Mida ma siin ümber lükkama pean hakkama? Ainuke asi millest sina räägid on dedicated serverid ja selle eelised. Kuna sina preeretad ühes serveris koguaeg ja ei ta mis teistes toimub, siis
pole mõtet sinuga edasi arutada asja, kuna ajad nagunii oma paska edasi.
Asi on selles, et sa ei saa aru, et ühes (või siis nn lemmik serverites - mitmuses) mängimine pole mitte halb, vaid hea asi. Kui sulle meeldib iga päev otsida uusi suvalisi servereid ja siis vinguda selle üle, et administratsioon on halb või et on mingi imelik mod peal, siis see on sinu, mitte mängu, probleem.
Mulle meedlib mängida sõprade ja tuttavatega koos, ning tahes-tahtmata tekivad nad siis, kui sa pidevalt samasid lemmik servereid külastad. Kuid nagu näha, siis see pole sinu maitse. Sa eelistad mängida mingite suvaliste inimestega, mille vastu mul pole muidugi mitte midagi - igale oma. Aga sa kurtsid eelnevalt, et ei saa aru, miks inimesed MW2 match making süsteemi üle kurdavad. Kui sa sellest siiani aru pole saanud, siis on vist suhteliselt lootusetu sulle midagi seletada.
Ja see, et sa ütled, et mina "peeretan ühes serveris" ja "ajan paska" on ikka väga nõrk arugment. Anna andeks noormees, aga kas sa oled mingi 10 aastane, et ei suuda midagi targemat suust välja ajada?
Ehk siis kokkuvõtteks. Kui midagi tarka öelda pole, siis ole parem vait.
-RaiTz-, sellise sousti lugemine, mida sa kirjutasid, ajab südame pahaks suht. ehk siis teisisõnu - täiesti asjatundmatu inimene tuleb targutama sellisel teemal, mida absoluutselt ei valda.
-RaiTz-, sellise sousti lugemine, mida sa kirjutasid, ajab südame pahaks suht. ehk siis teisisõnu - täiesti asjatundmatu inimene tuleb targutama sellisel teemal, mida absoluutselt ei valda.
Mida sa ajad. Ma rääkisin mis moodi pooled serverid jooksevad vana softi peal ja nendesse nagunii sisse ei saa. Tema hakkab ajama kui head ikka dedicated serverid olid ja sai ikka
sõpradega koos mängida. See ei ole normaalne jutt. Ei saa väita et see oli parem kui tegelikult oli asi pool pidune.
viimati muutis -RaiTz- 17.01.2010 16:21:30, muudetud 1 kord
Join the game and switch to the WinConsole (by Ctrl+Alt+Del) or run game in window mode (r_fullscreen 0 in config_mp.cfg)
Type in console
Code: Select all | Line number On/Off | Expand/Contract
sv_maxclients 18
party_maxplayers 18
scr_dm_timelimit 1
map_restart
Wait 1 minute and you are in lobby with 18 slots. Join the game.
- Now you are server with 18 slots, you can change
- active playlist: playlist 0 / 1 / ... / 16 // 13 - 3rd person dm, 0 - tdm, ...
- map: map mp_blablabla; restart map: map_restart
- gametype: g_gametype dm / war / sab / sd / ctf / gtnw / oneflag / vip ...
- hardcore mode: g_hardcore 1 / 0
- kick players: kick mw2noob
Killzone88, Mängufoorum ei salli ebaausaid mängureid ja ei soovi rikkuda mängurite mängulõbu õpetustega, kuidas mänge läbida või petukoode kasutada. Juhul, kui siiski on tarvis kedagi mängu läbimisel abistada või soovid arutada teemal, mis võib paljastada liialt palju mängu kulgu, tuleks seda teha varjates teksti Spoiler tag'iga.
Sain kah lõpuks täna NUKE.
Sniperiga istusin Underpassis kuuri katusel puude taga.
Seekord läks õnneks. Tuli Harrier ja siis Chopper Gunner ja lõpuks Nuke. Surma sain vaid Nukest.
Ei ütleks uus patch hea , pidevalt mingi kala kui partyt teha küll viskab ükskord ühe välja siis teise. seda jama pole siis host migration blabla
kahekesi veel saab partyt aga nojah meid 4-5tk siis mingi pidevalt sellised jamad , mõnikord ütleb kellelgi server täis.
sisse kuhugi saab siis on mingi kuradi peded vastas oma noobtubidega või näiteks akimbo g18 käib eriti närvi.
tänaseks jälle lõpp , peaaegu lvl 49 28h mänginud ja reede õhtul alustasin suht ~ 9h tuleb iga päeva kohta
Ma rääkisin mis moodi pooled serverid jooksevad vana softi peal ja nendesse nagunii sisse ei saa. Tema hakkab ajama kui head ikka dedicated serverid olid ja sai ikka sõpradega koos mängida. See ei ole normaalne jutt.
Sa ütlesid, et ei saa aru, miks inimesed IWneti üle vinguvad ning seejärel hakkasid dedicated servereid maha tegema. Seepeale mina lükkasin sinu väited dedicated serverite kohta ümber ning põhjendasin oma arvamust. Mispeale sinu edaspidine argument on piirdunud sellega, et sa ütled ilma mingisuguste põhjendusteta, et minu jutt on "90% BS", et ma "ajan paska" ja et me jutt pole "normaalne".
-RaiTz- kirjutas:
Ei saa väita et see oli parem kui tegelikult oli asi pool pidune.
Kõik märkimisväärsed FPS mängud PC platvormil on läbi aegade dedicated serverite peal töötanud ning inimestel, kel on natukenegi mõistust peas, pole kunagi olnud suuremaid probleeme endale sobivate serverite leidmisega. Isegi kui väiteid, et "üle poole serveritest olid nagunii uuendamata ja sisse nendesse nagunii ei saanud", "kuhu sai sisse olid mõttetu pingiga või mõttetu modiga" ja "pooled panid aegajalt pange nagu praegu iw.net", tõepähe võtta, kuigi nad on sulaselgelt liialdatud, siis polnud heade serverite leidmine kunagi keeruline tegevus, kui sa oskasid seda teha (nt kasutasid favorites liste, joinisid sõprade mängudesse läbi xfire'i jne).
See, kui sa pole piisavalt kompetentne, et endale häid servereid leida, ei ole mängu probleem, vaid sinu enda. Sinu jaoks on kindlasti IWnet väga hea, sest nüüd ei ole vaja sul hetkeks oma ajurakke liigutada, et oma maitsele sobilikke servereid leida.
viimati muutis LightsabeR 18.01.2010 02:51:36, muudetud 1 kord
Proovisin 3 korda järjest servusse saada.... sisse saamisega probleeme ei olnud, aga iga kord kui mingi 2-3 minutit sain sees olla lõi välja ja andis errori: Steam connecton fail
Proovisin 3 korda järjest servusse saada.... sisse saamisega probleeme ei olnud, aga iga kord kui mingi 2-3 minutit sain sees olla lõi välja ja andis errori: Steam connecton fail
Mul oli sama teema eile õhtul. Mitu korda ka nii, et loadis mäpi ära ja siis viskas välja ning andis mingi teate, et ei saand hostiga ühendust vms. ja siis see steam connection fail ka.
ma vaatan et steam kalab siis kogu aeg vähemalt minul
vähe närvi ei aja kui viskab just siis välja kui AC saan või üleüldse hea killstreaki
minuaust Steam ja MW2 kll rõõmsalt sümbioosis ei ole _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Ei tea jah mis eile õhtul viga oli!? Sisse minnes visakas mängu, kus kõigil peale host-i oli ping bar-is hädised punased kriipsud ja nii mitu korda. Ei aidanud ka dominationist FFA- sse minemine ikka ühendas kehva host-iga. Jäigi tegemata mäng
Timberg, mul ka elioni digitv. Niisama nett ära ei kao.... lähen servusse, pelan, disconnectib nii servust kui netist
Proovi sõbra juures. Proovi teise windowsi kasutaja alt.
Kõlab nagu windowsi veana, et neti kaotab ka ära. Mäng võib pipar olla, aga netti ta sul ära kaotada küll ei tohiks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.