Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Hearts Of Iron 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Erko90
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.01.2010 22:50:12 Hearts Of Iron 3 vasta tsitaadiga

Ei leidnud selle mängu kohta ühtegi teemat.
Selline mäng siis juba mõnda aega väljas ja 1.3 patchiga üsnagi ok juba thumbs_up.gif

http://www.hoi3.com/
http://www.paradoxplaza.com//index.php?option=com_content&task=view&id=442&Itemid=234

Keegi mängib seda veel ? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 229
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jurkakm
HV vaatleja

sõnum 04.01.2010 22:57:01 vasta tsitaadiga

Isiklikult olen HOI sarja suur fänn, kuid pole kolmandat osa veel väga mänginud. Väga harjumatu, kuna olen palju teist osa mänginud ja muutus on väga suur. Lisaks oli alguses pettumuseks see kui vigane see kõik oli. Ei jooksnud üldse ega midagi, aga see suht sama case nende eelnevategi mängudega, et võtab tublisti aega millal mäng mängitavaks muutub.
Kuid kindlasti ajaloo kui ka strateegia mängude huvilistele soovitan väga. Samuti tasub tutvuda teiste paradoxi mängudega ( Europa Universalis jne )
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 05.01.2010 11:23:48 vasta tsitaadiga

Proovisin, ei saanud aru/hakkama niiet sinna ta jäigi. Minujaoks LIIGA strateegiline mäng icon_biggrin.gif
tagasi üles
Sirius
HV kasutaja

sõnum 05.01.2010 13:00:03 vasta tsitaadiga

HOi2 armageddonit sai ikka igatepidi proovitud ja kõik sai selgeks pärast mõningast õppimist ja fun oli ka cheatida. Ainuke viga HOI2-l oli AI mis oli täielik kräpp.

HOI3 on täiesti aksepteerimatu. Esiteks see ei jookse (no oleks pidanud ikka dualcore supporti tegema), buge on roppumoodi, see üleüldine hallus on jabur, theatreid tahaks defineerida ise, ai oleks super kui buge poleks, jne.
Ma ootaks veel aastakese kuni mingi lisapakk välja tuleb sellele ja siis proovin uuesti sest praegu ma on see mäng ikka täiesti õle mõistuse mirkomajandamine. Provintside arvu suurendati tohutult aga tahaks teha theatre mingi rannapiirkonna peale, et kaitske seda aga ei saa. Tra jabur, selle asemel pead mikromajandama miljon unitit kuskile ranna peale.

Ning ikka üle kõige - mäng ei jookse lihtsalt, ei minu sõbra i920-ne peal ega minu 540x2 peal. Lag igal sammul.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
TeddyBbeer
HV vaatleja

sõnum 05.01.2010 19:31:04 vasta tsitaadiga

mäng, mis on põhimõtteliselt ehitatud lahingukorrale (sõjaväeline organisatsioon, lahingurivi.. krt teab milline on õige eestikeelne sõna, inglises order of battle, saksas gliederung) ning selle strateegilistele/taktikalistele operatsioonidele ja mäng mis reklaamib ennast kui: "the most detailed World War II game ever made." ja samas paneb 1941. a 22. juuni stsenaariumis soviettide oobga nii puusse.... kuigi ka kaks eelmist mängu jäävad täpselt samasse ajavahemikku ja ka mõlemad eelnevad osad sisaldasid sama stsenaariumi... mul lihtsalt ei ole sõnu icon_evil.gif

ja mis HOI2 puutub siis tasub proovida erinevaid mode, mis annavad KÕVASTI mängurõõmu juurde, ka on enamus korralikes modides AIle puuga mõistus pähe taotud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Erko90
HV veteran

sõnum 07.01.2010 20:05:09 vasta tsitaadiga

Redikate, proovi algusest 1936 aastast rahulikult mängida siis peaks ka asjad selgeks saama
Sirius, sa saad ju otsustada ise kas tahad mikromajandada või lased paljud asjad arvutil ise ära majandada
tagasi üles
murjam
HV kasutaja

sõnum 27.01.2010 20:19:44 vasta tsitaadiga

Olen ise ka HOI2 pealt tulnud ja mäng on hoopis teisest puust. Kahjuks ei ole suutnud endale selgeks teha seda peakorterite süsteemi(HQ). Ei saa kohe üldse pihta, kuigi on olemas ka juhendid jne icon_redface.gif Ju siis ei valda piisavalt hästi inglise keelt. Olen siiani mänginud täielikult eraldatuna(detach). Äkki keegi selgitab maakeeli toda süsteemi.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Erko90
HV veteran

sõnum 28.01.2010 20:21:36 vasta tsitaadiga

Millele sa seal täpsemalt siis pihta ei saanud ?
tagasi üles
murjam
HV kasutaja

sõnum 29.01.2010 09:59:53 vasta tsitaadiga

HOI2 hoidsin seda HQ lahingutegevuse läheduses või päris diviisis. Uus süsteem on nagu hierarhia moodi, mille ülesehitusest võiks keegi reaalse näite mängust tuua. Ja huvitaks ka see nn AI poolne kaitse loomine. Mismoodi see kaitsepiirkonna märkimine käib?
Esimese(Saksamaaga) mängu mille tegin normal tasemega, hävitasin need HQ ära jätsin vaid paar tükki, mida kasutasin sarnaselt nagu HOI2-s icon_redface.gif . Euraasia sai kenasti vallutatud. Vabandan kui ennast halvasti väljendasin icon_wink.gif
tagasi üles
Erko90
HV veteran

sõnum 31.01.2010 21:11:13 vasta tsitaadiga

Hierarhia on ta jah. Teed näiteks viis deviisi ja lisad ühe hq alla ja siis lisad selle hq edasi teise hq alla. Süsteemi mõte on selles, et mida otsesem hq on seda lähemal peab see olema üksustele, et toetaks neid. Kui näiteks teed mingi eraldi väikse grupi kuskile põhiüksustest kaugemale siis on ta mõttekam lisada kas kolmanda või neljanda astme hq alla, kuna mida suurem hq aste on seda suurem on tema efektiivsus ala. Igal üksusel, mis on lisatud kuskile grupi ilmub info aknakesele hq märk kas roheline või punane, uuri seda icon_wink.gif Normaliga tundus jah saksamaaga kuidagi liiga kerge, vallutasin kogu maailma icon_biggrin.gif Kaitsepiirkonna kohta jään küll vastuse võlgu, suht manualiga kõik ära teinud ise.
tagasi üles
murjam
HV kasutaja

sõnum 18.07.2010 10:29:01 vasta tsitaadiga

Hetkel mängin Hearts Of Iron 3 Semper Fi-d. Kuidas leida üles "save games" all olevad failid Vista ja Win 7-st?
tagasi üles
Erko90
HV veteran

sõnum 13.08.2010 16:04:15 vasta tsitaadiga

Ei oska aidata kahjuks, kuid jah Semper Fi palju lihtsamaks ja huvitamaks mängu ikka teinud thumbs_up.gif
tagasi üles
murjam
HV kasutaja

sõnum 17.11.2010 12:12:02 vasta tsitaadiga

Ma ei ole aru saanud, kas ta 4 ja 6 tuumalisi protsessoreid ka reaalselt ära kasutada oskab? Hetkel jääb asi arvatavasti endal video taha, 1920x1200 ei ole see mis talle minu videoga sobiks. Eks näis, mis toimub kui video välja vahetan.
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2010 16:16:58 vasta tsitaadiga

Ma ise ei jaga üldse selliseid hardcore strateegia mänge, aga siin on ühel mehel väga stiilne LP, mis lõpneb arvake ära millise stsenaariumiga. icon_lol.gif Kahju et kõige põnevama koha pealt pooleli jäi...

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?445155-What-you-eat-is-what-you-AAR-the-worldwide-introduction-of-estonian-cuisine
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
nets14
HV vaatleja

sõnum 04.02.2011 03:22:38 Hearts of Iron 3 MP vasta tsitaadiga

Kas leidub kedagi kes mängib hearts of iron 3e? Me otsime mängijaid kellega multiplayerit teha icon_wink.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
murjam
HV kasutaja

sõnum 04.02.2011 11:33:28 vasta tsitaadiga

Olen vaid SP-d mänginud, lemmikstrateegia. Oleks huvitatud. Kas Semper Fi. Mul selle 2.03 versioon.
tagasi üles
addres999
HV kasutaja
addres999

sõnum 03.02.2014 09:08:51 vasta tsitaadiga

On siin veel keegi natuke kogenum? icon_biggrin.gif
Oleks paar küsimust.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Erko90
HV veteran

sõnum 07.02.2014 18:38:34 vasta tsitaadiga

addres999, küsi
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Hearts Of Iron 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.