Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
20.12.2009 12:35:53
|
|
|
Trükkimine on sellel moblal natuke häiriv, koguaeg kas kukub mobla käte vahelt välja või nupud käivad nbii kõvasti. Installisin SNESi emulaatori ka peale ja wow ku iraske sellega mängida on
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
20.12.2009 22:15:21
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Trükkimine on sellel moblal natuke häiriv, koguaeg kas kukub mobla käte vahelt välja või nupud käivad nbii kõvasti. Installisin SNESi emulaatori ka peale ja wow ku iraske sellega mängida on  |
Kus sa selle emulatori said?
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
person
HV vaatleja
|
25.12.2009 23:49:32
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Muidu mobla aku pidas mul siis vastu umbes-täpselt reede hommikust kuni eilse hilisõhtuni. Enda arvates panin selle laadima kohe peale töölt tulekut kuid ~23 paiku selgus, et õige laadija asemel olin suutnud hoopis torgata vana laadija kõrvaklapi auku Tolleks hetkeks oli aku täituvuse näidkul umbes ühe piksli jagu alles.
tonx kirjutas: |
Mulle tundub, et sul, person, on mingi põhimõtteline probleem N900-ga. |
Kadedus?  |
Aku kestab nii 10-16 tundi, seda üpris intensiivse kasutamise korral, mitte kasutades veab ehk 24 tunnini välja. Laadijast on saanud iseenesestmõistetav alatine kaaslane... mage kuidagi...
|
|
tagasi üles |
|
 |
siim
HV kasutaja
|
26.12.2009 15:05:22
|
|
|
person kirjutas: |
mitte kasutades veab ehk 24 tunnini välja. Laadijast on saanud iseenesestmõistetav alatine kaaslane... mage kuidagi... |
Kui sul mailide sünk vms muu võrguliilust taustal tekitav rakendus on, siis soovitan soojalt intervallid üle vaadata. Mul N95 8GB aku kestus kukkus ka poole päeva peale kui iga 5 min tagant XCH käis kontrollimas. Tavaliselt laen kord 4 päeva jooksul.
_________________ Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi.. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
person
HV vaatleja
|
26.12.2009 21:06:48
|
|
|
siim kirjutas: |
mitte kasutades veab ehk 24 tunnini välja. Laadijast on saanud iseenesestmõistetav alatine kaaslane... mage kuidagi... |
Kui sul mailide sünk vms muu võrguliilust taustal tekitav rakendus on, siis soovitan soojalt intervallid üle vaadata. Mul N95 8GB aku kestus kukkus ka poole päeva peale kui iga 5 min tagant XCH käis kontrollimas. Tavaliselt laen kord 4 päeva jooksul. |
Syncid panin käsitsi peale ja connectimise netti luban ainult küsimise peale... Aga muidugi, ikka on mure, et just vajalikul hetkel toss välja läheb...
|
|
tagasi üles |
|
 |
charrua
HV vaatleja
|
27.12.2009 09:09:09
|
|
|
Väga huvitav feature: telefon läheb sleep-režiimist välja, kui ta satub mõne magneti lähedale. Näiteks siis, kui vöökotil on magnetsulgur... See tähendab seda, et ta võib näiteks hakata ise helistama, rääkimata sellest, et kuulutab aku ära. Mul endal oligi vist see probleem... Eelmine nädal tagastasin EMT-le kuna aku oli alla igasugust arvestust jms.
http://talk.maemo.org/showthread.php?t=36194
_________________ __________________________________
M: Cisco Catalyst WS-C2924-XL-EN 24 x 10/100 TX switch. Hind €20 + käibemaks |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
person
HV vaatleja
|
27.12.2009 10:54:31
|
|
|
charrua kirjutas: |
Väga huvitav feature: telefon läheb sleep-režiimist välja, kui ta satub mõne magneti lähedale. Näiteks siis, kui vöökotil on magnetsulgur... See tähendab seda, et ta võib näiteks hakata ise helistama, rääkimata sellest, et kuulutab aku ära. Mul endal oligi vist see probleem... Eelmine nädal tagastasin EMT-le kuna aku oli alla igasugust arvestust jms.
http://talk.maemo.org/showthread.php?t=36194 |
Kuidas see tagastamine käib? Mul hakkab ka sellest "telefonist" küllalt saama.
Ja muidugi on väga lahe see, et "multimeediatelefon" ei toeta MMS-i. Kas Nokia pole mitte läinud ogaraks? Ja miks operaatorid ei hoiata inimesi mittekasutatava telefoni müümisel? Õ-tähest enam ei räägigi. Täielik käkk on see N900, andke andeks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
27.12.2009 11:38:17
|
|
|
charrua kirjutas: |
http://talk.maemo.org/showthread.php?t=36194 |
Kuidas see tagastamine käib? Mul hakkab ka sellest "telefonist" küllalt saama.
Ja muidugi on väga lahe see, et "multimeediatelefon" ei toeta MMS-i. Kas Nokia pole mitte läinud ogaraks? Ja miks operaatorid ei hoiata inimesi mittekasutatava telefoni müümisel? Õ-tähest enam ei räägigi. Täielik käkk on see N900, andke andeks. |
1. See pole telefon.
2. MMS on ajalugu
3. Õ täht tuleb
4. HV-s saab saab alati sellest lahti, kui hind paras.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
person
HV vaatleja
|
27.12.2009 13:13:27
|
|
|
IceUul kirjutas: |
1. See pole telefon.
|
Oi, oi, kuhu siis SIM kaart tuleks panna?
Kas kellelgi on õnnestunud mõni fail N900-st Bluetoothiga mõnda teise device saata? Näiteks, mõne pildi või dokumendi? Ja kui see ime on õnnestunud, siis kuidas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
27.12.2009 14:54:46
|
|
|
1. See pole telefon.
|
Oi, oi, kuhu siis SIM kaart tuleks panna? |
Ka GPS seadmetes, turvasüsteemide keskustes, ruuterites, mobiil-interneti modemites ja veel väga paljudes erinevates seadmetes käivad SIM kaardid sees. Sinu teooria järgi on siis nad kõik siis telefonid?
Või siis nt vana hea lauatelefon ei ole telefon kuna tal puudub SIM kaardi pesa?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
person
HV vaatleja
|
27.12.2009 19:38:56
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
1. See pole telefon.
|
Oi, oi, kuhu siis SIM kaart tuleks panna? |
Ka GPS seadmetes, turvasüsteemide keskustes, ruuterites, mobiil-interneti modemites ja veel väga paljudes erinevates seadmetes käivad SIM kaardid sees. Sinu teooria järgi on siis nad kõik siis telefonid?
Või siis nt vana hea lauatelefon ei ole telefon kuna tal puudub SIM kaardi pesa? |
No tõesti vabandan, kui ostsin, siis ikka arvasin küll, et ostan mobiiltelefoni...
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaanusa
HV vaatleja
|
29.12.2009 23:45:19
|
|
|
Kas kellelgi on õnnestunud mõni fail N900-st Bluetoothiga mõnda teise device saata? Näiteks, mõne pildi või dokumendi? Ja kui see ime on õnnestunud, siis kuidas? |
Kuna eelmine telefon (Nokia6600) üle 6 aasta vana Blueetooth versiooniga 1.1 (N900-l ver. 2.1) ei õnnestunud ei andmete ületoomine ega failide saatmine nende vahel ei õnnestunud. Uuematelt telefonidelt faile vastu õnnestub küll võtta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
person
HV vaatleja
|
30.12.2009 00:23:49
|
|
|
jaanusa kirjutas: |
Kas kellelgi on õnnestunud mõni fail N900-st Bluetoothiga mõnda teise device saata? Näiteks, mõne pildi või dokumendi? Ja kui see ime on õnnestunud, siis kuidas? |
Kuna eelmine telefon (Nokia6600) üle 6 aasta vana Blueetooth versiooniga 1.1 (N900-l ver. 2.1) ei õnnestunud ei andmete ületoomine ega failide saatmine nende vahel ei õnnestunud. Uuematelt telefonidelt faile vastu õnnestub küll võtta. |
Mõtlesin just saatmist, et brausid faili välja ja siis valid - saada Bluetoothiga ning valid Device.
|
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
avax
HV Guru

|
31.12.2009 11:16:26
|
|
|
Duke Nukemit saab vähemalt pelada
|
|
Kommentaarid: 269 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
mygaric
HV vaatleja
|
01.01.2010 01:49:13
|
|
|
Nojah, mõnitage mõnitage.
On ikka veider küll kui nüüd hakkan e-maile saatma ja õ asemel on 6. Juhul kui Nokia neid telefone kingiks inimestele, ei viriseks ma üldse, kuid kuna selle eest tahetakse raha, siis leian, et tehnoloogia viimane sõna võiks olla võimeline produtseerma õ tähte ja saama aru misasi on faksinumber.
Minu jaoks on see jah probleem, kui ma ei saa oma kontaktiraamatusse Šurik Sõlesõrga sisestada, ja kui sisestangi, siis pärast enam ei leia üles. |
Mul on N900 alates umbes 04.12 kasutusel ja sellest ajast alates on võimalik sisestada õžšéèàù seda mulliga 'a'd ja krt teab veel mida. Klaviatuur on saksa oma "qwertz" (st äöü on kohe saadaval), ülejäänud tulevad sinine nool + "sym". mille peale avaneb tildede ja ülakomadega virtuaalne klaviatuur, sealt valid sobiva vidina ja seejärel vajutad sobivat klahvi. Võimalik, et see on isegi juhendis kirjas. Bluetoothiga failide saatmiseks jagab nokia oma lehel Petrovich'i http://maemo.nokia.com/maemo-select/applications/petrovich/.
Palmilt üle tulnuna kurvastab veidi see, et kalender on tiba vähemate võimalustega. Samas MSN, Skype, blogimine on ikka väga mugav.
|
|
tagasi üles |
|
 |
overgrow
HV kasutaja

|
01.01.2010 22:58:59
|
|
|
Täna sai siis n97-t pikemalt näpitud, uimane ja aeglane telefon n900-ga võrreldes. Vaatamata mitte päris valmis tarkvarale on n900 kiireim ja võimsaim nokia telefon ja minu meelst ka parim (vaieldav). Kogemused on mul n95, n96, n97 ja n900-ga.
Hetkel ise tunnen puudust järgmisest:
- veidi paremat flashi jooksutamist (täpsustan üle, et browser võib joosta ainult flashi ajal kinni, muidu mitte)
- õ tähte ja eesti keelt + klaviatuuri
- FM raadiot (beta kujul juba olemas tarkvara)
- Blutoothi modem (tarkvara jupp beta testimises)
- Media player koos subtiitrite toe ja ekvalaiseriga (vist midagi on arendamises juba?)
- Codec pack (puuduvatele codecitele, betana saadaval)
- portrait mode tugi
- võimalus luua gruppe ja rohkem profiile
Samas avastasin päris häid valmis rakendusi, mis lisavad funksioone juurde:
- Adblock plus - blokeerib popupid, teeb browsimise sujuvamaks
- ogg support - lisab ogg failide toe
- personal dataplan monitor - loeb kokku mobiilse interneti kasutatud megabaidid
- petrovich - võimaldab üle bluetoothi või wlani saata teistesse seadmetesse faile
- recorder - lisab diktofoni kasutus võimaluse
- vncviewer - võimaldab ühendada ennast kaughalduse kaudu mõne arvuti külge
Igasuguseid häid asju veel, aga need rohkem vastavate inimeste vajadustega seotud. |
n97 mis firmwariga?FM 2.0 on täpselt sama kiire kui n900. Uimasusest küll rääkida ei saa. Olen ise mõlemat telefoni kasutanud n97 firmw. mis on alla 2.0 on tõesti ehe pask aga 2.0 muutis asja.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
2 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.01.2010 00:29:33
|
|
|
Oli alla 2.0 jah.
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
madboy
HV kasutaja

|
02.01.2010 13:20:10
|
|
|
Selline veider küsimus, et ma installisin eile mõned programmid peale. Nüüd aga ei leia osasid kusagilt üles. Uninstalli all on näha, et need on installitud. Samas seal kus kõik teised programmid on, seda ei ole. Kas on mõni koht kust veel installitud kraamile ligi saab?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
02.01.2010 17:02:00
|
|
|
madboy kirjutas: |
Selline veider küsimus, et ma installisin eile mõned programmid peale. Nüüd aga ei leia osasid kusagilt üles. Uninstalli all on näha, et need on installitud. Samas seal kus kõik teised programmid on, seda ei ole. Kas on mõni koht kust veel installitud kraamile ligi saab? |
Oskad tuua ehk mõned näited?
|
|
   |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
madboy
HV kasutaja

|
02.01.2010 18:31:43
|
|
|
Installisin ära Duke Nukemi, BlueMaemo, Flashlighti ja GeoToad'i. Nendest kaks on olemas pea menüüst minnes More alla. Teist kahte aga ei leia ma kusagilt..
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
mygaric
HV vaatleja
|
03.01.2010 00:00:06
|
|
|
Flashlight: "...To switch the flashlight on or off, tap on the status area to open status menu and tap on Flashlight applet..."
Kaameral peab olema kate eest ära, vajutad "status area" peal (desktopil kella/netiühenduse/patarei näidu peal) ja seal on valik "flashlight".
GeoToad: "...Geotoad is a command line tool..."
See on käsurea rakendus - käske saad anda x terminalis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
madboy
HV kasutaja

|
03.01.2010 00:25:14
|
|
|
Suured tänud! Tean edaspidi siis ka ikka programmide kirjeldusi otsida
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rass4
HV vaatleja

|
03.01.2010 07:59:54
|
|
|
Aku kestab nii 10-16 tundi, seda üpris intensiivse kasutamise korral, mitte kasutades veab ehk 24 tunnini välja. Laadijast on saanud iseenesestmõistetav alatine kaaslane... mage kuidagi... |
Vot mul on sama teema. Need Õ tähed jne muud asjad on väga ilusti tauluavad ja kõik on ok, aga see aku kestvus ja laadija taskus tassimine hakkab küll närvi ajama. Mitte midagi kuulates/vaadates/surfates ja keskmisel tasemel helistades, üle ühe päeva (u 12-15 h) see aku vastu ei pea.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|