Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
eldorado
HV veteran

|
24.12.2009 02:44:50
|
|
|
ärihai kirjutas: |
forint kirjutas: |
forint kirjutas: |
see eelnev oli ju siin puhas reklaam, mitte mahategemine.
NB: ma pole mode selles foorumi osas. |
DVD´st divx tegemine on ka formaadi parandamine - vaevalt, sama teeb ka Elion. |
teeb või ei tee.
tekib küsimus, miks siis Elionil on kõige kvaliteetsem pilt Eestis? |
Oleneb mida kvaliteedi all silmas pead? (iga mobiili operaator mainib ka tavaliselt ,et ta on parim!!! ) |
sellest kirjutati ka mingil välismaa lehel.
ei usu, et see elioni enda vendade poolt oli kirjutatud. |
HD videost... 21.12.2009 )
http://forums.cnet.com/5208-7596_102-0.html?threadID=249109&start=15
If you're talking about 1080/24p, as someone mentioned, that's actually possible today. And in fact, it'll look marginally better than 1080/60i made via 3:2 pulldown, since each frame can be slightly less compressed at the same bitrate.
For 1080/60p, though, you're going to have issues. Current US broadcast is limited to 19.4Mb/s... if you want 1080/60p, you're going to in short need twice the bandwidth, or accept half the quality, or change something. But in fact, 1080/60p isn't a legal ATSC format, so anything here is really post-ATSC, far as terrestrial broadcast goes.
For cable/satellite, it's possible essentially "whenever they feel like it", which also probably means not anytime soon. Satellite has already moved most HD content to H.264 rather than MPEG-2, and they're using modulation schemes that deliver 30-60Mb/s per analog channel, rather than 19.4MB/s. But satellite "real estate" is expensive, and even with the far greater coding efficiency of H.264, most HD content is likely downsampled, more likely 1440x1080 or 1280x1080 than the full 1920x1080, all at 60i. Don't expect any dramatic changes here.
Cable systems have more bandwidth, and FIOS TV more still, but they're also a competition where something just barely HD is often considered acceptable, and quantity wins over quality, after a point. As well, unless there's a big 1080/60p infrastructure, there's little point in paying for the ability to deliver it. If TV is primarily 1080/60i, and film primarily 1080/24p, where are you going to find enough 1080/60p content to push the demand onto any service provider?
====
siit: Italia 1(704x576 px TS: 7.54 Mbps), Canale 5(704x576 px TS: 7.53 Mbps), Retequattro(704x576 px TS: 7.53 Mbps)
ei näe HD 1080i/p ah? ei ? vale? ADSLi abiga FULLHD ei tule kunagi üle, arvestades seda, et vähemal 1mbps peaks ju sinu arvutini jõudma, või oled nõus 500kr ainult TV eest maksma? mu meelest siis VIASAT soodsam tuleb =)))
tsitaat: |
Steff. kirjutas: |
eldorado, Sa unustad väikese asja. Eratarbjana võid sa palju SATi pealt tasuta saada aga teenusepakkujana ei saa sa kuskilt midagi tasuta. Vähemalt välismaalt! Seda ei tasu unustada. Teoorias ei saa ka ühistu pakkuda niisama teenuseid kui tal nende kanalite edastamis õiguseid pole  |
KÜ = kõik elanikud, jagatud varaga. Ehk kõikedele kulub lift, kõikidele kuluvad sisse uksed jne jne.
Kas eraisikule on keelatud vastu võtta ja vaadata avatud kanaleid?
Ära unusta, KÜ on MITTEtulundusühing. See aga tähendab, et IPTV projekt kulub iga inimesele majas, omal 1/54 näiteks
Kui jagad oma korteris kahe TV vahel CATV, see ju peaks siis ebaseaduslik olla =)
Muidu jah, sain mis mõtlete praegu, aga probleemid siin küll ei ole, ega ehitajal ega KÜ-l =) |
jeesus188 kirjutas: |
näiteks mind mingid italiano ja saksa HD ei huvita absoluutselt, isegi kui nad tasuta oleks või maksaks peale mulle
Eesti kanalid, eurosport, discovery ja paar kanalit veel, rohkem pole vajagi |
) täiesti nõus, aga see HD - HD ei ole =) võrreldes satellite kvaliteediga.. need ma leidsin selleks, et saab näha mis kvaliteediga need tulevad, ja mis kiirusega. Keegi üleval oli kirjutanud, et temal v.hea HD ja ainult 7mega alla tuleb =) - jep, pildis 704x576(720p tundub see ei ole) peaks paar korda suurem res olla ei?
Lõppsõna, ethernet võrgus, on võimalik edastada ükskõik mis kiirusega content, piirangud ei ole 100-1000mbps - vabalt. )) adsl=max 24mbps.
==========
Jepp, kui fiiber tuleb siis on väga head võimalused ees =)
Aga fiiber praegu tallinnas peaaegu igas majas STV võrgus.
Vorst on teises, et võimalik kasutada 35kr/kuus(internet+TV) vs. 500kr/kuus , ja tulevikus lepida kokku "hulgi" IPTV ostust kaablioperaatorist(elion,stv,starman vahet pole) võõõõi taaassuuuuutaaaaaa vaadata enda IPTV serveri läbi, enda majas, enda valitud kanaleid
Ei räägi, et teenus on halb või ebakvaliteetne, jutt on kuidas saab enda raha käes hoidma. Ärge unustage, elion nüüd müüdud rootslastele, ja kasu usun peaks investorile liikuda ? ei ? lihtsalt toetab meid aga siit - vähem raha riigis, halvam meie majanduse seisukord..
viimati muutis eldorado 24.12.2009 03:06:54, muudetud 7 korda |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.12.2009 02:49:23
|
|
|
näiteks mind mingid italiano ja saksa HD ei huvita absoluutselt, isegi kui nad tasuta oleks või maksaks peale mulle
Eesti kanalid, eurosport, discovery ja paar kanalit veel, rohkem pole vajagi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
24.12.2009 02:57:52
|
|
|
eldorado, Üks asi veel. ADSL2+ on kaduv nähtus. Kui ma õigesti mäletan siis elion katsetab hetkel teisi kiiremaid lahendusi. + EU ja Riigi toetus kiiretesse võrkutesse. Kui sul Fiiber maja tuleb tee mida iganes.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.12.2009 11:48:13
|
|
|
Ma ei oska eldorado, juttu kuidagi kommenteerida sest tegemist on ilmselgelt konkurendiga kes tahab ise midagi maha müüa. Jah, tema võib kortermajale müüa 100000kr eest võrgu ja hiljem kasseerida 35kr kuus interneti eest mis ilmselt on piirangutega. Ilmselt pakub ta lisaks mingeid tasuta taevast tulevaid kanaleid (ikkagi mingi raha eest) ja laseb sisevõrku ning MÜÜB seadmeid klientidele.
Elioni vaatest tehakse sellistesse majadesse tasuta majavõrk, antakse klientidele tasuta seadmed, paigaldatakse tasuta (hetkekampaania), antakse 3kuud tasuta testperiood kus klient võib ilma kohustusteta toote lõpetada, internet on praktiliselt piiramatu ja paketivalikud on ka olemas.
hdtv, iptv ja adsl2+
http://broadcastengineering.com/hdtv/IPTV-Alcatel-Broadcom-France-Telecom-20050622/
minuteada sama firma seadmeid Elion kasutabki.
viimati muutis indrpo 24.12.2009 11:50:23, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
24.12.2009 11:49:02
|
|
|
Kui Levira on võimeline ühte MUXi mitu HD kanalit panema, siis pole ka ADSL2+ peal HD näitamine eriline probleem. VDSL uued lahendused lubavad enamat. Enamus HD asju on täna 720p, vähemus 1080i. Teab keegi eetris 1080p?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
24.12.2009 16:53:02
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Ma ei oska eldorado, juttu kuidagi kommenteerida sest tegemist on ilmselgelt konkurendiga kes tahab ise midagi maha müüa. Jah, tema võib kortermajale müüa 100000kr eest võrgu ja hiljem kasseerida 35kr kuus interneti eest mis ilmselt on piirangutega. Ilmselt pakub ta lisaks mingeid tasuta taevast tulevaid kanaleid (ikkagi mingi raha eest) ja laseb sisevõrku ning MÜÜB seadmeid klientidele.
Elioni vaatest tehakse sellistesse majadesse tasuta majavõrk, antakse klientidele tasuta seadmed, paigaldatakse tasuta (hetkekampaania), antakse 3kuud tasuta testperiood kus klient võib ilma kohustusteta toote lõpetada, internet on praktiliselt piiramatu ja paketivalikud on ka olemas.
hdtv, iptv ja adsl2+
http://broadcastengineering.com/hdtv/IPTV-Alcatel-Broadcom-France-Telecom-20050622/
minuteada sama firma seadmeid Elion kasutabki. |
jälle pöörad kõik peast jalgale.
Elioni lahendus KORTERI kohta maksab ca 500 kr kuus. Midagi tasuta need ei jaga, seadmed 2 aasta siduv lepinguga tulevad KASUTUSSE mitte kingitusse.
Kanalide eest ja interneti eest mul üldse mingisuguseid rahalisi küsimused pole, ja ma ei küsi selle eest lisa raha, sest kirjutasin et ALLA 100 000 kr saab dtv ca 30 kanaleid sisse lasta-lahendus on summa sees- hetkel ei mäleta, mul äriplaan mujal, aga oli ca 86000 või 89k.
VALIME: Kas TASUTA ELION 500kr kuus VÕI enda oma 35kr kuus ? Või ma suhtlen inimestega kes ei jaga maatematika üldse, või kõik on ime rikkad ja milljonid on arvel igal teisel =)
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
24.12.2009 20:22:35
|
|
|
eldorado, su jutt mõjuks oluliselt positiivsemana, kui sa teeksid korraliku teema, kus lased inimestel oma tegemiste üle kommenteerida ja kui asi on hea tuleb kindlasti kasulik vastukaja. Elioni konkreetse teenuse teemasse see ju ei puutu otseselt, et seda siin arutada
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
24.12.2009 21:05:40
|
|
|
kaspar00 kirjutas: |
eldorado, su jutt mõjuks oluliselt positiivsemana, kui sa teeksid korraliku teema, kus lased inimestel oma tegemiste üle kommenteerida ja kui asi on hea tuleb kindlasti kasulik vastukaja. Elioni konkreetse teenuse teemasse see ju ei puutu otseselt, et seda siin arutada  |
täitsa nõus =) hetkel ei julge pdf failina presentatsiooni siia panna, natukene hiljem. Tahtsin hinna suhtes natukene vestluda, et minu arust hinnad on natukene kõrged
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
24.12.2009 21:32:05
|
|
|
hdtv, iptv ja adsl2+
konkurendist on asi kaugel
tuletab meelde kunagi Starman'i poolset pakkumist.Helistati mulle pidevalt ja pakuti kaabel-TV'd.Ja ikka iga nädal helistati paar korda .
lõpuks ma ei pidanud vastu ja ütlesin,et okei ma tahan jahh.Kui asi jõudis lepingu sõlmimisel aadressini siis kostis telefoni torust ainult mök-mök.Ma tahtsin ~100eek/kuus kaabel-tv'd aga nemad ei viitsinud 30km kaablit vedada.No mis sa teed sellistega .Nii,et pröögata võib see,kes suudaks ka maal elavatele inimestele sama teenust pakkuda,mis linnades.Kui nad seda ei suuda siis tõmmaku endile vesi peale
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel |
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
1 :: |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
24.12.2009 23:56:43
|
|
|
Jerry kirjutas: |
hdtv, iptv ja adsl2+
konkurendist on asi kaugel
tuletab meelde kunagi Starman'i poolset pakkumist.Helistati mulle pidevalt ja pakuti kaabel-TV'd.Ja ikka iga nädal helistati paar korda .
lõpuks ma ei pidanud vastu ja ütlesin,et okei ma tahan jahh.Kui asi jõudis lepingu sõlmimisel aadressini siis kostis telefoni torust ainult mök-mök.Ma tahtsin ~100eek/kuus kaabel-tv'd aga nemad ei viitsinud 30km kaablit vedada.No mis sa teed sellistega .Nii,et pröögata võib see,kes suudaks ka maal elavatele inimestele sama teenust pakkuda,mis linnades.Kui nad seda ei suuda siis tõmmaku endile vesi peale  |
ega konkurendid siin ei olegi, kuna on võimalik igas majas Eestis seda teha, sõltumata kas on Elioni kaabel või teised või ei ole...
Merry Cristmas kõigile =))
Püüan konkretne projekt välja ehitada, ja esimesega teen pildimaterial ehk, siis saab siia avalikusse panna
Digitv on küll hea asi, enda meelest töötab IpTv parim elionil kui teisel =) aga alati saab hinnad soodsamaks kruuvida
|
|
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
amalfy
HV vaatleja
|
25.12.2009 14:16:23
|
|
|
Ma ei saa vabsee aru mis toimub. Tegin ruuterile reseti ja nüüd on mingi "Internet Gateway" tulnud Network Connectionsi alla. Ruuteriks on TG585 v7. Enne seda kui reseti tegin ei olnud vabsee sellist asja seal. Kuidas ma selle korda saaks?
PS! Häid jõule!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
25.12.2009 16:33:58
|
|
|
amalfy kirjutas: |
Ma ei saa vabsee aru mis toimub. Tegin ruuterile reseti ja nüüd on mingi "Internet Gateway" tulnud Network Connectionsi alla. Ruuteriks on TG585 v7. Enne seda kui reseti tegin ei olnud vabsee sellist asja seal. Kuidas ma selle korda saaks?
PS! Häid jõule! |
internet ja digitv töötavad? abi oled palunud 6069966 ?
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
25.12.2009 17:20:24
|
|
|
darkside kirjutas: |
PS! Häid jõule! |
internet ja digitv töötavad? abi oled palunud 6069966 ? |
Minul on see seal terve elu olnud. Ja ükskõik mis ruuteriga. Ikka kõik töötab nii kuis peab.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
25.12.2009 20:03:44
|
|
|
PS! Häid jõule! |
Minul on see seal terve elu olnud. Ja ükskõik mis ruuteriga. Ikka kõik töötab nii kuis peab. |
no milles probleem siis? häirib see ikoon? kas see mitte ei näita et ruuter on UpnP võimeline
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
*Lask!ja*
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.12.2009 20:35:40
|
|
|
Väga huvitav ip conf
minuarust 10.xxx algusega IP'd jagati vaid digiboksidele
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
*Lask!ja*
HV kasutaja
|
26.12.2009 00:23:41
|
|
|
Reinstallisin modemi ja networki draiverid, kuid ikkagi ei anna mingit tulemust:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&product=1842155&dlc=en
Proovisin ka panna samu andmeid nagu lauaarvutil (teise IP muidugi), aga siis ütleb selle peale MSNi Troubleshooter, et DNSi ja Key Portsidega on miskit mäda.
TCP/IP configisse panin sellised seaded:
IP: 10.18.12.40
Subnet: 255.255.254.0
Gateway: 192.168.1.254
DNS: 192.168.1.254
Ipconfigis näitab ka seda sama IP-d, kuid miskit on ikkagi mäda.
// Edit: Lahenduse sain Elioni foorumist:
Josh kirjutas: |
kõik peale IP on õige, pane IP:10.18.12.40 asemele näiteks 192.168.1.70 ja vaata kas saad interneti. |
Suur tänu. Nett hakkas lõpuks ometi tööle.
viimati muutis *Lask!ja* 26.12.2009 13:28:21, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
26.12.2009 12:37:38
|
|
|
*Lask!ja* kirjutas: |
Reinstallisin modemi ja networki draiverid, kuid ikkagi ei anna mingit tulemust:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&cc=us&product=1842155&dlc=en
Proovisin ka panna samu andmeid nagu lauaarvutil (teise IP muidugi), aga siis ütleb selle peale MSNi Troubleshooter, et DNSi ja Key Portsidega on miskit mäda.
TCP/IP configisse panin sellised seaded:
IP: 10.18.12.40
Subnet: 255.255.254.0
Gateway: 192.168.1.254
DNS: 192.168.1.254
Ipconfigis näitab ka seda sama IP-d, kuid miskit on ikkagi mäda. |
ega sa arvuti võrgukaardi mac aadressi pole muutnud, et digitv'd arvutist vaadata? ehk jäi tagasi muutmata?
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
26.12.2009 14:45:39
|
|
|
Proovisin ka panna samu andmeid nagu lauaarvutil (teise IP muidugi), aga siis ütleb selle peale MSNi Troubleshooter, et DNSi ja Key Portsidega on miskit mäda. |
Ja miks sa usud seda MSNi Troubleshooterit? Sellel on öelda isegi siis midagi kui kõik korras on.
Ja nagu näha eksis see taaskord. DNS on õige.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.12.2009 16:06:31
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Proovisin ka panna samu andmeid nagu lauaarvutil (teise IP muidugi), aga siis ütleb selle peale MSNi Troubleshooter, et DNSi ja Key Portsidega on miskit mäda. |
Ja miks sa usud seda MSNi Troubleshooterit? Sellel on öelda isegi siis midagi kui kõik korras on.
Ja nagu näha eksis see taaskord. DNS on õige. |
Eksid, DNS on vale kui see on kättesaamatu. Antud juhul polnud võimalik antud ip'ga antud DNS ip'le ligi pääseda seega oli DNS vale.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
amalfy
HV vaatleja
|
26.12.2009 19:52:36
|
|
|
PS! Häid jõule! |
Minul on see seal terve elu olnud. Ja ükskõik mis ruuteriga. Ikka kõik töötab nii kuis peab. |
no milles probleem siis? häirib see ikoon? kas see mitte ei näita et ruuter on UpnP võimeline  |
Ma ei tea mida ta näitab seal. Igaljuhul enne seda polnud. Nii kui see sinna tekkis ei saa ma enam cmd'st ruuteri IP'd ja asju võtta "ipconfig /all" käsuga. Tahaks vana-aasta õhtul DTV vaadata arvutist, aga kui ei saa neid IP asju tõmmata sealt siis jääb vist üritus ära...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
26.12.2009 22:36:26
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
salatoimik kirjutas: |
Ja nagu näha eksis see taaskord. DNS on õige. |
Eksid, DNS on vale kui see on kättesaamatu. Antud juhul polnud võimalik antud ip'ga antud DNS ip'le ligi pääseda seega oli DNS vale. |
Ja siis hakkad pead vaevama mis krt selle DNSiga on ja jätad IP silmevahele...
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
27.12.2009 00:47:50
|
|
|
Kas Elioni DigiTV'ga on endiselt võimalik vimkat teha ja läbi VLC telekat vaadata, ruuter kergelt ümber confides?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|