Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 290, 291, 292  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.01.2010 01:18:14 vasta tsitaadiga

Mis ma ütlen,beta nagu beta ikka.
neil on kuuaega aega tõestamaks selle mängu võimekuse üle.Hetkel on asi täis alfa mitte beta, aga ma ei porise. thumbs_up.gif
Rocetloontseriga tanki maha ei võta ja tankiga meest ca 25m kah mitte seega relvadel on rohkem kui küll arenguruumi.
häirib nagu ikka, et terve salv peab keresse miinema enne kui keegi kukkuma hakkab.
Graafika oli nagu enam vähem.
kas see ongi ok et vastasel markerit pole aga omadel on.
Vatsase tank oli küll sinine aga mehel polnud muhvigi küljes,kuigi minimap näitas teda.
jne.
jne.
Loodame ikka parimat,see mu esimene BF niiet ega ma eriti millestki võrdlust tuua ei oskagi.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.01.2010 01:18:24 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Timberg, mida konn kögised seal. icon_evil.gif

thumbs_up.gif icon_lol.gif TWELVE POINTS for kauni keelekaustuse eest!

enx - lammas oled icon_razz.gif no offence. Kindlasti hästi tore inimene päriselus ja lojaalne sõber ja geniaalne armastaja, aga mängudest ei tea sa eriti midagi... ja miks peakski? Oled ka ilma selleta täiuslik icon_smile.gif Lammas mis lammas icon_razz.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.01.2010 01:20:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:

enx - lammas oled no offence. Kindlasti hästi tore inimene päriselus ja lojaalne sõber ja geniaalne armastaja, aga mängudest ei tea sa eriti midagi... ja miks peakski? Oled ka ilma selleta täiuslik Lammas mis lammas

ära pahanda ta üdini COD-i mees ja latt on väga kõrgel.
EA+Dice peavd väga suure töö veel ära tegema enne kui mingeid järeldusi keeegi teha tohib thumbs_up.gif
tagasi üles
minunimi
HV kasutaja

sõnum 29.01.2010 01:24:12 vasta tsitaadiga

Kellelgi on ühte vaba võtit? icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 29.01.2010 01:24:53 vasta tsitaadiga

Server browseriga viskab mängust välja. Keegi teab mis viga?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.01.2010 01:25:21 vasta tsitaadiga

sotamees kirjutas:
Server browseriga viskab mängust välja. Keegi teab mis viga?

Midagi,beta on
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 29.01.2010 01:25:32 vasta tsitaadiga

sotamees, sama viga praegu. Mingi üldine bug praegu vist.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.01.2010 01:28:01 vasta tsitaadiga

wanawoll aga räägi mulle, miks cod6 latt kõrgel on? rauda kasutab minu meelest halvemini. füüsika halvem. mängus võimalused nõrgemad. mapid väiksemad. mäng küsitava ülesehitusega jms?

bc2 omab buge rohken - siin pole küsimustki, aga imo ei ole cod6 turuliidri roll enam eriti kindel. pigem peaksid codi mehed rohkem tööd tegema, aga ma ei kujuta seda ise ette, kuidas nad saaksid bfbc2'ga sammu pidada, sest cod6 omab konkreetselt "madalamast klassist" füüsikamootorit (keskkonna hävitamine), cod6 on teine samm cod seeria taandarengus ja peale "ok graafika ja laheda singleplayeri" ei näe ma ise cod6'es midagi head. cod6 multiplayer < cod4 multiplayer.

Kui bc2 jääks tõesti sellesse staadiumisse, mis ta praegu on, siis võiks cod6 fänboid tõesti vingelt võidutantsu vihtuda, aga no... come on icon_smile.gif kas keegi tõesti arvab, et mäng jääbki selliseks nagu esimesel beta päeval? icon_razz.gif

Lest the cod6 vs bc2 flamewar begin.

viimati muutis Timberg 29.01.2010 01:28:40, muudetud 1 kord
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2010 01:28:12 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
neil on kuuaega aega tõestamaks selle mängu võimekuse üle.Hetkel on asi täis alfa mitte beta, aga ma ei porise. thumbs_up.gif

Palun nimeta mängud, mille alpha tester sa oled olnud. Lihtsalt huvi pärast küsin, sest tahaks teada, kes need üliinimlikud mängutootjad on, kelle mängud on alpha staadiumis sellised.
wanawoll kirjutas:

Rocetloontseriga tanki maha ei võta ja tankiga meest ca 25m kah mitte seega relvadel on rohkem kui küll arenguruumi.
häirib nagu ikka, et terve salv peab keresse miinema enne kui keegi kukkuma hakkab.

Ma usun, et selle võib kõik lagi pähe määrida.

Üleüldse, need inimesed, kes free trialit tulid betast otsima võiks põlema panna ennast. Beta eesmärk on mängu testida ja vigadest mängu tootjale bug reportide näol teada anda.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 29.01.2010 01:29:55 vasta tsitaadiga

Vähemalt EA/DICE töötavad selle lagi probleemi kallal.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 29.01.2010 01:30:51 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Üleüldse, need inimesed, kes free trialit tulid betast otsima võiks põlema panna ennast.

Mõnel mehel on eriti paha olla täna õhtul icon_neutral.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 29.01.2010 01:31:58 vasta tsitaadiga

Palun andke linki kust ma saan tirima panna selle beeta. et magama minna ja hommikul uurida.

huvitav, et nii palju jamasi. ps3 beeta oli väga hea ja mingi suguseid jamasi ei olnud. kas tõesti konsoolilt pc peale konvertimine on põhimõtteliselt nullist alustamine? icon_rolleyes.gif

Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 29.01.2010 01:32:39 vasta tsitaadiga

Keegi ennem väitis teemas, et PC versioon on konsooli port vms ?
tagasi üles
sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 29.01.2010 01:33:34 vasta tsitaadiga

arghh ei jaksa enam oodata. tahaks ka ühe mängu juba teha. beer_yum.gif ja kõik muu vajalik olemas aga mägnida ei saa icon_confused.gif
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.01.2010 01:37:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

woot woot
Ma isiklikult pole mingi räme COD4/6 fännboy.
tahaks lihtsalt mingit lahedat mängu mis ei vaja uber nõudeid ja Mp sisu oleks OK.
Sinku stoorid jätame hetkel kõrvale kuna BFBc2 oma pole veel võrdluseks võtta.
Selles osas tegid minujaoks tuttavaks Mp COD4 ja nüüd siis järg COD6,4 oli pea igas mõtte s10-sse.
6 pole päris see ja nüüd kohe kohe saame aimu mis see BF pakub.
Täna õhtu põhjal ma ei tee mingeid järeldusi.
tsitaat:

Palun nimeta mängud, mille alpha tester sa oled olnud. Lihtsalt huvi pärast küsin, sest tahaks teada, kes need üliinimlikud mängutootjad on, kelle mängud on alpha staadiumis sellised.

Kus sa ülde võtad seda,ütlesin seda sellepärast, et hetkel pole see beta ju üldse kasutatav.
Muidugi loodan et asi paraneb aga reliis on ju 31 päeva pärast ja vaadates hetke seisu siis on pilt suht hägune.
Võrdlus,on küll tuua Crysis beta oli kordades korralikum alates esimesest minutist icon_rolleyes.gif
Kui proovisid siis tead millest räägin,kui ei siis ei,mul nagu päris savi aga fakt on fakt.
tsitaat:

Ma usun, et selle võib kõik lagi pähe määrida.

annaks mängujumal et see nii ON.
Aga äkki ei ole? kust tead?
tsitaat:

Üleüldse, need inimesed, kes free trialit tulid betast otsima võiks põlema panna ennast. Beta eesmärk on mängu testida ja vigadest mängu tootjale bug reportide näol teada anda.

Usun et free tarailt tulid vähesed otsima, aga natukese paremini oleks võinud lihivda küll,kui sa mängu ei saa või mäng sisuliselt pidurdab siis mida sa reportida saad et oleks vaja fixida icon_idea.gif
Nagu öeldud ootame parimat ja beta on beta.

viimati muutis WäntWõll 29.01.2010 01:41:37, muudetud 2 korda
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 29.01.2010 01:39:28 vasta tsitaadiga

Vähemalt Dice räägib ja suhtleb ja lubab kõik ilusti kenasti parandada, korda teha, juurde lisada....erinevalt infinity wardist kes rage quitis isegi foorumi kinni lol
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2010 01:40:36 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
huvitav, et nii palju jamasi. ps3 beeta oli väga hea ja mingi suguseid jamasi ei olnud. kas tõesti konsoolilt pc peale konvertimine on põhimõtteliselt nullist alustamine? icon_rolleyes.gif

PS3 on igal inimesel täpselt samasugune, PC võib olla aga tuhandete erinevate raudvara ja sadade tuhandete tarkvara versioonidega. Seega on PC mängu palju keerulisem optimiseerida.

Lisaks sellele võib iva olla selles, et vastupidiselt nende endi väidetele pole nad PC versiooni kallal iseseisvalt töötanud ning on keskendunud pea ainult konsooli versioonile. See tähendab, et kõik need vead, mis esinevad on lihtsalt halva porti tagajärg.
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 29.01.2010 01:42:19 vasta tsitaadiga

a ja pange oma mured siia kirja, selle asemel et siin nutta:
Please report #BFBC2 PC beta issues & bugs on the EAUK PC beta forum (that is the one we read the most): http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc-beta/

viimati muutis invension 29.01.2010 01:42:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 9
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 29.01.2010 01:42:24 vasta tsitaadiga

beta mulle küll ei meeldi icon_confused.gif vb täisversioon on parem icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 29.01.2010 01:43:57 vasta tsitaadiga

vb? icon_lol.gif Loomulikult on see parem, esiteks antakse sulle SP ning sitaks rohkem MP mappe ning buggide ja laggi fixist ei tasu rääkidagi ju
Kommentaarid: 195 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 175
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 29.01.2010 01:47:33 vasta tsitaadiga

Huvitav palju üle maailma müüdi enne beta algust kokku pre ordereid.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2010 01:48:05 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
Kus sa ülde võtad seda,ütles seda sellepärast et hetkel pole see beta ju üldse kasutatav.

Sest serverid on ülekoormatud ja esinevad probleemid, mida ei osatud ette näha. Praegu on alles esimene õhtu. Kui BC2 pole mingi räige üks-ühele konsooli port, siis usun, et järgmise nädala jooksul läheb asi palju paremaks.
wanawoll kirjutas:

annaks mängujumal et see nii ON.
Aga äkki ei ole? kust tead?

Ei teagi, see ka põhjus, miks kasutasin sõnu "ma usun", mitte "ma tean". Miks ma usun? Sest nagu ma just mainisin, alles beta esimene õhtu.
wanawoll kirjutas:

Usun et free tarailt tulid vähesed otsima, aga natukese paremini oleks võinud lihivda küll,kui sa mängu ei saa või mäng sisuliselt pidurdab siis mida sa reportida saad et oleks vaja fixida icon_idea.gif

Ma usun, et mäng on beta esimese päeva jaoks piisavalt hästi lihvitud. Asi on lihtsalt selles, et serverid ei pea vastu või siis network code on kusagil vigane. Selline jama käib pea iga mängu betaga kaasas.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.01.2010 01:55:42 vasta tsitaadiga

LightsabeR, ma saan aru mida öelda püüad ja nagu ise mainisin olen 100% adekvaatne, et esimene õhtu(esimesed tunnid) ja olen selge sõnaliselt öelnud, et loodan samuiti parimat ja ei hakka mängust selle põhjal mingeid järeldusi tegema icon_idea.gif
KUID,kuna on võtta 3a tagune pretsedent siis eeldasin natukese vähemt jama,muud ei midagi eusa_think.gif
Crysise closed beta ei olnud mitte tilkagi väiksem ettevõtmine,pigem grammi võrra suurem isegi ja see jooksis esimesest õhtust kuni lõpuni üsna ladusalt,kordan ÜSNA.
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 29.01.2010 01:56:17 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:

Rocetloontseriga tanki maha ei võta

kui sa sellega mõtlesid, et 1 rpg lask peaks tanki maha võtma, siis eksid. tagumine ots on nõrgem - sinna 2-3 rpg'd, ette/külgedele veelgi rohkem. samuti on roomikud vist natuke nõrgemad, täpselt seda ei tea...
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
enx
HV kasutaja

sõnum 29.01.2010 01:57:24 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
wanawoll aga räägi mulle, miks cod6 latt kõrgel on? rauda kasutab minu meelest halvemini. füüsika halvem. mängus võimalused nõrgemad. mapid väiksemad. mäng küsitava ülesehitusega jms?

bc2 omab buge rohken - siin pole küsimustki, aga imo ei ole cod6 turuliidri roll enam eriti kindel. pigem peaksid codi mehed rohkem tööd tegema, aga ma ei kujuta seda ise ette, kuidas nad saaksid bfbc2'ga sammu pidada, sest cod6 omab konkreetselt "madalamast klassist" füüsikamootorit (keskkonna hävitamine), cod6 on teine samm cod seeria taandarengus ja peale "ok graafika ja laheda singleplayeri" ei näe ma ise cod6'es midagi head. cod6 multiplayer < cod4 multiplayer.

Kui bc2 jääks tõesti sellesse staadiumisse, mis ta praegu on, siis võiks cod6 fänboid tõesti vingelt võidutantsu vihtuda, aga no... come on icon_smile.gif kas keegi tõesti arvab, et mäng jääbki selliseks nagu esimesel beta päeval? icon_razz.gif

ütleme siis nii, et ega paadunud codi pelajast bf fänni ei tee. battlefield on battlefield ja cod on cod.Bf-is suuremad mapid muidugi,aga seal otsi ka poisse tiku tulega taga ja kui ongi olemas mapid ja settingud kus on sees korraga näiteks 100 mängijat, siis käib seal kindlasti julm andmine tankide ja Noobtuubidega (aga kellele see nuubtoobitamine eriti meeldinud on? vähemalt cod-is mitte)
Cod 6 tehti mapid suuremax ja nagu näha käib julm cämp ... kes istub puuotsas cämbib, Kindlasti käib see kämp edasi mis iganes mängudes olgu see cod,crysis või bf. Minu arust tehaxe üha enam mänge sellistex mille pelamisega saaxid hakkama juba 3 aastased kuna mingit skilli pole vaja.Ja vot see ei tõmbagi enam mängima ja üha rohkem vaatad vanemate mp shooterite poole, mis siis et suts sitema graafikaga või füüsikaga. Singelplayerix on tankid ja tubid ägedad aga mp-s nääääh.

cod on cod ja bf on bf mis siin ikka vaielda.

hendrik32
HV Guru

sõnum 29.01.2010 01:59:39 vasta tsitaadiga

http://www.torrentz.com/ed5f3234cce6460432ae02905cc0ae78234d5a33
Sealt saab omale normaalse kiirusega Beta tõmmata, kellel veel ei ole.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.01.2010 02:01:19 vasta tsitaadiga

helga kirjutas:
wanawoll kirjutas:

Rocetloontseriga tanki maha ei võta

kui sa sellega mõtlesid, et 1 rpg lask peaks tanki maha võtma, siis eksid. tagumine ots on nõrgem - sinna 2-3 rpg'd, ette/külgedele veelgi rohkem. samuti on roomikud vist natuke nõrgemad, täpselt seda ei tea...

Aru saadav ei oodanudki seda,aga dämmi võiks ikke vähe teha ja kuna väidetavalt on päris kõva füüsikaga mäng siis eeldaks, et tulevikus vähemalt linti(roomikut) lastes muutub ta liikumisvõimetuks mis ei ole väga sürr nõue 2010a mängu kohta icon_exclaim.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2010 02:01:50 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
Crysise closed beta ei olnud mitte tilkagi väiksem ettevõtmine,pigem grammi võrra suurem isegi ja see jooksis esimesest õhtust kuni lõpuni üsna ladusalt,kordan ÜSNA.

No siis läks Crysise beta hästi, mis on muidugi tore. Kuid see ei tähenda, et mõned tunnid pärast beta algust on sobilik kurta selle üle, et serverid ei tööta korralikult jne. Kannatust on vähe inimestel. Tahavad kõike kohe ja kähku saada ja kui asjad ei lähe täpselt nii, nagu nad tahavad, siis on vingumine lahti.

Tuletaks meelde, et Crysise näol on tegemist PC only mänguga, kuid BC2 on multiplatform. Kuigi DICE väidab vastupidist, olen suhteliselt kindel, et neil ei olnud eraldi teami PC versiooni kallal töötamas, vaid tehti valmis konsooli versioon ja siis hakati seda PC peale kohendama. Teatavasti on vana asja ümber tegemine (konsool -> PC ) kohati raskem, kui uue tootmine.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.01.2010 02:06:05 vasta tsitaadiga

LightsabeR, Tean ja ei olegi porisend,tegin lihtsalt omad märkused.
tsitaat:

Tuletaks meelde, et Crysise näol on tegemist PC only mänguga, kuid BC2 on multiplatform. Kuigi DICE väidab vastupidist, olen suhteliselt kindel, et neil ei olnud eraldi teami PC versiooni kallal töötamas, vaid tehti valmis konsooli versioon ja siis hakati seda PC peale kohendama. Teatavasti on vana asja ümber tegemine (konsool -> PC ) kohati raskem, kui uue tootmine.

Tean ka seda aga seda vabanduseks tuua on lapsik sellistelt kompaniidelt, arvestades nende kogemuste ja ajalooga.
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 29.01.2010 02:06:46 vasta tsitaadiga

Vigu esinebki. Selleks ongi Beta ju. Mängu lõppversioonis on need parandatud.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 29.01.2010 02:08:39 vasta tsitaadiga

wanawoll kirjutas:
LightsabeR, Tean ja ei olegi porisend,tegin lihtsalt omad märkused.

No sa ütlesid, et see beta on pigem nagu alpha, mis on natuke porisemise moodi. icon_wink.gif

Kui jah, ma saan aru küll, et sa mõistad, et probleemid betas ei tähenda, et mäng on sitt.
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 29.01.2010 02:21:56 vasta tsitaadiga

Mäng on kuu aja pärast väljas ja selle ajaga nad küll kõiki vigu ei saa ära paigata. icon_cry.gif
Peale täisversiooni tuleb neid patch-e kõvasti nagu kõigil BF mängudel on olnud.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.01.2010 02:29:44 vasta tsitaadiga

Fei8iiiiiiiiiiiiiiiiiil

Kui kellelgi klient käes ja beta võtit vaja, siis postitage aga rõõmsalt siia teemasse ja jagan beta võtmeid. Päris mitu lehte tagais sai ka üks hulk beta võtmeid teemasse postitatud, ei mina tea, kas need keegi aktiveeris või ei.
tagasi üles
falkriz
HV kasutaja
falkriz

sõnum 29.01.2010 02:46:00 vasta tsitaadiga

võtit pliiiz icon_biggrin.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.01.2010 02:54:16 vasta tsitaadiga

falkriz need võtmed proovitud, mis ma mõni leht tagasi postitasin?
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 29.01.2010 03:25:02 vasta tsitaadiga

Need keyd on kõik kasutatud.
sooviks ka ühte:)

Timberg kirjutas:
Üks ports võtmeid teile. Kes ees see naine või mees.

EZ8W-KZBL-SYCA-EBG4
8DHT-RF9B-TG2Y-HTYL
EVW9-7DZQ-DKQW-X6F5
DRSP-NLRS-E6KR-BEQ2
5K7D-7R2J-UMKB-5NEV

Võtmeid on veel. Ärge muretsege. Tõmmake klient ära ja andke teada siin teemas. Kui kasutate mõne key ära, siis olge head ja andke sellest ka teemas teada, et keegi teine enam sama võtmega jaurama ei hakkaks.

sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 29.01.2010 03:38:11 vasta tsitaadiga

Njh, mind viskab ikka serverit otsides mängust välja. Ehk homme saab pelada. Seniks peab vist magama minema. thumbs_up.gif
tagasi üles
falkriz
HV kasutaja
falkriz

sõnum 29.01.2010 04:00:31 vasta tsitaadiga

Noh inimesed, kellel siin kuhjade viisi võtmeid, laske aga tulla...palun icon_redface.gif
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 29.01.2010 07:34:29 vasta tsitaadiga

Mina sooviksin ka ühte võtit.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 29.01.2010 07:45:21 vasta tsitaadiga

Paluks ka ühte toimivat võtit beer_yum.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 29.01.2010 08:23:53 vasta tsitaadiga

Täristasin praegu tunnikese, täitsa norm madin käib. Kas kukutab MW2 ja rahvas kolib sinna üle...... kahtlane.
Kohe sain sisse ja lag-i praktiliselt polnud. Kõlbab aja põletamiseks küll.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 29.01.2010 08:25:18 vasta tsitaadiga

Sai ka öösel ära laetud, nüüd tipa tapa kooli ning 3 paiku saab proovida juba vast icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 29.01.2010 08:27:01 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Sai ka öösel ära laetud, nüüd tipa tapa kooli ning 3 paiku saab proovida juba vast icon_smile.gif

Käin ka tööl ära ja tirin nädalavahetuseks "ruudu" õlunaadi koju, siis ei pea vahepeal ringi töllerdama.
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 122
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.01.2010 08:30:24 vasta tsitaadiga

mängisin vist 9st 7ni... üpris üleliia icon_lol.gif
lagg põhjustab hetkel palju meelehärmi, ma arvan, et see on lag vähemalt..
vahpeal lase palju tahad pumbaga ligidalt, tüüp köhib selle damage maha (ligidalt peaks pump-action olema instant death)

ja LMG de accuracy on idiootselt võimas, võivad snaiprite vastu minna nendega. LMG ei ole mingi täpsusrelv, nende accuracy peaks suht medicore olema.

performance on ka mängul väga sitt @ athlon x2 250, hd 4670 ja 2gb ddr3 ... võibolla ketas ka tiba vana juba.
vahet pole kas settingud low, medium või high, igatpidi on fps lag ja hüppab 20 st 40ni koguaeg.
paljudel seda probleemi nagu kuulsin, nii, et üldine beta probleem vast...

nii, et poistel tööd küll.
aga madin on kuradi hea - saaks FPSi normi ja laggi ära kaotatud, siis saaks juba täpsemaid vigu hakata otsima.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Luc
HV kasutaja
Luc

sõnum 29.01.2010 09:16:39 vasta tsitaadiga

Endal mingeid lagi probleeme küll pole, nagu painkillah'l. Saan ilusti mängida seal umbes 40-50FPS'iga.
Persse see kool, täna teeme Bad Company 2. icon_lol.gif
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 29.01.2010 09:25:13 vasta tsitaadiga

Täna jätan kooli vahele, kisun mängu kenasti ära ja mängin nädala lõpuni! :]
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 137
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.01.2010 09:26:55 vasta tsitaadiga

ei tea siis mis kala on, ei ole mu jupid nüüd nii nõrgad kah.
sõbral miske e6-7-8 tuhat prose, 3gb ddr2, hd 3850 ja samamoodi sitt ja kõikuv fps.
uuendasin driverid kah atil 10.1 peale ära, kasu ei misket.
ehk mingi beta viga kindla raua või softiga

tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 29.01.2010 09:36:44 vasta tsitaadiga

Kõlab nagu softi viga, sest X3@2.55GHz, 2GB, 3850 (256MB) peal on FPS sujuv. XP SP3.
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.01.2010 09:50:20 vasta tsitaadiga

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/375873.page
erinevad specid, sama probleem... osa isegi fresh installi teinud ja ikka. müstika icon_neutral.gif
loodame et DICE poisid ragistavad ajusid

tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 29.01.2010 09:55:01 vasta tsitaadiga

Selle teema algust lugedes on isegi välja toodud mu teooria, et dualcore võib lahjaks jääda (samas X3@2.5 on võimsuselt keskmine dual-core, aga siiski).
DX9 oled proovinud jõuga peale panna?
tsitaat:
On windows 7, the config file is at:

Documents/BFBC2Beta/settings.ini

Change DxVersion=Auto to DxVersion=9

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 290, 291, 292  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.