praegune kellaaeg 17.06.2025 10:41:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vedru>
HV kasutaja

|
16.01.2010 18:19:00
videokaart vigatseb |
|
|
windows 7 on mul ja pole veel probleeme olnud aga täna hakkas lambist arvuti vigatsema.. Pilt hakib ja pilt läheb mustaks ja sisi tuled jälle desk ette.. siis jääb kõik seisma.. full crash ja siis jälle korraks töötab ja sisi jälle sama moodi. Ja siis pilt hakib ja virvendab. Lasin videokaardi draiverid üle.. Korraks kadus jama ära aga siis panin sims3 tööle ja seal pilt vigatses. Ekraan oli nagu katki vms.. hästi vigane pilt ja vilkus.
Ma ei oska mitte midagi teha kahjuks. Ja probleem ei lähe resadega ära ka ega midagi.
Mis tegema peaks? Kui keegi sai midagi aru mis ma kirjutasin
_________________ Club M-Spot |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juan Pablo
HV veteran
|
16.01.2010 18:58:35
Re: videokaart vigatseb |
|
|
vedru> kirjutas: |
windows 7 on mul ja pole veel probleeme olnud aga täna hakkas lambist arvuti vigatsema.. Pilt hakib ja pilt läheb mustaks ja sisi tuled jälle desk ette.. siis jääb kõik seisma.. full crash ja siis jälle korraks töötab ja sisi jälle sama moodi. Ja siis pilt hakib ja virvendab. Lasin videokaardi draiverid üle.. Korraks kadus jama ära aga siis panin sims3 tööle ja seal pilt vigatses. Ekraan oli nagu katki vms.. hästi vigane pilt ja vilkus.
Ma ei oska mitte midagi teha kahjuks. Ja probleem ei lähe resadega ära ka ega midagi.
Mis tegema peaks? Kui keegi sai midagi aru mis ma kirjutasin  |
Mis kaart on kas oled ise driveri peale lasknud ja kui ati siis hotfix kuluks ära
või kaart on "lõppemas"
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
16.01.2010 19:00:09
|
|
|
Mõistlik oleks jah rääkida vähe lähemalt oma komponentidest.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
vedru>
HV kasutaja

|
17.01.2010 14:56:33
|
|
|
draiverid olen ise peal lasknud.
nii Mul on ati radeon hd 4890. Suhteliselt uus on kaart. Nüüd ütleb sellist asja, et videokaart lülitas ennast välja ja siis jälle tagasi sisse.
_________________ Club M-Spot |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|