Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Kuidas mõjub protsessorile pidev 100%? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
corvette
HV veteran

sõnum 08.10.2003 15:27:11 vasta tsitaadiga

traks kirjutas:

põmst asi seisneb ikka võistluses, et parem tiim ees ja parem mees ees jms... ma ei usu et nad nii naiivsed on, et kohe ufosid ootavad. but who knows icon_razz1.gif

Selge, nüüd mul juba midagi koidab, tnx! icon_wink.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 10.10.2003 19:35:12 vasta tsitaadiga

Ok. Eks ma lasen siis rõõmsalt edasi. Praegult esimene pakett 99% @ 47h. Kohe saan esimesed punktid icon_smile.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 10.10.2003 20:04:29 vasta tsitaadiga

100% load ei mõju protsessorile halvasti - see on normaalne tööolukord.

SETI ei otsi UFO'sid vaid maavälist mõistuslikku elu.
UFO on kõigest tundmatu lendav objekt.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 10.10.2003 20:24:38 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, mis mõttega otsida maavälist elu. Kas ei ole siis veel piisavalt tõendeid, et see eksisteerib? Ok. ei taha kellegagi tülli pöörata. Maitse asi. Lihtsalt... haiguste ravimine on minu arvates olulisem. Maitse asi tegelikult.

Kosmoses oleme käinud, aga nohu ravida ei oska.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 10.10.2003 20:27:53 vasta tsitaadiga

tsitaat:

icon_question.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 10.10.2003 20:30:07 vasta tsitaadiga

hmm...kas tõesti veel keegi, kes minu mõttelaadiga ühtib....ehk pole maailmas veel ühti kõik kadunud.... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 10.10.2003 21:02:30 vasta tsitaadiga

ttt kirjutas:
tsitaat:

icon_question.gif

OT:
Nohu ja enamus ülemiste hingamisteede haigustest on viiruslikud. Viirustega on aga see jama, et nad pole tegelikult elusad, seega ei saa neid tappa - antibiootikumid on siin täitsa mõttetud. Imetajate organismid on aga "leidlikud" ja oma imuunsussüsteemiga luuakse viiruste vastu üsna edukalt antikehi. Need antikehad jäävad idee järgi pikaks ajaks organismi kaitset pakkuma. Paljudel juhtudel see nii ka on, aga mitte nohu puhul. Tõenäosus, et sellise geneetilise koodiga nohu-viirus, mille vastu antikehad loodi, uuesti organismi satub, on sisuliselt olematu. Asi selles, et nn nohu-viirustel muutub geneetiline kood üli kiiresti - endised antikehad neid enam ei hävita. Tuleb uued luua. Just nimelt sellel põhjusel tegelevad näiteks tuhanded arstid ja farmakoloogid iga aasta (24/7/356) uute gripi-viiruste vastaste vaktsiinide loomisega.
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 10.10.2003 21:12:38 vasta tsitaadiga

A nüüd näiteks seda, et kui mu prose käiks 100% ja ma ühtlasi sooviks midagi muud teha, näiteks mängida või kasutada teisi programme, mis prose jõudlust tugevalt nõuavad, kas siis nende teiste asjadega tegelemine arvutis on piiratud(st seda, et mäng ei jookse hästi või programmid jooksevad kinni jne)?
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 10.10.2003 21:17:20 vasta tsitaadiga

corvette kirjutas:
A nüüd näiteks seda, et kui mu prose käiks 100% ja ma ühtlasi sooviks midagi muud teha, näiteks mängida või kasutada teisi programme, mis prose jõudlust tugevalt nõuavad, kas siis nende teiste asjadega tegelemine arvutis on piiratud(st seda, et mäng ei jookse hästi või programmid jooksevad kinni jne)?

Seti jookseb Idles, nii kui mingi muu programm ressursse tahab siis Seti seda ka annab. Kui väga palju tahab siis mõnikord võib kinni ka panna. Oma praeguse masinaga lasen tal kogu aeg töötada. 1000Mhz Celeron mõnes mängus harva jõnksutas.

voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 10.10.2003 21:19:02 vasta tsitaadiga

corvette kirjutas:

SETI ja muu selllise puhul on asjad nii, et need on loodud kasutama arvuti ressurssi, mis mujalt üle jääb.
Need ei õgi midagi teiste eest ära.
Kui tahad jooksutada mingit programmi, mis nõuab palju ressurssi, siis SETI jms vabastab selle viivitamatult.
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 10.10.2003 21:21:25 vasta tsitaadiga

Normaalne, peaks siis selle SETIga tutvust tegema icon_razz1.gif
tagasi üles
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 10.10.2003 21:46:31 vasta tsitaadiga

Vali ikka UD thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
http://www.grid.org/download/gold/download.htm
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 10.10.2003 23:20:44 vasta tsitaadiga

Sutike OT-d jälle:
Kas sellest SETI'st on ka midagi kasu? On siis midagi uut tõesti maailmaruumist avastatud? Ma arvan et kõik maailma SETI-lammutajad peaksid andma suurema jõu kui ükskõik kui võimas server. On sellest siis inimkonnale kasu või niisama "mäng" suurtele inimestele?

stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 12.10.2003 20:11:00 vasta tsitaadiga

Kasu ei ole olnud. Mina isiklikult olen sellise ürituse, nagu praegune SETI seda on, edukuses äärmiselt skeptiline. Kuigi ma ei pea maaväliste tsivilisatsioonide signaalide otsimist mõttetuks on praegune arvutus- ja inimressursi raiskamine lähikosmilisele mürale Fourieri analüüsi tegemiseks küll üsna kasutu.

Arvutage parem midagi reaalselt kasulikku, nagu Folding@Home vms.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 12.10.2003 22:19:19 vasta tsitaadiga

Kahju, et....
Iga teooria eitav vastus on ka "vastus" ja seega ka õnnestumine.
Hetkel tõesti pole SETI raames ET'd leitud - aga see eest on tehtud märgatavaid edusamme looduslike kosmiliste raadiosignaalide valdkonnas: mustad augud, pulsarid jne - käivitamisel on projekt ASTROPULSE@BOINC.
PS. BOINCI alla lähevad ka SETI, see Folding@home ja ka tulevikus valitseva kliima ennustamise/simuleerimise programm.
tagasi üles
aX
Kreisi kasutaja
aX

sõnum 12.10.2003 22:25:07 vasta tsitaadiga

freaker kirjutas:
Mäletan enda esimest klokkimist. Jahutusest jne. ei jaganud sittagi siis veel. Tõstsin 633->791 st. 158Mhz. Arvuti bootis üles ja mina hakkasin kohe rõõmsalt Delta Forcet mängima. 2 minutit sain mängida ja järsku reset. Võtsin tagasi 633'le, kuid arvuti eńam üles ei bootinud- windows oli peetis. Peale reinstalli töötab (siiani) kõik korralikult icon_smile.gif Kui ta sellise asja üle elas, siis ei tohiks probleeme tekkida icon_smile.gif

UD on nüüdseks 9,3 tundi käinud, 12% valmis juba icon_biggrin.gif

Pilt kah: http://www.hot.ee/fraker/ud.jpg

mäletan enda esimest klokkimist kus mul õnnestus keset jõule jaanituli tekitada icon_razz.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 84
tagasi üles
ipruul
Kreisi kasutaja

sõnum 12.10.2003 22:37:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mäletan enda esimest klokkimist. Jahutusest jne. ei jaganud sittagi siis veel. Tõstsin 633->791 st. 158Mhz. Arvuti bootis üles ja mina hakkasin kohe rõõmsalt Delta Forcet mängima. 2 minutit sain mängida ja järsku reset. Võtsin tagasi 633'le, kuid arvuti eńam üles ei bootinud- windows oli peetis. Peale reinstalli töötab (siiani) kõik korralikult Kui ta sellise asja üle elas, siis ei tohiks probleeme tekkida

UD on nüüdseks 9,3 tundi käinud, 12% valmis juba

No ma tõstsin oma eelmisel arvutil 600 lt 750 le (celeron) ning töötas 2 aastat ilusti. Viimase poole aasta rügas setit kah ning mitte ühtegi kokkujooksmist ei põhjustanud.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 12.10.2003 23:36:52 vasta tsitaadiga

Kui nad on suutnud kogu selle tohutu tööga midagi kasulikku peale hakata, tore. Kuigi ma isiklikult arvan, et kui eesmärgiks olekski olnud kosmiliste raadiosignaalide uurimine, oleks see palju tõhusam olnud. (ma muidugi sugugi ei välista, et ei olnudki ja see ET otsimine oli reklaamimull seal otsas)

SETI praegusel kujul on ET olemasolu tõestamiseks (või mitteolemasolu) praktiliselt täiesti kasutu. See ei välista edu, kuid ma pean õnnestumisvõimaluselt seda praktiliselt sama kasulikuks, kui mäeotsas palvetades jumalailmutuse ootamist. Kui keegi tahab vastupidist väita, siis ma võin üritada enda arvamust argumenteerida.
tagasi üles
stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 12.10.2003 23:40:06 vasta tsitaadiga

On topic: statistika mõttes märgin ära, et mul on 24/7 jooksev Mendocino Celeron 300 klokatud 450 peale 10% ülepingega (2.2V) ja on ilma suuremate probleemideta töötanud 4 aastat.

See kas kasutusmäär on 100% või 0% ei määra eluea mõttes midagi. Temperatuuri ja pinge koostöö on protsessorite vanadussurma põhjustajad.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Kuidas mõjub protsessorile pidev 100%? mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.