Minu jaoks fail. Ootasin Mac OS X-iga mudelit , ootasin inteli prosega mudelit, mõni port võiks ka ikka rohkem olla aga nooh see ei ole esmatähtis, saaks ka üle bluetoothi seadmed külge panna. Hind on ok. Kuid mina seda ei osta. Loodetavasti tuleb kiirelt uus mudel ipad-ist koos uue os-ga . Ühe asja unustasin veel lisamata. Kus FLASH on _________________ You, all gonna make me loose my mind, loose my mind
Prosest rääkides, tegu peaks olema sama SoC vidinaga mis pesitseb uuemates smartphonedes (nexus1, iphone uusimad versioonid, N900, ...) _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Steve Jobs ütleb minu teada iga uue toote välja laskmise puhul, et tegemist on revolutsiooniga ja tema elu kõige tähtsama saavutusega. Tema kui turundusmehe juttu nii tõsiselt ei tasugi võtta. Ipad ise on aga tegelikult küll samm edasi eReaderite arengus, vähemalt mina klassifitseeriks ta nende alla. Olen mõelnud viimase poole aasta jooksul, et kas hankida endale Kindle või Nook või mõni muu neist. Enamasti jääb minu jaoks probleemiks just nende mõttetus sellel alal, et kui ma parajasti ei taha mõnda raamatut lugeda, et miks ma ei saa sujuvalt siis netis surfata selle asjaga. Mitmekülgsus on võlu ja elugejate kaasaskantavus on vaimustav.
Kuigi ma elan kahes linnas korraga ja kannan ühtlaselt kaasas oma läpakat, siis diivanil mölutades mulle ei meeldi hoida süles oma Delli. See ei ole minu arust mugav ja ma kahtlen, et ta kunagi hakkab mulle mugavana tunduma. Selline lihtne plaat, mille peal näpuga saab tõmmata on kasutusmugavuse tipp hetkel.
Kindlasti on ta hetkel toores, eriti just selle multitaskingu puudumise pärast. Võibolla ei tasu sinna eraldi OS'i sisse ehitada, kuna siis jäävad mingid turuosad saamata (Itunes, appstore jne). Aga hetkel on see väga kasulik toode, sest ta ajab seda turgu edasi ja ma usun, et lähima aasta jooksul leian mina ka endale mõne just sellise tahvli, mis vastab kõikidele minu ootustele. Ei tasu seda maha teha lihtsalt sellepärast, et ta on XXL itouch ja kõik, see on ainult pool asjast. Itouch ja iphone on mõeldud teisteks asjadeks lihtsalt. Selle tahvli eesmärk on ikkagi diivanil lebotades head raamatut lugeda, vahepeal korra kiigata mõnele netilehele ja rahus lugeda suurelt ekraanilt.
Kui oleks olnud võimalik teha multitouch e-ink ekraan, eriti vinge OS (mis suudab ikkagi kogu raha jätta Apple kukrusse progede näol), 40x võimsam aku, panna külge tosin ühendusliidest (mis ei muuda oluliselt ta suurust), küll need oleks ka ära tehtud. Praegu las nad parandavad seda ja küll tekib konkurente, mis hakkavad vastama ka võibolla veidi tehnoloogiselt pädevamate inimeste vajadustele.
TL;DR Ipad on lihtsalt suur samm edasi eReaderite maailmas, mis laseb nautida ka muid asju peale .pdf raamatute. See ei jäta arengut seisma ja küll varsti tekib konkurente, kes pakuvad lahendusi, mis vastavad kõikide soovidele ning vajadustele.
Su enda jutt oli argumenteeritud või? Sa ei toonud välja mitte ühtegi asja, millel mingit reaalset tähtsust oleks. Umbluud teemal: "viie aasta pärast loevad kõik ajalehti tuhande taala iHügieenisideme pealt", on ikka tõsine luulu.
Oli minu konkreetne küsimus, oli sinu konkreetne vastus. Umbluu on ilus eestikeelne väljend ja sobib nii mõnelegi poole. _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
iPadi puhul on tegelikult kõige olulsem hoopis see mis ka iPhone puhul - see paneb konkurendid mõtlema ja tegutsema.
loodetavasti on varsti näha ilma iPadi puudusteta sarnaseid tooteid, näiteks tabletile optimeeritud Androidi või Linuxiga seadmeid.
HTC näiteks tegeleb juba jupp aega androidil põhineva tableti arendamisega, Tabletile optimeeritud Sense UI, Tegra 2 prose ja ongi korralik seade valmis.
Ubuntu nebook remix on ka juba suht korralikult puuteekraaniga kasutatav.
USB kohta pole, no mida hessi ?
Tõsine pettumus oli praegu.
Ja Firewiret pole. Ja DVD seadet ka ei ole. Ja mis põhiline - mismoodi ma Apple arvates kõiki oma flopisid pean kasutama ? _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
iPadi puhul on tegelikult kõige olulsem hoopis see mis ka iPhone puhul - see paneb konkurendid mõtlema ja tegutsema.
Täpselt minu mõte.
Ilmselt küll konkurendid ei hakka sama sihtgruppi püüdma. Apple'i kasutajaliidese ja riistvara kooslus iPadi puhul
on pigem nö "lihtsale" digimeedia tarbijale. Konkrentide tooted aga pigem (tehnika)-entusiastidele.
Tõsi küll, too vidin on wini peal ning jupp maad viletsama aku kestvusega.
Liideste kohta, üks väike mini-USB otsik oleks võinud ju ikka olemas olla. Ega nad ometi looda, et hakkaks andmeid üle BT liigutama kui näiteks tahaks moblast/fotokast/meediamängijast pildid/muusika/video ümber kantida. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Näiteks midagi taolist jah, samas Vilivi disain on suht kehv, samuti ei ole Windoes ilmselt tabletile parib OS.
Atom võtab ka liiga palju voolu. Tegra 2 või kiirema otsa Snapdragon sobiks ilmselt suht hästi.
Sarkasm on tore asi küll, kuid USB pesa ja/või SDHC pesa on sellise seadme puhul lausa möödapääsmatu.
Näiteks midagi taolist jah, samas Vilivi disain on suht kehv, samuti ei ole Windoes ilmselt tabletile parib OS.
Atom võtab ka liiga palju voolu. Tegra 2 või kiirema otsa Snapdragon sobiks ilmselt suht hästi.
Sarkasm on tore asi küll, kuid USB pesa ja/või SDHC pesa on sellise seadme puhul lausa möödapääsmatu.
USB ja ka SD pesa on adapteriga eraldi ostetav neile kes sellest üle ega ümber ei saa. Toppida see kohe sisse ei ole otstarbekas, kui paljudel inimestel on kaamera või kaart päevast päeva seal sees? Aga suures plaanis, need alternatiivid on suht lahedad, aga siiski mõttetud juustud. Kui mul on vaja mingit dokumenti või mida iganes muud luua, ei saa täismõõtu arvutist üle ega ümber. Klaver olgu kirjutamiseks füüsiline, ekraan fotode töötlemiseks suurem jne. Android - täielik jura, palju seal produktiivset tarkvara on? Null. Windows juba etem, aga Win pluss seda ringiajav protsessor, üks kahest lendab kukele, kas kaal või aku kestus. Selline tablet ei ole produktiivse tööriistana tõsiseltvõetav, opsüsteemist sõltumata. iPad seevastu vastandubki otseselt produktiivsusele ja keskendub digitaalsele tarbimisele. See tarbijate punt keda püütakse, seal flash ei oma nii suurt tähtsust, multitask ei oma tähtsust, tähtsust omab, et oleks mida tarbida. Ekraan on vaadatav +1, mugav kasutada +1, on meeletu müriaad appe ja muud kola mida sellega vaadata/kasutada, +1 miljon. iPad võiks olla mistahes juust, kui temaga on mida vaadata (ja seda kahtlemata jagub) siis see ongi edu võti. _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
Tõsi küll, too vidin on wini peal ning jupp maad viletsama aku kestvusega.
Liideste kohta, üks väike mini-USB otsik oleks võinud ju ikka olemas olla. Ega nad ometi looda, et hakkaks andmeid üle BT liigutama kui näiteks tahaks moblast/fotokast/meediamängijast pildid/muusika/video ümber kantida.
Selleks peab sul olema täismõõdus mäkk, kuna PC peal sa ikka täit elamust ei saa ja support pole raudselt nii hea.
Millega ühendad oma telefoni ja selle päädi.
Aga nu tegelt sul peab Iphone olema, kuna Mäkk ei suppordi ikka nii hästi muid asju, kui seda teeb Iphööne.
collect them all... but now and get an Itoaster for free.
If you buy an IFridge you will receice free Imagazines with more Istuff to buy and a free Ibrick (conists of small parts, not for children under age of three, batteries sold separetly)
Right. Saan oma moblaga filmi telekasse streamida samal ajal, kui taustal jookseb bittorrent+SSH servu ning kolan netis ringi. Või siis lihtsalt kuulan brausimise/mängimise ajal muusikat.
Multitaskimine ei oma tähtsust senikaua, kuniks sa ei ole kogenud selle olemasolu _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
iphone ei olnud mingi revolutsioon, kahe näpuga sai ekraanil korraga asju kasutada.mitte midagi muud.
ja see tablet ka, nagu mac ikka, maksad välimuse mitte performance eest.
iPhone oli revolutsioon puutetundlike telefonide vallas, sest pärast fööni ilmavalgust nägemist hakkas tootjatelt selliseid telefone kui Vändrast saelaudu tulema, eriti Samsungilt. Arvata võib, et kui Apple poleks millegi sellisega ilmale tulnud, siis masstootmises olevatest puutetundlikest telefonidest võiks me alles teoorias rääkida. Nokia-l vast polnudki plaanis midagi sellist üllitada, sest tulid nad ju oma "killer" 5800 mudeliga välja küll, kuid seda ajendatult turu nõudmisele ja seda kõike tänu iPhone'le. Jah, nüüd on muidugi Android OS tõsine vastane föönile, kuid olen jäägitult kindel, et ei saa hetkel ega kindlasti ka lähiajal ükski telefoni tootja oma kasutusmugavuselt/OS süsteemilt föönile vastu. Neid iPhone "killer" telefone on juba üksjagu tulnud, kuid ükski pole veel suutnud föönile ära panna. Jah, millel on parem kaamera, kiirem andmeside vms, kuid määrav on siiski kasutusmugavus ja selles vallas on iPhone kunn. Olen kasutanud mitmeid nutitelefone, kuid iPhone'i loogika, kasutusmugavus ja kogu see üles ehitus on geniaalne - küll ei saa seda teiste tootjate kohta öelda. Seega - iPhone oli revolutsioon ja on seda jätkuvalt, sest arvata võib, et suvel tuleva uue mudeliga pannakse taaskord korralik joon maha
NB! Ei ole Apple fänboy, kuid antud firma on teinud midagi, mis rahuldab kõik mu vajadused nii, et ma ei nilli ega vaata teiste tootjate imesid.
This is simply Cupertino's answer to the smartbook executed with typical Apple spit and polish, and whether anyone really needs the world's slickest smartbook remains to be seen.
Ega seadmel väga viga polegi(kui flash ja multitask välja arvata), kuid mida sellega igapäevaselt ikkagi teha?
iTouchi kannan kogu aeg taskus ning vaatan vajadusel veebist mõned asjad järele või sisustan aega uudiseid lugedes ja mänge mängides.
MacBook Pro'd vean sageli kooli kaasa. Hea teha konspekti, kirjutada töid ning tegeleda programmeerimisülesannetega.
Aga tablet?
Kaasa kanda teda on tobe, kuna jube suur ning teeb vähe. Muidugi mapi vahele pannes polegi teda tassida nii nigel, kuid minu iTouch teeb sama palju ära kui tema, mis sest et veidi aeglasemalt.
Filme saan ma bussis või rongis vaadatud ka iTouchil(Ekraan väike, kuid kui aega vaja sisustada, siis miks mitte). Eraldi seadet küll ei hakka nendeks haruldasteks hetkedeks ostma.
Moblaga torrent oh-ah. Torrent jookseb tavaliselt ikka kõvakettaboksis isepäi kus sadade gigade kaupa kola ka hoida saab. iTunesi server istub kah seal ja content on üle võrgu välja jagatud. Ja teleka küljes on nii ehk nii PS3 kes seda striimi samuti loeb kui vaja, telefonist telekasse tundub samuti kuidagi liiga advanced lahendus. Selline vinge multitask telefon, kas talle lisana mingit 32" ekraani ei ole olemas, saaks teleka ülepea välja visata?
Ja ikkagi on iPad selline ühe asja tarbimiseks lollidele mõeldud riistapuu - instant-on ja mugav käes hoida. Multitask oleks hästi tore, ei vaidle, aga 90% selle toote sihtgrupist ei tea isegi selle sõna tähendust, seega neile oleks multitask rohkem häda kui rõõm. Mingid asjad on kuskil taustal käimas, aru ei saa miks aku ei pea jne. Lisaks paar ameerikalikku kohtuasja a-la "Miks mul ei olnud otsest hoiatust, et Skype või MSN jääb taustal tööle, nüüd keegi kuulis midagi, las Apple plekib x mio. dollarit". Lihtsus on edu pant, geniaalsuse alus ja kasumlikkuse postulaat.
Ja arvatavasti nillib Apple selle riistapuuga seda rahvast, kelle jaoks Touchi ekraan isegi lugemisprilliga väikeseks jääb. Ameerikas vananeb elanikkond samamoodi nagu mujal õhtumaades ning seal sellel rahval nats raha ikka on _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
Tehniliselt võimalik, see ei tähenda et see 24/7 jookseks. Alati annab selle confida töötamaks ainult siis, kui saba seinas ning wifi aktiivne. "Kettaruumi" sisse ehitatult 32G+töö ajal vahetatavad 16G mälukaardid, peaks justkui piisama mõneks ajaks.
margus1000 kirjutas:
telefonist telekasse tundub samuti kuidagi liiga advanced lahendus
Pole seal midagi, lihtsalt AV juhe külge ja töötab ilma lisaliigutusteta. Päris hea oli kui läksin vanematele külla ning soovisin paari videot näidata kuid unustasin läpaka jaoks vajalikud üleminekud kaasa võtta
margus1000 kirjutas:
Selline vinge multitask telefon, kas talle lisana mingit 32" ekraani ei ole olemas, saaks teleka ülepea välja visata?
Kõlbab suht suvaline telekas, pole vaja mingit ülikallist spetsiaalselt selle mobla jaoks loodud erilahendust _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
This is simply Cupertino's answer to the smartbook executed with typical Apple spit and polish, and whether anyone really needs the world's slickest smartbook remains to be seen.
Huvitav editorial. Arvamused on väga vastandlikud.
Vaatamata kogu haibile mis veebis iPadi ümber eelnevalt käis, võrreldakse seda note- või netbookiga (mille funktisonaalsusele iPad alla jääb).
Ja seda peetakse suureks miinuseks. Osa põhjusest on siin muidugi ülespuhutud ootustel "personaalarvuti teise tulemise" osas. Ja seda iPad
puht riistvara ja kasutajaliidese mätta otsast pole. Sestap ka pettmus. Muidugi seda õhutas seda ka Jobsi enda esitlus, kus ta just netbooke siunas
ning tema ülejäänud toote positsioneeriguga seotud jutt. Vast Apple lihtsalt ei saa öelda et see on nö "dumbuser machine"
Teisalt on Apple tooted oma turuletulemise algfaasis alati kõvasti sõltunud just early adaptor 'itest.
Nüüd on järsku tegemist tootega mis minu meelest pole üldse neile suunatud.
Need inimesed kasutavad smartphone, netbooke, e-readereid ning nende jaoks ei tee iPad suurt midagi paremini kui eelnevate kombinatsioon.
Ja kisa on suur.
500 dollariline entry price annab minu meelest pigem märku tegemist tootega mida Apple plaanib müüa massidele.
Näiteks neile kes netbooke/smarphone ei kasuta või kelle jaoks see on keeruline.
Ja nad ei pruugi sugugi seda üldse kaasas tassida vaid koduseks kasutuseks pruukida.
Oleks nad teinud "kõrgtehnoloogilisema" tableti siis oleks ka hinnapositsioon olnud pigem 1000 USD kandis.
Ja pigem tõesti on see meedia tarbimisele kui loomisele suunatud vidin. Samast editorialist:
tsitaat:
I think it's interesting that Apple's focus with the iPad (at least initially) seems to be much more on consumption than creation, contrary to what the oft-analyzed invitation to the event seemed to suggest.
mingis videos räägiti et taheti teha odav tablet et kõigile oleks kätte saadav
mis ajast ipod ja muu apple teema odav on ?
minuarust ainuüksi apple logo juba nende vidinate peal maksab oma 50% hinnast
pealegi mida teha sellise lattakaga kui ei toeta flashi ja muid asju ja siis on mäluks mingi 16gb jne
kui selline asi teha siis võiks ikka mälu peal olla mõni sada giga
pmst pole vast hullu hiinast tuleb raudselt mingi koopia sellest mis maksab kaks kolm korda vähem ja toetab 2-3 korda rohkem asju
Ma olen ka selle seadme üle mõnda aega mõelnud ning ma samuti ei näe asjal erilist pointi.
1) 10" ekraan on oma suuruselt ja seega mugava kasutamise tõttu kindlasti +, samas tasku sa enam seda seadet ei topi ehk kaasaskantavus langes
2) Kui sul on olemas iPhone või Touch ning laptop (eriti kui mingi tablet), siis taolise inimese jaoks pole see seade ahvatelv
3) Aku kestvus on ereaderitega võrreldes ikka saast ning selle 10h või lähedale suudavad tänapäeval paljud korralikud läpakad ka ära teha ning ka iPadi vast põhikonkurendid netbookid on sellise akukestvusega
4) Multitaskingu support ja muud softi puudused - ok neid saab häkitud seadmete peal teatud programmide abil kindlasti võimalikuks muuta nagu iPhone'i puhulgi (nüüd kus enda föönilgi multitaskingu võimaluse panin, on ikka teine asi)
Kellele ta võiks olla suunatud
1) Apple'i truud austajad
2) Inimesed, kes ei oma veel Touchi, kuid tahaks ning keda seadme suurus ei häiri
3) Kellel lihtsalt on vaba raha toredate vidinate peale kulutada
Üldiselt ma ütleks, et pole liha ega kala. Ma tõsiselt mõtlesin selle soetamise peale kui jutud selle tulekust tekkisid, samas nüüd vaevalt kui just keegi mega hea hinnaga ei paku. Põhimõtteliselt võinuks nad pigem mingi puutetundliku akuga ekraani teha mis suutnuks MacBookide külge juhtmevabalt ühenduda ning seda võiks siis sama hästi diivanil või voodis lösutades kasutada
Igatahes mida ma ootasin sellelt seadmelt:
1) OS X kas täisversioonis või siis mingi spets tablet edition ehk siis oleks täisväärtuslik laptop oma op.süsteemilt
2) Aku on OK, aga siiski võiks mingi 15h kanti olla või enam
3) AMOLED ekraan
4) kasvõi ÜKS usb 3.0 pesa ning lisa mälukaardi võimalus (ma siiski soovinuks sellest läpaka asendajat ehk seega 64GB on selgelt vähe)
5) HDMI väljund pole mulle just oluline, aga siiski võinuks olla, ei usu, et eriliselt ruumi see lisaks nõudnuks.
Just my 2 cents _________________ Geek it til it MHz
500 dollariline entry price annab minu meelest pigem märku tegemist tootega mida Apple plaanib müüa massidele.
Näiteks neile kes netbooke/smarphone ei kasuta või kelle jaoks see on keeruline.
Ja nad ei pruugi sugugi seda üldse kaasas tassida vaid koduseks kasutuseks pruukida.
Oleks nad teinud "kõrgtehnoloogilisema" tableti siis oleks ka hinnapositsioon olnud pigem 1000 USD kandis.
Ja pigem tõesti on see meedia tarbimisele kui loomisele suunatud vidin.
Just täpselt see mida ma kogu aeg mõelnud olen ja miks minu arvates seda jubinat siiski edu ootab. Eilne esitlus ei olnud potentsiaalsetele ostjatele niiväga kui just sisu loojatele - uus raharong on liikvele lükatud, tulge hüpake peale. Nii nagu ka iPhone puhul ei saa reklaami põhirõhk olema seadmel, vaid sellel mida sellega teha saab - there's an app for that too, there's a book for that, there's a shitload of newspapers and magazines. iTunesi poes on 11 miljonit lugu. Kui nad kahe kuuga suudavad iPad-i jaoks paarsada tuhat raamatut, suuremad ajalehed ja mõnedki vinged mängud lauale tuua, ongi eesmärk täidetud ja plats lüüakse puhtaks. Flashi ei ole, kes see flash on ? Multitaski ei ole, ongi hea, vähemalt nime järgi tundub midagi roppu, mitmenaisepidamine? Kaamerat ei ole? Mul telefonis on kaamera ja selle padiga loen ma kodus peamiselt lehte, kaasas ei tassi, palju ma kodus neid pilte ikka teen? Need on tavakasutaja argumendid. Võtab hetkega pildi ette, aku peab terve päeva, igasugust kraami selle tarvis on tasulist ja tasuta, lihtne kasutada, mõtlema ei pea - mis sa hing veel tahad? Ja power-userid - there's a jailbreak for that too, unlock isn't even needed Power-userid ja terminaligurud mõtlevad talle kindlasti huvitavaid asju välja ning olgem ausad, USB-i pordi ja flopiseadme nõudjad poleks seda ostnud isegi siis, kui need seal küljes oleks olnud. _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
Rebin kontekstist välja, aga miks sa seda USB porti flopiseadmega võrdsustad ? Flopi oli suht, ok täiesti, piiratud funktsiooniga seade samas kui USB kaudu saab tohutul arvul seadmeid ühendada ning nüüd 3.0 puhul on ka kiirused ikka teisest liigast. Samas muidugi kaotanuks siis Apple'i oma dock mõtte ja see oleks lisaseadmete ärile paha, aga puhtalt funktsionaalsuse poolest oleks USB hea lisa.
Samas kaamera suhtes olen päri, 10" seadmel pole fotoka funktsiooni vaja ning webcam on samuti üks selline seade mida küll pea igale läpakale topitakse aga mida ma pole veel reaalselt enda tuvusringkonnas kedagi kasutamas näinud ning peale webcami porri pole see miskit head maailmale andnud. _________________ Geek it til it MHz
ok, ma küsin hästi lihtsalt - mis on sellel tootel revolutsioonilisemat kui 10 aastat tagasi välja tulnud Compaq tabletil? (kui paksus ja Apple logo ehk välja arvata)
ja et keegi mind ei süüdistaks Apple pimedas materdamises ilma teda tundmata:
multimeediaarvutiks on mul Mac Mini, jooksutab OSX ja EyeTV Eesti digitv vaatamiseks. parim asi, mida ma oma teleka kõrvale oskan ette kujutada.
omasin iPod Touchi 16G esimest väljalaset, praegu oman iPhone 3GS ja olen sigamega rahul - paremat telefoni pole kunagi tehtud, kuigi mõned parandused ei teeks paha tehnikasõbra vaatevinklist ... eriti just see võrguga laulatatus
aga kahjuks konkreetse toote puhul pean jääma enda juurde - iPad on lihtsalt Apple üritus haarata e-raamatute turgu kuidagigi. ei vaidle vastu, et külili voodis on sellega lahe veebi sirvida (kui rahakott hinna välja kannatab), aga puudused jäävad, mis teevad temast lihtsalt ülemõõdulise iPodi/iPhone'i ja ei midagi enamat. Kusjuures, ekraaniresolutsioon on tegelikult ikka väike küll juba sellises mõõdus - peenem kiri läheb kandiliseks. mobiilidel hakkab tänapäeval juba samasse suurusjärku kiskuma pisikese ekraani peal
viimati muutis ponier 28.01.2010 19:42:01, muudetud 1 kord
ja mis see sulle korda läheb? või oled unustanud, et Eestist ei saa iTunesi kasutada. Raamatute ja ajalehtedega läheb ehk paremini, aga eks näis.
margus1000 kirjutas:
Flashi ei ole, kes see flash on ?
seni ei lähe korda, kuni märkad, et Youtube'is ei näe videosid (õnneks hakkab Youtube HTML5-ele vaikselt üle minema) ja online mängud mingil põhjusel ei tööta.
margus1000 kirjutas:
Multitaski ei ole, ongi hea, vähemalt nime järgi tundub midagi roppu, mitmenaisepidamine?
aga kui sa soovid chattimise ajal midagi muud vaadata? või kirjutad referaati ja on vaja veebist infot otsida?
margus1000 kirjutas:
Kaamerat ei ole? Mul telefonis on kaamera ja selle padiga loen ma kodus peamiselt lehte, kaasas ei tassi, palju ma kodus neid pilte ikka teen?
video chat?
margus1000 kirjutas:
aku peab terve päeva
KUNI 10 h
ei kahtle, et antud toodet saadab müügiedu, aga ise vaataks pigem HP tahvlite poole ja Google-il pidi ka midagi plaanis olema Chrome OSiga seoses. _________________ Lahedad mängud
... Eilne esitlus ei olnud potentsiaalsetele ostjatele niiväga kui just sisu loojatele - uus raharong on liikvele lükatud, tulge hüpake peale. Nii nagu ka iPhone puhul ei saa reklaami põhirõhk olema seadmel, vaid sellel mida sellega teha saab - there's an app for that too...
Jep.
Keynote'd ongi reeglina developeride, IT-pressi ja muu IT industry pärusmaa. Pluss siis entusiastid kes hiljem keynote'i salvestust vaatavad.
Mind paneb kohati hämmastama et see sama infotehnoogia ajakirjandus kohati ikkagi toote persepktiivi vaid tehniliste näitajate baasil hindab
ja ei suuda vaadata teemat sihtgrupi ja ärimudeli kontekstis.
Nad ei saa ju eeldada et Apple ei oska ette näha haipile järgnevat reaktsiooni.
ja mis see sulle korda läheb? või oled unustanud, et Eestist ei saa iTunesi kasutada. Raamatute ja ajalehtedega läheb ehk paremini, aga eks näis.
margus1000 kirjutas:
seni ei lähe korda, kuni märkad, et Youtube'is ei näe videosid (õnneks hakkab Youtube HTML5-ele vaikselt üle minema) ja online mängud mingil põhjusel ei tööta.
margus1000 kirjutas:
Multitaski ei ole, ongi hea, vähemalt nime järgi tundub midagi roppu, mitmenaisepidamine?
aga kui sa soovid chattimise ajal midagi muud vaadata? või kirjutad referaati ja on vaja veebist infot otsida?
margus1000 kirjutas:
Kaamerat ei ole? Mul telefonis on kaamera ja selle padiga loen ma kodus peamiselt lehte, kaasas ei tassi, palju ma kodus neid pilte ikka teen?
video chat?
margus1000 kirjutas:
aku peab terve päeva
KUNI 10 h
ei kahtle, et antud toodet saadab müügiedu, aga ise vaataks pigem HP tahvlite poole ja Google-il pidi ka midagi plaanis olema Chrome OSiga seoses.
Kahjuks ei ole sa viitsinud varasemaid poste lugeda, seega läheme järgemööda.
iTunes gift card ja sa oled mängus sees Aga see selleks, app store on juba olemas, sest iPhone on siin. Kui Eestist tuleb ka sisu pakkujaid, kes Applega kasumit jagavad, siis egas nemadki sõrgu väga vastu aja. Lisaks suures plaanis - misasi see Eesti on, arutlus käib üldisemas plaanis, kas iPad on edukas, õnnestunud jne. Eesti ei mõjuta iPad-i saatust küll kuskilt otsast. Paku USA-s külladaselt head sisu ja küll muu maailm tuleb ise riburada pidi järgi.
Youtube töötab (see on fakt), flash ei tööta. Delfi esilehel on see isegi hea Online mängud ?? Tead kui palju tasuta mänge App Stores on kui tasulised kõrvale jätta??? ja näevad oluliselt etemad välja kui mingid piiksuvad aknakesed veebilehtedel.
Chattimise tarbeks kipub vast ikkagi Skype, Google Wave ja nähtavasti ka MSN oma heliliste lahendustega mängu tulema ning Apple teatas avalikult, nii üle WiFi kui ka üle 3G on VOIP lahti ja piiranguteta. Kes viitsib, kirjutab api, app store on kõigi jaoks avatud. Mis sa arvad, millega Skype kutid hetkel juba tegelevad? Ja referaati kirjutada, selleks ei ole iPad. Sellest sai enne juba pikalt laialt kirjutatud, loe palun. iPad ei ole asjade loomiseks, loomiseks on isegi kõige näkasem netbook Win 3.1ga parem, sest seal on klaver. Referaat kirjutatakse arvutiga, iPad on tarbimiseks. Lisaks on ka olemasolevatel iPhonel ja iPod touchil olemas limiteeritud multitask, see on võimalus taustal musa mängida kui miskit muud teed. Ma ei imestaks, kui helipõhine chat saab taustalkasutamise võimaluse koos teatavate rakendustega, näiteks Safariga. Kui lööd mängu käima, pannakse muud asjad kinni, aga kui Skype veebibrausimise ajal sisse koliseb, siis kas switchitakse või lastakse suisa taustal jutustada. iPad-il on nats rohkem horsepowerit kui iPhonel
Video Chat? Nime järgi tundub umbe popp asi olema, kuid reaalses elus... Mul on olnud mitmeid telefone kus kaks kaamerat, läpparil on kaamera, peres on veel front-facing kaameraga asju. Neid ei kasutata eriti. Telefonil on kaamera veel mõistlik, aga iPad on selge suunitlusega riistapuu - osta mis hing ihaldab ja tarbi seda.
Kuni 10h tähendab, et terve päev. Normaalne inimene käib ka tööl, tal on pere, sõbrad ja muud asjad. 10 h tähendab tervet päeva. Kui sellest väheks jääb, on hälbega tegemist ja iPad kutsub üle WiFi arsti
Nähtavasti saadab seda riistapuud edu mitte omaduste või OS-i tõttu, vaid selle kontseptsiooni uuenduslikkus. Nagu Giz ütles - Jubin mille vajadusest me isegi ei teadnud. _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
Nähtavasti saadab seda riistapuud edu mitte omaduste või OS-i tõttu, vaid selle kontseptsiooni uuenduslikkus. Nagu Giz ütles - Jubin mille vajadusest me isegi ei teadnud.
Sa võtsid selle pika jutu kokku oma viimase lausega - toode, mille järgi puudub vajadus. Kuna aga sellel on õun peal, siis fännpoid juba märgavad pükse.
Olen suht kindel, et ainus vahe on prose taktis ja võibolla mälu hulgas. Muus osas peaks olema tegu suht identse rauaga.
margus1000 kirjutas:
Kuni 10h tähendab, et terve päev.
Õhtul panen laadima, hommikul 8 paiku torkan kotti ja põrutan tööle/kooli, tund-paar enne koju tulekut aku tühi ning õhtu tuleb veeta saba seinas? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Nähtavasti saadab seda riistapuud edu mitte omaduste või OS-i tõttu, vaid selle kontseptsiooni uuenduslikkus. Nagu Giz ütles - Jubin mille vajadusest me isegi ei teadnud.
Sa võtsid selle pika jutu kokku oma viimase lausega - toode, mille järgi puudub vajadus. Kuna aga sellel on õun peal, siis fännpoid juba märgavad pükse.
Tüüpiline.
Kui kasutada anglitsisme, siis võiks nats kirjapildist kinni pidada. Kas fännpoi on see kahe triibuga mis laevateed näitab või risti ja täpiga millega madalikku märgistatakse ? Tüüpiline.
Miks nii kuri ? Keegi ei sunni ju sind seda ostma, aga lihtsalt lambist öelda - kui mulle ei sobi on möga - see kah veidi naljakas. Mul on lahendus välja pakkuda - osta mac. Poole aastaga saad ikka närvid korda _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
Õhtul panen laadima, hommikul 8 paiku torkan kotti ja põrutan tööle/kooli, tund-paar enne koju tulekut aku tühi ning õhtu tuleb veeta saba seinas?[/quote]
Miks sa ta kotti paned? Mis sa seal tööl/koolis teed, et hirmsasti tarbida sel ajal vaja? Kas tööl siis ei tehta tööd ja koolis ei õpita? Mis mõte siis üldse tööle/kooli minna? Ja kui muud päevaga peale pole hakata, üle 10h kasutust päevas ja iPad kutsub arsti, see on juba psühootiline käitumine
Scart kirjutas:
margus1000 kirjutas:
Miks nii kuri ?
Millest selline ahvivaimustus toote üle, mis oleks ununenud 30 sekundit peale välja kuulutamist, kui sellel poleks õuna logo?
Lihtsalt hämmastavalt ilus lüke Apple poolt. Neil oli meeletu potentsiaal App Store ja Itunes Store näol ja nad kasutasid seda tõeliselt geniaalselt ära. Hakkasid püüdma seda turuosa, kes arvutit või smartphone-i eales poleks ostnud ja seda inimhulka on ikka meeletult. Küsimus pole õunas, küsimus on nende oskuses teha õhust raha, tekitada uut turgu. Ärilisest seisukohast fantastiline lüke mida iga majandusega vähegi seotud inimene peaks oskama hinnata. Mitte seade pole see mis mulle meeldis, vaid viis kuidas 90 minutiga tehakse muidu keskpärasest asjast kindel võitja. Siin pole kahtlustki, toote positsioneerimine on nii ilusti paika pandud, et hitt sellest tuleb ja tehniliselt haritumate inimeste skeptitsism ja hala ainult kinnitab seda. Näiteks Sina, nähtavasti tead arvutitest oluliselt rohkem kui keskmine inimene - õigus? See, et see riist sul harja punaseks ajab, ongi tema edu alus. Tähendab see on küllalt lihtne ja kasutajasõbralik. Lihtsalt kadedaks teeb kui tark see Steve kogu oma pundiga on. Tähtis ei ole mida sa pakud, tähtis on kellele ja kuidas. Hetkel võeti ette oluliselt suurempunt kui kõik maailma nohikud kokku ja isegi kui nad poole sellest kätte saavad, on nad teinud puhta platsi. Target on ju selge - kui sinu raha mac-iga kätte ei saa, proovitakse iPhone-ga. Kui iPhone ka ei ole veel aidanud, siis iPad. Everyone else - väga ambitsioonikas ja imetlust vääriv. _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
viimati muutis margus1000 28.01.2010 20:47:03, muudetud 2 korda
prose on siiski väidetavalt märgatavalt võimsam kui iPhone oma, kuigi ka iPhone prose on suht korralik. Häda on hoopis selles et iPad kasutab hetkel väga väikest protsenti selle prose võimsusest.
TechChrunchis on lahe anonüümse autori artikkel sellest kuidas iPad kohe Kindle turult välja surub.
Hea huumor, soovitan lugeda:
Link
margus1000 kirjutas:
margus1000 kirjutas:
margus1000 kirjutas:
video chat?
margus1000 kirjutas:
aku peab terve päeva
KUNI 10 h
ei kahtle, et antud toodet saadab müügiedu, aga ise vaataks pigem HP tahvlite poole ja Google-il pidi ka midagi plaanis olema Chrome OSiga seoses.
Kahjuks ei ole sa viitsinud varasemaid poste lugeda, seega läheme järgemööda.
iTunes gift card ja sa oled mängus sees Aga see selleks, app store on juba olemas, sest iPhone on siin. Kui Eestist tuleb ka sisu pakkujaid, kes Applega kasumit jagavad, siis egas nemadki sõrgu väga vastu aja. Lisaks suures plaanis - misasi see Eesti on, arutlus käib üldisemas plaanis, kas iPad on edukas, õnnestunud jne. Eesti ei mõjuta iPad-i saatust küll kuskilt otsast. Paku USA-s külladaselt head sisu ja küll muu maailm tuleb ise riburada pidi järgi.
Youtube töötab (see on fakt), flash ei tööta. Delfi esilehel on see isegi hea Online mängud ?? Tead kui palju tasuta mänge App Stores on kui tasulised kõrvale jätta??? ja näevad oluliselt etemad välja kui mingid piiksuvad aknakesed veebilehtedel.
Chattimise tarbeks kipub vast ikkagi Skype, Google Wave ja nähtavasti ka MSN oma heliliste lahendustega mängu tulema ning Apple teatas avalikult, nii üle WiFi kui ka üle 3G on VOIP lahti ja piiranguteta. Kes viitsib, kirjutab api, app store on kõigi jaoks avatud. Mis sa arvad, millega Skype kutid hetkel juba tegelevad? Ja referaati kirjutada, selleks ei ole iPad. Sellest sai enne juba pikalt laialt kirjutatud, loe palun. iPad ei ole asjade loomiseks, loomiseks on isegi kõige näkasem netbook Win 3.1ga parem, sest seal on klaver. Referaat kirjutatakse arvutiga, iPad on tarbimiseks. Lisaks on ka olemasolevatel iPhonel ja iPod touchil olemas limiteeritud multitask, see on võimalus taustal musa mängida kui miskit muud teed. Ma ei imestaks, kui helipõhine chat saab taustalkasutamise võimaluse koos teatavate rakendustega, näiteks Safariga. Kui lööd mängu käima, pannakse muud asjad kinni, aga kui Skype veebibrausimise ajal sisse koliseb, siis kas switchitakse või lastakse suisa taustal jutustada. iPad-il on nats rohkem horsepowerit kui iPhonel
Video Chat? Nime järgi tundub umbe popp asi olema, kuid reaalses elus... Mul on olnud mitmeid telefone kus kaks kaamerat, läpparil on kaamera, peres on veel front-facing kaameraga asju. Neid ei kasutata eriti. Telefonil on kaamera veel mõistlik, aga iPad on selge suunitlusega riistapuu - osta mis hing ihaldab ja tarbi seda.
Kuni 10h tähendab, et terve päev. Normaalne inimene käib ka tööl, tal on pere, sõbrad ja muud asjad. 10 h tähendab tervet päeva. Kui sellest väheks jääb, on hälbega tegemist ja iPad kutsub üle WiFi arsti
Sa võid ju üritada argumenteerida - aga sinu postitustest nõretab Apple fanlust, mis minuarust ei luba sul päris kõrvalt ja objektiiveslt asju vaadelda.
Nõustusn sinuga muidugi, et antud tootele on turgu, eriti arvestades Amazoni e-raamatute positiivseid tulemusi - aga ainult ühel põhjusel - tegemist on Apple tootega. Kõik teised "argumendid" on pigem apple ülistamine.
Multitasking antud seadme puhul on absoluutselt kriitiline - erinevate rakenduste vahel hüppamine om lausa vajalik - tõesti ei ole mõeldud referaadi kirjutamiseks, aga kuna tegemist "nii mitmekülgse seadmega" siis selline apsaks ja puudujääk on lausa piinlik.
Kes on flash - no see jällegi üks väga arusaamatu väide sinu poolt, et oh kui hea on delfit ilma reklaamideta vaadata ja mängimiseks on muud aparaadid - tänapäeval on kahjuks flash ennast sisse söönud juba nii paljudesse "tavalistesse" veebilehtedesse - milleks mulle seade, millega ma pean valima, mis lehekülgi kasutada.
Samuti sinu väide 140 000 rakendusest appstores on pigem reklaami hõnguline väide - nii palju kui mina appstores ringi olen sebinud, on suurem osa rakendusi mõttetu jama, loomulikult on seal ka asjalikku kraami - aga näiteks minuarust on windows mobile seadmetele veel, hoolimata appstore puudumisest asjalikku palju rohkem.
Video chat on üks väga kaval teema muidugi, kui sa kõigepealt väidad, et Eestit ei saa eeskujuks pidada, kuna siinsed tuuled vavalt Apple tegemisi oluliselt mõjutavad, siis ei tohiks sa ka video chatimist enda näitena argumenteerida - jaapanis näiteks, mis on vidinate unistus, toimib see väga edukalt ja on enesest mõistetav - küsimus on pigem võimalustes ja mugavuses, kui tehnilises valmiduses.
Ja mina igatahes eelistaksin digitaalseid raamatuid lugeda elektrooniliselt paberilt, mis on silmale ikka tunduvalt mõnusam kui valgust kiirgav ekraan.
iPad on jällegi üks Apple poolt koostatud tehnoloogiate kogum, mis kompotina on võibolla turul esimene selline lahendus, kuid sisuliselt ei ole tegemist millegi uuega - nagu üks eelpool kõneleja küsis, mis siis tegelikult on innovatiivset võrrledes selle compaqi seadmega. _________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285
Võta nüüd ikka tõsiselt tuure maha ja vaata, mis on "haibiga" juhtunud esimese ööpäeva jooksul.
Üks postitus ülalpool lingitud artikkel hiilgas ühe geniaalse kommentaariga: "Apple people would buy pieces of shit encased in aluminum if they had the chance." Ehtne tõde.
Safari, Mail, iPod ja (Notes) töötavad backgroundis.
Kui jääb ikka väheks, siis JB ja Multitask olemas.
10h akut - täiesti piisav normaalsele kasutajale ja jääb ülegi. Või istud 10h päevas ekraani taga?
Ütleks nii et see on ideaalne tablet igapäevaeluks. Kiire surfamine internetis, mailid, iWork, youtube. Kas ei oleks mõnus just sellise tabletiga diivanil olla ja HV sirvida?
Safari, Mail, iPod ja (Notes) töötavad backgroundis.
Kui jääb ikka väheks, siis JB ja Multitask olemas.
10h akut - täiesti piisav normaalsele kasutajale ja jääb ülegi. Või istud 10h päevas ekraani taga?
Ütleks nii et see on ideaalne tablet igapäevaeluks. Kiire surfamine internetis, mailid, iWork, youtube. Kas ei oleks mõnus just sellise tabletiga diivanil olla ja HV sirvida?
Mulle see toode igatpidi meeldib
Aga minuarust on tegemist läbikukkumisega - vead saavad parandatud iPad 2.0-ga - läbikukkumine eriti arvestades Apple imagot ette ja läbimõeldud seadmete loojana! _________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285
Võta nüüd ikka tõsiselt tuure maha ja vaata, mis on "haibiga" juhtunud esimese ööpäeva jooksul.
Üks postitus ülalpool lingitud artikkel hiilgas ühe geniaalse kommentaariga: "Apple people would buy pieces of shit encased in aluminum if they had the chance." Ehtne tõde.
Meditsiiniline juhtum MIS SUL VIGA ON
Mina olen näinud kommi: "People who can't afford Apple products blindly just hate them even if they want one"
Muide 2001 kirjutas Slashdot, et "iPod is just lame". 2007 oli palju ütlemisi iPhone kohta. Ajalugu kordub ?
Jaapanis oli iphone peale lansseerimist üliedukas. Video Chat - nada. _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
Meditsiiniline juhtum MIS SUL VIGA ON
Mina olen näinud kommi: "People who can't afford Apple products blindly just hate them even if they want one"
Muide 2001 kirjutas Slashdot, et "iPod is just lame". 2007 oli palju ütlemisi iPhone kohta. Ajalugu kordub ?
Jaapanis oli iphone peale lansseerimist üliedukas. Video Chat - nada.
miks sa antud teemat nii isiklikult võtad? mulle meeldib näiteks Windows 7, aga ma küll ei viitsi musta valgeks rääkida iga kord kui selles mõni viga leitakse.
fakt on see, et iPad hetkel multitasking-ut ei toeta, isegi minu paar aastat vana Viewty (telefon) saab sellega hakkama. App Store on tore, aga kui sinu "arvuti" on sinna lukustatud, siis on ikka midagi valesti. Ning kui ma pean iTunesist muusika ostmiseks valetama, siis on ilmselt mõttekam juba torrentitega tõmmata. Flash mulle ei meeldi, aga tänapäeval ilma selleta ei saa (HTML5 pidi vist 2020 valmis saama, siis ehk võib flashi ära unustada). Video chat ei ole ehk tõesti praegu eriti in, aga aeg-ajalt tuleb ikka ette ja siis on kaamera puudumine probleem. Aku peab KUNI 10 h, mitte 10 h. 1 GHz CPU on ka tore, aga ehk oled Google telefonist midagi kuulnud? Sel on ka 1 GHz CPU.
margus1000 kirjutas:
"People who can't afford Apple products blindly just hate them even if they want one"
jama. mina ostsin umbes aasta tagasi Macbooki just selle pärast, et Latitude E4300 oli üsna mitu k-d kallim. Õuna riistvara on täitsa tasemel, aga OS X on ikka kohutav käkerdis. _________________ Lahedad mängud
Lihtsalt kadedaks teeb kui tark see Steve kogu oma pundiga on.
Sa kõlad kui need eesti apple fännid, kes live evendi ajal õhkama hakkasid "Steve on laval! Steve on laval!" ja seejärel oma valged macbookid täis ejakuleerisid. Tule taevas appi milline isiku- ja brändikultus.
Fakt on see, et see toode on mõttetu. Võid kaitsesse asuda nagu iga järgmine applefan õuna logo kandva toote suhtes, aga selliseid vigu nagu flashi, multitaskingu, USB ja korraliku akukestvuse puudumine ei vabanda välja mingise "aga polegi vaja ju" argumendiga. Jah, ehk tuleb kolmandas põlvkonnas flash ka, siis saab jälle hüüda, kui uskumatult innovatiivsed Steve ja tema sõbrad on. Ärka üles, jumal küll.
Lihtsalt kadedaks teeb kui tark see Steve kogu oma pundiga on.
Sa kõlad kui need eesti apple fännid, kes live evendi ajal õhkama hakkasid "Steve on laval! Steve on laval!" ja seejärel oma valged macbookid täis ejakuleerisid. Tule taevas appi milline isiku- ja brändikultus.
Fakt on see, et see toode on mõttetu. Võid kaitsesse asuda nagu iga järgmine applefan õuna logo kandva toote suhtes, aga selliseid vigu nagu flashi, multitaskingu, USB ja korraliku akukestvuse puudumine ei vabanda välja mingise "aga polegi vaja ju" argumendiga. Jah, ehk tuleb kolmandas põlvkonnas flash ka, siis saab jälle hüüda, kui uskumatult innovatiivsed Steve ja tema sõbrad on. Ärka üles, jumal küll.
Traf, ega vahet ei ole, ju mida õunake toodab,tähtis on see, et seda ostetakse.
Tore on näha nende aktsiad tõusmas, kui rahvas poodide uste taga hullub.
Turundus ja imago on see, mille väljakujundamise tarkus teeb mind kadedaks.
Ja enne kui teisi tümitama hakkad, mõtle ennem.
mõttetu asi....... see puhtalt minu arvamus. Järgmise 5-10 aasta jooksul ei hakka ma mingit tabletipc ostma. Klaver ja hiir parim variant siiamaani
Ja kuna ekraani suht väike ja sisu mõttetu, siis võin sama hästi moblaga suht samad asjad ära teha ja raamatuid ma ei loe _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
miks sa antud teemat nii isiklikult võtad? mulle meeldib näiteks Windows 7, aga ma küll ei viitsi musta valgeks rääkida iga kord kui selles mõni viga leitakse.
fakt on see, et iPad hetkel multitasking-ut ei toeta, isegi minu paar aastat vana Viewty (telefon) saab sellega hakkama. App Store on tore, aga kui sinu "arvuti" on sinna lukustatud, siis on ikka midagi valesti. Ning kui ma pean iTunesist muusika ostmiseks valetama, siis on ilmselt mõttekam juba torrentitega tõmmata. Flash mulle ei meeldi, aga tänapäeval ilma selleta ei saa (HTML5 pidi vist 2020 valmis saama, siis ehk võib flashi ära unustada). Video chat ei ole ehk tõesti praegu eriti in, aga aeg-ajalt tuleb ikka ette ja siis on kaamera puudumine probleem. Aku peab KUNI 10 h, mitte 10 h. 1 GHz CPU on ka tore, aga ehk oled Google telefonist midagi kuulnud? Sel on ka 1 GHz CPU.
See teema on huvitav. Enamus inimesi kellega siin on saanud väidelda, neil on argumenteeritud vastuväited ja see panebki teemasse süvenema. Intellektuaalne ajaviide, minul on üks seisukoht, kellelgi teine, tuuakse välja argumendid, väideldakse. Keskmisest kvaliteetsem ajaviide, vestlus inimestega kel on tarkust ja lisaks oma arvamus. Ja siis keegi ütleb lihtsalt, et ära pläma, sina loll, mina tark. Ja nii mitu korda. Kogu argumentatsioon Teeb kurvaks nats.
Aga iPad-i juures ajab tõesti vasikavaimustuse peale see kontseptsioon. Apple võttis ette inimesed kellel sõna netbook või smartphone ajaksid pea valutama. Kõik need vead mis välja on toodud, just need on omadused mille abil selle ostmise vajadust neile inimestele põhjendama hakatakse. Lõpuks tuleb välja reklaamlause - nerds rejected ja miljon inimest laob südamerahuga oma säästud lauale, sest nad on kindlad , et saavad sellest riistast lõbu tunda ilma uuesti kooli minemata. Kui see ei ole geniaalne, siis mis on? _________________ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom always to tell the difference.
a viinamarjad ongi hapud - lihtsalt igaüks väljendab seda omamoodi
ma võin ka ju uneleda, et suure raamatukoina valmis mul kaasaegse e-raamatu idee/välisdisain u 25 aastat tagasi a no krt, 7 aastase NL poisikesena ei osanud kusagile seda maha müüa ja ma ei usu, et sel ajal oleks see kedagi huvitanud ka, kui ümmarguse ekraaniga värvitelekas (ilma puldita!) hakkas enam-vähem massidesse jõudma ... oleks soovitatud välja magada ja ma olin täitsa rullis õnnest, kui ma hoidsin nüüd, veidi rohkem kui aasta tagasi, esimest korda käes Sony PRS-505/SC readerit - see oli nagu minu tollasest joonistusplokist maha astunud ja ma polnud üldse kade, et keegi selle lõpuks valmis tegi
iPod Touch ja MacBook Air keerasid omas ajas tõesti vindi väga viimase peale ja tekitasid ahaa efekti. aga maailm areneb sellise kiirusega praegu, et iPad samal tehnoloogial ajab ainult haigutama. ja ega seda ei saagi ju vaidlustada, et Steve ja tema marketingimasin selle abil turust viimase kui dollari välja väänavad - see on fakt ju, et inimesed on nõus "lisaväärtusteenuste" eest ulmelisi summasid maksma. võtkem kasvõi mingid RATE punktid või mingid mõttetud SMS teenused, mille tegijad ei suuda nii kiiresti uusi ja järjest idiootsemaid ideid välja mõelda kui turg alla neelab. aga fakt jääb faktiks, et Steve ja tema "geeniuste punt" lasevad praegu juba vana rasva peal liugu
kusjuures, kui rääkida e-raamatutest, mille turu vallutamisele see seade olevat suunatud, siis miks ma neid ei julge osta ongi see, et kui ma paberraamatud võin prillidega ka lugeda või lasta sõbral ette lugeda, kui pimedaks jään, siis praktiliselt kõik elektrooniliselt müüdavad teosed kipuvad olema kuidagi seotud mingi konkreetse riistvaraplatvormiga - vahetan rauda, siis pean jälle kõik raamatud uuesti ostma. või kasvoi see muusika, mis iTunesist ostetud - kui otsustad Apple riistvarast loobuda, siis on hambad. Soft on sellisena ok, sest ta vananeb nagunii - ta on kulumaterjal (kuigi on erandeid ja see elutsükkel kipub viimasel ajal ikka väga lühikeseks jääma). Aga muusika või ilukirjanduslik teos peaks olema ikkagi säiliv ja kasutatav läbi aegade - Gutenbergi aegne piibel on näiteks täiesti loetav veel, kui kellelgi riiulis on. Enne kui seda probleemi ei lahendata, jäävad elektroonilised teosed entusiastide ja raha loopivate tarbijate pärusmaaks.
videochat on väga in ja rohkem kui te arvata oskate. puutun sellega oma töös igapäevaselt kokku ja see asi kogub meeletult populaarsust.
ning et teemasse läheks. Funktsionaalsus funktsionaalsuseks, specid specideks, aga mida see vidin tõestab on see, et Applel on oskus tekitada väga edukalt revenue streami. Põhimõtteliselt mitte millestki tehakse järgmise 5 aasta plaanis miljardeid dollareid kasumit.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.