Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 371, 372, 373 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Max Powers

sõnum 03.01.2010 20:57:34 vasta tsitaadiga

Peale 7le üleminekut on IE8 täiesti suvalistel hetkedel back/forward nupud töötamast lakanud icon_confused.gif
XPga seda ei juhtunud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Krizto
Kreisi kasutaja
Krizto

sõnum 04.01.2010 13:07:23 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Peale 7le üleminekut on IE8 täiesti suvalistel hetkedel back/forward nupud töötamast lakanud icon_confused.gif
XPga seda ei juhtunud.

endal sama probleem. samuti Home nupp ei tööta alati. lisaks jookseb ka live messenger väljalogimisel väga tihti kokku
lisaks sellele veel teinekord jookseb mõni IE tab kokku ning sulgeda ei lase, tuleb kõik IE protsessid sulgeda
tagasi üles
o-u-t-r-o
HV kasutaja
o-u-t-r-o

sõnum 04.01.2010 14:08:24 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
o-u-t-r-o kirjutas:
Selline küsimus tekkis, et kas on võimalik muuta Windowsi ikoone ilma mingit programmi kasutamata?

Mida sa täpsemalt muuta tahad nende juures?

Tahad seda inetut shortcuti noolt ära kaotada? icon_smile.gif

Et kui on mingi costum tavalise kasuta ikoon, siis kuidas see rakendada kõigile kaustadele ilma mingit programmi kasutamata?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.01.2010 14:18:45 vasta tsitaadiga

o-u-t-r-o kirjutas:
tomorrow kirjutas:
o-u-t-r-o kirjutas:
Selline küsimus tekkis, et kas on võimalik muuta Windowsi ikoone ilma mingit programmi kasutamata?

Mida sa täpsemalt muuta tahad nende juures?

Tahad seda inetut shortcuti noolt ära kaotada? icon_smile.gif

Et kui on mingi costum tavalise kasuta ikoon, siis kuidas see rakendada kõigile kaustadele ilma mingit programmi kasutamata?

Ilma programmi kasutamata väga ajamahukas.Üks võimalus on manuaalselt igale kaustale see custom ikoon määrata.Kahjuks see ei toimi kui teed nt uue kausta.Teine võimalus on vastavat windowsi .dll faili modida, et see sisaldaks custom ikooni defaulti asemel.Tõenäoliselt seda teevad ka vastavad programmid aga kiiremini ja lihtsamalt.
tagasi üles
o-u-t-r-o
HV kasutaja
o-u-t-r-o

sõnum 04.01.2010 14:20:07 vasta tsitaadiga

Aga oskab keegi mingit programmi soovitada, millega saaks seda .dll faili muuta?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.01.2010 14:27:53 vasta tsitaadiga

o-u-t-r-o kirjutas:
Aga oskab keegi mingit programmi soovitada, millega saaks seda .dll faili muuta?

Kahjuks ma ei kasuta eriti custom ikoone seega ei oska ka soovitada.Ehk keegi teine oskab thumbs_up.gif
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 05.01.2010 16:39:37 vasta tsitaadiga

http://news.cnet.com/8301-13860_3-10423985-56.html

God mode töötab ilusti ja on efektiivne. Uurige järgi.

Looge näiteks C kettal kaust ja pange nimeks GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Edu. Olemas on see juba muidugi varasematel versioonidel, aga kindlasti paljudele on see uus feature.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.01.2010 16:57:47 vasta tsitaadiga

soovija kirjutas:
http://news.cnet.com/8301-13860_3-10423985-56.html

God mode töötab ilusti ja on efektiivne. Uurige järgi.

Looge näiteks C kettal kaust ja pange nimeks GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Edu. Olemas on see juba muidugi varasematel versioonidel, aga kindlasti paljudele on see uus feature.

Jep.Sellest oli Win7 tweaking teemas juba juttu eelmine nädal: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5574160#5574160
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 05.01.2010 19:41:26 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Mart352 kirjutas:
icon_neutral.gif windows update väidab, et 1 important update available, klikin siis sellele kirjale peale, et vaadata, mis head jälle pakutakse. Lehel valitseb aga tühjus. Pimesi ma ka midagi installima ei hakka.

Samas optional updates samamoodi, ei näita midagi. Ainult number, et 35 asja. windows update service-i panin korra kinni ja uuesti tööle aga ikka sama lugu. Mis ma pean restarti tegema, et asi korda läheks?

RTM-iga igasuguseid muid imelikke asju ka veel olnud aga nendest üle saanud. RC-ga oli nagu vähem jamamist icon_eek.gif icon_lol.gif

Restart vaja teha jah

See optional 35 on ilmselt keelepaketid icon_wink.gif

Ok juba 3-4 korda sedasi, et ei näita, mida ta update-da tahab. Iga kord enne update ja vb ka pärast update-i restarti teha on ka narr.

Mis seda põhjustada võib ja kuidas jäädavalt lahti saada?

AJ
HV Guru
AJ

sõnum 05.01.2010 21:56:24 vasta tsitaadiga

Windows 7 "God Mode" Ungodly After All
http://hothardware.com/News/Windows-7-God-Mode-Ungodly-After-All/

Spoiler Spoiler Spoiler

Naljatilk
HV kasutaja
Naljatilk

sõnum 06.01.2010 00:07:27 vasta tsitaadiga

Probleem: Win 7 ei tunnista Line in'i (Currently unavailable)

Tervist!

Soovin kasutada elektrikitarri läbi line in'i, mida Windowsi jaoks pole isegi mitte olemas. Kasutada saan esipaneeli Microphone ava, aga programm, mida soovin kasutada puhub selle signaali liiga tugevaks ning heli asemel on püsiv müra.

Olen uudistanud Internetisügavusi ning Vista jaoks on olemas erinevad lahendused, sealhulgas EnableInputMonitori lisamine registrisse (Win 7 antud kaust puudub), Delli juures registris LineInputMonitoriga mängimine. Olen installinud ATI Catalyst HD heli driverid, Realtek HD heli, Realtek AC97, P45 chipseti driverid ning isegi BIOSes määranud, et Front end heli oleks HD asemel AC97. Olen muutnud line in-i defaultiks, restartinud, üritanud uuesti.

Kõigest hoolimata line in-i ei tunnista masin. Siin on ka pilt, mis kanalid "Speakers" all olemas:

Väidetavalt peaks seal all olema ka Line in välja toodud.

Arvuti on sama, mis profiilis:
Mobo: ASUS P5QD Turbo
Heli: Integreeritud 7.1 HD

Muu eriti tähtsust omada ei tohiks..

Oskab keegi aidata, mida olen teinud valesti ning olen ma õigesti aru saanud, et nii SigmaTel kui ka Realtek teevad omast vabast tahtest helikaardi drivereid või olen puhtalt sellega ämbrisse astunud?

Igasugune abi on teretulnud,
Martin

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 06.01.2010 00:34:41 vasta tsitaadiga

äkki sul playback device'ides keelatud?

edit: sry, my bad...

sul line in properties'is sellist ala pole?

pildil küll mic, kuna mul pole hetkel line-in'iga masinat näppida

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Naljatilk
HV kasutaja
Naljatilk

sõnum 06.01.2010 00:46:39 vasta tsitaadiga

Hetkel on juhtunud midagi väga huvitavat ja toredat.

Määrasin Line in järjekordselt Default device-iks ning see teeb nüüd heli. Vb on asi BIOSes AC97 määramises või milleski muus, aga homme vaatan lähemalt uuesti üle. icon_smile.gif Hetkel asi lahendatud.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 06.01.2010 10:44:36 vasta tsitaadiga

Krizto kirjutas:
Max Powers kirjutas:
XPga seda ei juhtunud.

endal sama probleem. samuti Home nupp ei tööta alati. lisaks jookseb ka live messenger väljalogimisel väga tihti kokku
lisaks sellele veel teinekord jookseb mõni IE tab kokku ning sulgeda ei lase, tuleb kõik IE protsessid sulgeda
See probleemike kaob mingil hetkel taas iseenesest. Ja samal ajal kui hiire parema nupu menüüst tagasi/edasi liikuda, siis see töötab külma rahuga. Teisisõnu, mitte midagi ei jää tegemata, kui tarvis.
Aga kellel see sügavaks mureks, see las pommitab MS-i mailidega, et nad sellele kalale ravi leiaks...
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.01.2010 10:54:57 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:
icon_rolleyes.gif mingi eriline probleem vast

Endal pole õnneks esinenud(ptüi-ptüi-ptüi kolm korda üle õla)

Küll aga piisavalt saanud sellest lugeda teistes foorumites ja ka siin on paar inimest hädas olnud sellega.carlking oli vist üks kui ma õieti mäletan icon_rolleyes.gif

yaa, minul oli see jama päris pikalt, lõpuks panin lihtsalt manuaalselt kõik seaded paika ja enam ei ole uurinud, kas mõni update seda on parandanud. asi oli siis selles, et kohtvõrgu sai kätte ja kõik toimis aga internetiühendus puudus, vb tal mingi tõrge sellega, et mul käib asi läbi kahe ruuteri (elioni digitv speedtouch ja wrt54gs)

sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 06.01.2010 11:59:32 vasta tsitaadiga

Arvutis ketas kaheks partitsiooniks jagatud. W7 tekitab kasutajate kataloogid C:\user alla. Kuidas saaks asja kõige lihtsamalt ümber seadistada nii, et kasutajate profiilid oleksid teisel pardil, ehk siis D:\user\... ?
tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 07.01.2010 12:25:00 vasta tsitaadiga

kellelgi uute setpoint win7 (4.80) driveritega jama ka on olnud ? ise ei saa oma BT hiirt enam arvutile külge pookida. vista 4.72 töötas veel ilusasti
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 07.01.2010 13:12:38 vasta tsitaadiga

sosssepp kirjutas:
Arvutis ketas kaheks partitsiooniks jagatud. W7 tekitab kasutajate kataloogid C:\user alla. Kuidas saaks asja kõige lihtsamalt ümber seadistada nii, et kasutajate profiilid oleksid teisel pardil, ehk siis D:\user\... ?

Leidsin ise lahenduse, eks õhtul proovin ära http://www.windows7hacker.com/index.php/2009/05/how-to-change-user-profile-default-location-in-windows-7/
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2010 15:27:31 vasta tsitaadiga

Paistab et leidsin mingisuguse asja mis vbla minu perfi aitab kui süsteemi uptime väga pikaks läheb.

http://www.windows7hacker.com/index.php/2009/09/tips-clearing-memory-cache-to-speed-up-your-windows-7/

Hetkel 2d 22h uptime ja hakkab kahtlaseks minema juba.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.01.2010 15:41:02 vasta tsitaadiga

Zanzhu kirjutas:
Paistab et leidsin mingisuguse asja mis vbla minu perfi aitab kui süsteemi uptime väga pikaks läheb.

http://www.windows7hacker.com/index.php/2009/09/tips-clearing-memory-cache-to-speed-up-your-windows-7/

Hetkel 2d 22h uptime ja hakkab kahtlaseks minema juba.

Ehk ma mäletan valesti aga kas see mitte ei tahtnud mingi 5+ minutit saada pärast jooksutamist, et oma asjad ära teha?.Taolisel juhul oleks restart kiirem.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 07.01.2010 15:44:45 vasta tsitaadiga

Zanzhu, kahtlane värk sul siis, mul pea kuu aega siin juba uptime (4 nädalat ja 4 tundi).
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 07.01.2010 15:45:27 vasta tsitaadiga

Zanzhu, mul oli uptime 6d 22h ja polnud miskit häda. Siis kahjuks pidin välja lülitama teise.. ei saanudki teada mis edasi oleks juhtunud.
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2010 16:01:53 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Ehk ma mäletan valesti aga kas see mitte ei tahtnud mingi 5+ minutit saada pärast jooksutamist, et oma asjad ära teha?.Taolisel juhul oleks restart kiirem.

Parem las toimetab 5 minti kui pean kõiki progesid jälle üles firema.

E: paistab et ei funktsi kohe üldse.
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 07.01.2010 16:02:07 vasta tsitaadiga

sosssepp kirjutas:
sosssepp kirjutas:

Leidsin ise lahenduse, eks õhtul proovin ära http://www.windows7hacker.com/index.php/2009/05/how-to-change-user-profile-default-location-in-windows-7/

Tõsta vana profiil ümber uude kohta teise admin kasutaja all koos atribuutidega (kas xcopy vastavate optsioonidega või FAR manageriga näiteks) ja siis muuda registrys uus asukoht ära. Samas on vaja käie üle kasutaja oma seaded kõikidele programmidele, kuna see info on ju sama. Ehk registry HKEY_CURRENT_USER all olev info.

AJ
HV Guru
AJ

sõnum 07.01.2010 20:51:12 vasta tsitaadiga

kotmarjak kirjutas:
kellelgi uute setpoint win7 (4.80) driveritega jama ka on olnud ? ise ei saa oma BT hiirt enam arvutile külge pookida. vista 4.72 töötas veel ilusasti

MX1000-dega töötavd ilusti.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 371, 372, 373 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.