puurivad ja uurivad seda HD5k seeriat. panevad paar transsi juurde ja vaatavad, mis juhtub. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Cb4, masu? Ehk hoiavad kulusi kokku kuna gtx-id müüvad siiani hästi, dx11 mänge ple kah pm, mingi suht mõttetud on aint Ja kiirust praegustel kaartidel ju jagub. Mõnes mõttes tegutseb väga targasti majanduslikult, samas see annab palju kõneainet, et nvidia sux ja ati rules londiste, Geforce Fx5x00 ajastu omas Mäletan kui esimest reviewd vaatasin youtubest FX5800-st, SIUKE föön ning täielik ahi ning super aeglane
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
FX5200 teeb Aerot ja Radeon 9200 mitte. Nii et kumb on tegija? Ja FX5200-l pole fööniga midagi pistmist. Enamus neist mida olen näinud olid passiivjahutusega. Jõudlust sellel kaardil oleks võinud muidugi rohkem olla. Aga ega see mänguri kaardiks polnudki mõeldud. Mina muidugi mängisin sellega ja kirusin. Radeon 9600-ja jaoks polnud tollal raha.
Nvidia on hädas praegu, aga seda firmat maha kanda on rumalus. Varsti on Fermi valmis ja siis vaatame kes on peal kas Vestman või Piibeleht.
Mina muidugi mängisin sellega ja kirusin. Radeon 9600-ja jaoks polnud tollal raha.
Ja mul oli omal ajal samamoodi, et passiivis fx5200 junn ja sõbral 9600 kaart masinas. Too jõudluselt ühe teise tüübi sõnul isegi kehvem kui integreeritud Inteli graafikakiirendi. Aga ämbrisse võib igaüks astuda, 8800 seeria oli nVidial samas kuldaväärt.
Mina muidugi mängisin sellega ja kirusin. Radeon 9600-ja jaoks polnud tollal raha.
Ja mul oli omal ajal samamoodi, et passiivis fx5200 junn ja sõbral 9600 kaart masinas. Too jõudluselt ühe teise tüübi sõnul isegi kehvem kui integreeritud Inteli graafikakiirendi. Aga ämbrisse võib igaüks astuda, 8800 seeria oli nVidial samas kuldaväärt.
8800 seeria oli jah kuldaväärt.Endam kahjuks midagi sellist nvidial pole tulnud.
GTX 295-s oli ka ok kaart aga mitte vinge, kui 8800GTX omal ajal.
ja ma nutsin kui otsustasin võtta poest MX200 ja mitte 800.- kallima MX400 (GTS oli umbes 1500.- kallim) Viimane oli üle mõistuse parem kaart kui see MX200 junn, CS-is suri mu arvuti nii ära kui keegi tossuka viskas
a noh see selleks _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sellest gt 300 teemast on saanud ajaloo teema
Ma ei saa aru, mix nvidia midagi ei ütle, ametlikku ma mõtlen.
Nvidia kõige parem kaart on Gtx 280 _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
- We just expect this [Fermi] to be the fastest GPU in every single segment. Our performance numbers that we have done internally shows that, so we're pretty much happy about this, says Luciano Alibrandi
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame.
Ma ei ta kas see on juba siin teemas olnud aga nagu ma välja loen siis nvidia arvab ,et directX 11 pole see mis inimesed poodi uut graafikakaart ostma paneb?
eks nad peavad soga ajama jah, DX11 jooksutavat kaarti neil ju olemas pole
seega röögitaksegi, et DX11 on pointless ja poole aasta pärast tuleb jõhker killer
Ma ei ta kas see on juba siin teemas olnud aga nagu ma välja loen siis nvidia arvab ,et directX 11 pole see mis inimesed poodi uut graafikakaart ostma paneb?
Jah niikaua kui enda kaarti pole tehakse maha.Vaata kui enda kaart tuleb siis mis kiidulaul lahti läheb
Samas ega kuni Crysis 2 tulekuni me DX11 osas veel eriti midagi ei näe kah ma kardan _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
nvidia arvab ,et directX 11 pole see mis inimesed poodi uut graafikakaart ostma paneb?
Minu puhul peab paika näiteks, ei näe vajadust kaarte välja vahetada, praegused piisavalt kiired.
Kui väga paljud siin teemas pasandavad nagu Nvidia uus kaart tuleb aeglasem kui HD5K seeria siis nad tarbivad keelatud aineid või on lihtsalt peast soojad. Vähemalt 2 eelmist põlvkonda on Nvidia olnud väljas kõige kiirem kaardiga, seda nii single gpu kui ka dual gpu, ei usu et seekord midagi muutub.
HD2900XT vs 8800GTXUltra
HD3870 vs 8800GTX/Ultra
HD3870X2 vs 9800GX2
HD4870 vs GTX280
HD4890 vs GTX285
HD4870X2 vs GTX295
Sellised võrdlused ja nvidia oli kiirem.
HD2900XT vs 8800GTXUltra
HD3870 vs 8800GTX/Ultra
HD3870X2 vs 9800GX2
HD4870 vs GTX280
HD4890 vs GTX285
HD4870X2 vs GTX295
Jah aga seni kui ATI laskis järjest välja 4 põlvkonda kaarte, siis nvidia ratsutas pmst kahe põlvkonna vana rasva peal _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Samas ega kuni Crysis 2 tulekuni me DX11 osas veel eriti midagi ei näe kah ma kardan
Suure tõenäosusega ei näe sa ka siis, sest C2 on dx9 dx10, vähemasti hetkel oleva informatsiooni järgi ja mitte miski ei viita sellele et nad dx11 peaks CE3 külge pookima.
Üleminek dx 10-lt 11-lee on palju kergem kui 9-lt 10-le. Küll saab ka C2 dx11 peale
No crysis pigem siiski dx9, paar vidinat on ka dx10.
tsitaat:
Frankfurt a. M. (Germany), October 14th 2009 - Crytek GmbH (“Crytek”) is excited to announce that their latest all-in-one development solution CryENGINE 3 is now available for all developers. CryENGINE 3 is the first game development platform for Xbox 360, PlayStation 3, MMO, DX9/DX10 that also is truly Next-Gen-Ready - with scalable computation and graphics for all major upcoming platforms.
Kas järgmine suurem dx11 toega, mittetäieliku!, mäng pole mitte BF:BC2? mis kasutab frostbite mängumootorit. Juttude järgi pidavat FB2 olema täieliku dx11 toega. Crysisega on sama lugu, kui ta välja tuli oli ta dx9 mäng dx10 osalise toega.
viimati muutis Killerwave 29.12.2009 17:02:12, muudetud 4 korda
tomorrow, 4 põlvkonda? r600>rv670 muutused ei olnud just väga palju suuremad kui g80>g92. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kui tohutu disainiviga sees , ega siis seda kõvasti parandada ei saa kah enam ( aega vähe ) .
Loodetavasti ikka ei tule FX seeria sarnast floppi , muidu jäävad ATi kaartide hinnad ikka sigakõrgele .
Kaua tegemine just viitab pigem sellele et seda ei juhtuks. Fail ta nüüd vaevalt tuleb. Huvitab just hinnaskaala, kuna suure chipi eeldusel on mäluriba koomale tõstetud mis peaks teoreetiliselt hinda allapoole kiskuma natuke.
Kuid kui transide arvu vaadata siis krt seda teab mis steroide nad nüüd sinna sisse on pannud
Asgate, Midagi uut nii kõnes kui allkirjas, puhkus mõjus hästi. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.