Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  SonyEricsson W890i märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
drac
HV kasutaja
drac

sõnum 24.09.2008 15:19:19 vasta tsitaadiga

juba pool aastat kasutatud ja väga rahul sellega. muusikat saab tõepoolest kuni 20 tundi kuulata, oleneb muidugi sellest kui kõrge volüüm on aga natuke üle keskmise helitugevusega kannatab 16+ tundi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kulac
HV kasutaja

sõnum 02.10.2008 09:07:22 vasta tsitaadiga

Käisin poes seda apastraatust näppimas. Tundus, et menüü on kuidagi aeglane, s.t kõik liikumised toimusid menüüs nagu kerge hilinemisega ja samal ajal ka pilt "hakkis". Kohe häirivalt aeglane oli see asi.

Kas see ongi selle telefoni omapära või siis oli konkreetne apastraat vigane.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 02.10.2008 09:22:13 vasta tsitaadiga

kulac, Proovitelefoni probleem tõenäoliselt icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
kulac
HV kasutaja

sõnum 02.10.2008 09:32:13 vasta tsitaadiga

Ei olnud tegemist proovitelefoniga, Telefon võeti karbist ja oleks olnud see eksemplar, mille omanikuks ma oleks saanud. Kuid see aeglus ja hakkimine peletas mind sellest telefonist päris kaugele. seepärast uuringi, et kas see on selle telefoni puhul normaalne nähe ..
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 02.10.2008 10:55:30 vasta tsitaadiga

kulac, Esimene käivitamine ja muud asjad võivad ka oluliselt seda kiirust maha katkuda,tegimist ei ole kindlalt aeglase telefoniga.
Aga mis on sinu jaoks kiire telefon icon_question.gif
tagasi üles
kulac
HV kasutaja

sõnum 02.10.2008 11:40:41 vasta tsitaadiga

Kiire telefon on tavaline telefon, mitte selline, mis ekraanil silmnähtavalt katkub. Antud hetkel käigus nagu w610 ja selle liikumiskiirus on täiesti piisav icon_biggrin.gif
Konkreetne situatsioon oli selline: Telefon oli käivitatud mõned minutid tagasi .. seega, esmakäivituse alla ma nagu seda ei loeks.

Nupuvajutus, siis ekraanil hakkasid slaidid(üks menüüpilt taanduma ja teine peale tulema) kaaderhaaval vahetuma ..
Selleks, et menüüs üks samm edasi liikuda kulus kindlasti üle sekundi.
Tavaline telefon reageerib nupuvahetusele pmst koheselt (vähemalt millisekundite jooksul).

Aga, et eks lähen näpin veel mõnda teist eksemplari. Äkki sattus vigane.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 02.10.2008 11:53:23 vasta tsitaadiga

kulac, Küsi ükskõik kelle käest kes kasutab seda mudelit,mingit uimamist ei toimu.
Vaevalt see mudel ka vigane oli,asjad tahavad nati näppimist enne kui jooksma hakkavad.
Sama on ka Nokia ning Samsungi mudelitega icon_lol.gif
tagasi üles
drac
HV kasutaja
drac

sõnum 02.10.2008 12:27:16 vasta tsitaadiga

pleier kohati uimab kui mujal pole küll märkigi uimasusest. pleier läheb uimaseks alles siis kui üle 1gb sodi peale on.
-kj-
HV kasutaja
-kj-

sõnum 18.12.2009 20:27:22 Probleem SE W890i arvutiga ühendamises vasta tsitaadiga

Telefon on W890i, datakaabel on W850i/W350i oma (nendega töötab ilusti) , kaablil on 4 klemmi- 3 ühes ääres, ja üks teises
OP on XP
PC Suite 6.0 (just tiritud SE kodukalt W890i alt)

Probleem siis selles, et arvuti ei tunne telefoni ära, mitte kuidagi...ükskõik, mis telefoni USB seadete alt valid...Telefon ise ütleb, et on arvutiga kasutamiseks valmis, vahepeal viskab kirja, et taasühenda kaabel...
Arvuti ei näita teda isegi mälupulgana, kuigi peaks...

Vahepeal arvutiga ühendades hakkas telefon laadima, kui ära võtsin, siis selgus, et tegelikult ei laadinudki, lihtsalt see indikaator pani segast ilmselt...

Netist uurides tundub, et kaabel sobib ilusti nende telefonide vahel, selles vist probleem ei ole...
Telefonil puhastasin klemme, olid tõesti natuke mustad, aga midagi ei muutunud
Proovisin teise arvuti järgi, millel ei ole PC Suite, ja OP on Win 2000, seal sama lugu..arvuti ei tunne ära.
PC Suite lasin maha, ja peale uuesti, ikka mitte midagi.

Oskab keegi targem midagi soovitada mulle ? Tahaks kuidagi arvutiga ühendusse saada ta ikkagi, ja just kaabliga..

Ettetänades, Karl

edit: Veel üks loll küsimus...mida tähistab ekraanil vahest ilmuv suur H täht, sinises kastis ? Võib see akut õgida ? Aku peab ainult 2 päeva...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
nexus
HV veteran
nexus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.12.2009 21:51:02 vasta tsitaadiga

omal sama telefon.
töötab nagu peab koos arvutiga.

installi käigus ainuke erinevus n.ö. "traditsioonilise" installiga on, et enne telefoni ei ühenda, kui kästakse icon_neutral.gif
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 198
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-kj-
HV kasutaja
-kj-

sõnum 18.12.2009 21:57:04 vasta tsitaadiga

Jah, seda ta teatas mulle ka installi käigus, tegingi nii, nagu kästud...
Olgu mainitud, et alguses jamasin selle PC Suitega Safe modes, aga kuna seal pole kõik päris see, mis peab (ära oleks ikka pidanud tundma ) , siis kordasin kõike peale Safe Modest väljumist...Ikka kõik sama jura, tööle ei saa...
Kuskilt kuulsin midagi, et mingisuguseid draivereid veel lisaks vaja ?
tagasi üles
rtfm99
HV kasutaja

sõnum 19.12.2009 00:31:33 vasta tsitaadiga

H sinises kastis tähendab et oled 3g levialas. kui seda ei ole siis sööbki akut kuna proovib leida võrku aga peab leppima tava gsm võrguga.
-kj-
HV kasutaja
-kj-

sõnum 19.12.2009 03:43:07 vasta tsitaadiga

Kust seda kinni keerata saaks ? Läbi tuhnitud kõik seaded ja asjad, aga ei leia ....eeldan, et saab ikka ?
Ja esimesele probleemile otsin ikka lahendust...
Device manageri all näitas telefoni, väitis, et kõik korras...tegin unistalli sellele, uuesti ühendades ei tunne üldse ära ....arvuti ei tee üldse teist nägu, kui telefoni järgi ühendad...
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.12.2009 05:18:32 vasta tsitaadiga

Lülita 3G välja. Seadistuste all on Mobiilsidevõrgud. Viimane tab.
Kui sa telefoni arvutiga ühendad, siis millise ühendusviisi sa valid?
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
-kj-
HV kasutaja
-kj-

sõnum 19.12.2009 15:24:27 vasta tsitaadiga

Tänud, selle sain välja lülitatud..
Olen proovinud kõiki ühendusviise, kui mass-mälu valin, siis korra näitab laadimise indikaatorit, aga muud midagi, arvuti ei saa aru üldse, et telefon ühendatud on, ükskõik kuidas proovida...
edit: proovisin nüüd teise arvutiga uuesti, kus pole PC suite, seal ei saa ka arvuti aru, et midagi ühendatud oleks, device manageri all ei näita midagi, telefon väidab ise ikka, et on arvutiga kasutamiseks valmis...
Milles nüüd siis probleem ? Telefonis (mis seal viga saaks olla icon_neutral.gif ) ? Või kaablis ?
Kaabel peaks olema see sama :

DCU-60 , Google väidab, et see sobib nende telefoni vahel ..
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.12.2009 16:39:01 vasta tsitaadiga

Proovi teist kaablit, kui võimalik.
Kusjuures, mu enda W890i puhul oli vahepeal laadijatega nii, et ei andnud ühendust. Tavaliselt korraks vibrab telefon koheselt, kui laadija on külge ühendatud ja küljel süttib tuli. Osade laadijatega seda ei teinud ja laadima ka ei hakanud. Pärast viimase firmware'i installi pole seda rohkem kohanud.
tagasi üles
-kj-
HV kasutaja
-kj-

sõnum 19.12.2009 18:25:24 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Proovi teist kaablit, kui võimalik.
Kusjuures, mu enda W890i puhul oli vahepeal laadijatega nii, et ei andnud ühendust. Tavaliselt korraks vibrab telefon koheselt, kui laadija on külge ühendatud ja küljel süttib tuli. Osade laadijatega seda ei teinud ja laadima ka ei hakanud. Pärast viimase firmware'i installi pole seda rohkem kohanud.

See kaabelgi on sõbralt laenatud, kellel töötas see ilusti mõlema telefoniga
Peale arvutile restardi tegemist näitab, et "found new hardware", updates drivereid endaarust, aga midagi ei muutunud...Device manageri alla ilmus selline asi usb aukude juurde: : "Sony-Ericsson seechri Control Device "
See oli tegelikult ka ennem seal..
Kui panen, et "Update Driver" , ütleb, et "Cannot continue the hardware update wizard "

Tavaliselt ühendades midagi USB-sse, tunneb arvuti kohe asja ära, ja jääb kasvõi mõtlema, selle puhul ei juhtu mitte midagi..
Saab olla telefonis mingi kala siis ? Vana soft vms?
Olen proovinud kõiki USB aukudega , et äkki seal mingi kala...Printerid-klaveri-hiired-wifi seadmed töötavad ilusti USB all...
Saaks ma ta kasvõi kettana näitama ennast, tahaks lihtsalt laule-pilte liigutada, muud ei ole vajagi...
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.12.2009 18:26:02 vasta tsitaadiga

Aga kui ühendad Bluetoothiga, kas siis PC Suite reageerib ja näeb telefoni?
tagasi üles
-kj-
HV kasutaja
-kj-

sõnum 19.12.2009 22:12:11 vasta tsitaadiga

Bluetoothi kahjuks pole kumbalgi arvutil, muidu oleksin tõesti juba ammu sellega ühendanud...
Aga natuke hiljem proovin sõbra läptopis, vaatab mis seal teeb..
Müstika on ikkagi kogu see lugu...arvatavasti peab siis telefonis endas midagi viga olema, aga minu mõistus ei võta, mis küll...Saab see vanast Softist olla ?
Softi praegune versioon : 1200-9164 R1FA035 080527

edit. Ei saanud kolmandas arvutis ka kuidagi ühendatud, kaabliga sama lugu, ei tunne ära, ja bluetoothiga ei suutnud ma ka ühendada... ma ei osanud ilmselt arvutis lihtsalt sinihammast aktiveerida vms...
tagasi üles
nr7
HV vaatleja
nr7

sõnum 19.12.2009 23:31:36 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Levi probleem väljendub milles? Et levi kõigub pidevalt ja tihti seda pole? Standardviga selle mudeli puhul, kuna antenniosa asub all ja käega varjab selle koha ära, kui telefoni hoida.

Levi pole ka lihtsalt laual seistes. Enne kasutasin w880-t, sellel toimis kõik korralikult, samades kohtades, praeguse e66-ga ka, kuid w890-ga ei saa kuidagi hakkama. Vahel lükkas mõne pulga ette, enamasti üldse mitte. Ise arvasin ka alguses, et põhjus on antenni asukohas, kuid siis peaks laual seistes asi toimima, kuid ei, ikka ütles, et telefon välja lülitatud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.12.2009 14:28:56 vasta tsitaadiga

Sõltuvalt asukohast on ka minu W890i laua peal olles levi null.
tagasi üles
nr7
HV vaatleja
nr7

sõnum 20.12.2009 17:23:31 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:

Huvitav, et teiste telefonidega ei ole sellist asja. No igaks juhuks ostsin ka selle metallist plaadikese, mis peaks levi parandama, kui see telefoni sisemusse kleepida, kuid ei miskit. Kasutan Elisat, vahel "leviaugus" olles vaatasin, et mis võrke ta siis leiab, kõige rohkem ikka Elion. Ei üllata. Kui ma poleks vahepeal uut telefoni ostnud, siis oleksin ilmselt juba Elioni üle läind:) No igatahes vaatan, mida sõber selle kohta räägib. Võibolla viitsin veel mõnda remondikohta minna sellega, kui miski muu ei aita.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
-kj-
HV kasutaja
-kj-

sõnum 20.12.2009 19:29:51 vasta tsitaadiga

Keegi minu murele ei oska mingit rohtu rohkem anda ? Saab vana soft seda põhjustada vms ?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 21.12.2009 01:00:51 vasta tsitaadiga

-kj- kirjutas:
Keegi minu murele ei oska mingit rohtu rohkem anda ? Saab vana soft seda põhjustada vms ?

Proovi teist kaablit. Soovitatavalt seda musta High Speed varianti. Ei mäleta täpselt, mis mudelinumbriga see on. Endal peaks kusagil kodus vedelema vist.

nr7 kirjutas:
Betamax kirjutas:

Huvitav, et teiste telefonidega ei ole sellist asja. No igaks juhuks ostsin ka selle metallist plaadikese, mis peaks levi parandama, kui see telefoni sisemusse kleepida, kuid ei miskit. Kasutan Elisat, vahel "leviaugus" olles vaatasin, et mis võrke ta siis leiab, kõige rohkem ikka Elion. Ei üllata. Kui ma poleks vahepeal uut telefoni ostnud, siis oleksin ilmselt juba Elioni üle läind:) No igatahes vaatan, mida sõber selle kohta räägib. Võibolla viitsin veel mõnda remondikohta minna sellega, kui miski muu ei aita.

Ma igatahes uuel aastal lähen EMTi ja uurin, kuna telefonil garantii veel kestab. Sai ostetud küll lihtsalt meediapleieriks, aga vahepeal viskab küll üle, kui peab levi leidmiseks tänavale minema. Teadsin, et sellel telefonil on leviprobleemid, aga et lausa sellised? icon_lol.gif

Ahjaa, ja see telefon on aeglane. Mul on see telefon suhteliselt normaalse reageerimisega ainult default teemaga. Muude puhul on ikka masendav menüüs liikuda.
tagasi üles
-kj-
HV kasutaja
-kj-

sõnum 05.02.2010 18:15:04 vasta tsitaadiga

Nii, ma sain selle dcu-65 musta kaabli, ja mitte midagi ei muutunud ...selge see, et mingi viga on telefonis...Aga mis tal olla saab ? Klemmid on puhtad....laeb ka normaalselt, ja annab ju teada, et on arvutiga ühendatud...
Veel mõtteid ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  SonyEricsson W890i mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.