praegune kellaaeg 19.06.2025 01:27:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dogbert
HV Guru

|
26.01.2010 11:19:06
|
|
|
Siis ei oska öelda, milles viga olla võib. Pole kunagi Comodoga sellist probleemi olnud ja mina küll praeguse info põhjal kindlalt väita ei julgeks, et probleemi põhjustaja on just Comodo.
Esiteks eemalda automaatne restart (see on seal safe mode / normal start valikutes olemas) ja kui järgmisel korral BSOD ekraanil on, anna BSOD-i täpne veateade. Kui võimalus olemas, tee ekraanist pilt (mobla või digiseebiga) ja riputa siia.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
26.01.2010 18:15:30
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Siis ei oska öelda, milles viga olla võib. Pole kunagi Comodoga sellist probleemi olnud ja mina küll praeguse info põhjal kindlalt väita ei julgeks, et probleemi põhjustaja on just Comodo.
Esiteks eemalda automaatne restart (see on seal safe mode / normal start valikutes olemas) ja kui järgmisel korral BSOD ekraanil on, anna BSOD-i täpne veateade. Kui võimalus olemas, tee ekraanist pilt (mobla või digiseebiga) ja riputa siia. |
Kuna windowsi plaat probleemi parandada ei suutnud, lasin juba windowsi uuesti peale. Aga teoreetilielt huvitaks, milles kala oli ikkagi. Muuga probleemi seostada ei oska, sest muud ma enne probleemi tekkimist ei teinud.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
26.01.2010 18:30:10
|
|
|
Huvitav jah, mis jam sul oli. Ma olen kasutanud Comodo-t alates versioonist 2.4, enamsti koos Avast!-iga ja ei ole olnud mingit jama.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.01.2010 18:34:07
|
|
|
Tagantjärele pole võimalik ju veateateid kindlaks teha. Kristallkuul on remondis, taro-kaardid sõid rotid ära ja joon pakiteed.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
26.01.2010 18:59:17
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Tagantjärele pole võimalik ju veateateid kindlaks teha. Kristallkuul on remondis, taro-kaardid sõid rotid ära ja joon pakiteed. |
Ei ole, kuid mul polnud aega oodata. Siia ka vastust ei tulnud.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|