Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
10.01.2010 21:14:52
|
|
|
Füüsika 5, Inglise keel 5, Emakeel 5, Kirjandus saamata 4 või 5, Ajaloos hinded viied aga ametlikult pole saadud, Riistvara alused 5, Arvutite lisaseadmed 5, Geograafia 5, Kontoritöö tarkvara arvusüsteemide pärast 4, Sissejuhatus arvutiteaduste... oli 4 või 5 - hinne välja küsimata.
Rohkem aineid lisaks keemiale ja matemaatikale tal hetkel pole.
Hinded küll midagi ei tõesta või purusta.
viimati muutis Mario. 10.01.2010 21:23:51, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atheya
HV kasutaja
|
10.01.2010 21:26:12
|
|
|
return (true)
Appi, otsusta ära, kas sina või sinu tuttav!
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
10.01.2010 21:27:35
|
|
|
Nii juhtub kui vestlusaknast otse kopeerida. Tema siiski.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
10.01.2010 21:29:35
|
|
|
Ma mõtlesingi vahepeal, et wtf, tüüp ise 1995 sündinud, samas eelnev jutt oli täpselt nagu ta oleks selle ise kirjutanud
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atheya
HV kasutaja
|
10.01.2010 21:31:16
|
|
|
Mul on juhe koos. Või on mingi dev0 kõik mõtted ära imenud. Ei saa enam muffigi aru.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
10.01.2010 21:32:42
|
|
|
Bluebull kirjutas: |
Blah, TTÜ's lähevad informaatikast äriIT'sse üle need, kes progemisainetega hakkama ei saa. (Naised näiteks) |
[sarkasm mode=huumor]
Nu mis rassism siis see nüüd olgu
Võtan omale vabaduse samas kontekstis öelda, et äriinfotehnoloogiat lähevad õppima need, kes edukaks, rikkaks ja bossiks tahavad saada. Progejaks lähevad miskid karvased vinnijunnid. Vaja ju kedagi käsutada bossidel tulevikus ka.
[/sarkasm]
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda.
viimati muutis Spacefly 10.01.2010 21:36:50, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atheya
HV kasutaja
|
10.01.2010 21:34:03
|
|
|
Spacefly kirjutas: |
Bluebull kirjutas: |
Blah, TTÜ's lähevad informaatikast äriIT'sse üle need, kes progemisainetega hakkama ei saa. (Naised näiteks) |
Võtan omale vabaduse samas kontekstis öelda, et äriinfotehnoloogiat lähevad õppima need, kes edukaks, rikkaks ja bossiks tahavad saada. Progejaks lähevad miskid karvased vinnijunnid. Vaja ju kedagi käsutada bossidel tulevikus ka.  |
Ja aitäh jällegi 
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
10.01.2010 21:37:58
|
|
|
Spacefly, ja mida sa ise just tegid siin? Pole küll rassism aga ikkagi hull liigitamine jälle
Aga muidu põnev teema juba siin, kui veel saaks appi võetud ka tsiteerimise nupu, et ei peaks kahtlustama, et mõni lõhestunud isik on meie hulgas.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.01.2010 21:38:10
|
|
|
no progemine meeldibki sellistele liinitöö õlidele rohkem
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atheya
HV kasutaja
|
10.01.2010 21:43:37
|
|
|
carlking kirjutas: |
no progemine meeldibki sellistele liinitöö õlidele rohkem |
Selle peale kostaks, et kellele progemine ei meeldi, ei oska seda suure tõenäosusega
On teil midagi selle vastu, et leidub ka ajudega inimesi, kes arendavad kõike, selleks et teie elu lihtsamaks muuta?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
10.01.2010 21:44:12
|
|
|
Samas on ka piisavalt selliseid õlisid, kellele meeldib progremine enda elu lihtsustamiseks põhitegevuste kõrvalt.
_________________ Hunt kriimsilm 9 ametiga! |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atheya
HV kasutaja
|
10.01.2010 21:46:25
|
|
|
Väga õige!
Näiteks mina ei kavatsegi kunagi kellegi juurde pöörduda palvega, et ou kuule, tee mulle veebileht! Ma teen selle ise ja täpselt nii, nagu mulle endale mugav on.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolka15
HV kasutaja
|
10.01.2010 21:48:08
|
|
|
Atheya kirjutas: |
Selle peale kostaks, et kellele progemine ei meeldi, ei oska seda suure tõenäosusega
On teil midagi selle vastu, et leidub ka ajudega inimesi, kes arendavad kõike, selleks et teie elu lihtsamaks muuta? |
Muidugi mitte. Ainult au ja kiitus sellistele . Tunnen, et ise oleksin kah võimeline peaaegu kõigeks, aga osad asjad oleksid raskemini saavutatavad ja nõuaksid rohkem aega ja pühendumist ning teiste tegemiste tahaplaanile jätmist. Sellepärast tahakski sellise ala kuldsekeskteena leida, et oleks nii kasulik, huvitav kui ka mõistlik enda jaoks. Liiga idealistlik mõttemaailm
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.01.2010 21:48:44
|
|
|
tsitaat: |
|
Et kui ma oskan midagi, siis peab see mulle kohe meeldima? Kui sa oskad süüa teha, siis sulle meeldib süüa teha? Kui sa oskad bussiga sõita, siis sulle meeldib bussiga sõita? ma ei tea, mina sain oma koolitükid tehtud ja igastahes progemine küll mingi eriline huvitegevus olla ei saa
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
10.01.2010 21:54:47
|
|
|
Spacefly kirjutas: |
[sarkasm mode=huumor]
Võtan omale vabaduse samas kontekstis öelda, et äriinfotehnoloogiat lähevad õppima need, kes edukaks, rikkaks ja bossiks tahavad saada. Progejaks lähevad miskid karvased vinnijunnid. Vaja ju kedagi käsutada bossidel tulevikus ka.
[/sarkasm] |
You missed the point. Ma pole midagi äriIT kohta öelnud, rääkisin nendest, kes informaatikas hakkama ei saa tänu progemisainetele, need lähevad suure tõenäosusega äriIT'sse üle, kuna seal vähem tampi progemise poole pealt . Ei puuduta absoluutselt inimesi, kes otse on äri IT oma erialaks võtnud...
igastahes progemine küll mingi eriline huvitegevus olla ei saa |
Kellele on, kellele pole. Mina teen seda küll ka kooli kõrvalt vabast ajast
Aga üldiselt on jah nii, et kellele ei meeldi, see ei saa asjast aru.
Ise oled liinitöö õli
viimati muutis Deadlock 10.01.2010 21:57:34, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
10.01.2010 21:57:13
|
|
|
Kui motiivi, tahet ja viitsimist on piisavalt, siis progremine võib täitsa olla huvitegevus. Eriti siis, kui saad kellelegi kasulik olla ning ise saad mingit kasu võimaluste või asjade näol.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
10.01.2010 22:04:56
|
|
|
et kindlalt edukas olla siis mida soovitate õppima minna? ei pea olema tingimata it valdkond
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
10.01.2010 22:09:21
|
|
|
ma arvan, et sellist ühist valemit pole, mida saaks rakendada kõigil inimestel....
minu soovitus oleks näiteks see, et õpi seda, mille vastu huvi on või millega hästi saad hakkama juba praegu.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
10.01.2010 23:01:35
|
|
|
Spoiler 
ranel kirjutas: |
MarioA. kirjutas: |
Olen läbi käinud kaks gümnaasiumi klassi, matemaatika pärast koolist välja kukkunud ning sattunud Polütehnikumi. Olles suuteline rakendama end täiel määral kõiges peale keemia ja matemaatika, on võrreldes gümnaasiumiga praktiline vahe tõesti nagu öö või päev. Nii kirjanduses, eesti keeles, muusikas.. kus iganes. Poole aastaga olen päevas pool tunnikest kohustuslikku eneseharimist teinud ja kokkuvõttes omandanud vähemalt neli korda rohkem infot ja oskusi kui kuue kuu jooksul selles koolis.
Kool oli lihtsalt as a last resort ja ilma mingi suure uhkuse ja egoismitundeta ütlen, et mul on väga piinlik enda klassi keskel olla.. Olgugi et ma ei ole hea matemaatikas ja keemias, käin ma suure kaarega üle oma harituse, maailmavaate ja võimetega teistes ainetes (v.a aruvsüsteemid - numbritega on mingi konks minu puhul). |
Kas sul on mingi tõestus ka oma väidete tõestuseks? Nt puhtviied muudes ainetes vms?
Minuarust kooli idee ei tohikski olla sulle kõike vajalikku ette sööta, kuna ise uurimise ja pusimisega õpib palju rohkem. Lihtsalt anda algteadmised ja tekitada huvi õpilastes mingite ainete vastu, et kõrgkoolis saaks minna edasi süvendatult õppima.
Üldiselt ma olen väga pessimistlik nende kohta, kes räägivad, et kool sitt jne. Samas ise on juba suutnud kusagilt välja kukkuda ... Keskkooli programm on ikka labaselt lihtne võrreldes kõrgkooli programmiga. |
Siinkohal .. tegu on tehnikumiga, mitte gümnaasiumiga. Üldaineid võetaksegi pealiskaudselt, seega on loogiline ka see, et aine maht on väike ning üldse on lihtne. Jõudku teisele kursusele, tulevad erialased ained sisse, progremine ja kõik muu. Siis saab ka rohkem koolivälist õppetööd teha. Aga samas, vaevalt ta seda teha viitsiks, kui juhuslikult sinna kooli sattus. Kohe näha ju, et muud valikut polnud.
Polütehnikum ongi selle poolest kohati halva õpilastevalikuga, et igasugused junsud võetakse sisse. Jah, tehnilised teadmised võivad puududa, kuna selleks ju kool ongi, aga näiteks matemaatika peaks küll ühel korralikult it-mehel selge olema. Või noh, rohkem progrejatel siiski. Aga point on sama. Mina sain oma põhikooli hinnetega otse sisse, vahetpole, et ma tulin kuskilt agulikoolist, kus hindeid said õpetajaga läbisaamise eest rohkem.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atheya
HV kasutaja
|
10.01.2010 23:29:01
|
|
|
Nii, jõudsin ka uneseisundist välja.
Minu jaoks on programmeerimine vägagi huvitav. Ütleme nii, et mulle meeldib progeda, kuna peale iga programmi valmimist tunnen ma progressi ning see tõstab tuju vägagi lakke. Iga inimene teeb just seda, mida talle meeldib teha. Ja mul on täielikult ükskõik, mida üks või kaks inimest sellest arvavad. Kas ma peaks teid ka maha hakkama tegema, et te ei tegele mitte progemise, vaid millegi muuga? - EI. Igaüks teab ise, mis teda huvitab.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delp
HV vaatleja

|
10.01.2010 23:37:59
|
|
|
teretalv kirjutas: |
et kindlalt edukas olla siis mida soovitate õppima minna? ei pea olema tingimata it valdkond |
Alusta matemaatika või füüsikaga ja magistris/doktoris mine arvutiteaduse peale üle. Ise mõtlen, et oleks pidanud nii tegema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Atheya
HV kasutaja
|
10.01.2010 23:40:59
|
|
|
Delp kirjutas: |
teretalv kirjutas: |
et kindlalt edukas olla siis mida soovitate õppima minna? ei pea olema tingimata it valdkond |
Alusta matemaatika või füüsikaga ja magistris/doktoris mine arvutiteaduse peale üle. Ise mõtlen, et oleks pidanud nii tegema. |
Ma arvan, et kõik oleneb sellest, Sulle teha meeldib ja mida Sa arendada viitsid. Kui on tahtmine, küll siis edugi tuleb
Ma vist ei taju selle venna huumorit ning võtsin google'i appi.
http://www.google.ee/search?hl=et&source=hp&q=liinit%C3%B6%C3%B6+%C3%B5li&btnG=Google+otsing&lr=&aq=f&oq=
Ei saa aru, missugune näeb välja õli liinitööks... Abi?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
10.01.2010 23:41:48
|
|
|
Pikemajalised kasutajad saavad vaid carli uumorist aru
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
11.01.2010 00:18:53
|
|
|
Ma vist ei taju selle venna huumorit ning võtsin google'i appi.
link
Ei saa aru, missugune näeb välja õli liinitööks... Abi?
|
õli on teatud inimesetüüp
näide: Lasen mingil õlil oma kingapaelu siduda.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|