne beta algust kokku pre ordereid.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
29.01.2010 01:48:05
|
|
|
Kus sa ülde võtad seda,ütles seda sellepärast et hetkel pole see beta ju üldse kasutatav. |
Sest serverid on ülekoormatud ja esinevad probleemid, mida ei osatud ette näha. Praegu on alles esimene õhtu. Kui BC2 pole mingi räige üks-ühele konsooli port, siis usun, et järgmise nädala jooksul läheb asi palju paremaks.
annaks mängujumal et see nii ON.
Aga äkki ei ole? kust tead? |
Ei teagi, see ka põhjus, miks kasutasin sõnu "ma usun", mitte "ma tean". Miks ma usun? Sest nagu ma just mainisin, alles beta esimene õhtu.
Usun et free tarailt tulid vähesed otsima, aga natukese paremini oleks võinud lihivda küll,kui sa mängu ei saa või mäng sisuliselt pidurdab siis mida sa reportida saad et oleks vaja fixida |
Ma usun, et mäng on beta esimese päeva jaoks piisavalt hästi lihvitud. Asi on lihtsalt selles, et serverid ei pea vastu või siis network code on kusagil vigane. Selline jama käib pea iga mängu betaga kaasas.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.01.2010 01:55:42
|
|
|
LightsabeR, ma saan aru mida öelda püüad ja nagu ise mainisin olen 100% adekvaatne, et esimene õhtu(esimesed tunnid) ja olen selge sõnaliselt öelnud, et loodan samuiti parimat ja ei hakka mängust selle põhjal mingeid järeldusi tegema
KUID,kuna on võtta 3a tagune pretsedent siis eeldasin natukese vähemt jama,muud ei midagi
Crysise closed beta ei olnud mitte tilkagi väiksem ettevõtmine,pigem grammi võrra suurem isegi ja see jooksis esimesest õhtust kuni lõpuni üsna ladusalt,kordan ÜSNA.
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
29.01.2010 01:56:17
|
|
|
Rocetloontseriga tanki maha ei võta |
kui sa sellega mõtlesid, et 1 rpg lask peaks tanki maha võtma, siis eksid. tagumine ots on nõrgem - sinna 2-3 rpg'd, ette/külgedele veelgi rohkem. samuti on roomikud vist natuke nõrgemad, täpselt seda ei tea...
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
enx
HV kasutaja
|
29.01.2010 01:57:24
|
|
|
Timberg kirjutas: |
wanawoll aga räägi mulle, miks cod6 latt kõrgel on? rauda kasutab minu meelest halvemini. füüsika halvem. mängus võimalused nõrgemad. mapid väiksemad. mäng küsitava ülesehitusega jms?
bc2 omab buge rohken - siin pole küsimustki, aga imo ei ole cod6 turuliidri roll enam eriti kindel. pigem peaksid codi mehed rohkem tööd tegema, aga ma ei kujuta seda ise ette, kuidas nad saaksid bfbc2'ga sammu pidada, sest cod6 omab konkreetselt "madalamast klassist" füüsikamootorit (keskkonna hävitamine), cod6 on teine samm cod seeria taandarengus ja peale "ok graafika ja laheda singleplayeri" ei näe ma ise cod6'es midagi head. cod6 multiplayer < cod4 multiplayer.
Kui bc2 jääks tõesti sellesse staadiumisse, mis ta praegu on, siis võiks cod6 fänboid tõesti vingelt võidutantsu vihtuda, aga no... come on kas keegi tõesti arvab, et mäng jääbki selliseks nagu esimesel beta päeval?
Lest the cod6 vs bc2 flamewar begin. |
ütleme siis nii, et ega paadunud codi pelajast bf fänni ei tee. battlefield on battlefield ja cod on cod.Bf-is suuremad mapid muidugi,aga seal otsi ka poisse tiku tulega taga ja kui ongi olemas mapid ja settingud kus on sees korraga näiteks 100 mängijat, siis käib seal kindlasti julm andmine tankide ja Noobtuubidega (aga kellele see nuubtoobitamine eriti meeldinud on? vähemalt cod-is mitte)
Cod 6 tehti mapid suuremax ja nagu näha käib julm cämp ... kes istub puuotsas cämbib, Kindlasti käib see kämp edasi mis iganes mängudes olgu see cod,crysis või bf. Minu arust tehaxe üha enam mänge sellistex mille pelamisega saaxid hakkama juba 3 aastased kuna mingit skilli pole vaja.Ja vot see ei tõmbagi enam mängima ja üha rohkem vaatad vanemate mp shooterite poole, mis siis et suts sitema graafikaga või füüsikaga. Singelplayerix on tankid ja tubid ägedad aga mp-s nääääh.
cod on cod ja bf on bf mis siin ikka vaielda.
_________________ eGun ftw |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|