praegune kellaaeg 21.06.2025 16:44:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Click
HV kasutaja
|
31.12.2009 22:42:48
HD5750 Vapor-X liiga kuum? |
|
|
Tervitus, selline probleem ,et mu 5750 kaart on kuidagi liiga kuum, catalyst control center näitab 50+(idle) kraade.
Muidu on alati olnud 40 kraadi temp idles, aga peale teise monitori ostmist, ehk dual screenis jooksutamist läks kuidagi kuumemaks.Kas on siis võimalik, et dual screen teeb kuumemaks kaardi?teine moll on praegu väljas olnud ja ikka on temp 50 kandis. Overdrive on ka maha võetud ja kõik defaultis.
Kõik see panebki mind imestama just sellepärast, et Vapor-X tehnoloogia peaks ju kaarti jahedana hoidma väikese koormuse korral.
Kas kellelgi on veel seda jama olnud, või olen ma ainulaadse probleemiga, või olen liialt mures lihtsalt ja see on normaalne?
Tänud.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
3 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.12.2009 23:04:27
|
|
|
mõõda gpuz, rivatuner'iga vms programmiga tempe. Lase FurMark käima ja vaata mida nemad su gpu kohta ütlevad. Varasemate kogemustega ATI kaartidega võiks öelda et suht normaalne. Vaata mida ta sul loadis teeb.
siit saad kah mingi ülevaate tempide kohta ehk -> http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=895&pageid=13
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
03.01.2010 05:56:42
|
|
|
Kastis korralik õhuvahetus ? Ja toatemperatuur mõjutab ka mingil määral , samuti see kui tolmused on igasugused ventikaavad kastis jms .
Muidu 40 või 50C idles - väiksed numbrid mõlemad .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|