Tere. Nimelt ma harjutan vähe kätte ühe brauseripõhise mänguga, et tulevikus midagi suurt ka ise oskaks teha.
Aga tekivad nagu ikka probleemid. Praegu on näiteks probleemiks see, et houtboxis edastab read valesti ja kas teie leiaksite selle vea ülesse?
function clanbabble() {
global $userrow;
if (isset($_POST["babble"])) {
$safecontent = makesafe($_POST["babble"]);
if ($safecontent == "" || $safecontent == " ") { //blank post. do nothing.
} else { $insert = doquery("INSERT INTO {{table}} SET id='',posttime=NOW(),clan='".$userrow["clan"]."',author='".$userrow["charname"]."',babble='$safecontent'", "clanbabble"); }
header("Location: index.php?do=clanbabble");
die();
}
$babblebox = array("content"=>"");
$bg = 1;
$babblequery = doquery("SELECT * FROM {{table}} ORDER BY id DESC LIMIT 20", "clanbabble");
while ($babblerow = mysql_fetch_array($babblequery)) {
if ($bg == 1) { $new = "<div style=\"width:98%; background-color:#eeeeee;\">[<b>".$babblerow["author"]."</b>] ".$babblerow["babble"]."</div>\n"; $bg = 2; }
else { $new = "<div style=\"width:98%; background-color:#ffffff;\">[<b>".$babblerow["author"]."</b>] ".stripslashes($babblerow["babble"])."</div>\n"; $bg = 1; }
$babblebox["content"] .= $new . $babblebox["content"];
}
$babblebox["content"] .= "<center><form action=\"index.php?do=clanbabble\" method=\"post\"><input type=\"text\" name=\"babble\" size=\"40\" maxlength=\"220\" /><br /><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Sisesta\" /></form></center>";
// Make page tags for XHTML validation.
$xml = "<?xml version=\"1.0\" encoding=\"ISO-8859-1\"?>\n"
. "<!DOCTYPE html PUBLIC \"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN\" \"DTD/xhtml1-transitional.dtd\">\n"
. "<html xmlns=\"http://www.w3.org/1999/xhtml\" xml:lang=\"et\" lang=\"et\">\n";
$page = $xml . gettemplate("babblebox");
echo parsetemplate($page, $babblebox);
die();
Pilt ei ütle siis ära?
Esiteks juba vaata värvide järgi
Värvid peaks kordamööda olema, hall, valge, hall, valge. Aga ei ole ju
Nt igakord kui ma kirjutasin kirjutasin erinevat asja ja seal näitab seda asja mitu korda. _________________
Kui ma tegin nii nagu andrusny ütles siis jäi mul sinna ainult "Sisesta" nupp järgi, shoutbox kadus üldse ära.
Hakkab kellelgi veel mõistus peale mis viga võib olla? _________________
No sa pead ise asjast aru saama. Minu näites paneb ta need $new andmed ehk siis need div väljad selle masiivi pesadesse järjest. Sul on see süsteem veider, sa liidad masiivile nagu stringi otsa. Võimalik, et see on mingi süsteem, kuid minu teada sedasi ei liideta masiivi. Ehk on sul viga selles, et ka edaspidises koodis on sul sarnaselt toimitud.
Kas kood on sinu enda tehtud või kusagilt tõmmatud?
kui sa näiitaks parsetemplate() funktsiooni,. siis oleks selgem, miks ta sul ei näita või mida ta sellest masiivist $babblebox üldse ootab. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.