07.01.2010 23:41:26
küsimus Inteli videokaardi kohta
Arvutiks on mul Amilo Notebook Li 3710. Videokaardiks on Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family. Küsimus on aga selles, et mitu mb on mu videokaart? Mina teadsin, et see on 64 mb seni, kuni käisin saidil http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ , et teada saada, kas mingi mäng mul jookseb. Toon näiteks siia Age of empires III. Vajalik videokaardi suurus on sellel mängul 64 mb aga seal näitab mul olemas olevat 828 mb. Saan aru, et kuskil on mingisugune väga suur kant sees, aga ei laksa välja, kus kohas. Tõenäoliselt minu teadmises.
Kas on võimalik selline asi, et videokaart laiendab end RAM-i arvelt?
Inteli videod põhinevad põhimälust ampsatul mäluhulgal, oma eraldiseisvat mälu ei oma ja piirduvad võimetelt ekraanile pildi manamisega (ja videode jooksutamisega). See kas videomälu on näidatud 828MB või 1759MB ei oma absoluutselt vahet, "kaart" on nii või naa nõrguke.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.