Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Max Powers
|
03.01.2010 20:57:34
|
|
|
Peale 7le üleminekut on IE8 täiesti suvalistel hetkedel back/forward nupud töötamast lakanud
XPga seda ei juhtunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Krizto
Kreisi kasutaja

|
04.01.2010 13:07:23
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Peale 7le üleminekut on IE8 täiesti suvalistel hetkedel back/forward nupud töötamast lakanud
XPga seda ei juhtunud. |
endal sama probleem. samuti Home nupp ei tööta alati. lisaks jookseb ka live messenger väljalogimisel väga tihti kokku
lisaks sellele veel teinekord jookseb mõni IE tab kokku ning sulgeda ei lase, tuleb kõik IE protsessid sulgeda
|
|
tagasi üles |
|
 |
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
04.01.2010 14:08:24
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
o-u-t-r-o kirjutas: |
Selline küsimus tekkis, et kas on võimalik muuta Windowsi ikoone ilma mingit programmi kasutamata? |
Mida sa täpsemalt muuta tahad nende juures?
Tahad seda inetut shortcuti noolt ära kaotada?  |
Et kui on mingi costum tavalise kasuta ikoon, siis kuidas see rakendada kõigile kaustadele ilma mingit programmi kasutamata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.01.2010 14:18:45
|
|
|
Selline küsimus tekkis, et kas on võimalik muuta Windowsi ikoone ilma mingit programmi kasutamata? |
Mida sa täpsemalt muuta tahad nende juures?
Tahad seda inetut shortcuti noolt ära kaotada?  |
Et kui on mingi costum tavalise kasuta ikoon, siis kuidas see rakendada kõigile kaustadele ilma mingit programmi kasutamata? |
Ilma programmi kasutamata väga ajamahukas.Üks võimalus on manuaalselt igale kaustale see custom ikoon määrata.Kahjuks see ei toimi kui teed nt uue kausta.Teine võimalus on vastavat windowsi .dll faili modida, et see sisaldaks custom ikooni defaulti asemel.Tõenäoliselt seda teevad ka vastavad programmid aga kiiremini ja lihtsamalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
04.01.2010 14:20:07
|
|
|
Aga oskab keegi mingit programmi soovitada, millega saaks seda .dll faili muuta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.01.2010 14:27:53
|
|
|
Aga oskab keegi mingit programmi soovitada, millega saaks seda .dll faili muuta? |
Kahjuks ma ei kasuta eriti custom ikoone seega ei oska ka soovitada.Ehk keegi teine oskab
|
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
05.01.2010 16:39:37
|
|
|
http://news.cnet.com/8301-13860_3-10423985-56.html
God mode töötab ilusti ja on efektiivne. Uurige järgi.
Looge näiteks C kettal kaust ja pange nimeks GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
Edu. Olemas on see juba muidugi varasematel versioonidel, aga kindlasti paljudele on see uus feature.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
05.01.2010 19:41:26
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
windows update väidab, et 1 important update available, klikin siis sellele kirjale peale, et vaadata, mis head jälle pakutakse. Lehel valitseb aga tühjus. Pimesi ma ka midagi installima ei hakka.
Samas optional updates samamoodi, ei näita midagi. Ainult number, et 35 asja. windows update service-i panin korra kinni ja uuesti tööle aga ikka sama lugu. Mis ma pean restarti tegema, et asi korda läheks?
RTM-iga igasuguseid muid imelikke asju ka veel olnud aga nendest üle saanud. RC-ga oli nagu vähem jamamist  |
Restart vaja teha jah
See optional 35 on ilmselt keelepaketid  |
Ok juba 3-4 korda sedasi, et ei näita, mida ta update-da tahab. Iga kord enne update ja vb ka pärast update-i restarti teha on ka narr.
Mis seda põhjustada võib ja kuidas jäädavalt lahti saada?
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
05.01.2010 21:56:24
|
|
|
Windows 7 "God Mode" Ungodly After All
http://hothardware.com/News/Windows-7-God-Mode-Ungodly-After-All/
Spoiler 
tsitaat: |
A tweak for Windows 7 has been making the rounds of the Internet. It's been labeled the Windows 7 "God Mode," but unlike "God Mode" in a game, it's not so godly after all.
The tweak is enabled by creating a new folder and naming it with a certain text string at the end. The string is {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}. The reason it's been named GodMode is because it first started circulating with the name GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}. In reality, the part before .{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} can be replace by any string. The folder icon that you see after renaming the folder will then appear to be a Control Panel.
How does this work? Well, those who delve in the recesses of Windows will recognize {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} as a GUID. What you've actually done by doing the above is unlocked a developer feature.
First, you’ve discovered a documented feature of the shell whereby filesystem folders can be easily made into namespace junctions, as described here on MSDN. Basically, any folder named . will show up with just the portion visible in Explorer, and navigating into the folder will take you to the namespace root defined by the portion of the name. This isn’t a user feature, it’s a developer feature.
The second thing you’ve discovered is the “All Tasks” folder. This is a special shell folder which is used as the source of the “Control Panel” search results seen in the Start menu. This folder was not designed to be browsed to directly, as the normal Control Panel folder (accessible via Start -> Control Panel) contains all the same items but with a custom view designed to be easier to navigate. The “All Tasks” folder has no custom view, so you just see the standard Explorer list view and little else.
In fact, it turns out the God Mode really doesn't expose anything you can't already find in the Control Panel. It just displays it in a list view.
Still, it might be fun to play around with. In fact, this same trick works with Windows Vista (and was previously discovered at the "Master Control Panel"). However, while it works with 32- and 64-bit versions of Windows 7, it crashes 64-bit Windows Vista. There is an apparent fix for the 64-bit crash here.
It should be noted this is totally unsupported by Microsoft, and we haven't had a chance to try it ourselves. Consider this a "your mileage may vary" tweak. |
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
tagasi üles |
|
 |
Naljatilk
HV kasutaja

|
06.01.2010 00:07:27
|
|
|
Probleem: Win 7 ei tunnista Line in'i (Currently unavailable)
Tervist!
Soovin kasutada elektrikitarri läbi line in'i, mida Windowsi jaoks pole isegi mitte olemas. Kasutada saan esipaneeli Microphone ava, aga programm, mida soovin kasutada puhub selle signaali liiga tugevaks ning heli asemel on püsiv müra.
Olen uudistanud Internetisügavusi ning Vista jaoks on olemas erinevad lahendused, sealhulgas EnableInputMonitori lisamine registrisse (Win 7 antud kaust puudub), Delli juures registris LineInputMonitoriga mängimine. Olen installinud ATI Catalyst HD heli driverid, Realtek HD heli, Realtek AC97, P45 chipseti driverid ning isegi BIOSes määranud, et Front end heli oleks HD asemel AC97. Olen muutnud line in-i defaultiks, restartinud, üritanud uuesti.
Kõigest hoolimata line in-i ei tunnista masin. Siin on ka pilt, mis kanalid "Speakers" all olemas:
Väidetavalt peaks seal all olema ka Line in välja toodud.
Arvuti on sama, mis profiilis:
Mobo: ASUS P5QD Turbo
Heli: Integreeritud 7.1 HD
Muu eriti tähtsust omada ei tohiks..
Oskab keegi aidata, mida olen teinud valesti ning olen ma õigesti aru saanud, et nii SigmaTel kui ka Realtek teevad omast vabast tahtest helikaardi drivereid või olen puhtalt sellega ämbrisse astunud?
Igasugune abi on teretulnud,
Martin
_________________ Vaata pilti |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
06.01.2010 00:34:41
|
|
|
äkki sul playback device'ides keelatud?
edit: sry, my bad...
sul line in properties'is sellist ala pole?
pildil küll mic, kuna mul pole hetkel line-in'iga masinat näppida
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
Naljatilk
HV kasutaja

|
06.01.2010 00:46:39
|
|
|
Hetkel on juhtunud midagi väga huvitavat ja toredat.
Määrasin Line in järjekordselt Default device-iks ning see teeb nüüd heli. Vb on asi BIOSes AC97 määramises või milleski muus, aga homme vaatan lähemalt uuesti üle. Hetkel asi lahendatud.
_________________ Vaata pilti |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
06.01.2010 10:44:36
|
|
|
Krizto kirjutas: |
Max Powers kirjutas: |
XPga seda ei juhtunud. |
endal sama probleem. samuti Home nupp ei tööta alati. lisaks jookseb ka live messenger väljalogimisel väga tihti kokku
lisaks sellele veel teinekord jookseb mõni IE tab kokku ning sulgeda ei lase, tuleb kõik IE protsessid sulgeda |
See probleemike kaob mingil hetkel taas iseenesest. Ja samal ajal kui hiire parema nupu menüüst tagasi/edasi liikuda, siis see töötab külma rahuga. Teisisõnu, mitte midagi ei jää tegemata, kui tarvis.
Aga kellel see sügavaks mureks, see las pommitab MS-i mailidega, et nad sellele kalale ravi leiaks...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.01.2010 10:54:57
|
|
|
libe kirjutas: |
mingi eriline probleem vast |
Endal pole õnneks esinenud(ptüi-ptüi-ptüi kolm korda üle õla)
Küll aga piisavalt saanud sellest lugeda teistes foorumites ja ka siin on paar inimest hädas olnud sellega.carlking oli vist üks kui ma õieti mäletan  |
yaa, minul oli see jama päris pikalt, lõpuks panin lihtsalt manuaalselt kõik seaded paika ja enam ei ole uurinud, kas mõni update seda on parandanud. asi oli siis selles, et kohtvõrgu sai kätte ja kõik toimis aga internetiühendus puudus, vb tal mingi tõrge sellega, et mul käib asi läbi kahe ruuteri (elioni digitv speedtouch ja wrt54gs)
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
06.01.2010 11:59:32
|
|
|
Arvutis ketas kaheks partitsiooniks jagatud. W7 tekitab kasutajate kataloogid C:\user alla. Kuidas saaks asja kõige lihtsamalt ümber seadistada nii, et kasutajate profiilid oleksid teisel pardil, ehk siis D:\user\... ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
07.01.2010 12:25:00
|
|
|
kellelgi uute setpoint win7 (4.80) driveritega jama ka on olnud ? ise ei saa oma BT hiirt enam arvutile külge pookida. vista 4.72 töötas veel ilusasti
_________________ Ole tore ! |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.01.2010 15:41:02
|
|
|
Ehk ma mäletan valesti aga kas see mitte ei tahtnud mingi 5+ minutit saada pärast jooksutamist, et oma asjad ära teha?.Taolisel juhul oleks restart kiirem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
07.01.2010 15:44:45
|
|
|
Zanzhu, kahtlane värk sul siis, mul pea kuu aega siin juba uptime (4 nädalat ja 4 tundi).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
07.01.2010 15:45:27
|
|
|
Zanzhu, mul oli uptime 6d 22h ja polnud miskit häda. Siis kahjuks pidin välja lülitama teise.. ei saanudki teada mis edasi oleks juhtunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
07.01.2010 16:01:53
|
|
|
Ehk ma mäletan valesti aga kas see mitte ei tahtnud mingi 5+ minutit saada pärast jooksutamist, et oma asjad ära teha?.Taolisel juhul oleks restart kiirem. |
Parem las toimetab 5 minti kui pean kõiki progesid jälle üles firema.
E: paistab et ei funktsi kohe üldse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
07.01.2010 16:02:07
|
|
|
Tõsta vana profiil ümber uude kohta teise admin kasutaja all koos atribuutidega (kas xcopy vastavate optsioonidega või FAR manageriga näiteks) ja siis muuda registrys uus asukoht ära. Samas on vaja käie üle kasutaja oma seaded kõikidele programmidele, kuna see info on ju sama. Ehk registry HKEY_CURRENT_USER all olev info.
_________________ -- |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
07.01.2010 20:51:12
|
|
|
kotmarjak kirjutas: |
kellelgi uute setpoint win7 (4.80) driveritega jama ka on olnud ? ise ei saa oma BT hiirt enam arvutile külge pookida. vista 4.72 töötas veel ilusasti |
MX1000-dega töötavd ilusti.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
tagasi üles |
|
 |
|