praegune kellaaeg 19.06.2025 18:06:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ErkiT
HV kasutaja
|
26.12.2009 22:46:29
Vanast arvutist läpakasse pilt |
|
|
Mul on üks vanavana lauaarvuti, ma hetkel ei oska öelda mis videokaart seal on, aga kui vaja siis saan selle varsti välja uurida. Hetkel monitor puudub, et äkki saab niiviisi kuidagi.
Kas vga pesast on võimalik saata vga kaabli abil läpaksse arvuti pilt? On see üldse kuidagi võimalik? Op.süsteemiks on xp. Läpakatel on selleks puhuks fn+(projektorite jms jaoks) klahv. XP peal ka midagi sellist on?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mmikiisu
HV kasutaja

|
26.12.2009 23:10:30
|
|
|
enda teada ei ole ikka selline asi võimalik.
VGA on ikka video väljund ainult. video sisendiks kasutatakse ikka ssend pesasi.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
14.01.2010 14:17:40
|
|
|
m6mmikiisu kirjutas: |
enda teada ei ole ikka selline asi võimalik.
VGA on ikka video väljund ainult. video sisendiks kasutatakse ikka ssend pesasi.  |
Oh juudas. Miks ma ise selle peale ei mõelnud, aga aitäh ammendava vastuse eest. Jebin teise monitori siis parem kuskilt.
Edit: Võib teema sulgeda!
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|